-
Mια καλή εναλλακτική λύση αντί κουκούλας, είναι και αυτό:
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η κουκούλα τότε δεν ενδείκνυται... Η σκόνη που μένει μεταξύ αμαξιού και κουκούλας αντιλαμβάνεσαι ως τι λειτουργεί...Νομίζω ότι η σκόνη δεν το πειράζει γιατί η κουκούλα δεν έχει βάρος.
Πάντως το αμάξι διατηρείται πολύ καλύτερα με την κουκούλα. -
Πώς δεν έχει βάρος ρε συ... Λίγο να κουνιέται από τον αέρα, δεν θα τρίβεται;
-
Φουσκώνει πολύ όταν φυσάει αλλά δεν τρίβεται δυνατά.
Δεν έχω κοιτάξει ποτέ σε καινούριο αμάξι αν κάνει μικρογρατζουνιές
αλλά ακόμα και σε βρώμικο αμάξι μετά από αέρα δεν φαίνονται γρατζουνιές.Νομίζω ότι το χρώμα είναι αρκετά σκληρό ώστε να αντέχει και να μη χαράζει με το μικρό βάρος της κουκούλας.
-
Το κακό είναι πως η κουκούλα θα μαζεύει τη σκόνη (από μέσα) από το βρώμικο αυτοκίνητο, οπότε όταν θα τη χρειαστείς για να διατηρήσει καθαρό το αυτοκίνητο, θα το βρωμίσει.
Και για να πλύνεις κουκούλα (από μέσα) είναι μανίκι, γιατί βρεγμένη είναι ασήκωτη.
Απ'έξω πλένεται τοποθετημένη, βέβαια. -
Θέμα 'τριψίματος' υπάρχει μόνον κατά την τοποθέτηση ή αφαίρεση.
Απ' αυτή τη σκοπιά, οι ελαφρές είναι καλύτερες (και γενικά πιο εύχρηστες), αλλά δεν έχουν (η συγκεκριμένη που κοιτάω τουλάχιστον) εσωτερική μαλακή επίστρωση.
Ενώ οι οι 2 βαριές του λινκ μου έχουν ειδικό μαλακό εσωτερικό.
Ποια να είναι πιο ύποπτη για γρατζουνιές; -
κογιότη, τι αυτοκίνητο θέλεις να βάλεις μέσα, αν επιτρέπεται;
γιατί όντως πρόκειται για τρελή μανούρα. και φαντάζομαι πως το σχήμα/διαστάσεις μερικών αυτοκινήτων δεν βοηθάνε καθόλου το βάλε-βγάλε, οπότε ίσως να βαρεθείς μια ώρα αρχύτερα.
-
Κοίτα, σημασία έχει ότι θα ειναι week-end car. Το μέγεθος δεν έχει σημασία :lol:
Καθημερινό βάλε-βγάλε (αλλά και ταυτόχρονα μονη περίπτωση έκθεσης στο ύπαιθρο) αφορά μόνο στο χωρίον, για 10 μέρες ετησίως. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το μέγεθος δεν έχει σημασίαΆλλο να κουκουλώνεις Land Cruiser και άλλο να έχεις να τυλίξεις ένα Caterham.
-
GEIA SAS UA HUELA THN BOHUEIA SAS GIA AGORA KOYKOYLAS PRIN APO 2 MHNES PHRA MIA AJIAS 85 EYRV APO TA MAKRO ALLA EGINE KOMMATIA EXEI KAEI APO TON HLIO EXEI KANEI XARAKIES(KRIMA TOSA XRHMATA) UA HUELA NA MOY PROTEINETAI MIA KALH !
UELV NA ANTEXEI STON HLIO ADIABROXH ME KALYMMA APO MESA NAMHN KANEI GRATZOYNIES STO AMAJI KAI OXI POLY BARIA GIATI EINAI MEGALO SXETIKA TO AYTOKINHTO KAI DEN UELV NAMOY BGAINEI O PATOS ANAPODA KAUE FORA POY THN BAZV DEDOMENO OTI DEN EXV PARKINK
ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΕΤΗΝ ΠΑΝΚΑΡ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ 110 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΟΡΜΠΑΓΚΑΖ ΠΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΥΚΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΝF ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 135 ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΙΛEYXARISTV POLY!!!!!!!!!!!!!!!
-
Γραφε με ελληνικους πεζους χαρακτηρες για να ειναι ευαναγνωστο το μήνυμα σου,επισης καμια τελεια δεν θα ηταν ασχημα.Aς πουμε απο σεβασμο προς αυτους που θελεις να σου απαντησουν[mod]
-
Ο χρήστης akisbut έγραψε:
GEIA SAS UA HUELA THN BOHUEIA SAS GIA AGORA KOYKOYLAS PRIN APO 2 MHNES PHRA MIA AJIAS 85 EYRV APO TA MAKRO ALLA EGINE KOMMATIA EXEI KAEI APO TON HLIO EXEI KANEI XARAKIES(KRIMA TOSA XRHMATA) UA HUELA NA MOY PROTEINETAI MIA KALH !
UELV NA ANTEXEI STON HLIO ADIABROXH ME KALYMMA APO MESA NAMHN KANEI GRATZOYNIES STO AMAJI KAI OXI POLY BARIA GIATI EINAI MEGALO SXETIKA TO AYTOKINHTO KAI DEN UELV NAMOY BGAINEI O PATOS ANAPODA KAUE FORA POY THN BAZV DEDOMENO OTI DEN EXV PARKINK
ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΕΤΗΝ ΠΑΝΚΑΡ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ 110 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΟΡΜΠΑΓΚΑΖ ΠΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΥΚΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ** ΤΝF ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ** ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 135 ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΙΛEYXARISTV POLY!!!!!!!!!!!!!!!
αυτη ειναι η κατηγοσρια SIROKO...ισχυριζεται οτι ειναι η μαξιμουμ προστασια απο καιρικες συνθηκες...
την εχω καμια 10αρια μερες, αλλα το αληθινο τεστ ειναι η αγρια βροχα..οποτε απο χειμωνα θα δειξει.μια ελαφρια απο πρακτικερ ειχε την τυχη που περιγραφεις...επιμηκεις φθορες και σχισιματα...
οπως καθε τι ετσι και η κουκουλα εχει και μια σειρα απο πραματα που πρεπει να προσεχεις...
οπως δεν βαζεις το κεφαλι σου στο φουρνο ή σου εχει γινει βιωμα οτι δεν χωνουμε τα χερια μας στο μπλεντερ ετσι και ΔΕΝ βαζουμε βρεμμενη κουκουλα για αποθηκευση και ΔΕΝ την τοποθετουμε σε σκονισμενο αμαξι...
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Mια καλή εναλλακτική λύση αντί κουκούλας, είναι και αυτό:
Πολύ βολικό αυτό. Εύκολο ακόμα και για μεγάλο αυτοκίνητο και προστετεύει από τον ήλιο το εσωτερικό πλήρως. Που το βρήκες και πως το ζητάς; Μισή κουκούλα; καπελάκι;
-
μιση κουκουλα
http://www.automobile-club.gr/shop/prod ... ts_id=1246
http://www.autocar.gr/index.php?option= ... Itemid=313
παντως ειναι αποκλειστικα και μονο για τον ηλιο
το χρωμα σε καπω-πορτμπαγκαζ-πορτες; θα ειναι εκτεθειμενο...
σε βαθμο που μακροχρονια θα εχεις δυο αποχρωσεις... -
Την συγκεκριμένη την παρήγγειλα σε ταπετσέρη και μου κόστισε 60 ευρά
Ηρεμώ όταν έχει καύσωνα, γιατί την βάζω και δεν σκέφτομαι τις τσιμούχες που ψήνονται από τον ήλιο.
Έχω από το στάρλετ που δεν βρίσκω εύκολα, ούτε μεταχειρισμένα λάστιχα-τσιμούχες, και είμαι ευαίσθητος σε αυτό το θέμα...20 χρονών αυτοκίνητο και να μην υπάρχουν ανταλλακτικά -
το κερατο μου...
μου την εκλεψαν το βραδυ...δευτερη φορα απο το καλοκαιρι....
-
Καλησπερα,
ενδιαφερομαι κι εγω να αγορασω μια κουκουλα για το αυτοκινητο μου. Απο οσα διαβασα εδω μεσα, διαπιστωσα οτι το 100αρικο δεν το γλυτωνω. Και οι επιλογες ειναι 2: autoplus και TNF??
Επειδη προοριζεται για εκτεταμενη χρηση και για δυσκολες καιρικες συνθηκες αφου προοριζεται για χρηση σε νησι με πολυ ηλιο.
Τι λετε??
-
Εχω βρει μια πολυ καλη με πολυ καλα σχολια αλλα δεν την στελνουν Ελλαδα:
Ουτε απο εδω:
http://www.autoanything.com/car-covers/65A4605A0A0.aspx
Αλλα εχει πολυ καλα reviews.
-
καποιοι τσογλανοι εκτοξευσαν τσιγαρο απο τον 4ο και βρηκαν στοχο...
αποτελεσμα μια ωραιοτατη τρυπα-την πηρα και καλα ως ακαυτη!!-περιπου 1-2 εκατοστα διαμετρο...
καμια ιδιεα για μπαλωμα;;;σκεφτηκα
μπαλωμα σαμπρελας...να κοψω κομματι απο τον σακο μεταφορας και να το κολλησω με εποξικη κολλα
-
Mε το «άκαυτη» μήπως εννοούν πως αντέχει στον ήλιο;
Μη βάλεις κόλλα, καλύτερα σε έναν ταπετσέρη να της ράψει μπάλωμα ή αν υπάρχει ραπτομηχανή σπίτι..
κουκουλες αυτοκινητων