-
Και για να δούμε γιατί το χρησιμοποιείτε.
Καλό θα ήταν να γράψετε και κανένα σχολιάκι.
-
-
-
ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΨΗΦΙΖΩ 'ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ'ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΤΖΙΠ) ΔΕΝ ΤΟ 'ΕΒΓΑΖΑ'ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ,ΠΟΛΛΑ 'ΠΑΚΕΤΑ-HUNTER'.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΨΗΦΙΖΩ 'ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ'ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΤΖΙΠ) ΔΕΝ ΤΟ 'ΕΒΓΑΖΑ'ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ,ΠΟΛΛΑ 'ΠΑΚΕΤΑ-HUNTER'.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ?Ακριβώς. Και πάμε όλοι για DIANA 2003 στο ΜΕΚ 3 εως 6 Απρίλη.
-
ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΤΟ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ(ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΣΗΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ)
-
Τα κάνει όλα και συμφέρει :
1)σαν αυτοκίνητο πόλης
2)για κυνήγι
3)για επαγγελματικούς λόγους (μεταφορά εργαλείων, αγροτικές δουλειές κλπ.)
4)για σκληρό off road -
Αν ειχα,θα το ειχα για ολες τις δουλειες.Πιστευω πως ενα Suzuki jimny θα ηταν ιδανικό και για πόλη(να παρκάρεις οπου θές) και για σκί,και για 'βολτα' στο βουνό κλπ
'Μουλάρι' σωστό. -
Για πολλά Off-Road παιχνίδια (όποτε οι συνθήκες το επιτρέπουν) και για καθημερινή χρήση. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε το πήρα, το πλύσιμο απέξω απαγορεύεται αυστηρά όπως και η συνεχής χρήση στην άσφαλτο (χαλάει).
-
Με ένα ραβ κάνεις και καλές δοκιμές για πρωταθληματικό χωμάτινο αγώνα. Αρκεί να μην το γδέρνεις στα κλαδιά και βέβαια να αλλάξεις λάστιχα-αμορτισέρ..
Στρ -
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
Και για να δούμε γιατί το χρησιμοποιείτε.Καλό θα ήταν να γράψετε και κανένα σχολιάκι.
Εχω ενά **SCENIC RX4 **το οποίο χρησημοποιώ σαν κύριο αυτοκίνητο αλλά το έχω τρελάνει στις εκδρομές και το σκληρό Off Road.
Το καλοκαίρι Αθήνα-Πρέσπες μέσω Οιτης,Αγράφων,Βάλια Κάλντα (800 Km Χώμα).
**Σκληρό Jeeping **Καρπενήσι,Ασπροπόταμο(Μεταξύ Ελάτης Τρικάλων και Λάρισσας),Ολυμπος,Πάρνηθα,Εύβοια κτλ.Είμαι πολύ Ευχαριστημένος και το συστήνω ανεπιφύλακτα
-
το samurai μου το χρησιμοποιω για κυνηγι και ταυτοχρονα για offroad . οταν τελειοσει το κυνηγει ομως αρχιζει το σκληρο offroad.
-
Το KIA Sportage πάει με όλα...
Το χρησιμοποιώ το χειμώνα (λόγω βροχών) για καθημερινή χρήση,ταξιδεύω με αυτό ασχέτως προορισμού (βουνό ή απλή εκδρομή),αλλά το έχω φτιάξει έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα του off-road να με βγάζει ασπροπρόσωπο...και τα καταφέρνει πάντα.Έχω συμβιβαστεί με τον θόρυβο των ελαστικών στην άσφαλτο και με την πιο σφιχτή ανάρτηση διότι το ζητούμενο μου όταν το πήρα ήταν οι εκτός δρόμου περιπλανήσεις όσο αραιές και αν είναι αυτές και όχι οι υψηλές μ.ω.τ. (αν και ταξιδεύει 150-160 σερί αν το ζητήσεις) και οι απόλυτες γωνίες στις στροφές των επαρχικών δρόμων.Αυτά πέρασαν...και μπορεί να ξανάρθουν...
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ..... -
to (G.Vitara) χρησιμοποιω =>
- για κα8ημερινη χρηση στην πολη
- τα3ιδια κ εκδρομες on k off road
- στο βουνο το χειμωνα για snowboard
- για να παρκαρω οποτε δεν βρισκω οπου δεν μπορουν οι αλλοι(σε χωματα στις οικοδομες κτλ)
- για να μην νοιαζομαι για τις γρατζουνιες κ τα μικροχτυπηματα(παραμυ8ια για ζουγκλες κ λιονταρια οι δικαιολογιες μου )
- κ ορισμενα στενομυαλα κοριτσακια με βλεπουν με αλλο ματι...
-
παντου και παντα για σκληρο και μαλακο off road καθημερινα βολτες εκδρομες και οτι αλλο φανταστεις.
-
Αν και πολύ φρέσκος στα 4Χ4 (δέκα ημερών το Σορέντο), το επέλεξα για
*Αμάξι πόλης με τεράστιους χώρους (οικογενειάρχης με 2 παιδιά ΚΑΙ σκύλο)
*Τακτικές εκδρομές για σκι το χειμώνα (με ή χωρίς τα παιδιά)Ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου
-
Το 2.4 ή το 3.5; Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις; Είμαι κι εγώ στη διαδικασία να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο και το SORENTO είναι ψηλά στη λίστα των προτιμήσεών μου.
-
Μια ερώτηση και απο εμένα ρε παιδιά μια και πάντα ήταν η απορία μου.
Μισθωτοί είστε ή ελεύθεροι επαγγελματίες διότι το ζήτημα του τεκμηρίου για εμας του μισθωτούς είναι τεράστιο εμπόδιο (και μάλλον θα γίνει αξεπέραστο με τον νέο παράλογο και ληστρικό νόμο του καθεστώτος).
-
Το θέμα μας είναι πώς χρησιμοποιούμε το 4Χ4 μας.
Πίνοντας του το αίμα!!!!
Είτε εκδρομές με παρέα είτε ανιχνεύσεις διαδρομών είτε trialακια
-
Το θέμα δεν είναι πως θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω αλλά πως το χρησιμοποιώ τώρα.Υστερα απο την καταβολή περίπου 11000000 παλιές καλές δραχμές έχω αλλάξει την χρησιμοτητά του.Πως αλλάζουν τα πράγματα...
Πώς χρησιμοποιείτε το τετρακίνητό σας;