-
Ôï èåìá ôï áíïßãù äéüôé âñßóêïìáé ðñü ôùí ðõëþí ôçò áãïñÜò áõôïêéíÞôïõ óå áõôÞí ôçí ..÷ùñïôáîéêÞ ..êáôçãïñßá .ÁíáöÝñïìáé óôï óõãêåêñéìÝíï äéüôé Ý÷åé êÜðïéá ðïëý âáóéêÜ óôïé÷åßá ðïõ âñßóêù õðÝñï÷á ( ,êáëÝò åðéäüóåéò êáé áñêåôÜ üìïñöç ó÷åäßáóç ) áëëÜ èá Þèåëá êáé ìéá ðéï óùóôÞ ðëçñïöüñçóç ó÷åôéêÜ ìå ôçí óõìâßùóç ìå áõôü ôï áõôïêßíçôï ,êáé ïðïóäÞðïôå ïé Þäç ÷ñÞóôåò åßíáé ïé ðëÝïí êáôÜëëçëïé .Åõ÷áñéóôþ åê ôùí ðñïôÝñùí.
-
Ôï èåìá ôï áíïßãù äéüôé âñßóêïìáé ðñü ôùí ðõëþí ôçò áãïñÜò áõôïêéíÞôïõ óå áõôÞí ôçí ..÷ùñïôáîéêÞ ..êáôçãïñßá .ÁíáöÝñïìáé óôï óõãêåêñéìÝíï äéüôé Ý÷åé êÜðïéá ðïëý âáóéêÜ óôïé÷åßá ðïõ âñßóêù õðÝñï÷á ( ,êáëÝò åðéäüóåéò êáé áñêåôÜ üìïñöç ó÷åäßáóç ) áëëÜ èá Þèåëá êáé ìéá ðéï óùóôÞ ðëçñïöüñçóç ó÷åôéêÜ ìå ôçí óõìâßùóç ìå áõôü ôï áõôïêßíçôï ,êáé ïðïóäÞðïôå ïé Þäç ÷ñÞóôåò åßíáé ïé ðëÝïí êáôÜëëçëïé .Åõ÷áñéóôþ åê ôùí ðñïôÝñùí.
-
-
Απο κατόχους 206 1.4XS?
-
ÄåêôÝò áí êáé ìå ôçí ðñïïðôéêÞ êÜðïéùí áõîçìÝíùí áðáéôÞóåùí ìåôáêßíçóçò ôï 1,6 áðï Üðïøç éó÷ýïò åßíáé ðéï êïíôÜ óå áõôü ðïõ èÝëù.
Å÷ù êáé ößëï ìå 1,4 êáé êÜðïõ åêåß êüëëçóá ôï ìéêñüâéï ... -
Η οικογένεια διαθέτει εδω και 4 χρόνια,ενα 206 XS 1.4.
Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις είναι άριστες,αν και εκανα λάθος που δεν πήρα το 1.6,που τότε είχε 150.000 Δρχ διαφορά!!Μικρή κατανάλωση,καλή οδήγική συμπεριφορά,εύκολη συντήρηση και ωραίο και λειτουργικό εσωτερικό (εκτός των κουμπιών για τα παράθυρα)!
Παίξε λίγο με τις πιέσεις στα λαστιχα και θα δεις οτι αλλάζει έντονα και η συμπεριφορά του!
Αν ακούσεις ενα τρίξιμο πίσω δεξιά,δεν είναι τίποτα.Λίγο λάδι στην αντιστρεπτική και τέλος το πρόβλημα!
Φαντάζομαι οτι στα 1600 θα είναι και πολύ καλύτερο συνολικά!
-
ÐéÝóåéò; Ãéá ãßíå ðéï óõãêåêñéìÝíïò íÝå ìïõ
-
Οι πιέσεις που δίνει η Peugeot είναι 2.3 μπρός πίσω.
Εγω βρήκα,οτι με ικανοποιεί περισσότερο το 32 μπροστά με 29 πίσω.
Ειδικά στα πίσω λάστιχα,διαφοροποιήσεις στην πίεση αλλάζουν την συμπεριφορά της 'ουράς'! -
Kόστος και συμβίωση με ένα 206 1,6?
Κατ'αρχήν το πίστευα από την αρχή... πλέον είμαι απόλυτα σίγουρος.
Το 206 είναι απόλυτα τίμιο για τα χρήματά του. Θα βρείς οτιδήποτε ψάχνεις από ένα τέτοιο αυτοκίνητο, που στην κατηγορία του θα το πλήρωνες πολύ ακριβότερα, ενώ βρίσκεται πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας από πλευράς ποιότητας.... πλαστικών! Γιατί από πλευράς μηχανικού συνόλου και πλαισίου θεωρώ ότι βρίσκεται ψηλότερα από ακριβότερα αυτοκίνητα που τελικά είναι πολύ υπερτιμημένα.
Η οδηγική του συμπεριφορά είναι κορυφαία, προοδευτικό, παιχνιδιάρικο και μπορεί να κινηθεί με πολύ γοργούς ρυθμούς πάντα 'πολιτισμένα'.
Πολύ καλό σαφέστατο τιμόνι και κρατήματα που σε αφήνουν άφωνο όσο και αν δεν του φαίνεταιΕπιδόσεις είναι καλές υστερώντας λίγο χαμηλά αλλά βοηθά στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη όπου είναι σαν να έχεις 2 αυτοκίνητα.... ένα 1,4 για μέσα και ένα 1,6 εκτός πόλης.
Οσο αφορά τους διακόπτες των παραθύρων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ που βρίσκονται!!!! Απ'όπου και να το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι έτσι! Οι διακόπτες είναι ένα... κλικ μακρυά από το δεξί χέρι που μπορεί άνετα να ανεβοκατεβάσει χωρίς να μείνεις με κανένα χέρι στο τιμόνι... Αλλάζοντας τις ταχύτητες κατεβάζεις και τα παραθυράκια σου και είσαι ΟΚ.
Μάλλον τα υπόλοιπα είναι σε λάθος θέση...
-
Παραμαζευτήκαμε εδώ από το 206Club μου φαίνεται ...!!!
Δεν μας χωράει το δικό μας φόρουμ Στροφάκιδες και καγκουράκιδες ????
-
για 150χιλιαρικα δε πηρες το 1600? αυτο ηταν λαθος!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για 150χιλιαρικα δε πηρες το 1600? αυτο ηταν λαθος!ήταν για την...γυναίκα μου και παρασύρθηκα!!Είναι σοβαρό γιατρέ?!! Αστα..μεγα λάθος!!Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!Γι αυτό μην ακούτε ποτέ αντιπρόσωπο...όσο φίλος κι αν είναι!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παραμαζευτήκαμε εδώ από το 206Club μου φαίνεται ...!!!Δεν μας χωράει το δικό μας φόρουμ Στροφάκιδες και καγκουράκιδες ????
Και εδω δικό σας Φόρουμ είναι Storm!! Ετσι δεν είναι?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ÐáñáìáæåõôÞêáìå åäþ áðü ôï 206Club ìïõ öáßíåôáé ...!!!Äåí ìáò ÷ùñÜåé ôï äéêü ìáò öüñïõì ÓôñïöÜêéäåò êáé êáãêïõñÜêéäåò ????
Äåí åßìáé áêüìá èá ãßíù
-
Ç åñþôçóç ãéá ôï êüóôïò Ýãéíå äéüôé äéáâÜæïíôáò ãéá ôéìÝò áíôáëëáêôéêþí êáé öÞìåò ó÷åôéêÜ ìå ôï êüóôïò óÝñâéò åßíáé ðïëý êïíôÜ óå Üëëá ìïíôÝëá Üëëùí åôáéñéþí ôá ïðïßá Ý÷ïõí áñêåôÝò åëëåßøåéò óôï ôïìÝá êõñßùò ôùí êõâéêþí ÊáôÜ ðüóï áõôü áëçèåýåé?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
για 150χιλιαρικα δε πηρες το 1600? αυτο ηταν λαθος!
ήταν για την...γυναίκα μου και παρασύρθηκα!!Είναι σοβαρό γιατρέ?!! Αστα..μεγα λάθος!!Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!Γι αυτό μην ακούτε ποτέ αντιπρόσωπο...όσο φίλος κι αν είναι!!
Η αλήθεια είναι ότι η σύγκριση του 1.6 με το 1.4 είναι... η μέρα με τη νύχτα. Έως και στο θέμα της κατανάλωσης το 1.6 στέκεται άνετα δίπλα στο μικρότερο... αλλά στο πακέτο 'κινητήρας-κιβώτιο-αναρτήσεις' είναι 15 χρόνια μπροστά (στην κυριολεξία, άλλωστε ).
Το μόνο για το οποίο μπορεί να συμφέρει το 1.4 είναι το... κόστος της ασφαλιστικής
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παραμαζευτήκαμε εδώ από το 206Club μου φαίνεται ...!!!
Δεν μας χωράει το δικό μας φόρουμ Στροφάκιδες και καγκουράκιδες ????
Και εδω δικό σας Φόρουμ είναι Storm!! Ετσι δεν είναι?
Ετσι ...
Ετσι ...
EÑÙÔÇÓÇ ÐÑÏÓ ÊÁÔÏ×ÏÕÓ 206 1,6.ÊÏÓÔÏÓ ÊÁÉ ÓÕÌÂÉÙÓÇ ...