Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (*)
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (*)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 2 / 8
    Περί αυτοκίνησης
    42
    150
    68
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • johanndelta
      johanndelta last edited by

Για να επανελθουμε στο θεμα, θα σας αφηγηθω ενα κλασσικο περιστατικο...

Ενα απο τα κεντρικα στρουμφοχωρια, ειναι αυτο στην Αμυγδαλεζα. Εκει βρισκονται σχολες αλλα ειναι και σταθμος εκατονταδων οχηματων της αστυνομιας. Γυρω στο χιλιομετρο πριν τις εγκαταστασεις αυτες υπαρχει μια διασταυρωση με φαναρια οπου αρκετα 'οργανα της ταξεως' επειδη βαριονται να περιμενουν για τον απιστευτο χρονο των...ουτε 30 δευτ. ανοιγουν την σειρηνα και περνανε με το γκαζι στο πατωμα (σημειωτεον οτι μιλαμε για εναν κλασσικο μενιδιατικο δρομο, πραγμα που σημαινει πως και UNIMOG περναει σιγα-σιγα απο το συγκεκριμενο σημειο) και μετα φυσικα την κλεινουν και συνεχιζουν αργα μεχρι την Αμυγδαλεζα. Με αυτα τα κωλοπαιδα ποιος μπορει να βγαλει ακρη; Πρεπει να σκοτωθει κανενας φουκαρας μοτοσυκλετιστης οπως ειχε γινει στην παραλιακη;
      Δεν παμε καλα ρεεεεεεεεεεε...Και μετα περιμενουν να σταματαμε σε σηματα κανονικων οχηματων, τα οποια δεν θα εχουν καμερα ωστε να μπορει να βεβαιωθει ποιος εχει δικιο. Και ποιος μας λεει πως ενας μπατσος μονο και μονο για να την σπασει σε εναν κατοχο 'καλου' αυτοκινητου δεν θα τον πηγαινει προφυλακτηρες για μεγαλη αποσταση; Ειναι ωραιο για εναν πολιτη να αισθανεται φοβο οταν κυκλοφορει γιατι εχει απλα ενα χαμηλωμενο αμαξι με ζαντες; Ενας οδηγος οταν βλεπει ενα αυτοκινητο κολλημενο πισω του (και δεν ειναι περιπολικο), δεν ειναι λογικο πως θα θελησει να ξεφυγει;

ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΟΙΑ.

Δευτερη φορα...αγωνιστικα!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • S
        skullone last edited by

Πάντως, νομίζω ότι δεν ήταν ανάγκη να ανοιχθεί νέο θέμα. Αρκούσε ο φίλος που το άνοιξε να κάνει edit στο αρχικό του μήνυμα και να αλλάξει το 'θέμα' (τίτλο).

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • M
          michelle last edited by

Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
          Και ποιος μας λεει πως ενας μπατσος μονο και μονο για να την σπασει σε εναν κατοχο 'καλου' αυτοκινητου δεν θα τον πηγαινει προφυλακτηρες για μεγαλη αποσταση; Ειναι ωραιο για εναν πολιτη να αισθανεται φοβο οταν κυκλοφορει γιατι εχει απλα ενα χαμηλωμενο αμαξι με ζαντες; Ενας οδηγος οταν βλεπει ενα αυτοκινητο κολλημενο πισω του (και δεν ειναι περιπολικο), δεν ειναι λογικο πως θα θελησει να ξεφυγει;

Χμμμμ, να ένας ωραίος τρόπος να μας παίρνουν τα κιλοτάκια οι κύριοι της 'όργανα χωρίς διακριτικά'... Να μας πάνε στους 5 πόντους, να αγχωνόμαστε και να μας γράφουν επειδή πήγαμε λίγο πιο γρήγορα για να μη μας μαζέψουν από πίσω... Άντε μετά να εξηγήσεις! ΟΚ, τι κάνουμε?...

• N
            nidosan last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
            Πάντως, νομίζω ότι δεν ήταν ανάγκη να ανοιχθεί νέο θέμα. Αρκούσε ο φίλος που το άνοιξε να κάνει edit στο αρχικό του μήνυμα και να αλλάξει το 'θέμα' (τίτλο).

Ομολογώ ότι μου διέφυγε η περίπτωση editing του σχετικού τίτλου! Ζητώ ταπεινά συγνώμη! Τυφλώθηκα από την επιθυμία μου να σας μεταφέρω το άρθρο της ΕΣΤΙΑΣ, που νομίζω ότι άξιζε τον κόπο να διαβάσετε...

Όποιος ενδιαφέρεται, θα βρίσκομαι στο Σύνταγμα 17:45-18:15 σήμερα (Παρασκευή) για λιθοβολισμό!...

• P
              petros last edited by

Να σας πω τη μαύρη αλήθεια, μπορεί να συχαίνομαι όλες τις διατάξεις 'Μεγάλου Αδελφού' για την παρακολούθηση του πολίτη και μάλιστα μέσω 'ύποπτων' και κατά βάση αντισυνταγματικών μεθόδων, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που όχι μόνο θα ήθελα την ύπαρξη της Ομάδας Α, αλλά θα καταταγόμουν και εθελοντικά σε αυτήν. Παραθέτω μερικές από τις δεκάδες περιπτώσεις που τείνουν να γίνουν συνήθειο στον Έλληνα οδηγό και ΑΠΑΙΤΟΥΝ άμεσες και βαρύτατες κυρώσεις:

1. Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη (χωρίς επεξηγήσεις, εγκληματικό).

2. Παραβίαση μονοδρόμων (έχω φίλο που σκοτώθηκε με μηχανή στη γειτονιά μου γιατί ένας -κατά τ' άλλα καθόλα αξιοσέβαστος- γιατρός πέρασε από πάνω του με τζιπ, επειδή βαριόταν να κάνει κύκλο για να πάει σπίτι του παραβιάζοντας το μονόδρομο. Ο τύπος είναι ακόμη φυλακή).

3. Αλλοπρόσαλη κίνηση μοτοσυκλετών, με σφήνες και παραβιάσεις σημάτων (κόκκινα, στοπ, μονόδρομοι).

4. Υπέρβαση ουράς σε φανάρι λεωφόρου για στροφή αριστερά (προκλητική συμπεριφορά, που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα μπλοκαρίσματα στις μεγάλες διασταυρώσεις).

5. Χρήση κινητού εν ώρα οδήγησης.

6. Καμμένα φώτα στοπ, μη χρήση φλας, χρήση φώτων ομίχλης, στραβά φανάρια που φέγγουν στο... Θεό κ.ο.κ.

7. Διπλοπαρκάρισμα

8. ΑΡΓΗ ΟΔΗΓΗΣΗ (με 30 στην αριστερή της Κηφισίας π.χ., να δω να σταματούν για κλήση και τι στον κόσμο !!!)

Και άλλα πολλά, που όλοι γνωρίζουμε και δε χρειάζεται να ξαναγράφω.
              Γι' αυτούς τους λόγους και μόνο θα χαιρόμουν να δω κάποιους να πληρώνουν, επειδή είναι 'νομοταγείς' μόνο στη θέα του μπατσικού. Ωστόσο αν την πάθω κι εγώ (μάλλον για παραβίαση ορίου ταχύτητας σε λεωφόρους) δεν ξέρω αν θα μου αρέσει... το ομολογώ!

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • N
                nass last edited by

Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
                Ενας οδηγος οταν βλεπει ενα αυτοκινητο κολλημενο πισω του (και δεν ειναι περιπολικο), δεν ειναι λογικο πως θα θελησει να ξεφυγει;

Οχι βέβαια! Φλας, δεξιά και άστον να προσπεράσει.

Plan B αν δεν σε πολυνοιάζει: ένα γερό φρενάρισμα ρυθμίζει το ζήτημα προς όφελός σου (αρκεί να λειτουργούν τα STOP σου)

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • T
                  techadmin admin last edited by

Ο χρήστης Michelle έγραψε:
                  Χμμμμ, να ένας ωραίος τρόπος να μας παίρνουν τα κιλοτάκια οι κύριοι της 'όργανα χωρίς διακριτικά'... Να μας πάνε στους 5 πόντους, να αγχωνόμαστε και να μας γράφουν επειδή πήγαμε λίγο πιο γρήγορα για να μη μας μαζέψουν από πίσω... Άντε μετά να εξηγήσεις! ΟΚ, τι κάνουμε?...

Εγώ έχω ακούσει για περιπτώσεις οργάνων που έρχονται δίπλα σου στο φανάρι και σε προκαλούν σε κόντρα και μάλιστα με ...περιπολικό! Περιττό να πω τι παθαίνεις άμα τσιμπήσεις, βέβαια! Τώρα δεν αποκλείεται να το κάνουν με το πολιτικό αυτοκίνητο με πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι μία: δεν τσιμπάς. Αν σε 'σπρώχνει' από πίσω ένα αυτοκίνητο τσακίζεσαι να του κάνεις δεξιά για να περάσει. Πού ξέρεις, στο κάτω-κάτω μπορεί να έχει σοβαρό λόγο να βιάζεται. Αν είναι απλώς καθήκι με το να προσπαθείς να ξεφύγεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον 'μπριζώνεις' περισσότερο και να αυξάνεις τον κίνδυνο να κάνει καμμιά πατάτα και να κινδυνεύσεις κι εσύ. Αν είναι μεταμφιεσμένα στρουμφάκια γλιτώνεις τα χειρότερα.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • T
                    techadmin admin last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
                    Plan B αν δεν σε πολυνοιάζει: ένα γερό φρενάρισμα ρυθμίζει το ζήτημα προς όφελός σου (αρκεί να λειτουργούν τα STOP σου)

Και αν σου ζητήσει τα ρέστα μετά φοράς το πιο αθώο ύφος σου και του λες 'είδα ένα μυρμήγκι που πέρναγε το δρόμο και δεν ήθελα να το πατήσω'!

• S
                      skullone last edited by

Ο χρήστης nidosan έγραψε:

Ομολογώ ότι μου διέφυγε η περίπτωση editing του σχετικού τίτλου! Ζητώ ταπεινά συγνώμη! Τυφλώθηκα από την επιθυμία μου να σας μεταφέρω το άρθρο της ΕΣΤΙΑΣ, που νομίζω ότι άξιζε τον κόπο να διαβάσετε...

Όποιος ενδιαφέρεται, θα βρίσκομαι στο Σύνταγμα 17:45-18:15 σήμερα (Παρασκευή) για λιθοβολισμό!...

Έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι!

• K
                        kacey last edited by

Παιδια το μεγαλο προβλημα στο συγκεκριμενο θεμα ειναι οτι θα μπορουν να γραφουν κοσμο που δεν εχει κανει τιποτα. Αλλο να ειναι σταματημενος σε ενα φαναρι και να σε δει να περνας με κοκκινο, και αλλο να σε ακολουθει επι ωρα και μετα να σου λεει εκανες το ενα η το αλλο. Και αντε να αποδειξεις εσυ οτι δεν εισαι ελεφαντας. Για αυτο μιλησα για καμερες ΜΕΣΑΣ στα περιπολικα που καταγραφουν οτι κανεις, ωστε μετα να μην υπαρχουν τετοια προβληματα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • N
                          nidosan last edited by

Ο χρήστης Petros έγραψε:
                          Παραθέτω μερικές από τις δεκάδες περιπτώσεις που τείνουν να γίνουν συνήθειο στον Έλληνα οδηγό και ΑΠΑΙΤΟΥΝ άμεσες και βαρύτατες κυρώσεις:

1. Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη (χωρίς επεξηγήσεις, εγκληματικό).
                          2. Παραβίαση μονοδρόμων (έχω φίλο που σκοτώθηκε με μηχανή στη γειτονιά μου γιατί ένας -κατά τ' άλλα καθόλα αξιοσέβαστος- γιατρός πέρασε από πάνω του με τζιπ, επειδή βαριόταν να κάνει κύκλο για να πάει σπίτι του παραβιάζοντας το μονόδρομο. Ο τύπος είναι ακόμη φυλακή).
                          3. Αλλοπρόσαλη κίνηση μοτοσυκλετών, με σφήνες και παραβιάσεις σημάτων (κόκκινα, στοπ, μονόδρομοι).
                          4. Υπέρβαση ουράς σε φανάρι λεωφόρου για στροφή αριστερά (προκλητική συμπεριφορά, που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα μπλοκαρίσματα στις μεγάλες διασταυρώσεις).
                          5. Χρήση κινητού εν ώρα οδήγησης.
                          6. Καμμένα φώτα στοπ, μη χρήση φλας, χρήση φώτων ομίχλης, στραβά φανάρια που φέγγουν στο... Θεό κ.ο.κ.
                          7. Διπλοπαρκάρισμα
                          8. ΑΡΓΗ ΟΔΗΓΗΣΗ (με 30 στην αριστερή της Κηφισίας π.χ., να δω να σταματούν για κλήση και τι στον κόσμο !!!)
                            Και άλλα πολλά

Σε όλα έχεις δίκιο, Πέτρο. Να σχολιάσω μόνο μερικά:

Την παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη... Πριν από μια πενταετία το φαινόμενο υπήρχε μεν, αλλά δεν ήταν πια και τόοοοσο προφανές! Τώρα, ...λες και δεν τρέχει τίποτα, τουλάχιστον 1 στα 3 κόκκινα θα το περάσουμε για 'ροζ'... Και όχι μόνο 'στο τσακ', αλλά 'κοιτάζω κι αν δεν περνάει κανείς... την κάνω!'

Τα φλας... Όλοι (οι Έλληνες...) έχουμε 'μάθει' πλέον πως αυτά όχι μόνο 'είναι για τους αρχάριους', όχι μόνο κουράζουν (καίμε θερμίδες για να κουνήσουμε το μοχλό στ' αριστερά του τιμονιού, αφού πρώτα βάλουμε το 'κουλό' μας μέσα από το αριστερό παράθυρο), αλλά σπαταλούν και 'άσκοπα' τη μπαταρία μας! Αφήστε που είμαστε τόσο αγενείς ως οδηγοί που με το που θα δούμε τον άλλο μπροστά δεξιά μας να βγάζει φλας ότι θέλει να προσπεράσει το μπροστινό του, γκαζώνουμε μην τυχόν τολμήσει και περάσει πριν από μας (οπότε ο μόνος τρόπος να αλλάξουν λωρίδα ορισμένοι είναι να ...μη δείξουν εκ των προτέρων τις προθέσεις τους!)...

Οι μονόδρομοι... Υπάρχουν περιοχές (π.χ. Ψυχικό) όπου έχει μονοδρομηθεί... το σύμπαν! Τι κάνουμε? Μπαίνουμε ανάποδα με τα alarm ν' αναβοσβήνουν!!! Κάποτε είχε βρεθεί μπροστά μου μια κοπελιά η οποία είχε μπει ανάποδα με το 'κόλπο'. Έκανα λοιπόν όσο πιο δεξιά μπορούσα γιατί είδα ότι δε μπορούσε να κάνει πίσω (θα έβγαινε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας!) και κατέβασα το τζάμι μου. Περνώντας δίπλα μου χαμογέλασε: 'Την έκανα τη ζιζανιά μου, ε?!' (είπε κανείς για μη συνειδητοποιημένους οδηγούς?!)...

Όσο για μηχανάκια... Νομίζω θα συμφωνήσετε ότι το αποκορύφωμα είναι οι πιτσαδόροι. Όχι μόνο παραβιάσεις σημάτων, αλλά και κίνηση στο αντίθετο ρεύμα (εντελώς, όχι πάνω στη διαχωριστική!), ακόμα και στο πεζοδρόμιο... Λέγεται ότι πλέον η μόνη ερώτηση που σου κάνουν για να σε προσλάβουν είναι 'πόσο συχνά έχετε τάσεις αυτοκτονίας?'...

Σας κούρασα...

• S
                            skullone last edited by

Ο χρήστης nidosan έγραψε:
                            Περνώντας δίπλα μου χαμογέλασε: 'Την έκανα τη ζιζανιά μου, ε?!' (είπε κανείς για μη συνειδητοποιημένους οδηγούς?!)...

Και κάτι άλλο καταλήγει σε -ανιά...

• C
                              cadm8 last edited by

skullone

Και κάτι άλλο καταλήγει σε -ανιά...

H... Τατι-ανιά;

• C
                                cadm8 last edited by

Petros

1. Υπέρβαση ουράς σε φανάρι λεωφόρου για στροφή αριστερά (προκλητική συμπεριφορά, που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα μπλοκαρίσματα στις μεγάλες διασταυρώσεις).

Αυτο που λες δε θα επρεπε να ειναι παραπτωμα για τον εξης λογο. Για να τοποθετηθει 2η λωριδα αριστερης στροφης πρεπει ο δρομος να ειναι 4 λωριδων και πανω και παντα αναλογα με τον κυκλοφοριακο φορτο. Οποτε οι φωστηρες που φτιαχνουν τους κομβους ( και ειναι πολυ φωστηρες... ) συνηθως αποφευγουν τη 2η λωριδα. Υπαρχουν ομως καποιοι κομβοι οι οποιοι απαιτουν την υπαρξη 2ης λωριδας λογω του οτι δημιουργειται πολυ μεγαλη ουρα αναμονης και φτανει σε σημειο που να βγαινει στον κυριως δρομο ενω η διπλανη λωριδα ειναι συνηθως αδεια. Κατι πολυ επικινδυνο και που σιγουρα δυσχεραινει την κινηση.

• P
                                  petros last edited by

Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
                                  Petros

1. Υπέρβαση ουράς σε φανάρι λεωφόρου για στροφή αριστερά (προκλητική συμπεριφορά, που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα μπλοκαρίσματα στις μεγάλες διασταυρώσεις).

Αυτο που λες δε θα επρεπε να ειναι παραπτωμα για τον εξης λογο. Για να τοποθετηθει 2η λωριδα αριστερης στροφης πρεπει ο δρομος να ειναι 4 λωριδων και πανω και παντα αναλογα με τον κυκλοφοριακο φορτο. Οποτε οι φωστηρες που φτιαχνουν τους κομβους ( και ειναι πολυ φωστηρες... ) συνηθως αποφευγουν τη 2η λωριδα. Υπαρχουν ομως καποιοι κομβοι οι οποιοι απαιτουν την υπαρξη 2ης λωριδας λογω του οτι δημιουργειται πολυ μεγαλη ουρα αναμονης και φτανει σε σημειο που να βγαινει στον κυριως δρομο ενω η διπλανη λωριδα ειναι συνηθως αδεια. Κατι πολυ επικινδυνο και που σιγουρα δυσχεραινει την κινηση.

Αυτό δε δικαιολογεί τα τσογλανάκια που αν δουν ακόμη κι ένα αυτοκίνητο μπροστά τους κάνουν τσουπ και περνάνε μπροστά από το φανάρι (το οποίο σημειωτέον δε βλέπουν, άρα καθυστερούν ακόμη περισσότερο όταν ανάψει πράσινο).
                                  Παρόμοια σκληρός θα έπρεπε να είναι ο νόμος για τα μηχανάκια που περνούν μπροστά από το σηματοδότη. ΄Εως σήμερα έχω χτυπήσει (ελαφρό τράνταγμα βέβαια) δύο που προσπαθούσαν να περάσουν μπροστά μου τη στιγμή που ξεκινούσα πρώτος στο φανάρι (τη μία το έκανα επίτηδες ).

• M
                                    mirage last edited by

Δεν ξέρω αν πρόλαβα κανένα που θα πάει αργοτερα Χαλκιδικη ( μάλλον όχι αν κρίνω από την ουρά αυτοκινήτων που είδα γυρίζοντας σήμερα από το αεροδρόμιο αλλά εγώ οφείλω να ενημερώσω. Στν ανηφόρα πριν το πρώτο βενζινάδικο της Shell συνήθως την στήνανε με radar χειρός. Τέρμα αυτό το κόλπο πλέον υπάρχει άσπρο station Xsara με ενσωματομένο radar το οποιό κινείται στην γύρω περιοχή αργά ( με καμια 70 χλμ ) στην δεξιά λωρίδα. Αυτό τουλάχιστον είδα εγώ την Παρασκευή. Έχει πλάκα να βλέπεις του πάντες να κόβουν ταχύτητα στα 90 μόλις βλέπουν το μπλόκο. Φρεεεεεεεεεεεεεεεεεενα μην μας πίασουνε αγάπη μου!

• C
                                      corsair last edited by

Ο χρήστης mirage έγραψε:
                                      Δεν ξέρω αν πρόλαβα κανένα που θα πάει αργοτερα Χαλκιδικη ( μάλλον όχι αν κρίνω από την ουρά αυτοκινήτων που είδα γυρίζοντας σήμερα από το αεροδρόμιο αλλά εγώ οφείλω να ενημερώσω. Στν ανηφόρα πριν το πρώτο βενζινάδικο της Shell συνήθως την στήνανε με radar χειρός. Τέρμα αυτό το κόλπο πλέον υπάρχει άσπρο station Xsara με ενσωματομένο radar το οποιό κινείται στην γύρω περιοχή αργά ( με καμια 70 χλμ ) στην δεξιά λωρίδα. Αυτό τουλάχιστον είδα εγώ την Παρασκευή. Έχει πλάκα να βλέπεις του πάντες να κόβουν ταχύτητα στα 90 μόλις βλέπουν το μπλόκο. Φρεεεεεεεεεεεεεεεεεενα μην μας πίασουνε αγάπη μου!

Στην ανηφορα?????!!!!!!!!
                                      Κινειται κιολας????!!!!!!
                                      ......... :@#$@!$@!#$@#$*&#@$#@

σε αυτη την περιπτωση αρμοζει ενας RPG18 (αντιαρματικος πυραυλος) με στοχο το Xsara.

Mα καλα ειναι ΣΟΒΑΡΟΙ???? αλλα οπως λεγαμε.... παντα την στηνουν στα ποιο ΑΣΦΑΛΗ σημεια... για την ασφαλεια μας (την τσεπη τους δηλαδη....), και αυτο που με εκπλησει ακομα περισοτερρο ειναι οτι την στηνουν τα στρουμφοειδη σε ανηφορια πανω, που ολοι μας παταμε λιγο παραπανω για να την βγαλουμε ποιο ανετα.... ειπαμε η ασφαλεια μας....

Δεν ντρεπονται λιγακι... δεν θα υποταχθουμε ποτε Θα πηγαινουμε με οσα γουσταρουμε οποτε γουσταρουμε, και ας μας μοιραζουν φωτογραφιες και χαρτακια... τιμη μας και καμαρι μας (να βαλουμε και τις φωτος στο σαλονι να τις θαυμαζουμε )

• L
                                        lkar last edited by

Ο χρήστης Petros έγραψε:

Petros

Αυτό δε δικαιολογεί τα τσογλανάκια που αν δουν ακόμη κι ένα αυτοκίνητο μπροστά τους κάνουν τσουπ και περνάνε μπροστά από το φανάρι (το οποίο σημειωτέον δε βλέπουν, άρα καθυστερούν ακόμη περισσότερο όταν ανάψει πράσινο).
                                        Παρόμοια σκληρός θα έπρεπε να είναι ο νόμος για τα μηχανάκια που περνούν μπροστά από το σηματοδότη. ΄Εως σήμερα έχω χτυπήσει (ελαφρό τράνταγμα βέβαια) δύο που προσπαθούσαν να περάσουν μπροστά μου τη στιγμή που ξεκινούσα πρώτος στο φανάρι (τη μία το έκανα επίτηδες ).

Φαντάσου να έρχεται από την αριστερή, να σε κλείνει διαγώνια, στη βοηθητική λωρίδα για στροφή αριστερά -να μην βλέπει προφανώς το φανάρι- κι όχι μόνο να θέλει να στρίψει αριστερά, αλλά να κάνει και ανασστροφή (σε σημείο φυσικά που απαγορεύεται, Πειραιώς στην Eλαϊς) και όταν TOΛMHΣA να του κορνάρω, γιατί είχε ανάψει το πράσινο και δεν είχε πάρει χαμπάρι, έβρισε και μούντζωσε κι όλας. Ότι είχε BMW 316 μάλλον τυχαίο ήταν

• C
                                          cadm8 last edited by

Petros

Σ΄αυτην την περιπτωση αλλαζει, εφοσον προκαλουν και μεγαλυτερη καθυστερηση. Παντως στη Θεσ/νικη απ΄οσο βλεπω, στα περισσοτερα σημεια αυτη η 'ανυπομονησια' του Ελληνα εχει θετικες επιπτωσεις, χωρις να λειπουν βεβαια -οπως παντα- και οι 'ξυπνιοι'.

Παντως για τα μηχανακια που λες, δυστυχως πολλοι κανουν πραγματα που δεν καταλαβαινουν ποσο θα βλαψουν τον εαυτο τους αν κατι παει στραβα. Αν ειδικα ειναι και μικρης ηλικιας, τοτε καταλαβαινεις...

• K
                                            kacey last edited by

Στην στροφη της ελαις με κατευθυνση τον Πειραια, εγω ειμαι παντα στην μεσαια λωριδα γιατι μπαινω στο στενακι ακριβως απεναντι, στην αντιπροσωπεια της Seat. οποιος ερχεται να μπει απο την δεξια διπλα μου (που φυσικα δεν χωραμε γιατι απο 3 λωριδες γινονται 2) εγω τους κλεινω ΣΤΕΓΝΑ και ΧΑΡΟΝΤΙΚΑ. Και οποιος θελει ας μην φρεναρει. Οποιος μαλιστα κορναρει-μιλησει κλπ κλπ, βγαινω εξω και ακουει κατι μπινελικια....

Δεν αντεχω οσους κινουνται με τετοιο τροπο που να μην νοιαζονται-σεβονται τους αλλους, αρκει να τους βολευει αυτο που θα κανουν.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 2 / 8