-
...για άλλη μια φορά το διεπίστωσακαι πλέον δεν χωράει καμμία αμφιβολία. Μιλάω βέβαια για κάθε λογής αστυνομικά όργανα που βρίσκονται στους δρόμους (αστυνομία, τροχαία κτλ).
Τις περισσότερες φορές που κοιταώ σε περιπολικό κανείς δεν φοράει ζώνη ασφαλείας. Πάρα πολλές φορές γίνονται απίστευτες παραβάσεις μπροστά στα μάτια τους αλλά εκείνοι δεν χαμπαριάζουν... χτές το απογευματάκι περνούσα μπροστά από την γνωστή καντινά στα λιμανάκια και ένα opel cadet έκανε επιτότου μπροστά μου! Το κάκό είναι ότι μπροστά από εμένα ήταν ένα Kia περιπολικό και δεν του έιπε απολύτως τίποτα!!!! Καθ'όλη την διάρκεια τις διαδρομής στα λιμανάκια διάφοροι διέσχιζαν ανέμελοι τον δρόμο ενώ μερικοί ηλίθιοι (δεν ξέρω πως αλλιώς να τους χαρακτηρίσω) περπατούσαν πανω στις διαχωριστικές λές και δεν τρέχει τίποτα...
Και να τελειώσω με ένα ακόμη συμβάν που δείχνει τον 'κομπλεξισμό' και δυστυχώς 'την κατώτερη νοημοσύμη' των αστυνομικών οργάνων. Δεν τους βάζω όλους στο τσουβάλι...αλλά δυστυχώς το τσουβάλι είναι γεμάτο ήδη από το 95%
Παρασκεύη βράδυ, βρίσκομε στο φανάρι Γλυφάδας. Δεξιά μου βρίσκεται ένα Opel Astra μαύτο coupe (όχι turbo) με φυμέ τζάμια και 4 μπούκες!! Στριβουμε δεξιά μπαίνοντας και οι δύο στην μεσαία λωρίδα, βγάζω flash και μπαίνω αριστερή. Στα 50m παρακάτω εκεί οπού παρκάρουν τα λεωφορεία υπήρχε περιπολικό και μας σταματάνε. Να σημειώσω ότι δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο, ούτε μπροστά, ούτε πίσω.
Καλήμερα... άδεια, δίπλωμα κτλ. Θα σα κάνουμε αλκοοτέστ... το οποίο βέβαια βγαίνει καθαρό. Και εδώ αρχίζει ο κομπλεξισμός... το αυτοκίνητο μου (Type-R) δυστυχώς τραβάει τα βλέματα λίγο παραπάνω, λόγω κόκκινων bucker Recaro (μαμά) και μεγάλων αυτοκόλλητων REDLINERS.gr που υπάρχουν στο πλάι και είχαν μείνει από το Drift Challnge - GP τις 25 Ιουνίου. 'Θα σε γράψουμε για επικίνδυνο ελιγμο' ^^$$%??? 'Ορίστε;;;; Τι επικίνδυνο ελιγμό έκανα' τους ρωτάω. Και η αποστομοτική απάντηση ποιά ήταν...;;;; 'Εσένα το αυτοκίνητο σου έχει 200 άλογα και το άλλο 50 για αυτό τον αφήσαμε'.... (με φυμέ και 4 μπούκες και τον άφυσαν). Το απότέλεσμα είναι ένα πρόστιμο κοντά στα 160 ευρω το οποίο βεβαίως και δεν δέχτηκα να υπογράψω και να παραλάβω.
Για κακή τους τύχη θα τα πούμε στο δικαστήριο αφού έχω 3 μάρτυρες! Και όταν βγεί αθωοτική απόφαση θα τους κάνω μήνυση ότι άλλο μπορώ!!!
Το πρόβλημα με 'αυτούς τους ανθρώπους' είναι ότι είναι απλά κομπλεξικοί. Κάπου πρέπει να βγάλουν τον κομπλεξισμό τους και να το παίξουν εξουσία. Έχεις ακριβό και γρήγορο αυτοκίνητο; Άρα είσαι επικίνδυνος... κάπως έτσι απλά αλλά 'χαζά' δουλεύει το μικρό μυαλό τους. Με τέτοια άτομα για όργανα τής τάξης δεν θα πάμε πουθενά!!! Έχετε επισκεφτεί άραγε κάποιο τμήμα τον τελευταίο καιρό για να ζητήσετε κάποιο χαρτί, για μία επικίρωση ή κάτι άλλο; Όλα είναι μέσα στην βρώμα, ενώ τα γραφεία είναι εκεί από το 50... τα περισσότερα σπασμένα΄και σε άθλια κατάσταση. Στοίβες από χαρτιά και χαρτάκια αφού η μηχανοργάνωση και οι υπολογιστές είναι για ταινίες μόνο...
Πώς λοιπόν μπορούμε να σεβόμαστε ανθρώπους που δεν σέβονται εμάς; Πώς λοιπόν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι όταν τέτοιοι άνθρωποι υποτίθεται ότι μας προστατεύουν; Πώς λοιπόν να τους εκτιμούμαι και να τους 'ακούμε΄ όταν μας γράφουν με αστείο σκεπτικό την στιγμή που χιλιάδες 'δολοφονικά χρέπια' και 'ανώριμοι οδηγοί' κυκλοφορούν στους δρόμους;;
-
...για άλλη μια φορά το διεπίστωσακαι πλέον δεν χωράει καμμία αμφιβολία. Μιλάω βέβαια για κάθε λογής αστυνομικά όργανα που βρίσκονται στους δρόμους (αστυνομία, τροχαία κτλ).
Τις περισσότερες φορές που κοιταώ σε περιπολικό κανείς δεν φοράει ζώνη ασφαλείας. Πάρα πολλές φορές γίνονται απίστευτες παραβάσεις μπροστά στα μάτια τους αλλά εκείνοι δεν χαμπαριάζουν... χτές το απογευματάκι περνούσα μπροστά από την γνωστή καντινά στα λιμανάκια και ένα opel cadet έκανε επιτότου μπροστά μου! Το κάκό είναι ότι μπροστά από εμένα ήταν ένα Kia περιπολικό και δεν του έιπε απολύτως τίποτα!!!! Καθ'όλη την διάρκεια τις διαδρομής στα λιμανάκια διάφοροι διέσχιζαν ανέμελοι τον δρόμο ενώ μερικοί ηλίθιοι (δεν ξέρω πως αλλιώς να τους χαρακτηρίσω) περπατούσαν πανω στις διαχωριστικές λές και δεν τρέχει τίποτα...
Και να τελειώσω με ένα ακόμη συμβάν που δείχνει τον 'κομπλεξισμό' και δυστυχώς 'την κατώτερη νοημοσύμη' των αστυνομικών οργάνων. Δεν τους βάζω όλους στο τσουβάλι...αλλά δυστυχώς το τσουβάλι είναι γεμάτο ήδη από το 95%
Παρασκεύη βράδυ, βρίσκομε στο φανάρι Γλυφάδας. Δεξιά μου βρίσκεται ένα Opel Astra μαύτο coupe (όχι turbo) με φυμέ τζάμια και 4 μπούκες!! Στριβουμε δεξιά μπαίνοντας και οι δύο στην μεσαία λωρίδα, βγάζω flash και μπαίνω αριστερή. Στα 50m παρακάτω εκεί οπού παρκάρουν τα λεωφορεία υπήρχε περιπολικό και μας σταματάνε. Να σημειώσω ότι δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο, ούτε μπροστά, ούτε πίσω.
Καλήμερα... άδεια, δίπλωμα κτλ. Θα σα κάνουμε αλκοοτέστ... το οποίο βέβαια βγαίνει καθαρό. Και εδώ αρχίζει ο κομπλεξισμός... το αυτοκίνητο μου (Type-R) δυστυχώς τραβάει τα βλέματα λίγο παραπάνω, λόγω κόκκινων bucker Recaro (μαμά) και μεγάλων αυτοκόλλητων REDLINERS.gr που υπάρχουν στο πλάι και είχαν μείνει από το Drift Challnge - GP τις 25 Ιουνίου. 'Θα σε γράψουμε για επικίνδυνο ελιγμο' ^^$$%??? 'Ορίστε;;;; Τι επικίνδυνο ελιγμό έκανα' τους ρωτάω. Και η αποστομοτική απάντηση ποιά ήταν...;;;; 'Εσένα το αυτοκίνητο σου έχει 200 άλογα και το άλλο 50 για αυτό τον αφήσαμε'.... (με φυμέ και 4 μπούκες και τον άφυσαν). Το απότέλεσμα είναι ένα πρόστιμο κοντά στα 160 ευρω το οποίο βεβαίως και δεν δέχτηκα να υπογράψω και να παραλάβω.
Για κακή τους τύχη θα τα πούμε στο δικαστήριο αφού έχω 3 μάρτυρες! Και όταν βγεί αθωοτική απόφαση θα τους κάνω μήνυση ότι άλλο μπορώ!!!
Το πρόβλημα με 'αυτούς τους ανθρώπους' είναι ότι είναι απλά κομπλεξικοί. Κάπου πρέπει να βγάλουν τον κομπλεξισμό τους και να το παίξουν εξουσία. Έχεις ακριβό και γρήγορο αυτοκίνητο; Άρα είσαι επικίνδυνος... κάπως έτσι απλά αλλά 'χαζά' δουλεύει το μικρό μυαλό τους. Με τέτοια άτομα για όργανα τής τάξης δεν θα πάμε πουθενά!!! Έχετε επισκεφτεί άραγε κάποιο τμήμα τον τελευταίο καιρό για να ζητήσετε κάποιο χαρτί, για μία επικίρωση ή κάτι άλλο; Όλα είναι μέσα στην βρώμα, ενώ τα γραφεία είναι εκεί από το 50... τα περισσότερα σπασμένα΄και σε άθλια κατάσταση. Στοίβες από χαρτιά και χαρτάκια αφού η μηχανοργάνωση και οι υπολογιστές είναι για ταινίες μόνο...
Πώς λοιπόν μπορούμε να σεβόμαστε ανθρώπους που δεν σέβονται εμάς; Πώς λοιπόν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι όταν τέτοιοι άνθρωποι υποτίθεται ότι μας προστατεύουν; Πώς λοιπόν να τους εκτιμούμαι και να τους 'ακούμε΄ όταν μας γράφουν με αστείο σκεπτικό την στιγμή που χιλιάδες 'δολοφονικά χρέπια' και 'ανώριμοι οδηγοί' κυκλοφορούν στους δρόμους;;
-
-
Εγώ θα ζητήσω το εξής: Αυτό το θέμα να βγει στο επόμενο τεύχος του περιοδικού για να τρίψει λίγο τα μούτρα των τσέων. Και, όταν βγει η αθωωτική απόφαση, να γίνει ακόμα μεγαλύτερο θέμα, πάλι μέσα από τις σελίδες των 4 Τροχών.
Και, επιτέλους, να υπάρξει μια αρθρογραφία στο περιοδικό για τις πρακτικές των στρουμφ και για τη βλακεία τους, αλλά και ένα ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ άρθρο για τους μαρκουτσοφόρους που, όποτε δεν έχουν άλλη βλακεία ν'ασχοληθούν (π.χ. γάμους, χωρισμούς, μαλλιοτραβήγματα 'επωνύμων'), πάνε και αρχίζουν τις βλακείες για 'κόντρες θανάτου' και δε συμμαζεύεται. Και εδώ δεν εξαιρώ ούτε σοβαροφανείς φυλλάδες όπως το Βήμα. Τέτοια αισχρά φαινόμενα πρέπει να στηλιτεύονται και μάλιστα με το δριμύτερο τρόπο που μπορεί να υπάρξει.
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Έχετε επισκεφτεί άραγε κάποιο τμήμα τον τελευταίο καιρό για να ζητήσετε κάποιο χαρτί, για μία επικίρωση ή κάτι άλλο; Όλα είναι μέσα στην βρώμα, ενώ τα γραφεία είναι εκεί από το 50... τα περισσότερα σπασμένα΄και σε άθλια κατάσταση. Στοίβες από χαρτιά και χαρτάκια αφού η μηχανοργάνωση και οι υπολογιστές είναι για ταινίες μόνο...Auto symbainei se olo to dimosio tomea stin Elllada kai se ola ta dimosia ktiria.
-
epi tou 8ematos, to problima einai stin elipi ekpaideusi kai stis apodoxes kai ependyseis ston e3oplismo tis Astinomias. Ekpaideusi to katalabainetai pisteuw (an kai auto exei na kanei merikes fores me to kostos), apodoxes xamiles den mporoun na trabi3oun morfomena atoma. Auto isxyei gia olo ton dimosio tomea,pou einai megalos kai dinei elaxista se misous kai ypodomi wste na diatiritai megalos.
Alla 8elw na pw, se opoioadipote dimosia yperesia na pas den yparxoun mikoi Papadopouloi pou prospa8oun na sou kanoun tin zwi dyskoli eidika an se zileuoun gia ton A h B logo?
Oso gia tis parabaseis einai gnwsto ti ginetai sto dromo kai einai gnwsto oti spania astynomikos 8a se stamatisei en kinisei. Mono me mploko douleuoun. Isws na einai kataloipo twn synantisewn me 17N sto parel8on (h poio logiki e3igisi).
-
Καν'τους απλώς 'πειθαρχική αναφορά για κατάχρηση εξουσίας'!!!
Ρώτα δικηγόρο και θα καταλάβεις τι σημαίνει !
-
Ναι Άρη, αλλά αυτά πρέπει να δημοσιεύονται κιόλας, έτσι ώστε:
-
Να στηλιτεύονται οι ανοησίες των στρουμφ
-
Να υπάρχει παραδειγματισμός
-
Να ασκηθεί πίεση μέσω της δημοσιοποίησης προς τους ανωτέρους ώστε να μην καλύψουν τα 'όργανα' που βάλανε το γαλόνι με το ζύγι και την ελιά και νομίζουν ότι και καλά είναι... 'εξουσία'.
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι Άρη, αλλά αυτά πρέπει να δημοσιεύονται κιόλας, έτσι ώστε:-
Να στηλιτεύονται οι ανοησίες των στρουμφ
-
Να υπάρχει παραδειγματισμός
-
Να ασκηθεί πίεση μέσω της δημοσιοποίησης προς τους ανωτέρους ώστε να μην καλύψουν τα 'όργανα' που βάλανε το γαλόνι με το ζύγι και την ελιά και νομίζουν ότι και καλά είναι... 'εξουσία'.
Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μόνο ΚΑΛΟ θα μας έκανε... Μακάρι.
Aπό ιστορίες και παραδείγματα πάντως... άλλο τίποτα! -
-
Ναι, αλλά να εμφανίζονται στον Τύπο όχι ως απλές επιστολές ή ισχυρισμοί αναγνωστών, αλλά ως σκληρά άρθρα, τα οποία θα κάνουν πάταγο και θα προωθούνται και στις εφημερίδες (ελπίζω οι 4Τ να έχουν τίποτα άκρες προς τα εκεί). Και, επιτέλους, να πάνε στις σπηλιές τους (γιατί για σπίτια δεν είναι) κάποια 'όφωνα' που μηρυκάζουν για την υπέρ-ΒΟΛΙΚΗ ταχύτητα.
-
Η 'πειθαρχική αναφορά για κατάχρηση εξουσίας' έχει σκοπό την πίεση του αστυνομικού οργάνου να σκεφτεί δύο φορές την οποιαδήποτε 'άδικη' -'μη σύνομη' συμπεριφορά του!
Επιπροσθέτως , άσχετα της διοικητικής ή όποιας άλλης επεξεργασίας μπαίνει σε καθεστώς 'στασιμότητας'!!!
Ξέρω περίπτωση που αφού έγινε , ο ίδιος ο διοικητής του παρακαλούσε για την ανάκληση της αναφοράς !
-
ε τωρα βγηκες και συ βολτα με type-r, θα πρεπε να ντρεπεσαι!!!
-
Για να χαρακτηρίσεις κάτι (κατώτερο) πρέπει πρώτα να υπάρχει
-
Δηλαδή τα στρουμφ δεν έχουν ίχνος νοημοσύνης... Ε, σαν τις αμοιβάδες ένα πράγμα.
-
Θα σας κρατήσω ενήμερους για τις εξελίξεις!
-
Aφού έκανα την δήλωση κλοπής του αυτοκινήτου μου πολύ σύντομα δέχτηκα το πρώτο (αναμενόμενο) από μία σειρά τηλεφωνημάτων με υποδείξεις πώς θα το ανακτήσω. Αυτά τα παληκάρια την δουλειά τους κάνανε.
Ο αξιωματικός όμως που όταν προσφέρθηκα να συνεργασθώ με την υπηρεσία γιά να πιαστούν τα καλόπαιδα και με συμβούλευσε 'άσε ρε φίλε και έχεις και παιδιά' την δουλειά του έκανε ????? Πάντως με έπεισε.!!!! -
Γνώμη μου είναι πως δεν την έκανε. Τους πληρώνουμε για να βρίσκουν τους κλέφτες και τα κλοπιμαία και τους πρώτους να τους χώνουν στην ψειρού, όχι να μας το πάνε στο 'ωχ αδερφέ'.
-
Είχα την 'τύχη' να με σκολουθήσει κάποτε από πίσω ένα αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες και συνοδηγό αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού και να μου κάνουν ζημιά στο τότε αυτοκινητο μου. Όταν πήγα στο τμήμα και τους είπα οτι πρίν από 2' μου έγινε επίθεση και έχω τον αριθμό κυκλοφορίας εκτός ενός ψηφίου... μου έδωσαν συμβουλή 'και να τους πιάσουμε δεν θα γίνει τίποτα, άστο καλύτερα, τζάμπα κόπος'.
Σωστή συμβουλή μου έδωσε πάντως δεν λέω... τσάμπα κόπος θα ήταν αφού όπως θα έκανα την αναφορά έτσι και θα έμενε... μιλάμε για τεμπελιά ανευ προηγουμένου. Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποιοι κάνουν σωστά την δουλειά τους και δεν είναι απλά δημόσιοι υπάληλοι. Δυστυχώς ελάχιστοι...
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Είχα την 'τύχη' να με σκολουθήσει κάποτε από πίσω ένα αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες και συνοδηγό αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού και να μου κάνουν ζημιά στο τότε αυτοκινητο μου. Όταν πήγα στο τμήμα και τους είπα οτι πρίν από 2' μου έγινε επίθεση και έχω τον αριθμό κυκλοφορίας εκτός ενός ψηφίου... μου έδωσαν συμβουλή 'και να τους πιάσουμε δεν θα γίνει τίποτα, άστο καλύτερα, τζάμπα κόπος'Ρε Vinillie που χαθηκες ρε παλικαρι μου ?????
-
Δέν χάθηκα, απλά χρησιμοποιώ πλέον το official nickname μου!
Έχω αλλάξει και τουτού...
Άνθρωποι κατώτερης νοημοσύνης