-
Χαιρετώ την παρέα και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας για το κόστος αγοράς/πώλησης ενός Fiat Punto Sporting (μοντέλο 3/2001) μεταχειρισμένου. Ποια θα θεωρούσατε λογική τιμή πώλησης?
Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος :
Fiat Punto Sporting Κίτρινο- 1252cc-80 HP (μοντέλο 3/2001 - 50000χλμ)
air-condition, ABS/EBD, ηλ. ηλιοροφή, 2 Airbag, ηλ.τιμονι-dual, trip computer, 6 ταχύτητες, ζάντες+καινούρια Michelin pilot exalto 14-60-185, ραδιοκασετόφωνο-6 ηχεία-subwoofer, μπάκετ καθίσματα, προβ. ομίχλης
Σε πολύ καλή μηχανική+εμφανισιακή κατάσταση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ. Το θέμα δεν το εχω βάλει στις αγγελίες καθώς έχει διερευνητικό χαρακτήρα και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.
-
Χαιρετώ την παρέα και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας για το κόστος αγοράς/πώλησης ενός Fiat Punto Sporting (μοντέλο 3/2001) μεταχειρισμένου. Ποια θα θεωρούσατε λογική τιμή πώλησης?
air-condition, ABS/EBD, ηλ. ηλιοροφή, 2 Airbag, ηλ.τιμονι-dual, trip computer, 6 ταχύτητες, ζάντες+καινούρια Michelin pilot exalto 14-60-185, ραδιοκασετόφωνο-6 ηχεία-subwoofer, μπάκετ καθίσματα, προβ. ομίχλης
Υ.Γ. Το θέμα δεν το εχω βάλει στις αγγελίες καθώς έχει διερευνητικό χαρακτήρα και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.
-
-
Κάνε μια ερώτηση στο Τμ. μεταχειρισμένων της Φίατ, προσποιούμενος ενδιαφέρον για ανταλλαγή με νέο μοντέλο, ή πχ με το Stilo...
Πιστεύω πως θα πάρεις μια καλή ιδέα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κάνε μια ερώτηση στο Τμ. μεταχειρισμένων της Φίατ, προσποιούμενος ενδιαφέρον για ανταλλαγή με νέο μοντέλο, ή πχ με το Stilo...Πιστεύω πως θα πάρεις μια καλή ιδέα.
η παγια πολιτικη για την αγορα ή ανταλλαγη μετ. αυτοκινητων ειτε απο επισημες αντιπροσωπιες ειτε απο ελευθερους εμπορους ειναι .......''αγοραζω φτηνα και πουλαω στην τιμη της αγορας για να εχω κερδος....''
για να παρει καποιος μια ιδεα για την πραγματικη αξια του αυτοκινητου που θελει να πουλησει ή να αγορασει αρκει μια ερευνα αγορας απο αγγελιες ωστε να δει που περιπου κυμαινονται οι τιμες αναλογως της καταστασης και των αλλων παραμετρων που καθοριζουν την αξια καθε μεταχειρισμενου αυτοκινητου.
επισης υπαρχουν και οι πινακες ενδεικτικης αξιας μετ. αυτοκινητων που μαλιστα χρησιμοποιουν και οι ασφαλιστικες εταιρειες και υπαρχουν στο εβδομαδιαιο περιοδικο ΑUΤΟ ΤΡΙΤΗ.
-
γύρω στις 7000 ευρώ νομιζω...
Λογική τιμή Fiat Punto 2001