-
Nomizate oti einai oi Ellines e?
LATHOS.........http://edition.cnn.com/2003/WORLD/europe/07/14/offbeat.european.drivers.reut/index.html
Ti lete pano sto thema?
P.S. no Greek fonts gia tin ora
-
LATHOS.........http://edition.cnn.com/2003/WORLD/europe/07/14/offbeat.european.drivers.reut/index.html
Ti lete pano sto thema?
-
Ti lete pano sto thema?
-
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Ti lete pano sto thema?
den mporeis na sygkrineis tous Ellines me tous allous D.Eyrwpaious logw tou ftwxou odikou systimatos stin Ellada pou se anagkazei na kaneis paranomies kai na autosxediaseis. Genika omws oi Ellines odigoun anarxa.
-
'Using verbal abuse is the preferred method in France (73 percent), Spain (64 percent), Portugal (65 percent) the Czech Republic (87 percent) and Germany (50 percent)' the report said.
'Rude hand signals are preferred in the UK (74 percent) the Netherlands (60 percent), Norway (58 percent) Switzerland (58 percent) and Hungary (44 percent).'
Μαλλόν δεν μας υπολόγισαν στους Ευρωπαίους... Το θεωρώ απίθανο αόύ στα παραπάνω... αδικήματα!! έχουμε ποσοστά κοντά στο 99,99%
-
Προφανώς η έρευνα δεν αφορούσε και την Ελλάδα!!
(Πάντως να ξέρετε ότι και οι Ιταλοί δεν είναι΄συνετοί οδηγοί. Δείχνουν υπερβολική εμπιστοσύνη, θα έλεγα, στον εαυτό τους και οδηγούνται σε παράφρονες κινήσεις. Αυτό το είδα από το ταξίδι μας στην Ιταλία και την παρατήρηση της οδηγικής τους συμπεριφοράς σε διάφορες καταστάσεις).
-
Ή δε μας θεωρούν Ευρωπαίους ή είμαστε εκτός συναγωνισμού!!!
-
Απιστοι
Ακομα να το καταλαβετε οτι εχουμε γινει οδηγαρες ολοι;
Παντως ως αναφορα την Ιταλια,ειδικα την κεντρικη και νοτια,οι οδηγοι ειναι πολυ χειροτεροι απο εμας.Στην Ναπολι π.χ. δεν ειδα ενα αυτοκινητο που να μην ηταν χτυπημενο και οσες διαδρομες εκανα ειτε με ταξι ειτε με νοικιασμενο αυτοκινητο,ηταν αστα να πανε.Το μεγαλυτερο ποσοστο των οδηγων πηγαινε με 'την ταυτοτητα στο στομα' που λενε.
Μηπως στην ερευνα παιζει ρολο και το οτι ειμαστε πολυ λιγοτεροι οδηγοι απο τους αντιστοιχους ευρωπαιους σε αριθμο; -
Epiveveono gia toys italous.Ena megalo pososto tous einai apqaradekto.Oi ellhnares kati katafernoun.Ean eixame pantos kalyterous dromous tha eimastan oloi . . . floroi.Xa!
-
Ο χρήστης DrX έγραψε:
Epiveveono gia toys italous.Ena megalo pososto tous einai apqaradekto.Oi ellhnares kati katafernoun.Ean eixame pantos kalyterous dromous tha eimastan oloi . . . floroi.Xa!Καλώς ήρθες στην παρέα! Σε παρακαλώ μόνο γράφε Ελληνικά!
-
Καποτε ειχα ακουσει να λενε 'Ουδεις χειροτερος οδηγος των Βελγων αν δεν υπηρχαν οι Ελληνες.' Ισχυει ?
-
πάτνως η έρευνα όντως δεν αφορά στην Ελλάδα.
Δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά κάποιος είχε στείλει email και αυτό του απάντησαν
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καποτε ειχα ακουσει να λενε 'Ουδεις χειροτερος οδηγος των Βελγων αν δεν υπηρχαν οι Ελληνες.' Ισχυει ?Οχι δεν ισχυει.
Σε καμια περιπτωση δεν συγκρινονται οι Βελγοι με τους Ελληνες.Ειμαστε πολυ ανωτεροι και σ'αυτο μιλαω εκ πειρας.
Παντοτε συγκρινω καταστασεις οδηγησης.Δεν ειναι το ιδιο να οδηγεις σαν ρομποτακι,σε μια χωρα που το μεγαλυτερο βουνο εχει 700 μ υψομετρο,αρα δεν εχει στροφες πουθενα και σε εθνικες με τουλαχιστον 2 λωριδες,εκτος της βοηθητικης,με μια χωρα σαν την Ελλαδα.
Παρ'ολα αυτα,το τι εχουν δει τα ματια μου 1 χρονο εδω,δεν λεγεται.Κωμικοτραγικες καταστασεις για τις οποιες μπορω να μιλαω ωρες. -
αν και ειμαι εκτος θεματος γιατι δεν αναφερομαι σε ευρωπαιους .......
δεν γνωριζω τι λενε οι στατιστικες αλλα παγκοσμιως οι κινεζοι πρεπει να ειναι οι χειροτεροι οδηγοι.
στην Αμερικη αλλα και στον Καναδα οπου κατα εκατομμυρια εχουν μεταναστευσει την δεκαετια του 90 θεωρουνται οι χειροτεροι οδηγοι.
το τι εχω ακουσει δεν περιγραφεται αν και σε ολιγοημερη επισκεψη μου στις χωρες αυτες δεν ειδα κατι το τρομερο.......ακουσα περιπτωση οπου κινεζα οδηγος σταματησε στην μεσαια λωριδα σε δρομο τριων λωριδων κυκλοφοριας και αφου κατεβηκε απο το αυτοκινητο που οδηγουσε [νομιζε!!!] με νοηματα σταματησε τα αλλα διερχομενα αυτοκινητα στην δεξια λωριδα και στην συνεχεια μπηκε στο δικο της και ........αλλαξε λωριδα για να στριψει λιγο πιο κατω δεξια .
χαρακτηριστικα μου ειπαν οτι οδηγουν λες και φορουν παρωπιδες οπως τα αλογα κλπ συμπαθη τετραποδα που σερνουν καρα κλπ !!!!!!!
ειτε στερουνται ειτε δεν ειναι σε θεση να χρησιμοποιησουν την περιφερειακη οραση που ολους μας βοηθαει στο να αντιλαμβανομαστε τι γινεται διπλα μας.......βεβαια επαναλαμβανω οτι δεν εχω προσωπικη εμπειρια σχετικα και μονον οι φιλοι μας απο τα μερη εκεινα μπορουν να διαψευσουν ή να επιβεβαιωσουν αυτα που και εγω απο αλλους μεταφερω εδω!!!!!
-
Κίνεζος οδηγός σε χαρακτηριστικό κινέζικο αυτοκίνητο (κόκκινο παλιό daihatsu ή κανένα παλιό κόκκινο toyota;). Ντυμένος με την χαρακτηριστική κινέζικη παραδοσιακή ενδυμασία (σα Μανδαρίνος). Με φαρδύ-ψηλο στρογγυλό μυτερό καπέλο, μυτερό γενάκι, μεταξωτή πολύχρωμη ρόμπα και σανδάλια
Οδηγεί υπερβολικά προσεχτικά σχεδόν σκύβοντας στο τιμόνι και μονολογόντας συνεχώς (τσιν, τσιν, τσιν, τσον, τσον, τσιν, τσιν,τσοον) κινέζικες βρισιέςΕλπίζω μην παρεξηγηθεί κανένας κινέζος φίλος μας. Πλάκα κάνω
-
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Καποτε ειχα ακουσει να λενε 'Ουδεις χειροτερος οδηγος των Βελγων αν δεν υπηρχαν οι Ελληνες.' Ισχυει ?
Οχι δεν ισχυει.
Σε καμια περιπτωση δεν συγκρινονται οι Βελγοι με τους Ελληνες.Ειμαστε πολυ ανωτεροι και σ'αυτο μιλαω εκ πειρας.
Παντοτε συγκρινω καταστασεις οδηγησης.Δεν ειναι το ιδιο να οδηγεις σαν ρομποτακι,σε μια χωρα που το μεγαλυτερο βουνο εχει 700 μ υψομετρο,αρα δεν εχει στροφες πουθενα και σε εθνικες με τουλαχιστον 2 λωριδες,εκτος της βοηθητικης,με μια χωρα σαν την Ελλαδα.
Παρ'ολα αυτα,το τι εχουν δει τα ματια μου 1 χρονο εδω,δεν λεγεται.Κωμικοτραγικες καταστασεις για τις οποιες μπορω να μιλαω ωρες.Καλησπερα,
Θα ηταν καλο με πρωτη ευκαιρια να γραψεις καποιες 'ομορφες' οδηγικες εικονες απο το εξωτερικο.Ετσι για συγκριση,γιατι συνεχεια για μας γραφουμε και διαβαζουμε, τι περιεργα γινονται εκει εξω?
Europes worst drivers.