-
Στο mazda.gr site περισσοτερα για εξοπλισμό...
-
-
-
Ο χρήστης ssgti έγραψε:
Στο mazda.gr site περισσοτερα για εξοπλισμό...Και παρακαλούμε τους 4τροχούς όπως το παραλάβουν αμέσως από την αντιπροσωπεία για μία δοκιμή. Σας παρακαλούμε... πολύ δηλαδή
-
Να υποχρεωθεί όμως ο δοκιμαστής, πριν από τη δοκιμή, να απέχει για τρεις εβδομάδες από κάθε είδους σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά και σεξουαλική σκέψη, προκειμένου να 'τα δώσει όλα' στο αυτοκίνητο και στη συγγραφή του κειμένου!
-
Αν δεν έχουν χρόνο οι συντάκτες των 4Τροχών να το δοκιμάσουν, μπορώ να το δοκιμάσω εγώ στην θέση τους....
-
Κάνε όνειρα! ΕΓΩ θα το δοκιμάσω!
-
Μην τσακώνεστε!!
Όλοι θα πάρετε το αυτοκίνητο αφού τελειώσω την δοκιμή μαζί του!! -
Παμε ένα στοίχημα; Η επιτυχία του αυτοκινήτου θα κριθεί από το πως θα σχολιαστεί το άνοιγμα των πίσω θυρών από τα φυντάνια των βορείων προαστίων!!! Αλλιώς το RX8 θα σπάσει όλα τα ταμία,αφού έχει και τη κληρονομιά των προηγούμενων.
Να σας πώ,όταν αποφασίσετε ποιος θα το δοκιμάσει,φέρτε το και από μένα,να είμαι απέξω,να μαρσάρετε,και να ακούω TON HXO,να παρατηρώ την έλλειψη κραδασμών και φωνάζω όπως ο Νίκος Δημου πριν δέκα χρόνια: Σηκω FELIX να μας δείς -
Το 'μικρό' RX-8 των 190 ίππων θα έρθει/ήρθε στην Ελλάδα?
Αφού θα πρέπει να είναι αρκετά φθηνότερο από αυτό των 240ps θα είναι και αυτό φοβερή ευκαιρία!Πάντως και τα δυο δεν συνιστώνται σε αυτούς που έχουν αλλεργία στα βενζινάδικα...
-
Η προσωπικη μου αποψη για το περιεργο ανοιγμα των πισω θυρων ειναι:
-
Ειναι μια πολυ ωραια καινοτομια, και μια μεγαλη αποφαση της mazda που τη χρησιμοποιει σε τετοιο μοντελο
-
Το πλαισιο-πατωμα πρεπει να ειναι απο αλλο κοσμο ωστε να μην υπαρχει καθολου κεντρικη κολωνα. Η μελετη που θα εχει γινει πρεπει να ειναι κορυφαια..
Εμενα μου αρεσει πολυ παντως!
-
-
Με δερμα και ηλιοροφη η τιμη ειναι 39500 ευρω!
Στην Αγγλια η τιμη ειναι 22000 λιρες (32600ευρω) και με δερμα και ηλιοροφη 23700 λιρες (=35100 ευρω) -
Συμφωνώ με Nikos_bugsR
Μου αρέσει πολύ και η τιμή δεν είναι πολύ υψηλή για αυτά που προσφέρει...
-
-
Μας γεμισες σκονη ρε φιλε!!!!!!!!!
Οτι εχει μηχανικο προβλημα φανταζομαι οτι το διαβασες.
-
Οντως αρχαιο το ποστ,αλλα με τη ζημια που εχει(λεπιδες ροτορα-κατι σαν ελατηρια συμπιεσης) κ πολλα ζηταει
-
Είδα το τίτλο και αναρωτήθηκα αν αφορούσε προσφορά της MAZDA για λίγα μοντέλα...
Αλλά με 36500 τι προσφορά είναι αυτή τέτοια εποχή; ...
...
...
...
Και μετά κατάλαβα... -
Εννιά χρόνια μετά!
Έσπασε κάθε ρεκόρ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εννιά χρόνια μετά!Έσπασε κάθε ρεκόρ!
πω, θυμηθηκαμε θρυλικες μορφες του φορουμ:
sado, skullone,georgetabs !
ΚΑΙ το RX-8 240 ps 36500 Ευρω