-
Δεν ξέρω τι να πώ για εκφράσω την θλίψη μου αλλα και την ασύληπτη οργή μου για τον κατάφορα άδικο θάνατο Νέων Παιδιών.
Ως πότε θα συνεχισουμε να πληρώνουμε φόρο αίματος στην αναλγησία κρατικών φορέων και ανεύθυνων υπευθύνων ?
Ως πότε θα χάνεται η ελπίδα για το μέλλον αυτής της χώρας ...-Οι νέοι της- στην άσφαλτο, και γιατί κανείς δεν κάνει τίποτε για αυτό ?
Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα σύντομα διότι σε λίγα χρόνια θα υπάρχει μια Ελλάδα Αλβανών και κάθε άλλης φάρας εκτός απο Ελλήνων.
Μακάρι να είναι οι τελευταίοι όσο ουτοπικό και τετριμένο και αν ακούγεται κάτι τέτιο.
-
Δεν ξέρω τι να πώ για εκφράσω την θλίψη μου αλλα και την ασύληπτη οργή μου για τον κατάφορα άδικο θάνατο Νέων Παιδιών.
Ως πότε θα συνεχισουμε να πληρώνουμε φόρο αίματος στην αναλγησία κρατικών φορέων και ανεύθυνων υπευθύνων ?
Ως πότε θα χάνεται η ελπίδα για το μέλλον αυτής της χώρας ...-Οι νέοι της- στην άσφαλτο, και γιατί κανείς δεν κάνει τίποτε για αυτό ?
Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα σύντομα διότι σε λίγα χρόνια θα υπάρχει μια Ελλάδα Αλβανών και κάθε άλλης φάρας εκτός απο Ελλήνων.
Μακάρι να είναι οι τελευταίοι όσο ουτοπικό και τετριμένο και αν ακούγεται κάτι τέτιο.
-
-
Δεν ξέρω πόσο απαραίτητο ήταν αυτό το topic.Τι διαφέρει από το άλλο που έχουμε ανοίξει? Μην το κάνουμε το θέμα όπως τα κανάλια, δηλαδή θέαμα και όχι θέμα.
Σε λίγο θα ανοίγουμε topic και θα βάζουμε και mp3 μέσα με τα εμβατήρια που βάζουν στα κανάλια...Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Αυτό σε ανησυχεί εσένα?
Δηλαδή ας σκοτώνονται αλλά να μην είναι Έλληνες ε?Να μην ρωτήσω δηλαδή αν το λεωφορείο είχε ΜΟΝΟ αλβανούς αν θα στεναχωριόσουνα καθόλου...η κάνω λάθος ?(που το ελπίζω)
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο απαραίτητο ήταν αυτό το topic.Τι διαφέρει από το άλλο που έχουμε ανοίξει? Μην το κάνουμε το θέμα όπως τα κανάλια, δηλαδή θέαμα και όχι θέμα.
Σε λίγο θα ανοίγουμε topic και θα βάζουμε και mp3 μέσα με τα εμβατήρια που βάζουν στα κανάλια...Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα σύντομα διότι σε λίγα χρόνια θα υπάρχει μια Ελλάδα Αλβανών και κάθε άλλης φάρας εκτός απο Ελλήνων.
Αυτό σε ανησυχεί εσένα?
Δηλαδή ας σκοτώνονται αλλά να μην είναι Έλληνες ε?Να μην ρωτήσω δηλαδή αν το λεωφορείο είχε ΜΟΝΟ αλβανούς αν θα στεναχωριόσουνα καθόλου...η κάνω λάθος ?(που το ελπίζω)
Μήπως με άλλα λόγια με χαρακτηρίζεις Ρατσιστή ?
Με κάτι προοδευτικούς αλτρουιστές σαν και σένα φτάσαμε να ζούμε σε μια χώρα που επιδοτεί διπλάσια ένα μοσχάρι απο την γέννηση ενός παιδιού...
και λές εμένα ρατσιστή ?????Ξυπνήστε Άνθρωποι να γίνετε Μοσχάρια...
Φωτιά και σίδερο που μας χρειάζετε
Υ.Γ
Το αν θα γίνει ένα topic αστο να το αποσασίζουν άλλοι εσύ μείνε μόνο στα σχόλια σου αν και αυτά κατά την άποψή μου...άχρηστα είναι.
Ότι είχα να πώ το είπα. -
Κρίμα να αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πόσο δύσκολο είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, να κάνεις μια κουβέντα, να ανοίξεις ένα διάλογο και πόσο δύσκολο είναι να γράψεις ένα post χωρίς να χαρακτηρίσεις κάποιον με πολύ άσχημο τρόπο όπως μας έχεις δείξει και σε άλλο topic, που διαφωνεί.
Όταν κάποιος διαφωνεί με κάποιες αρχές μας, αν μπορούμε, συζητάμε μαζί του και δεν τον βρίζουμε. Το ίδιο έκανες και στο θέμα με τον Αγιασμό όπου και εκεί μετά τα άκουσες όχι μόνο από εμένα και κατά σύμπτωση εξαφανίστηκες..
Αν δεν μπορούμε να συζητάμε καλύτερα ας μην λέμε τίποτα από το να βρίζουμε...Πρέπει να μας δουλεύεις κανονικά εσύ ! και να μην το έχουμε καταλάβει όταν έχεις πει σε άλλο θέμα για τις 'κατασταλτικές' και 'ειρηνοποιές' δυνατότητες που σου παρέχονται λόγω moderator και μετά να μιλάς έτσι!
Όσο για το αν σε χαρακτηρίζω ρατσιστή προσπάθησε να επιχειρηματολογείς με δικά σου επιχειρήματα και όχι με επίθετα που βάζεις στο στόμα του άλλου.
Αν εσύ είσαι καλός στους χαρακτηρισμούς δεν σημαίνει ότι είναι και οι άλλοι!
Είσαι σε ένα forum άρα με τον γραπτό λόγο πρέπει να προσπαθήσεις με όσες λιγότερες βρισιές μπορείς να πεις με απλά λογάκια αυτό που θες.
Αυτό είναι το παιχνίδι!Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Τα λίγα ελληνικά που ξέρω μου λένε ότι εσύ σε ένα τόσο σοβαρό θέμα το ίδιο επιπόλαια μας είπες ότι ο 1ος λόγος που πρέπει να γίνει κάτι είναι για να μην υπάρχει μια Ελλάδα Αλβανών!
Αν αποφασίζεις να γράψεις ένα λόγο για τον οποίο κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσουμε τα ατυχήματα PLEASE μην γράφεις τον Νο 20394820491423ο λόγο (αν είναι λόγος αυτή κουβέντα που έγραψες..) αλλά το Νο1
Για φαντάσου ποιός λες να είναι????ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
Να το ξαναγράψω...?
Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι
Με κάτι προοδευτικούς αλτρουιστές σαν και σένα φτάσαμε να ζούμε σε μια χώρα που επιδοτεί διπλάσια ένα μοσχάρι απο την γέννηση ενός παιδιού...
και λές εμένα ρατσιστή ?????Για τους χαρακτηρισμούς στο είπα και πριν αλλά κάνε μια προσπάθεια να είσαι εντός θέματος ...
Εξάλλου με την δικιά σου λογική ίσως να μην προχωρήσαμε πιο πολύ από ότι με την δικιά μου...Μέχρι στιγμής, για να σου κάνω το χατίρι και να παίξω το παιχνίδι σου (επειδή εσύ συνηθίζεις να κρίνεις από 1 post τον άλλον ας το κάνω και εγώ για 2 δικά σου!) , είσαι άτομο που πας το αυτοκίνητο σου για αγιασμό και θες να σταματήσουμε τα ατυχήματα για να μην γεμίσουμε αλβανούς!
Ευχαριστώ δεν θα πάρω φίλε μου!!!Το αν θα γίνει ένα topic αστο να το αποσασίζουν άλλοι
Καλώς ή κακώς μπήκε το topic οπότε το αποφάσισαν οι άλλοι που λες απ'ότι φαίνεται!
Τώρα εγώ (αν μου επιτρέπεις ε?) μπορώ να το κρίνω!!! και να δω ΕΝΑ στοιχείο που προσφέρει αυτό το topic που δεν προσφέρεται σε άλλο!!!
ΕΝΑ!!!!Σου προτείνω πάντως να βάλεις στο topic mp3 με μοιρολόγια να παίζουν. Τι λες?
εσύ μείνε μόνο στα σχόλια σου αν και αυτά κατά την άποψή μου...άχρηστα είναι.
Είδες που παρεκτρέπεσαι πάλι?
Αλήθεια, όταν κάποιος ΔΕΝ χαρακτηρίζει κάποιον ή το post του, με τον τρόπο που εσύ κάνεις , έχεις την εντύπωση ότι αυτό σημαίνει ότι συμφωνεί?Δεν νομίζω...μάντεψε λοιπόν γιατί μερικοί δεν βρίζουν!
Μην ξεχνάς ότι με τα posts μας κρινόμαστε !!!! (αν σε ενδιαφέρει βέβαια)
Ότι είχα να πώ το είπα.
YES SIR!
-
Εεεεπ Jeep-akia ψυχραιμία !
Όσο για την ανάγκη δημιουργίας ξεχωριστού topic, έχει δίκιο, δεν χρειαζόταν υπάρχει ήδη σχετικό. -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Εεεεπ Jeep-akia ψυχραιμία !
Όσο για την ανάγκη δημιουργίας ξεχωριστού topic, έχει δίκιο, δεν χρειαζόταν υπάρχει ήδη σχετικό.Απόλυτα ψύχραιμος είμαι βρε Μάθιε απλά έχω βαρεθεί την ανοησία και τον ωχαδελφισμό κάποιων.
Το παλικάρι απο πάνω όλο μεγάλα λόγια είναι αλλα ουσία τίποτα.
Το topic είχαι σκοπό με τον τίτλο του να τονίσει για άλλη μιά φορα πως αυτοί που χάθηκαν ήταν νέα παιδιά.
Αν ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στα Post μου (αυτό δείχνει ότι δεν έχει διαβάσει ούτε ένα ετκός απο τα μεγαλόστομα δικά του) θα δεί πόσες φορές έχω μιλήσει για τον No1 λόγο που Άνθρωποι πεθάινουν στους δρόμους. Αλλα νομίζω πως τα λόγια είναι φτώχια τελικά.
Για αυτό και ξαναλέω πως ότι είχα να πώ το είπα.
Υ.Γ
Δηλαδή ...θεωρείς βρισιά το ότι σε ειπα 'Προοδευτικό και Αλτρουιστή' ή ότι πρέπει να υιοθετήσεις μοσχάρια απο εδώ και πέρα για να πάρεις επιδομα τέκνων ? -
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Υ.Γ
Δηλαδή ...θεωρείς βρισιά το ότι σε ειπα 'Προοδευτικό και Αλτρουιστή' ή ότι πρέπει να υιοθετήσεις μοσχάρια απο εδώ και πέρα για να πάρεις επιδομα τέκνων ?Αν πάντως μου το έλεγες εμένα με αυτόν τον τόνο και δεν έφευγα για το Στρατό σε μισή ώρα το θέμα θα γινόταν 20σέλιδο αν δεν ανακαλούσες...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Υ.Γ
Δηλαδή ...θεωρείς βρισιά το ότι σε ειπα 'Προοδευτικό και Αλτρουιστή' ή ότι πρέπει να υιοθετήσεις μοσχάρια απο εδώ και πέρα για να πάρεις επιδομα τέκνων ?Αν πάντως μου το έλεγες εμένα με αυτόν τον τόνο και δεν έφευγα για το Στρατό σε μισή ώρα το θέμα θα γινόταν 20σέλιδο αν δεν ανακαλούσες...
Παρά κάτι σελίδες και το έφτασε το 20σέλιδο και ετσι όπως είναι
Καλό φανταρικό να έχεις (αν και λιγόστεψε πια και αυτό) και προσοχή σε ότι κάνεις. Θα περάσει γρήγορα.
-
Βρε Νίκο,ήρεμα βρε φίλε!Για κάποιον που δεν σε ξέρει η παρεξήγηση είναι ...εύκολη!!
Ξεκίνησε η φασαρία με το τίποτα!!!Και ειδικά σε ενα τόσο ευαίσθητο θέμα σαν αυτό που έβαλες!! -
Το κακό είναι ότι συνεχίζεις να βρίζεις (πίσω από μία οθόνη)...
Προσπάθησε να καταλάβεις φίλε μου ότι δεν σε έβρισα και ότι εσύ συνεχίζεις δείχνοντας τον τρόπο που μπορείς να μιλήσεις!Μάθε να συμπεριφέρεσαι λίγο καλύτερα!
Είμαστε τόσοι πολλοί εδώ και εσύ δεν σου ζητάω να με λες Κώστα γιατί δεν ξέρεις πως λέγομαι αλλά τουλάχιστον πες ένα Sir-Gus!
Αυτό με το «παλικάρι από πάνω» ! δεν το λέμε ούτε στην πολυκατοικία μας για τον από πάνω που κάνει θόρυβο!Πίστεψε με δεν με ενδιαφέρει αν με σέβεσαι ή όχι αλλά τουλάχιστον δείξε λίγο σεβασμό στο forum. Φαντάζεσαι να μιλάνε ΟΛΟΙ όπως εσύ? Για σκέψου το λιγάκι!!!
Γιατί οι άλλοι φίλοι να διαβάζουν εσένα όποτε βρίζεις κάποιον με τον οποίο διαφωνείς?
Γιατί να διαβάζουν τέτοια topics που είναι τίτλος των ελληνικών δελτίων ειδήσεων στο Alter, στο Alpha κλπ κλπ?Και πάνω από όλα αφού φρόντισες να μας θυμίσεις ότι υπήρχαν νέα παιδιά (επειδή δεν το ξέραμε και αν δεν το ξέραμε δεν μπορούσες να το γράψεις στο topic που υπάρχει για το ατύχημα με BOLD ΤΕΡΑΣΤΙΑ γράμματα) δείξε σεβασμό στο δικό σου topic με το θέμα που έχει! Δεν ντρέπεσαι λίγο να βάζεις τέτοιο θέμα, καλώς η κακώς, και σε αυτό το θέμα να βρίζεις και να μιλάς έτσι!? Λίγο σεβασμό!
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Παρά κάτι σελίδες και το έφτασε το 20σέλιδο και ετσι όπως είναι
Θα πρέπει να στεναχωριέσαι που ΑΥΤΟ το topic το κατάντησες έτσι...
Και δεν το βλέπεις κιόλας!
Για τον τρόπο που μιλάς φαντάζομαι πολλοί θα είναι εναντίον σου αλλά **2 moderators **και ο GeorgeTabs φρόντισε να σου πει ότι είσαι λάθος!
Και ενώ σου είπε ο mm55 ότι είσαι λάθος και στην συμπεριφορά αλλά και στο topic εσύ συνεχίζεις με το ίδιο στυλάκι!Και τελικά δεν κατάλαβες τίποτα! Ούτε που αναρωτήθηκες γιατί όσοι έχουν γράψει στο topic σου, γράφουνε για να σου πουν ή για το ότι μιλάς απαίσια ή για το topic που είναι άχρηστο!
.Αν ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στα Post μου (αυτό δείχνει ότι δεν έχει διαβάσει ούτε ένα ετκός απο τα μεγαλόστομα δικά του) θα δεί πόσες φορές έχω μιλήσει για τον No1 λόγο που Άνθρωποι πεθάινουν στους δρόμους.
Πάνω στα νεύρα σου μπερδεύεσαι και εσύ!
Εσύ έγραψες στην αρχή για τον **Νο1 λόγο που δεν πρέπει να γίνονται ατυχήματα **(για να μην γεμίσουμε αλβανούς ...) και μετά μου λες ότι ΑΝ είχα διαβάσει και τα 211 posts σου θα έβλεπα για τον Νο1 λόγο που οι άνθρωποι πεθαίνουν στους δρόμους!!
Ήμαρτον! Σου φαίνεται το ίδιο!? Απλά ελληνικά!!!!
Αποφάσισε τελικά!Και από πότε ρε jeep-akia πρέπει να διαβάζουμε όλοι τα posts των άλλων?
Δηλαδή αν διαβάσω κάθε ανοησία του Χ μετά πρέπει να πω «Για κάτσε να δω και τα άλλα του 124156 posts μήπως δεν είναι έτσι το άτομο!»
Αυτός ο Χ ας προσπαθήσει να είναι σοβαρός και σταθερός και στα 124156 posts του!!!
Και μην μου πεις όμως ότι εσύ έχεις διαβάσει και τα 344 προηγούμενα posts μου και τελικά αποφάσισες να μου μιλήσεις όπως μου μιλάς!
Δεν το νομίζω!
Αν το έκανες όμως θες να μου δείξεις σε ποια topics εγώ έγραφα κάτι για να σε κάνω να πεις ότι είμαι τύπος του ωχαδελφισμού ?!?!?!Για το αν θεωρώ βρισιά αυτό που είπες, ξέρεις πολύ καλά με τι ύφος το είπες και μάλιστα φρόντισε και ο George να στο πει...αλλά διαφωνεί και ο George οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ε?
Θα προτιμούσα όμως να ανακαλέσεις για όλους τους χαρακτηρισμούς σου...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε Νίκο,ήρεμα βρε φίλε!Για κάποιον που δεν σε ξέρει η παρεξήγηση είναι ...εύκολη!!
Ξεκίνησε η φασαρία με το τίποτα!!!Και ειδικά σε ενα τόσο ευαίσθητο θέμα σαν αυτό που έβαλες!!αυτό ακριβώς είναι βρε Νίκο ...ότι δεν με ξέρουν και μάλιστα ο συγκεκριμένος αραδιάζει post που θυμίζουν εκθέσεις ιδεών και άλλωτε λιβελογραφήματα και δεν έχει ούτε ένα όνομα να ξέρουμε περί ού ο λόγος.
Την φασαρία την ξεκίνησε ...και επειδή είναι τόσο ευαίσθητο θέμα ήλπιζα να μην βρεθέι κάποιος να δείξει τις ...'ευαισθησίες του' με τέτιον τρόπο.
Έχει πάρει παραμάζωμα θρησκείες πίστη ιδέες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο τα χλευάζει και μαζί με αυτά και εμένα, και εσύ τώρα κάνεις υποδήξεις σε εμένα ...(ένα όροφο διαφορά έχουμε ...θα έρθω να στα ψάλω μου φαίνεται ).
Anyway ..εγώ όπως προείπα ότι είχα να πώ το είπα και φυσικά δεν απευθύνομαι απο εδώ και πέρα στον 'περι ού ο λόγος'.
Κοίτα και απο πάνω να πάρεις μια ιδέα για το τί εννοώ....(ούτε που το διάβασα ούτε που θα το διαβάσω αλλα μπορώ να φανταστώ ότι δεν έχει δουλειά στο γραφείο του και εξασκεί την ρητορική του).
-
Οκ!
Να είσαι σίγουρος ότι κατάφερες να πείσεις τον κόσμο του forum ότι έχεις δίκιο (λεπτομέρεια ότι όσοι απάντησαν είναι εναντίον σου!!! )Να είσαι καλά που έδειξες με τον δικό σου τρόπο :
-τις ευαισθησίες σου!
-Πως δέχεσαι αντιρρήσεις και συζητάς σαν ώριμος άνθρωπος χωρίς να βρίζεις ποτέ!
-την ανωτερότητα που όταν κάνεις λάθος που το επισημαίνουν και άλλοι ζητάς συγνώμηΟ χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Anyway ..εγώ όπως προείπα ότι είχα να πώ το είπα και φυσικά δεν απευθύνομαι απο εδώ και πέρα στον 'περι ού ο λόγος'.
Τέλος, για άλλη μια φορά πετάς τα μπινελίκια σου και μετά λες το κλασικό «δεν ασχολούμαι ποια με τον Χ η με τον Ψ» ... Το έχουμε ξαναδεί το σκηνικό φίλε!
Δείχνει ότι μόνο με μπινελίκια αντιμετωπίζεις τους άλλους!(ούτε που το διάβασα ούτε που θα το διαβάσω αλλα μπορώ να φανταστώ ότι δεν έχει δουλειά στο γραφείο του και εξασκεί την ρητορική του).
Από το να έχω τόση δουλειά και να βγάζω τα νεύρα μου στους άλλους καλύτερα ΚΑΘΟΛΟΥ!! (άσε εμένα να κρίνω αν έχω δουλειά!! μην λες ψεματάκια όμως αφού διάβασες ότι έγραψα στο post μου πιο πάνω μεταξύ μας ε?!!!!)
Πάντως δεν νομίζω να έχεις και λίγα πρωινά μυνήματα...! -
Bρε παιδιά, ανοίξατε ένα τόσο σοβαρό θέμα και πριν καν ξεκινήσει άρχισε η προσωπική αντιπαράθεση? Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Για τελειώστε ότι έχει να κάνει περί προσωπικού και ασχολειθείτε με το θέμα. Αλλιώς δεν νομίζω ότι υπάρχει έννοια να διατηρηθεί ως έχει....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Bρε παιδιά, ανοίξατε ένα τόσο σοβαρό θέμα και πριν καν ξεκινήσει άρχισε η προσωπική αντιπαράθεση? Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Για τελειώστε ότι έχει να κάνει περί προσωπικού και ασχολειθείτε με το θέμα. Αλλιώς δεν νομίζω ότι υπάρχει έννοια να διατηρηθεί ως έχει....Δηλαδή ΚΑΙ τι να πούμε σε αυτό το θέμα?
Έχουμε ανοίξει 100 θέματα με τα ατυχήματα στους δρόμους και σίγουρα έχει ειπωθεί κάτι για νέους.
Χρειαζόμασταν νέο topic για τους νέους?Και το βασικό είναι ότι δεν το λέω μόνο εγώ αυτό!!!
Μιλάμε σε ένα θέμα :
-Για να ενημερωθούμε/ενημερώσουμε
-Για μια απορία
-Για μια καταγγελία
-Για μία ψηφοφορία
-Για να πούμε και κάτι αστείο
etc ....Ότι μπορεί να γραφτεί σε αυτό το θέμα μπορεί να γραφτεί και στα υπάρχοντα...
Από εκεί άρχισα εγώ και μετά σχόλιο για το περί αλβανών αλλά ο αγαπητός Jeep-kias δεν δέχεται αντιρρήσεις.
Πως την έχουμε δει μερικοί? Ανοίγουμε ένα topic και γράφουμε ότι γουστάρουμε και επιβάλλεται και να το δεχόμαστε όπως έχει αλλά και να απαντάνε και όλα τα μέλη...
Εδώ κοιτάμε να φτιάξουμε ενότητες για καλύτερη δομή στο forum και κάποιοι το κάνουν τελείως μπάχαλο.
Και λες για αυτοσυγκράτηση ε? κάτι είπες τώρα...Φαίνεται καθαρά ποιος έχει φιλική διάθεση και ποιος «ψάχνεται» για φασαρίες...
-
ΟΚ,ΟΚ όλοι διαμορφώσαμε άποψη!Ας συνεχίσουμε,αλλά με επιχειρήματα πιά κι οχι με προσωπικές επιθέσεις!Σας παρακαλώ!
Ήταν όλοι τους Νέα Παιδιά...