Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (*)
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (*)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 3 / 8
    Περί αυτοκίνησης
    42
    150
    68
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      alexastrag last edited by

OCTAVIA 20V T ΑΣΗΜΙ ΜΕ ΑΡ.ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΖΜΑ-7940 ειναι ενα ακομα συμβατικο περιπολικο το οποιο ειδα να κινειται στο Δαφνι προς Σκαραμαγκα!!!!!

επειδη και αλλος φιλος ανεφερε σχετικα με xsara με πινακιδα ΖΜΑ- υποθετω οτι εγινε μαζικη προμηθεια απο την ΕΛΑΣ τετοιων αυτοκινητων και οι πινακιδες εκδοθηκαν ταυτοχρονα .......ετσι εχουν ιδια τα γραμματα ισως εχουν και συνεχομενους αριθμους!!!!

ιδιαιτερη λοιπον προσοχη σε αυτους τους δυο τυπους αυτοκινητου ειδικα οταν εχουν αριθμους απο ΖΜΑ-

επισης στην εθνικη οδο Κορινθου-Τριπολεως εχω δει μπλε xsara station παλαιοτερα χωρις να συγκρατησω τον αριθμο του.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • elteo
        elteo last edited by

Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
        OCTAVIA 20V T ΑΣΗΜΙ ΜΕ ΑΡ.ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΖΜΑ-7940 ειναι ενα ακομα συμβατικο περιπολικο το οποιο ειδα να κινειται στο Δαφνι προς Σκαραμαγκα!!!!!

επειδη και αλλος φιλος ανεφερε σχετικα με xsara με πινακιδα ΖΜΑ- υποθετω οτι εγινε μαζικη προμηθεια απο την ΕΛΑΣ τετοιων αυτοκινητων και οι πινακιδες εκδοθηκαν ταυτοχρονα .......ετσι εχουν ιδια τα γραμματα ισως εχουν και συνεχομενους αριθμους!!!!

ιδιαιτερη λοιπον προσοχη σε αυτους τους δυο τυπους αυτοκινητου ειδικα οταν εχουν αριθμους απο ΖΜΑ-

επισης στην εθνικη οδο Κορινθου-Τριπολεως εχω δει μπλε xsara station παλαιοτερα χωρις να συγκρατησω τον αριθμο του.

Kλασικος τροπος συμπεριφορας των 'στρουμφ' την στηνουμε για να εισπραξουμε!Βρε ουστττ..

Σάββας

• M
          markvag last edited by

Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
          Petros

Αυτό δε δικαιολογεί τα τσογλανάκια που αν δουν ακόμη κι ένα αυτοκίνητο μπροστά τους κάνουν τσουπ και περνάνε μπροστά από το φανάρι (το οποίο σημειωτέον δε βλέπουν, άρα καθυστερούν ακόμη περισσότερο όταν ανάψει πράσινο).

Σ΄αυτην την περιπτωση αλλαζει, εφοσον προκαλουν και μεγαλυτερη καθυστερηση. Παντως στη Θεσ/νικη απ΄οσο βλεπω, στα περισσοτερα σημεια αυτη η 'ανυπομονησια' του Ελληνα εχει θετικες επιπτωσεις, χωρις να λειπουν βεβαια -οπως παντα- και οι 'ξυπνιοι'.

Παντως για τα μηχανακια που λες, δυστυχως πολλοι κανουν πραγματα που δεν καταλαβαινουν ποσο θα βλαψουν τον εαυτο τους αν κατι παει στραβα. Αν ειδικα ειναι και μικρης ηλικιας, τοτε καταλαβαινεις...

Ερώτηση: Και όλοι αυτοί που περιμένουν κανονικά στην σειρά τους, τι είναι;;;;
          Κορόιδα;;;;;
          Αυτή η συμπεριφορά, εκτός του ότι είναι τρομερά επικίνδυνη φανερώνει μια τρομακτική έλλειψη σεβασμού σε στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς (ισοδυναμεί με το να κλέβεις την ουρά σε μια δημόσια υπηρεσία) και παντελή αδιαφορία για τους συνανθρώπους/οδηγούς.
          Για να μην αναφέρω το πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι σταματημένος στο αριστερό ρεύμα. Αυτός που θέλει να πάει ευθεία και είναι στην αριστερή λωρίδα δεν είναι υποχρεωμένος να περιμένει ότι ο κάθε καραγκιόζης μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματήσει την αριστερή λωρίδα. Κόντεψα 2 φορές να πέσω πάνω σε κάτι τέτοιους 'έξυπνους' στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης (πριν κάνουν τους ανισόπεδους κόμβους). Ξέρετε τι είναι να πας με 120, να είσαι πάνω στο σημείο που περνάς κάποιον που κινείται πιο αργά και ξαφνικά μετά την κορυφή της ανηφόρας να βλέπεις έναν μαλ#$$ να είναι σταματημένος στο αριστερό ρεύμα;;;;;Το πως την γλίτωσα...

Σας παρακαλώ, μην μου λέτε ότι δέχεστε αυτήν την συμπεριφορά... Δεν το περίμενα από συνειδητοποιημένα άτομα. Είναι σε ΚΑΘΕ περίπτωση απολύτως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

• M
            michelle last edited by

Ο χρήστης markvag έγραψε:
            Ερώτηση: Και όλοι αυτοί που περιμένουν κανονικά στην σειρά τους, τι είναι;;;;
            Κορόιδα;;;;;
            Αυτή η συμπεριφορά, εκτός του ότι είναι τρομερά επικίνδυνη φανερώνει μια τρομακτική έλλειψη σεβασμού σε στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς (ισοδυναμεί με το να κλέβεις την ουρά σε μια δημόσια υπηρεσία) και παντελή αδιαφορία για τους συνανθρώπους/οδηγούς.
            Για να μην αναφέρω το πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι σταματημένος στο αριστερό ρεύμα. Αυτός που θέλει να πάει ευθεία και είναι στην αριστερή λωρίδα δεν είναι υποχρεωμένος να περιμένει ότι ο κάθε καραγκιόζης μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματήσει την αριστερή λωρίδα. Κόντεψα 2 φορές να πέσω πάνω σε κάτι τέτοιους 'έξυπνους' στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης (πριν κάνουν τους ανισόπεδους κόμβους). Ξέρετε τι είναι να πας με 120, να είσαι πάνω στο σημείο που περνάς κάποιον που κινείται πιο αργά και ξαφνικά μετά την κορυφή της ανηφόρας να βλέπεις έναν μαλ#$$ να είναι σταματημένος στο αριστερό ρεύμα;;;;;Το πως την γλίτωσα...

Σας παρακαλώ, μην μου λέτε ότι δέχεστε αυτήν την συμπεριφορά... Δεν το περίμενα από συνειδητοποιημένα άτομα. Είναι σε ΚΑΘΕ περίπτωση απολύτως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Μάρκο, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε για κανόνες που ακόμα κι αν δεν είναι γραμμένοι πουθενά θα έπρεπε να είναι αυτονόητοι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ καταλαβαίνεις πόσο πάσχουμε σα λαός... Και βέβαια, κατόπιν τούτου, είναι 'λογικό' (με την σύγχρονη αντίληψή μας περί 'λογικής') που αποδεκατιζόμαστε πάνω στην άσφαλτο...

Το ότι πολλοί κλέβουν την ουρά στο δρόμο θεωρώντας πως είναι επαρκώς προστατευμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους εμένα με κάνει να πιστεύω ότι αν μπορούσαν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα τους πλακώσει κανείς στο ξύλο (ή θα τους κάνει να το πληρώσουν αλλιώς) θα το έκαναν ΚΑΙ σε δημόσιες υπηρεσίες, σε κινηματογράφους, θέατρα, γήπεδα, κλπ - απλά γιατί ο εγωισμός μερικών συμπολιτών μας έχει γίνει στάση ζωής.

Τώρα εάν τα στρούμφ με τα πολιτικά Octavia, Xsara κλπ θα κάνουν κάτι για όλα αυτά τα τρελά που ο Έλληνας οδηγός καθημερινά αντιμετωπίζει ή απλώς θα επεκτείνουν την εισπρακτική πολιτική που χαρακτηρίζει το (ανύπαρκτο εκεί που χρειάζεται) Αστυνομικό Σώμα, έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου. Μακάρι να διαψευσθώ...

• S
              skullone last edited by

Κι εγώ απεχθάνομαι αυτούς που κλέβουν σειρές στα φανάρια, σε διασταυρώσεις κλπ. Είναι πραγματικά απαράδεκτοι.

• M
                markvag last edited by

Ο χρήστης Michelle έγραψε:

Τώρα εάν τα στρούμφ με τα πολιτικά Octavia, Xsara κλπ θα κάνουν κάτι για όλα αυτά τα τρελά που ο Έλληνας οδηγός καθημερινά αντιμετωπίζει ή απλώς θα επεκτείνουν την εισπρακτική πολιτική που χαρακτηρίζει το (ανύπαρκτο εκεί που χρειάζεται) Αστυνομικό Σώμα, έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου. Μακάρι να διαψευσθώ...

Γιατί, αυτά τα άσπρα Xsara και Octavia δεν παρανομούν;;;Αυτοί είναι οι πρώτοι παρανομούντες.
                Και μακάρι ο μόνος λόγος που βγαίναν/βγαίνουν να είναι εισπρακτικός.
                Προσωπικά πιστεύω πως πρόκειται για μια ακόμη απόπειρα ελέγχου πάνω μας, το ίδιο με τις κάμερες που έχουν γεμίσει ακόμα και εντελώς άσχετα σημεία (για παράδειγμα στην Καμάρα και όλη τη Μοναστηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - σε σημεία τελείως άσχετα). Εγώ λοιπόν ελπίζω να μην διαψευστείς και να αποσκοπούν μόνο στις εισπράξεις...

Που καταντήσαμε, στο μη χείρον βέλτιστο...
                Skullone, τι λες για έναν διαγωνισμό, ποιος θα σπάσει τις περισσότερες κάμερες ;;; (Εντάξει, αυτός δεν είναι τρόπος αντίδρασης, γιατί αφενός δεν οδηγεί πουθενά και αφετέρου αυτά είναι σαν την λερναία ύδρα... ). Επίσης μπορώ να προτείνω κι άλλον διαγωνισμό. Βρείτε αστυνομικό να οδηγεί σωστά. Εγώ τα τελευταία 6-7 χρόνια που παρακολουθώ, έχω δει μόνο έναν

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • S
                  skullone last edited by

Να βρεις στρουμφ που να οδηγεί σωστά; Τώρα, τα'πιασες τα λεφτά σου... Είναι σα να βάζεις έναν τυφλό, κουφό και με κατεστραμμένη την αίσθηση της όσφρησης να βρει βελόνα σε αχυρώνα.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • C
                    cadm8 last edited by

Petros εγραψε

Κόντεψα 2 φορές να πέσω πάνω σε κάτι τέτοιους 'έξυπνους' στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης (πριν κάνουν τους ανισόπεδους κόμβους).

Δε διαφωνουμε. Ειδικα το τμημα που λες σε περιοδους που ειχε πολυ κινηση γινοταν ενας χαμος. Φαντασου ομως αυτοι που ειχαν μπει στην αριστερη λωριδα να συνεχιζαν να μπαινουν πισω απο τους υπολοιπους στη λωριδα αναμονης ( μιλαμε για μεγαλους φορτους μονο ) και να εβγαινε η ουρα στην κανονικη αριστερη λωριδα! Επισης τραγικο και αυτο

Και θα σου πω και κατι αλλο. Οταν εχει μεγαλη κινηση θα πρεπει να προσεχουμε διπλα γιατι μια φορα κοντεψα να τρακαρω, εγω και καμια 5 τουτου ακομα (καραμπολα δηλαδη) στο φαναρι του Αγ. Βασιλειου ( τμημα της 'εθνικης' οδου Θεσνικης-Αλεξ/πολης με 1 λωριδα ανα κατευθυνση για οσους δεν ειναι απο την περιοχη) επειδη ειχε δημιουργηθει ουρα απο το κορυφαιο φαναρι που εχει μεσα στη χωριο και ετυχε να ειμαι πανω σε μια μικρη στροφουλα, αρκετη ωστε να μη φαινεται καθολου η ουρα!! Ας ειναι καλα το ABS του αυτ/του του πατερα μου!

Συμπερασμα: 2η αριστερη λωριδα μονο εκει που χρειαζεται , αλλα αντε να το καταλαβουνε αυτο στο Γιουνανισταν που μας λενε και οι Τουρκοι! Αν και το ολο θεμα της 2ης αριστερης εντασσεται στην ολη ψυχολογια της 'μαγκιας' των Ελληνικων δρομων και ακρη δυσκολα θα βρουμε...

• S
                      silvertommy last edited by

Ταξιδεύοντας εθνική με 140 αριστερή λωρίδα προσπερνόντας, πετάγεται ένα στρούμφ όπως τα λέτε μπροστά μου και με κλείνει αγρίως. Το τι προβολείς και κόρνα έπεσε δε λέγεται. Αστυνομία αυτοί αλλά όχι να μας σκοτώσουν κιόλας. Μαζεύτηκε αμέσως δεξιά και έκανε την πάπια. Πέρασα και έφυγα.

• S
                        skullone last edited by

7 Ιανουαρίου φέτος... Κατέβαινα για Αθήνα. Σε κομμάτι ευθύ της Εθνικής μετά τα Καμμένα Βούρλα, με διαχωριστικό τοιχίο στη μέση, πήγαινα στη μεσαία λωρίδα με 170 στο κοντέρ και μπροστά μου στα 50 μέτρα περίπου ένα FIAT Stilo μάλλον 1600άρι, γιατί πήγαινε με μεγαλύτερη ταχύτητα από μένα. Ξαφνικά βλέπω το FIAT να φρενάρει απότομα και να κόβει δεξιά, αποκαλύπτοντας ΣΤΡΟΥΜΦ το οποίο μου έκανε νόημα (ή μάλλον... ζεϊμπεκιές) να σταματήσω. Πέφτω στα 110 για να μη με προλάβει το ραντάρ, κόβω αριστερά και τον προσπερνάω. Εννοείται ότι έφυγα. Κανονικά όμως έπρεπε να τον πατήσω. Με ποιο δικαίωμα βάζει τη ζωή μου σε κίνδυνο ο στρουμφ; Για τη δική του δε με νοιάζει, αυτός άλλωστε επέλεξε να ρισκάρει να σκοτωθεί για το πριμ από την κλήση. Εγώ όμως τι φταίω; Κι αν στο φρενάρισμα έχανα τον έλεγχο και γινόταν δυστύχημα, τι θα γινόταν; Ποιος θα έφερε την ευθύνη;

• N
                          nidosan last edited by

Ο χρήστης markvag έγραψε:
                          μακάρι ο μόνος λόγος που βγαίναν/βγαίνουν να είναι εισπρακτικός. Προσωπικά πιστεύω πως πρόκειται για μια ακόμη απόπειρα ελέγχου πάνω μας, το ίδιο με τις κάμερες που έχουν γεμίσει ακόμα και εντελώς άσχετα σημεία (για παράδειγμα στην Καμάρα και όλη τη Μοναστηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - σε σημεία τελείως άσχετα)..........................Skullone, τι λες για έναν διαγωνισμό, ποιος θα σπάσει τις περισσότερες κάμερες ;;; (Εντάξει, αυτός δεν είναι τρόπος αντίδρασης, γιατί αφενός δεν οδηγεί πουθενά και αφετέρου αυτά είναι σαν την λερναία ύδρα...

Σκέψου όμως και τι πετυχαίνει τελικά η 'απόπειρα ελέγχου πάνω μας' που γράφεις... Είτε θα δεχτούμε να καταγράφεται η κάθε κίνησή μας από τις κάμερες των πόλεων του 'Μεγάλου Αδελφού', είτε θα τις αγνοήσουμε ρισκάροντας να μας 'αρμέξουν' οι τοπικοί 'άρχοντες' για το ένα ή το άλλο παράπτωμα που διαπράξαμε από τη στιγμή που περάσαμε το κατώφλι μας, όπως π.χ. το ότι διασχίσαμε το δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση πεζών (πριν από λίγους μήνες είχε ακουστεί ότι άρχισαν να πέφτουν πρόστιμα και για κάτι τέτοια, εδώ, στην 'μπανανία' - για το καλό μας, φυσικά!)...

Υπάρχει και μια τρίτη επιλογή, βέβαια. Να αντιδράσουμε. Αλλά ας μην φτάσουμε εκεί ακόμα!

Στο περιοδικό Popular Science (τεύχος Φεβρουαρίου 2003, σελ. 51-57) είχε ένα λεπτομερές αφιέρωμα στα συστήματα παρακολούθησης που θα σκεπάσουν την Αττική μέχρι τον Αύγουστο του 2004 με πρόφαση την πάταξη της τρομοκρατίας. Εκεί ο καθηγητής πολιτικής φιλοσοφίας Γιώργος Ρούσης ανέφερε ότι 'Κάτω από την ομπρέλα των Ολυμπιακών θα γίνουν οι μεγαλύτερες παραβιάσεις του συντάγματος' καθώς το να παρακολουθούν τους πολίτες με κάμερες και να γνωρίζουν τις κινήσεις τους είναι αντισυνταγματικό και εντάσσεται σε ένα γενικότερο κλίμα που θα επικρατήσει στην Αττική σε ολόκληρη την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων - ένα κλίμα αυταρχισμού και έντονης αστυνόμευσης. Ο τίτλος της συγκεκριμένης παραγράφου του αφιερώματος ήταν 'ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΠΟΛΗ'...

Στο ίδιο τεύχος είχε και ένα δισέλιδο αφιέρωμα στο σύστημα 'ΟΥΡΑΝΟΣ' με το οποίο αναμένεται να είναι εξοπλισμένα αρκετά από τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. μέχρι το 2004 - το σκάναρα και το παραθέτω στα πιο κάτω URL για όποιον ενδιαφέρεται.

http://users.hol.gr/~nido/various/GR_POL2003a.jpg (191 KB)
                          http://users.hol.gr/~nido/various/GR_POL2003b.jpg (173 KB)

• L
                            lkar last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
                            Να βρεις στρουμφ που να οδηγεί σωστά; Τώρα, τα'πιασες τα λεφτά σου... Είναι σα να βάζεις έναν τυφλό, κουφό και με κατεστραμμένη την αίσθηση της όσφρησης να βρει βελόνα σε αχυρώνα.

Θα πρέπει πρώτα να βρεις στρουμφ να ΟΔΗΓΕΙ και μετά σωστά

Την ομάδα Σ τη θυμάστε; τα περισσότερα τα είχαν λιώσει Όπως επίσης και πολλά Astra GSi, είναι πολλά τα 150 άλογα

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • S
                              skullone last edited by

Εγώ μαθαίνω ότι η Ομάδα Σ ζει και βασιλεύει κι ότι η Deltona της είναι απίστευτα φτιαγμένη.

• S
                                spiros last edited by

η ομαδα Σ υπαρχει φυσικα. Πριν λιγο καιρο ενας απο δαυτους με πηγαινε προφυλακτηρες μεσα στα στενα των Πετραλλωνων!!!

• M
                                  michelle last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:
                                  η ομαδα Σ υπαρχει φυσικα. Πριν λιγο καιρο ενας απο δαυτους με πηγαινε προφυλακτηρες μεσα στα στενα των Πετραλλωνων!!!

Εκεί είναι να έχεις κανένα ψεκασμό νίτρου, συσκευή που να μετατρέπει λαδάκι σε καπνό και περιστρεφόμενες πινακίδες (βλ. James Bond!), και με το που βρεις ευθεία ώστε να μην κινδυνεύει κοσμάκης να τους την κόψεις τη μαγκιά!...

• S
                                    spiros last edited by

Ο χρήστης Michelle έγραψε:

Εκεί είναι να έχεις κανένα ψεκασμό νίτρου, συσκευή που να μετατρέπει λαδάκι σε καπνό και περιστρεφόμενες πινακίδες (βλ. James Bond!), και με το που βρεις ευθεία ώστε να μην κινδυνεύει κοσμάκης να τους την κόψεις τη μαγκιά!...

Η πλακα ειναι οτι δεν ειχα καταλαβει ποιος ειναι διοτι ηταν βραδυ, και μου ειχε σπασει τα νευρα διοτι κολουσε πισω μου χωρις λογο και γκαζωνε. Εκει που σταματησε διπλα μου πηγα να του την πω, ειδα οτι ηταν μπατσος, δε προλαβα ομως διοτι εστριψε αριστερα.

• A
                                      alexastrag last edited by

[quote='spiros
                                      Η πλακα ειναι οτι δεν ειχα καταλαβει ποιος ειναι διοτι ηταν βραδυ, και μου ειχε σπασει τα νευρα διοτι κολουσε πισω μου χωρις λογο και γκαζωνε. Εκει που σταματησε διπλα μου πηγα να του την πω, ειδα οτι ηταν μπατσος, δε προλαβα ομως διοτι εστριψε αριστερα.[/quote]

θυμηθηκα τωρα την ιστορια που μου ειχε πει γνωστος μου πριν χρονια που του συνεβει στην παραλιακη οταν η γνωστη αυτη ομαδα ειχε πρωτοξεκινησει τις δραστηριοτητες της.
                                      καποια απο τα [κατασχεμενα] αυτοκινητα που χρησιμοποιουσε τοτε ηταν alfa 155-mercedes 190e 2,3 24v-porsche carrera [νομιζω]-audiRS4station-bmw M5 και ισως αλλα που δεν θυμαμαι τωρα!!!!!

ενω εκινειτο λοιπον σχετικα γρηγορα του αναβοσβηνει τα φωτα ενα αυτοκινητο και κολλαει πισω του........ εκεινος ''τσιμπαει'' και τα δινει ολα σε μια τρελλη κουρσα παραβιαζοντας δυο-τρια κοκκινα......... καποια στιγμη βλεπει απο τον καθρεφτη ενα μπλε φαρο να γυριζει και ακουει την σειρηνα...........αφου σταματησε ειδε οτι μεσα στο αυτοκινητο ηταν δυο ενστολοι οι οποιοι εαν θυμαμαι καλα του εδωσαν μονο κληση αρκετα τσουχτερη για την εποχη.......ας προσεχε!!!!!!!!

• S
                                        spiros last edited by

Εμενα ηταν μια κοκκινη Αλφα 155

• R
                                          rgbeft last edited by

Ας κανει καποιος τον κοπο να πει και σε εμενα που δεν ξερω τι ειναι η ομαδα 'Σ' και τι ακριβως κανει... σε προκαλει σε κοντρες να ψαρωσεις και μετα σε γραφει???

• M
                                            markvag last edited by

Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
                                            Petros εγραψε

Κόντεψα 2 φορές να πέσω πάνω σε κάτι τέτοιους 'έξυπνους' στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης (πριν κάνουν τους ανισόπεδους κόμβους).

Δε διαφωνουμε. Ειδικα το τμημα που λες σε περιοδους που ειχε πολυ κινηση γινοταν ενας χαμος. Φαντασου ομως αυτοι που ειχαν μπει στην αριστερη λωριδα να συνεχιζαν να μπαινουν πισω απο τους υπολοιπους στη λωριδα αναμονης ( μιλαμε για μεγαλους φορτους μονο ) και να εβγαινε η ουρα στην κανονικη αριστερη λωριδα! Επισης τραγικο και αυτο

Και θα σου πω και κατι αλλο. Οταν εχει μεγαλη κινηση θα πρεπει να προσεχουμε διπλα γιατι μια φορα κοντεψα να τρακαρω, εγω και καμια 5 τουτου ακομα (καραμπολα δηλαδη) στο φαναρι του Αγ. Βασιλειου ( τμημα της 'εθνικης' οδου Θεσνικης-Αλεξ/πολης με 1 λωριδα ανα κατευθυνση για οσους δεν ειναι απο την περιοχη) επειδη ειχε δημιουργηθει ουρα απο το κορυφαιο φαναρι που εχει μεσα στη χωριο και ετυχε να ειμαι πανω σε μια μικρη στροφουλα, αρκετη ωστε να μη φαινεται καθολου η ουρα!! Ας ειναι καλα το ABS του αυτ/του του πατερα μου!

Συμπερασμα: 2η αριστερη λωριδα μονο εκει που χρειαζεται , αλλα αντε να το καταλαβουνε αυτο στο Γιουνανισταν που μας λενε και οι Τουρκοι! Αν και το ολο θεμα της 2ης αριστερης εντασσεται στην ολη ψυχολογια της 'μαγκιας' των Ελληνικων δρομων και ακρη δυσκολα θα βρουμε...

Μα εγώ δεν κόντεψα να τρακάρω σε ώρα με κίνηση, απλά ήμουν σε διαδικασία προσπεράσματος και το ζώον αποφάσισε ότι δεν μπορεί να περιμένει 5-6 αυτοκίνητα

Και ακόμα και για την κίνηση που λες. Το δέχομαι ότι είναι το ίδιο επικίνδυνο να περιμένεις σε 1 ουρά, αλλά (αναγκαστικά αυτή τη φορά) εκτός της ειδικής λωρίδας, πάνω στην αριστερή, αλλά με το να δημιουργήσεις 2η σειρά κοροϊδεύεις αυτούς που περιμένουν κανονικά την σειρά τους... Χώρια το πρόβλημα που δημιουργείται στον δρόμο που στρίβει ο κόσμος, ο οποίος και πήζει στην είσοδο, με αποτέλεσμα να μένουν τα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα κάθετα στο αντίθετο ρεύμα...

Ας κανει καποιος τον κοπο να πει και σε εμενα που δεν ξερω τι ειναι η ομαδα 'Σ' και τι ακριβως κανει... σε προκαλει σε κοντρες να ψαρωσεις και μετα σε γραφει???

Ε..... περίπου

Είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να εκτελεί τις καταδιώξεις υψηλών ταχυτήτων(μάλλον η ΕΛΛΑΣ ζήλεψε το Hollywood). Και, αν θυμάμαι καλά, τα μέλη της ομάδας (υποτίθεται ότι) έχουν δεχτεί ειδική εκπαίδευση. Μάλλον από κάποιον αντίστοιχο μάγκα της αστυνομίας. Και επειδή τα στρουμφάκια εν Ελλάδι έχουν όσο μυαλό έχουν (καθόλου δηλαδή) αναλώνονται σε κάτι τέτοια, όπως και σε burn out προς τέρψη των τηλεφακών. Και εμείς οι μαλ!@$ φορολογούμενοι πληρώνουμε τα λάστιχα, βενζίνες και γενικά συντήρηση των Μ3, Deltona και λοιπών αυτοκινήτων που οδηγούν τα σούργελα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 3 / 8