-
Προσφατα πηρα το παιχνιδακι αυτο για PC. Εντυπωσεις; Οχι πολυ καλες δυστυχως. Καταρχην ειναι πολυ μικρο, δεν κραταει ουτε 1 βδομαδα περιπου. Δευτερον, οι αντιπαλοι ειναι πανευκολοι στα πρωτα σταδια και στους τελευταιους αγωνες δε χανουν με τιποτα Επίσης, το μοντελο ζημιων ειναι χαλια, καθως και το οδηγικο γιατι απλως πατας, στριβει και μετα πατας παραπανω για να στριψει παραπανω! Απιστευτο. Και επιπλεον τα τελευταια expert τουτου εκτος απο το 405, απλα δεν ειναι οδηγησιμα
Εχετε αποψη για το συγκεκριμενο; Προτασεις - ιδεες; Εμενα μου φαινεται οτι δεν εχει καμια σχεση με το Colin Mcrae 2 ή ειμαι υπερβολικος;
-
Προσφατα πηρα το παιχνιδακι αυτο για PC. Εντυπωσεις; Οχι πολυ καλες δυστυχως. Καταρχην ειναι πολυ μικρο, δεν κραταει ουτε 1 βδομαδα περιπου. Δευτερον, οι αντιπαλοι ειναι πανευκολοι στα πρωτα σταδια και στους τελευταιους αγωνες δε χανουν με τιποτα Επίσης, το μοντελο ζημιων ειναι χαλια, καθως και το οδηγικο γιατι απλως πατας, στριβει και μετα πατας παραπανω για να στριψει παραπανω! Απιστευτο. Και επιπλεον τα τελευταια expert τουτου εκτος απο το 405, απλα δεν ειναι οδηγησιμα
Εχετε αποψη για το συγκεκριμενο; Προτασεις - ιδεες; Εμενα μου φαινεται οτι δεν εχει καμια σχεση με το Colin Mcrae 2 ή ειμαι υπερβολικος;
-
-
Αυτά παθαίνει κανείς όταν σχεδιάζει ένα παιχνίδι πρωταρχικά για το target group των κονσολών. Το Rallisport Challenge στο PC είναι απευθείας port από την έκδοση του Xbox.
Αν εξαιρέσεις τα καταπληκτικά γραφικά, τις καλοσχεδιασμένες πίστες και το συμπαθητικό μοντέλο φυσικής, κατά τ' άλλα το παιχνίδι είναι arcade (το CMR3 είναι μακράν καλύτερο). Το κακό είναι ότι εν μέρει αποτελεί συνέχεια του μοναδικού Race of Champions του 2000, αλλά δεν προσφέρει το βασικότερο που είναι το μοντέλο καταστροφών. Από την άλλη αξίζει για κάποιον που θέλει να δει τι σημαίνει ανάβαση και ice race... -
Εν αναμονη του CMR3 λοιπον...
Rallisport Challenge