-
Γιατί δεν κάνει να μένει όχημα με κουκούλα κάτω από καλοκαιρινό ήλιο; Εγώ νόμιζα ότι το προστατεύει (και το χρώμα και τα πλαστικά) και το έιχα όλο το καλοκαίρι έτσι
-
Οι πολύ φτηνές κουκούλες είναι πανάλαφρες αλλά όχι αδιάβροχες. Δεν πειράζει που δεν είναι αδιάβροχες, όπως βρέχεται το αμάξι, έτσι στεγνώνει - δεν μένει υγρό.
-
PermaBag is a large reinforced storage bag with an air-tight diver's zipper for climate controlled storage of cars, motorbikes, goods and valuables. PermaBag reduces the humidity within the bag, achieving ideal conservation and storage conditions for long-term all-round protection against rust, corrosion, dust and humidity. PermaBag also removes all traces of existing moisture that may be trapped inside cavities such as sills, inner-doors and exhaust systems.
http://www.permabag.com/index.php?locus ... n_cars.php -
humidity, rust, ccorrosion, humidity ξανά...
Ιταλικό έχεις είπαμε, ε; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
humidity, rust, ccorrosion, humidity ξανά...
Ιταλικό έχεις είπαμε, ε; -
Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις απαγορεύονται από τον κανονισμό [mod]
-
Καλησπερα!!
Ζω σε περιοχη με βαρυ χειμωνα...χιονια παγους κλπ..
σκεφτομαι να παρω μια κουκουλα μπας κ προφυλαξω καπως το καινουριο μου αμαξακι..
πιστευετε οτι θα βοηθουσε κατι τετοιο κ αν ναι εχετε να μου προτεινετε κατι? -
Ρίξε μια ματιά εδώ
-
ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
PermaBag is a large reinforced storage bag with an air-tight diver's zipper for climate controlled storage of cars, motorbikes, goods and valuables. PermaBag reduces the humidity within the bag, achieving ideal conservation and storage conditions for long-term all-round protection against rust, corrosion, dust and humidity. PermaBag also removes all traces of existing moisture that may be trapped inside cavities such as sills, inner-doors and exhaust systems.
http://www.permabag.com/index.php?locus ... n_cars.phpΑυτό φαίνεται πραγματικά κορυφαία λύση για μακρά ακινησία!
-
Οι κουκούλες TNF siroco series τις εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?
-
http://www.coveryourcar.co.uk/store/home.php
Για πείτε αγαπητοί, μεταξύ των βαρύτερων Advan-Tex ή Stormforce και του ελαφρύτερου Voyager, πιο;
Η χρήση που θα κάνω δεν αφορά στο εξωτερικό όπου ζω τώρα, όπου υπάρχει κλειστό γκαράζ και δεν υπάρχουν καύσωνας και σκόνη. Αφορά βασικά στην Ελλάδα: Στην ημιυπόγεια πυλωτή μου (περιφραγμένη μεν αλλά όχι χτισμένη/κλειστή) για προστασία από αδιάκριτα βλέμματα και σκόνη, αλλά κυρίως στο χωριό, με το αμάξι παρατημένο στο δρόμο, μες στον καύσωνα (και καμιά φορά στο έκτακτο ανεμοβρόχι και χαλάζι του Αυγούστου, ¨Ηπειρος γαρ).Και τα 3 υφάσματα είναι (λέει) breathable, για να μη παγιδεύεται η υγρασία μέσα και χαλάει το χρώμα (αν πχ το σκεπάσεις φρεσκοπλυμένο για να μη προλάβει να λερωθεί). Όλα είναι (λέει) αντι-UV, ώστε προστατεύουν από τον ήλιο και τον καύσωνα (κυριότερη απειλή για το χρώμα). Πάει καλά ως εδώ.
Τα 2 πρώτα είναι και τελείως αδιάβροχα, όπερ δεν με ενδιαφέρει για την περιγραφείσα χρήση, αρκεί που είναι breathable. Εκεί που υπερέχουν όμως είναι ότι προστατεύουν ΚΑΙ από το σπάνιο έστω χαλάζι (ως χοντρότερα) και ΚΥΡΙΩΣ το πολύ μαλακό εσωτερικό τους, για αποφυγή γρατζουνιών, αν το αμάξι δεν είναι πεντακάθαρο.
Από την άλλη, το Voyager, ως πολύ ελαφρύτερο και λιγότερο ογκώδες (μαζεμένο) είναι ευκολότερο στο βάλε-βγάλε, και στη μεταφορά εντός χώρου αποσκευών. Αλλά δεν αναφέρει να έχει ειδικό μαλακό εσωτερικό.
Και το βάλει-βγάλε στο χωριό θα είναι συνεχές, ενώ και στην Αθήνα όταν έρθω μόνιμα, δεν θέλω να 'μαρτυράω' για να πάω μια βόλτα.
Έχει κανείς πείρα από κουκούλες;
-
Θα την κλέψουν.
Έκλεψαν ακόμα και κουκούλα που είχα γράψει με φωσφωριζέ σπρέι τον αριθμό του αυτοκινήτου ΠΑΝΤΟΥ.
και την πήραν, δεν ξέρω τι θα την κάνουν. -
Θα την χρησιμοποιησουν.. τι παει να πει τι θα την κανουν...
Ποιος θα παει να σηκωσει την κουκουλα, να διαπιστωσει αν ο γραμμενος με σπρεϊ αριθμος ειναι ο ιδιος με το αμαξι που ειναι απο κατω?
Στο φιναλε, ηταν του αλλου αυτοκινητου μου που το πηρε τωρα η γυναικα μου, βρε αδερφε! ωωωχουυυ.. Μυστηριο φρουτο εισαι
Αρκει... να μην του την κλεψουν κι αυτου! -
Ε δε νομιζω να την κλέψουν και στο χωριό ρε Λεωνίδα, δεν είναι πέρασμα το χωριό μου!
Για την Αθήνα, θα την κλέψουν μέσα από ιδιωτική περιφραγμένη πυλωτή; Τόση απελπιστική ανάγκη για κουκούλες;Τέλος πάντων, για πείτε για τα υφάσματα :roll:
-
Νίκο θα φροντίζεις το αμάξι να είναι immaculate πριν βάλεις την κουκούλα;
-
Αν το παρκάρεις έξω, μετά από δυνατό αέρα μαζεύεται σκόνη κάτω από την κουκούλα.
-
Νίκο θα φροντίζεις το αμάξι να είναι immaculate πριν βάλεις την κουκούλα;
Αδύνατον συνέχεια, ιδίως σε εκδρομές / χωριό...
-
Η κουκούλα τότε δεν ενδείκνυται... Η σκόνη που μένει μεταξύ αμαξιού και κουκούλας αντιλαμβάνεσαι ως τι λειτουργεί...
-
Θαυμαζω την υπομονη οσων χρησιμοποιουν την κουκουλα.Οταν πρωτοπηρα το αυτοκινητο πηρα κια μια κουκουλα ,την οποια εβαλα 3-4 φορες
οταν διαπιστωσα ποσο δυσχρηστη ηταν η χρηση της για μενα,την αφησα κανα χρονο στην αποθηκη και μετα την πουλησα σε γνωστο με ιδιο αυτοκινητο.
Απιστευτα βαρετο για μενα να θελω να παρω το αμαξι και να πρεπει πρωτα να βγαλω την κουκουλα,να την μαζεψω,να την τακτοποιησω στη θηκη και μετα να την ξαναβαλω
Αυτη που ειχα παει ηταν παρα πολυ καλη,αδιαβροχη,με εσωτερικη επενδυση,τσεπες αερισμου,ιμαντες προσδεσης,λαστιχο γυρω γυρω να εφαρμοζει καλα,θεση για καθρεπτες
την ειχα παρειι πριν 6 χρονια και νομιζω λεγοταν ROYAL
κουκουλες αυτοκινητων