-
'Είμαι αντίθετως με την φιλοσοφία ατόμων που παίρνουν 4χ4 για να το έχουν στην Αθήνα και αν ποτέ πατήσουν χώμα κάνουν λές και έχουν πάει σε ντακάρ. Προσωπική άποψη εκφράζω πάντα.'
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙΣ OFF-ROAD ΜΕ ΤΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
-
Eγω το GV μου το βλεπω ως ενα ειδος ψυχοθεραπειας του Σαβ/κυριακου ....Με ενδιαφερει να γνωρισω την Ελλαδα το δυνατον περισσοτερο , αλλα οχι στο σημειο να προκαλω την τυχη μου ή φορτωνοντας τον εαυτο μου με περισσοτερο αγχος και προβληματα , επιστρεφοντας απο μια καθαρα off road διαδρομη....
-
Aρχικά είχα ένα Frontera. Σκυλί, πήγα παντού! Αν και κοπελίτσα, μια χαρά το πήγαινα! Είχα και την 'άγνοια κινδύνου' και δεν καταλάβενα τίποτα! Πήγα πάρα πολλές βόλτες, παντού. Πήγα κάτι κατσικόδρομους και κάτι ποτάμια, που πολλοί μας ζηλέψανε! Η βλακεία μου ήταν που το πούλησα, για να μην πουλήσω το άλλο μου αυτοκίνητο που το αγαπούσα ιδιαίτερα (ενα renault megane). Δεν αντεξα με το 'ερπετο'. 6 μήνες, και πήγα και πήρα το πρωτο 'τζιπ' που είδα κ μου άρεσε! Δεν ήθελα μεταχειρισμένο, και έτσι το μόνο που μου άρεσε εξωτερικά, και σε θέμα τιμής ήταν το ΚΙΑ Sportage. Δεν μπορώ να πω δυστυχώς οτι έχω πάει σε πολλά μέρη! 'Κακόμαθα' με το frontera και τώρα αυτό μου φαίνετε....οτι σέρνετε. Δεν του έχω εμπιστοσύνη! Ετσι, περιορίζομαι σε χωματόδρομους, μικρά 'αναχώματα' κτλ....Δεν διαφωνώ με τον φίλο που λέει οτι τόσα λεφτά δεν τα βάζω στην λάσπη....αλλά δεν συμφωνώ κι όλας! Για αυτό πήρα των 30.000. Μπορούσα να βάλω αλλα δυο χρόνια δόσεις να πάρω το Land Cruiser...αλλά συγνώμη θα το 'λυπόμουν' να το ανεβάσω εκεί που ανέβαζα το frontera. To Frontera δεν το λυπήθηκα στιγμή, γιατί έτσι οπως ήταν (ψηλό-μπαρες-σκαλοπατια κτλ) και τούμπα να έπαιρνα, σιγά τα αυγά. 10.000 εκανε ολόκληρο! Τώρα παιδάκια, λίγο το λυπάμαι το ΚΙΑ. Ναί, μπήκα μέσα απο κλαδιά, το έχω γρατζουνίσει γύρω γύρω, βάζω τους σκύλους μου μέσα, πάω βολτίτσες σε λίγη λάσπη και πολύ χώμα, αλλά μέχρι εκεί! Οτι καθαρίζει-γυαλίζει-ξεσκονίζεται δεν με τρομάζει. Με τρομάζουν τα χτυπήματα απο κάτω, στο πλαι....και φοβάμαι οτι θα κολλήσω κάπου κ δεν θα με βρεί ούτε η Νικολούλη!
-
Γιάννη όταν ήμασταν ''σωας τας ...λαμαρίνας'' εκτός απο καθημερινή χρήση με τη πρώτη ευκαιρία πηγαίναμε για off road.
Το τελευταίο εξάμηνο όμως κάνω ΜΟΝΟ σκληρό οff road ...όταν ονειρεύομαι οτι το 'φτιαξα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πώς χρησιμοποιείτε το τετρακίνητό σας;