-
Έχω ένα 518 μοντ.92 στο οποίο άλλαξα τροπέτο και το έκανα 525. όλα καλά αλλά γύρψ στα 150-160 ακούγεται ένα βουητό. στην αρχή είχε και τρέμουλο αλλά μετά από ζυγοστάθμιση στον κεντρικό άξονα ακούγεται μόνο το βουητό. το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι πάνω στη ράμπα δεν ακούγεται τίποτα άρα μάλον είναι αεροδυναμικό. Φοράω τις ζάντες του καινούριου Μ5 οι οποίες για να μπούν χρειάστηκαν δαχτυλίδια. Γενικά ακούγεται πολύ ο αέρας......... κάποιος να ξέρει τι μπορεί να φταίει?
-
Έχω ένα 518 μοντ.92 στο οποίο άλλαξα τροπέτο και το έκανα 525. όλα καλά αλλά γύρψ στα 150-160 ακούγεται ένα βουητό. στην αρχή είχε και τρέμουλο αλλά μετά από ζυγοστάθμιση στον κεντρικό άξονα ακούγεται μόνο το βουητό. το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι πάνω στη ράμπα δεν ακούγεται τίποτα άρα μάλον είναι αεροδυναμικό. Φοράω τις ζάντες του καινούριου Μ5 οι οποίες για να μπούν χρειάστηκαν δαχτυλίδια. Γενικά ακούγεται πολύ ο αέρας......... κάποιος να ξέρει τι μπορεί να φταίει?
-
-
TIPOTA?!!!
-
μηπως τα λαστιχα εχουν μεγαλες αυλακιες και κανουν θορυβο σε αυτη την ταχυτητα? αν ειναι αυτο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας
-
Ο χρήστης G6 έγραψε:
μηπως τα λαστιχα εχουν μεγαλες αυλακιες και κανουν θορυβο σε αυτη την ταχυτητα? αν ειναι αυτο δεν υπαρχει λογος ανησυχιαςMακάρι να ήταν έτσι!!! αλλά άλλξα λάστιχα και δεν εξαλείφθηκε το πρόβλημα.....
-
Βγάζεις ταχύτητα και πέφτει ο κινητήρας στο ρελαντί. Έτσι θα δεις αν ο θόρυβος είναι αεροδυναμικός, ή του κινητήρα.
-
H 3άρα έχει 2 βασικούς αεροδυναμικούς θορύβους: τους καθρέφτες και το διακοσμητικό κάλυμμα της Β-κολώνας. Ένας λόγος που η Coupe (και πολύ περισσότερο η Μ) έχει διαφορετικούς καθρέφτες από τη Sedan είναι ακριβώς ο μειωμένος αεροδυναμικός θόρυβος!
-
Φίλε μου τα λάστιχα στις πόρτες τα τσέκαρες?
-
Ο χρήστης dimdal στις 20/07/03 12 έγραψε:
.... -
Εγώ ήθελα να 'ξερα ΠΏΣ το βρήκε ...;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
....
Ελεος.. Τοτε που ανοιχτηκε το topic αυτο ουτε 8 χρονων δεν ημουν
-
Εγω πρεπει να ημουν 10!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε: