-
Αγοραζα το περιοδικο για πολλα χρονια αλλα με πικρανε η φυγη του κ.Δημου και ειδικα ο τροπος.Προσωπικα πιστευω πως ηταν απο τις σημαντικοτερες προσωπικοτητες του περιοδικου.Ετσι,για πολλα χρονια η ενημερωση μου προερχοταν απο αλλα περιοδικα του χωρου.Εδω και καποιους μηνες,εχω επιστρεψει στους 4Τ αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το περιοδικο που ηταν,σε καποιους τομεις τουλαχιστον.
θα ηθελα την αποψη σας... -
Αγοραζα το περιοδικο για πολλα χρονια αλλα με πικρανε η φυγη του κ.Δημου και ειδικα ο τροπος.Προσωπικα πιστευω πως ηταν απο τις σημαντικοτερες προσωπικοτητες του περιοδικου.Ετσι,για πολλα χρονια η ενημερωση μου προερχοταν απο αλλα περιοδικα του χωρου.Εδω και καποιους μηνες,εχω επιστρεψει στους 4Τ αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το περιοδικο που ηταν,σε καποιους τομεις τουλαχιστον.
OOoooo re ta idia kai ta idia !!!
Exei syzhththei to thema se alla deka topic !!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
OOoooo re ta idia kai ta idia !!!Exei syzhththei to thema se alla deka topic !!
Βλέπεις πως ο tsoukas77 είναι νέος στο forum.
Mπορείς λοιπόν με πολύ πιο ωραίο τρόπο να του πεις πως έχει συζητηθεί παρόμοιο θέμα και όχι να τον απόπάρεις έτσι! -
dartman καλα λεει ο gatony...
-
dartrman,γράψε βρέ καί κανένα Ελληνικό!!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
OOoooo re ta idia kai ta idia !!!Ωραία αντίδραση ρε Dartman, έχει κι άλλο; Μήπως να σε συμβουλευόμαστε κιόλας πριν ανοίξουμε θέμα;;
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
θα ηθελα την αποψη σας...Φίλε tsoukas77, καλώς όρισες στην παρέα μας!
Αν θέλεις διάβασε το θέμα Για τις δοκιμές αυτού του τεύχους. Επίσης διάφορα θέματα για τον 'Αντίλογο' των 4Τ, δηλ. Αντίλογος. Ποιοί θέλετε να έρθουν;, Αντίλογος. Ποιοί θέλετε να φύγουν;, Πως θα θέλαμε τον Αντίλογο, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΟΓΩΝ.
Σχετικα με το περιοδικο