-
Τώρα τελευταία κοιτάω αυτό το σάιτ με αυτοκίνητα στην Γερμανία και αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς έχουν εμπειρια από αυτό (δηλ. βρήκαν κάποιο μεταχειρισμένο στο ιντερνετ). Ξέρω ένα μέλος του φόρουμ ο οποίος το έχει χρησιμοποιήσει και μου έδωσε πολλές καλές πληροφορίες. Κανένας άλλος να μας πει την εμπειρία (και γενικά αν κάποιος έχει αγοράσει μεταχειρισμένο από Γερμανία);
-
Τώρα τελευταία κοιτάω αυτό το σάιτ με αυτοκίνητα στην Γερμανία και αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς έχουν εμπειρια από αυτό (δηλ. βρήκαν κάποιο μεταχειρισμένο στο ιντερνετ). Ξέρω ένα μέλος του φόρουμ ο οποίος το έχει χρησιμοποιήσει και μου έδωσε πολλές καλές πληροφορίες. Κανένας άλλος να μας πει την εμπειρία (και γενικά αν κάποιος έχει αγοράσει μεταχειρισμένο από Γερμανία);
-
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Τώρα τελευταία κοιτάω αυτό το σάιτ με αυτοκίνητα στην Γερμανία και αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς έχουν εμπειρια από αυτό (δηλ. βρήκαν κάποιο μεταχειρισμένο στο ιντερνετ). Ξέρω ένα μέλος του φόρουμ ο οποίος το έχει χρησιμοποιήσει και μου έδωσε πολλές καλές πληροφορίες. Κανένας άλλος να μας πει την εμπειρία (και γενικά αν κάποιος έχει αγοράσει μεταχειρισμένο από Γερμανία);λιγο υπομονη
θεου θελοντος λιαν συντομος θα φερω εγω απο γερμανια -
ξερετε αλλα τετοια site απο τα οποια μπορει να βρει κανεις μεταχειρισμενα απο ευροπη???
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
λιγο υπομονη
θεου θελοντος λιαν συντομος θα φερω εγω απο γερμανιαΜήπως ξέρεις τι γίνεται με το καθεστώς εισαγωγής μεταχειρισμένων μη-καταλυτικών από Ε.Ε.;
Έχω τον κανονισμό που περιγράφει και τις δαπάνες, αλλά είχα ακούσει ότι απαγορεύεται η εισαγωγή μη-καταλυτικού από χώρα της Ε.Ε.
Επίσης, τι γίνεται με αγωνιστικά, ξέρει κανείς; Τι πινακίδες πρέπει να έχει το όχημα;
-
το αμαξι δεν θα το κανω εισαγωγη
αρα το μονο που θα μπορεσω να σας βοηθησω ειναι με το τι παιζει γενικα με τα μεταχειρισμενα στη γερμανια
-
ap oti xerw yparxoun paromoia site me ayto gia oles tis eyrwpaikes xwres apla allazontas thn katalxhxh px: co.uk,gr,it
pantws wraia....vriskeis ena wraio car exeis ta lefta......meta ti ginetai...
h lernaia ydra ths grafeiokratias sthn ellada den exei vrei akoma ton hraklh ths
www.mobile.de