-
Δηλαδή DAP προκειμένου να αποκλειστούν αυτοί οι 4/10 (που θα πανε και με εισιτήριο!!) ας 'τιμωρηθούν' και οι υπόλοιποι 6/10! Γιατι?Αδικία δεν είναι?
Αν είναι για να εχουν μεγαλύτερη ησυχία οι αγωνιζόμενοι ας βάλουν ενα 'Μην Ενοχλείτε' να ηρεμήσουν!Ας φροντίσουν όι υπεύθυνοι να μοιράζονται καπελλάκια μόνον εκτός service park. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δηλαδή DAP προκειμένου να αποκλειστούν αυτοί οι 4/10 (που θα πανε και με εισιτήριο!!) ας 'τιμωρηθούν' και οι υπόλοιποι 6/10! Γιατι?Αδικία δεν είναι?Υπερβολές. Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, το κόστος ενός εισητηρίου είναι μηδαμινό μπροστά στα συνολικά έξοδα για κάποιον που παρακολουθεί Ακρόπολις.
Μιλάμε για άυξηση των εξόδων της τάξης του 3-5% το πολύ. Ε σιγά την τιμωρία βρε Νίκο.
Αν πέσουμε και σε καλή περίοδο για τη βενζίνη, που από ότι φαίνεται θα είναι, ούτε που θα φανεί ένα εισητήριο στο SP. -
Θεωρω υπερβολικο το να μπει εισητηριο στο SP και δεν καταλαβαινω τον λογο.Τι θελουν να διωξουν τον κοσμο απο τα ποδια τους εαν ειναι ετσι ας το πουν να μην τους ενοχλησουμε η τωρα που ειναι στην Λαμια σκεφτηκαν να κερδισουν απο τον κοσμο που θα μαζευτει.Γιατι σιγουρα θα ερθει κοσμος απο περιεργεια και μονο αλλα που το κακο καποιοι απο αυτους και ειδικα τους νεους θα μεινουν κοντα στους αγωνες.Γιαυτο ψηφιζω ΟΧΙ.
-
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!
Και επιμένω... Αποκαλύψτε μας τον επιπόλαιο, τον φαιδρό, τον άσχετο και τον επικίνδυνο που είχε αυτή την ιδέα... Τον θέλουμε γαμώτο!
Εχουν πολλά να γίνουν μέχρι να χρεώνουμε τον αγνό θεατή που θα πάει και θα ταλαιπωρηθεί ώστε να δει με περισκόπιο τους θεούς, να αντικρύσει από απόσταση τους ημίθεους και ίσως να αγγίξει τον φίλο του με αριθμό 100+...
Για το θεό, θα πληρώσουν ο Στέλιος, ο Χάρης, ο ένας και ο αλλος για να δουν τι;
Να πληρώσουν για να προμηθευτούν οτιδήποτε, να πληρώσουν για να δουν την υπερειδική αλλά μέχρις εκεί!
Εχει σκεφτεί κανείς τι θα γίνει με τα πάσα ελευθέρας αν πρέπει να πληρώσεις για να μπείς; Το μπάχαλο! Θα μας θυμηθούν και οι συγχωρεμένοι.
Και βέβαια η σκέψη ώστε να μπεί εισητήριο δεν έχει να κάνει για να επικρατήσει τάξη, αλλά γιατί, ο άσχετος, ο επικίνδυνος, ο επικυρηγμένος, υπολόγισε ότι μπορεί να προκύψει το μεγάλο φαγοπότι!
Δοξάστε τον. Να τον χαιρόσαστε, φίλοι αγαπημένοι της οργανωτικής!
Ψυχραιμία και προσοχή... Ειδικά για ότι έχει να κάνει με χρήματα... Θα βγουν τα 45 αρια και οι μικροβιοτέχνες που κάνουν όνειρα για αρπαχτές δεν θα έχουν που να κρυφτούν... Και βέβαια προσοχή χρειάζεται και σε σχέση με τις χώρες που προμηθευόμαστε υλικά. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις τα πάντα... Ας κατέβουμε από τα καλάμια!
Ας ασχοληθούν επιτέλους οι εμπλεκόμενοι με άλλα σοβαρά που εκρεμούν... Και που αν δεν γίνουν θα τους εκθέσουν σε ισόβια μάλιστα διάρκεια!
Στρατισίνο
50 χρόνια Ακρόπολις, ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! -
Eιμαι κατα του εισιτηριου,οχι απο θεμα κοστους αλλα απο θεμα ιδεολογιας.
Και η ιδεολογια μου ειναι οτι δεν θελω τα ραλλυ να γινουν F1.
Δε θελω εισιτηρια,δε θελω βιπατους(μπλιαχ) δε θελω ασχετους να σουλατσαρουν στα SP.Aλλα δυστυχως ολα συγκλινουν προς τα εκει ,προς F1 δηλαδη.
Τα λεφτα απο τα εισιτηρια που θα πηγαιναν,αφου μιλαμε για μηδαμινα εσοδα?
-
οχι απο θεμα κοστους αλλα απο θεμα ιδεολογιας.
Και η ιδεολογια μου ειναι οτι δεν θελω τα ραλλυ να γινουν F1.ta rally sxedon se oles tis alles xores pu diexagun wrc agona exun isitirio....den kani to isitirio ta rally f1...
δε θελω ασχετους να σουλατσαρουν στα SP.
an to SP ginotan se mia mi katikimeni perioxi tote ne 'oxi isitirio'...alla apo ti stigmi pu ginete konta se mia apo tin megaliteres polis tis elladas tote ne sto isitirio....i asxeti pistevo tha ine perisoteri otan dun to 'tsampa'
pistevo oti to isitirio tha diefkolini tin diexagogi tu SP...den ime fanatikos iper tis ideas...alla ti exume na xasume an to dokimasume???
oso gia ta xrimata....an pane se sosta xeria tote mono kalo mporun na kanun...stin teliki tha mporusan na dothun se filanthropiko skopo (xm kali idea?)....
-
ΟΧΙ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ 150-200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ 10 ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ , ΧΡΗΜΑ , ΧΡΗΜΑ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ??? -
Θέλω να παρατηρήσω πως η άποψη του Ναι έχει πολύ περισσότερο πρακτικά και ορθολογιστικά επιχειρήματα ενώ το Οχι, μένει σε ηθικολογίες και συναισθηματισμούς.
Μα έτσι θα πάμε ποτέ μπροστά;
Στρατή, λες λίγο πολύ πως θα τα φάνε τα λεφτά.
Δεν καταλαβαίνω, τόσα έσοδα έχει το Ακρόπολις, εκείνα γιατί δεν τα τρώνε;
Αν είναι έτσι, πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε που θα πάνε τα λεφτά των συμμετοχών, των χορηγών , των πωλήσεων από τα ακροπολικά καλούδια κλπ..ΥΓ. Κάπως απότομα δεν ανέβηκαν οι απόψεις του ΟΧΙ μέσα σε μια μέρα, ή μήπως είναι η ιδέα μου;
-
Θέλω να παρατηρήσω πως η άποψη του Ναι έχει πολύ περισσότερο πρακτικά και ορθολογιστικά επιχειρήματα ενώ το Οχι, μένει σε ηθικολογίες και συναισθηματισμούς.
simfono 100% .....polla exun allaxi apo tin romantiki epoxi ton agonon...keros gia eksixronismo...
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
an to SP ginotan se mia mi katikimeni perioxi tote ne 'oxi isitirio'...alla apo ti stigmi pu ginete konta se mia apo tin megaliteres polis tis elladas tote ne sto isitirio....i asxeti pistevo tha ine perisoteri otan dun to 'tsampa'Γιατί, η παρακολούθηση του ράλυ Ακρόπολις πρέπει να γίνεται από μία ελιτ? Κι εσύ πριν δεις καποιο Ακρόπολις και το αγαπήσεις άσχετος δεν ήσουν?
Εγώ τουλαχιστον δεν είχα ιδέα. Αρχισα πηγαίνοντας σε μία ειδική, ξετρελλάθηκα και από τότε δεν το χάνω.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
an to SP ginotan se mia mi katikimeni perioxi tote ne 'oxi isitirio'...alla apo ti stigmi pu ginete konta se mia apo tin megaliteres polis tis elladas tote ne sto isitirio....i asxeti pistevo tha ine perisoteri otan dun to 'tsampa'
Γιατί, η παρακολούθηση του ράλυ Ακρόπολις πρέπει να γίνεται από μία ελιτ? Κι εσύ πριν δεις καποιο Ακρόπολις και το αγαπήσεις άσχετος δεν ήσουν?
Εγώ τουλαχιστον δεν είχα ιδέα. Αρχισα πηγαίνοντας σε μία ειδική, ξετρελλάθηκα και από τότε δεν το χάνω.
ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. 'ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ'. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ S.P. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ 'ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ'.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. 'ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ'. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ S.P. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ 'ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ'.Συγγνώμη αλλά δεν συμφωνώ. Το εισητήριο θα αποθαρρύνει και τους φίλους. Και δεν σκέφτεσαι ότι καποιοι μπαμπάδες θέλουν να πάνε με τα παιδιά τους αλλά σε μια ειδική δεν το αποφασίζουν. Το ίδιο συμβαίνει και με μεγάλους ανθρώπους που δεν έχουν το κουράγιο να πάνε στα βουνά! Το S.P. είναι η καλύτερη λύση για να δουν από κοντά αυτούς που θαυμάζουν και να πάρουν μία γεύση.
Και ο χώρος δεν είναι καθόλου περιορισμένος. Εχει τετοια άπλα που δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα, όσος κόσμος και να παρεβρεθεί (εκτος από μποτιλιαρίσματα, ίσως όμως φέτος να το έχουν λύσει και αυτό).
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και ο χώρος δεν είναι καθόλου περιορισμένος. Εχει τετοια άπλα που δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα, όσος κόσμος και να παρεβρεθεί (εκτος από μποτιλιαρίσματα, ίσως όμως φέτος να το έχουν λύσει και αυτό).Ο χώρος δεν είναι περιορισμένος αλλά δεν είναι και άπειρος. Σίγουρα δεν χωράει 'όλη τη Λαμία'
-
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ SERVICE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ
ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΝΕΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΗ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ PARKING ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΩΜΕΝΑ. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο χώρος δεν είναι περιορισμένος αλλά δεν είναι και άπειρος. Σίγουρα δεν χωράει 'όλη τη Λαμία'Μα δεν θα παει ταυτόχρονα όλη η Λαμία π.χ. στο Ζάπειο πήγαινε 'όλη η Αθήνα'?
Φέτος δε, γνώρισα καποιους που μένουν Λιλαία. Και μας ρωτησαν:
- 'Βρε παιδιά τι γίνεται κάθε χρόνο και έρχεστε όλοι εδώ?'
-'Ε γίνεται το ράλυ Ακρόπολις. Να, εδώ πιο κάτω είναι το SP και έρχονται τα αμάξια'
-'Α! Γιαυτό έχει αυτές τις σημαίες. Τις βλέπαμε από το μπαλκόνι μας και αναρωτιώμασταν τι ήταν'
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου λεει πολλά αυτός ο διάλογος
- 'Βρε παιδιά τι γίνεται κάθε χρόνο και έρχεστε όλοι εδώ?'
-
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αποκλειστει ο καθενας που απο απλη περιεργεια η επειδη ηδε ψως και μπηκε απο το να επισκεφτει τον χωρο του SP.Αυτος πιστευευτε οτι ειναι ο λογος που σκεφτηκαν το εισητηριο;Εαν ναι τοτε πως θα ερθει ο κοσμος στους αγωνες εαν δεν ξεκινησει απο τα ευκολα για να παρει μετα τα βουνα;Ολοι φωναζουν δεν ερχοντε θεατες στους αγωνες μα εαν δεν τον προσελκησεις πως θα ερθει;Οταν του βαζεις εμποδια να δει κατι που σπανια ερχετε στην πολη του (γιατι του χρονου μπορει να αλλαξει περιοχη το Ραλλυ)πως θα τον κανεις να ερθει να δει και τους ελληνικους αγωνες;Εγω ομως πιστευω αυτο που αναφερω και παραπανω οτι ακριβως σκεφτηκαν να εκμεταλευτουν ακριβως αυτον τον κοσμο γιατι για οποιους ξεκινησουμε απο αλλα μερη να δουμε τον αγωνα 5-10 ευρω παραπανω δεν ειναι τοσο σημαντικο σαν κοστος ειναι ομως ΚΟΡΟΙΔΙΑ να τα δωσουμε για να δουμε το SP.
-
Συμφωνούμε Κυριάκο.Λές και στο Service Park μαζεύονται αυτοί που θέλουν τζάμπα καπελλάκι μόνο!!Η οτι και αυτοί ακόμα δεν είναι απο τους χιλιάδες που μαζεύονται κάθε χρόνο στα βουνά!!
Αν είναι ετσι να βάλουμε εισιτήριο και στις εκκινήσεις των ειδικών.Εκει να δείς άσχετοι που μαζεύονται!!!Εχω νευριάσει πολύ.Γιατι πέρσι ταξίδεψα με τα παιδιά μου ειδικά για να τα πάω να δούν το Service Park.Δεν υπήρχε τουαλέττα και ετρεχα τα παιδια μου στα χωράφια,το εστιατόριο ηταν Εγγλέζικο και οι τουαλέττες του μονον για τους θαμώνες (κυρίως ξένους), το ελικόπτερο έγραφε τον υπεύθυνο της ΕΛΠΑ και κατέβαινε στα 30 μέτρα απο τα κάγκελα με αποτέλεσμα αυτά να πέφτουν και απο μαγαζιά με αναμνηστικά υπήρχαν μονον η Subaru η Peugeot και 2 Ιταλίδες με τροχόσπιτο και μπλουζάκια με τον Schumaher!!
Και θέλουμε και εισιτήριο!!!
-
Θα ήταν μεγάλο λάθος να μπεί εισιτήριο στο SP. Η λογική του 'να μην έρθει ο κάθε περίεργος ή κάθε άσχετος' είναι ακόμη πιο λάθος. Τα rally είναι για όλους, Κανένας δεν γεννήθηκε ειδικός και τρελαμένος με τα rally. Όλοι μας από κάπου ξεκινήσαμε, κάτι είδαμε και μας κίνησε την περιέργεια και το ενδιαφέρον. Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι για πολλούς είναι ήδη μεγάλο έξοδο το τριήμερο (ή τετραήμερο) του Ακρόπολις για να προστεθεί κάτι επιπλέον. Οι διοργανωτές ούτως ή άλλως μπορούν να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος από τους σπόνσορες όταν ο αριθμός των επισκεπτών είναι μεγάλος και χωρίς εισιτήριο σίγουρα θα είναι μεγαλύτερος απ’ ότι με εισιτήριο. Επιπλέον, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μια πλατφόρμα για εμφανιστούν και άλλα παρόμοια φαινόμενα, όπως πληρωμή για Parking (όπως στο RAC), ή για να παρακολουθήσεις κάποιες ειδικές από καλά σημεία (πάλι όπως στο RAC). Κατά την άποψή μου το Ακρόπολις πρέπει να παραμείνει όσο το δυνατόν ποιο μακριά γίνεται από την γενικότερη εμπορευματοποίηση που τείνει να επικρατεί στο WRC.
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Κατά την άποψή μου το Ακρόπολις πρέπει να παραμείνει όσο το δυνατόν ποιο μακριά γίνεται από την γενικότερη εμπορευματοποίηση που τείνει να επικρατεί στο WRC.Δε νομίζω πως αυτή είναι ρεαλιστική άποψη. Το Ακρόπολις πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή το φθηνότερο για να οργανωθεί ράλι του WRC, αλλά, πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου απλό να παραμείνεις στο WRC, όταν τα standard τα θέτουν ράλι όπως το Αυστραλίας ή το Φινλανδίας ή το Μεγ. Βρετανίας, που κοστίζουν πάνω από 3-4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Πολύ απλά, δεν 'δίνεις' αυτά που οι αποφασίζοντες για την τύχη του αγώνα έχουν συνηθίσει να 'παίρνουν' από τα υπόλοιπα. Και δυστυχώς, η 'αίθουσα αναμονής' είναι γεμάτη και κάποιοι από τους αναμένοντες είτε ήδη είναι με το ένα πόδι μέσα (Μεξικό) είτε είναι πολύ δυνατοί (Ιαπωνία).
Πρέπει να καταλάβουμε πως η εποχή που το Ακρόπολις ήταν αυτόνομο και 'σίγουρο' έχει περάσει. Τώρα, αν δεν χορέψεις στο σκοπό που παίζουν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσεις να χορεύεις. Μη νομίζεις πως δεν με στεναχωρεί που το λέω, γιατί έχω ζήσει (αν και μικρός τότε) την εποχή που το Ακρόπολις ήταν μια 4-ήμερη περιπέτεια σε όλη την Ελλάδα, ενώ τώρα έχει καταντήσει ένα 2.5-ήμερο σπριντ γύρω-γύρω όλοι, αλλά νομίζω πως πρέπει να διαβάζουμε σωστά τα μηνύματα των καιρών, που, ΙΜΗΟ, λένε, ή 'εμπορικό' Ακρόπολις ή 'καθόλου' Ακρόπολις.
Οπότε τα υπόλοιπα που λέμε έρχονται αυτονόητα: εννοείται πως η οργάνωση του Ακρόπολις πρέπει πρώτα απ΄ όλα να κινηθεί προς τους χορηγούς και να 'πουλήσει' το 'προϊόν' Ακρόπολις, αλλά και τα εισητήρια για το SP και τα 'καλά' σημεία των ΕΔ (με παροχές: τουαλέτα, κερκίδα, μετάδοση από μεγάφωνα κτλ.) θα πρέπει να τα θεωρούμε μέρος του παιχνιδιού.
(Εννοείται πως αυτά που λέω είναι αυστηρά προσωπική μου άποψη και δεν απηχούν απαραίτητα την 'επίσημη' άποψη)
-
Φίλε nass .......... δεν θα διαφωνήσω στο ελάχιστο με την άποψη σου. Όντως η 'αίθουσα αναμονής' έχει κόσμο και πραγματικά το Ακρόπολις πρέπει να 'χορέψει' στο ρυθμό του WRC αν θέλει να παραμείνει στο θεσμό. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τομείς που θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να αναβαθμιστούν χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει επιβάρυνση των θεατών. Τουλάχιστον όχι άμεση. Εμπορικά το όνομα του ράλι έχει απήχηση σε μια σχετικά μικρή μάζα ανθρώπων ενώ θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ράλι όπως το Βρετανικό, αυστραλιανό και Φιλανδίας χρησιμοποιούνται από τους οργανισμούς τουρισμού ως τρόπος και λόγος προσέλκυσης τουριστών. Μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στις ειδικές και στο SP σημαίνει και ευκολότερη προσέγγιση μεγάλων χορηγών και με υψηλότερες τιμές συμμετοχής τους. Πιστεύω ότι με μια τέτοια κίνηση η ΕΛΠΑ απλώς θα «διυλίζει τον κώνωπα και θα καταπίνει την κάμηλο».
Τέλος, μπορεί στο εξωτερικό να πληρώνεις για κάποιες υπηρεσίες (Parking, SP, SS) αλλά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι αντάξιες του τιμήματος, συνήθως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην Ελλάδα
Εισιτήριο στο Service Park ?