-
Το Autopress δημοσίευσε την τιμή του Speedster turbo για την Ελλάδα.
http://www.autopress.gr/dnews/show.asp?ID=2523
Η τιμή κρίνεται 'τσιμπιμένη' ή καλή;
-
-
-
ΠΟΣΑ ΑΛΕΚΟ?? ααχαχαχαχαχαχ...
Κοιτα... με 48000 Ευρο μπορεις να παρεις και ενα πραγματικο αμαξι
Απο CLK μεχρι ΒΜW 320 και απο Impreza μεχρι Saab 9.3... και να σου περισσεψουν και ψηλα για τις βενζινες!Ειναι εμφανες μου φαινεται πως αυτο το αμαξι με το ζορι 30000 Ευρω στοιχιζει... βεβαια το κοστολογησαν πολυ ψηλα και καλα επειδη εχει λιγο ξεχωριστο design, ειναι και cabrio... καταλαβαινεις τωρα. Ψαχνουν θυματα...
Τεσπα... τουλαχιστον αμα ειναι να δωσεις κοντα 50000 Ευρω τουλαχιστον ρε παιδι μου παρε και καμια μαρκα να κανεις και το κομματι σου... μια ζωη την εχουμε αλλωστε
-
Μου φαίνεται πολύ καλή τιμή. Πάρα πολύ καλή για να πω την αλήθεια.
-
ωραιο ειναι αλλα ειναι διθεσιο που αν εχεις οικογενεια πρεπει να ειναι το δευτερο αυτοκινητο.
Επισης 48 χιλιαρικα... αμαν βρε παιδι μου
Νικος
-
ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΓΙΑΤΙ (ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΑΙ...). ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο COLIN CHAPMAN ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ... ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ BACK TO THE BASICS ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ELISE (ΑΑΑΑΧ, ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ). ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΜΑΞΙ!!!!
-
Ρε παιδιά δε φτιάχτηκε για να πουλήσει όμως,απόδειξη και το ότι θα είναι περιορισμένης παραγωγής (δεν ξέρω ακριβώς πόσες μονάδες)
-
η opel με το μοντελο αυτο καθως και με την προσθηκη σε ολη την γκαμα της εκδοσεις sport οπως corsa opc 1.6L 175hp, astra opc & zafira opc 2.0L με 200hp προσπαθει να κερδισει ξανα την αιγλη που ειχε προηγουμενες δεκαετιες και να μπει δυναμικα στην αγορα των μικρων και μικρομεσαιων μινι πυραυλων που μελλοντικα με το νεο πατωμα που θα χρησιμοποιηθει θα μπορουν να υπαρχουν και τετρακινητες εκδοσεις [εκτος του corsa].
το αν θα τα καταφερει βεβαια εξαρταται απο διαφορους παραγοντες οπως προσιτες τιμες καλη ποιοτητα κατασκευης και φυσικα υποδειγματικη οδηγικη συμπεριφορα και στησιμο του αυτοκινητου για να το αγκαλιασουν οι απανταχου λατρεις της sport οδηγησης που δεν μπορουν ομως να διαθεσουν και μια περιουσια. -
Ο χρήστης babis έγραψε:
Μου φαίνεται πολύ καλή τιμή. Πάρα πολύ καλή για να πω την αλήθεια.48k για να πάρω....OPEL?????
έλεος πια....Σπύρος
-
48.000... einai asteia timi...
O kinitiras den einai kai tipota spoudeo apo texnologikis plevras. Einai o idios tou 2.0L coupe kai tou Zafira OPC. Ena tourbismeno sinolo me 'kapos' exeligmeni tourbina (roulemanati). Kata ta alla... to mono pou to kanei na xehorizei einai to meiomeno varos (pou to soni vevea stis epidoseis) kai vevea ta anthrakonimata.
Opos anaferthike, to aftokinito den vgike gia na poulisei alla gia to image kai mono. To 'aplo' speedster ti nomizete oti poulise pagosmios... sxedon tipota! Stin Ellada... pali tipota!
Me 480.000 tha protimousa ena S2000 p.x.
-
Καλή τιμή είναι, δεδομένου του τι παίρνεις με αυτά τα λεφτά. Το S2Κ δεν το αγγίζει το Speedster ούτε στον ύπνο του. Πολύ καλό αυτοκίνητο, αρκετά όμορφο κατά την άποψή μου και σίγουρα ξεχωριστό(δυστυχώς και το πανέμορφο honda έχει γίνει κοινότυπο). Πάντως για να μη ξεχνιόμαστε, θα έπαιρνα μια 2nd hand και θα έβαζα ένα μοτέρ απο Honda και...αφήστε τους να κουρέυονται! Κολλημένος με τα Ιαπωνικα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μου φαίνεται πολύ καλή τιμή. Πάρα πολύ καλή για να πω την αλήθεια.
48k για να πάρω....OPEL?????
έλεος πια....Σπύρος
γιατι φιλε μου αυτη η τοσο απαξιωτικη επισημανση σου;;;;;;;
σιγουρα σε αυτην την κατηγορια υπαρχουν πολυ αξιολογα και με ''χλιδατο'' ονομα μοντελα ομως η αγορα ενος αυτοκινητου δεν ειναι και λιγο υποκειμενικη;;;;
και δεν λεω βεβαια οτι εβγαλε το speedster η opel και πηγαν ολοι τρεχοντας να το αγορασουν .........αν ειναι δυνατον!!!!!!!!
τα κριτηρια των περισσοτερων οταν επιλεγουν αυτοκινητο ειναι κυριως να ειναι επωνυμο [mercedes,bmw,aυdi κλπ] υπαρχουν ομως και αλλοι [λιγοτεροι βεβαια] που ειτε μπορει να ειναι ρομαντικοι με μια συγκεκριμενη μαρκα ειτε να ελκονται απο τα πιο εξυζητημενα σχεδιαστικα αυτοκινητα χωρις ιδιαιτερα να τους απασχολει η καταγωγη τους.ο κυριωτερος λογος ομως για μια αυτοκινητοβιομηχανια για να προχωρησει στην παραγωγη ενος τετοιου μοντελου ειναι για να κερδισει εντυπωσεις και να προσπαθησει να εδραιωσει το ονομα της στην αγορα σαν εταιρεια με ποιοτητα, προχωρημενο design,sport προσανατολισμο κλπ κλπ.
-
Δεν θα μιλήσω για λογαριασμό του babis αλλά όπως είπα το συγκεκριμένο μοντέλο της OPEL δεν πρόκειται να εντυπωσιάσει κανένα δυστυχως. Η γνώμη μου είναι ότι ο κινητήρας είναι απλά ενας καλός κινητήρας, τίποτα όμως πρωτοποριακό ώστε να κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίσει (όπως π.χ. του S2000).
Και κάτι ακόμα, το απλό με τα 150HP έστριβε σαν κάρτ έλεγαν τα τέστ, το καινούργιο με τα πολύ περισσότερα άλογα πώς θα στρίβει;; Αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε!
Opel Speedster Turbo στα 48.000 ευρώ: Ακριβή ή καλή τιμή;