-
Ώπα! Κέρδισες Leon Cupra; Τυχερέ, σε ζηλεύω! Καλοτάξιδο, καλορίζικο, απροβλημάτιστο και ΚΑΛΟΠΑΝΤΙΛΙΚΩΤΟ!!! Και να μας πας και καμια βόλτα ευκαιρίας δοθείσης!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ώπα! Κέρδισες Leon Cupra; Τυχερέ, σε ζηλεύω! Καλοτάξιδο, καλορίζικο, απροβλημάτιστο και ΚΑΛΟΠΑΝΤΙΛΙΚΩΤΟ!!! Και να μας πας και καμια βόλτα ευκαιρίας δοθείσης! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Για πέντε μέρες είχα στην κατοχή μου του περιβόητο πυραυλάκι. Άντε και...περοσσότερο, την επόμενη φορά ........όπως και να έχει,το ΔΙΚΟ ΜΟΥ(αχ...) τερατάκι από σήμερα ανήκει σε έναν άνθρωπο που .....
.....χάρηκα που θα περνάω όποτε θέλω να το..βλεπω!!
DEN EXO CUPRA KARDIA MOY
ή αλλιώς...έχω και swift..πάμε μια βόλτα;
Κωστή..θεοδόση, ευχαρίστως αλλά στο κούπρα μου(αχ!!), δεν έριξα ούτε μιζιά Τα παιδιά της τεκνοκάρ είχαν την καλοσύνη να το κρατήσουν στα κεντρικά όσο χρειαστεί ο..άλλος για να κάνει τα χαρτιά!!
Καλύτερα έτσι, γιατί με το που το είδα..you know...
A ρε, δεν κερδιζα 10 πλυντήρια, καλύτερα! -
Αντε Παναγιώταρε,δεν πειράζει,ας είσαι έτσι τυχερός και έχει ο θεός στο μέλλον....
Καλή ευόδωση των σχεδίων... -
Φίλε δεν πειράζει για το Cupra, πάνω απ΄όλα η φιλία...
Άσε που αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις με τον κολλητό σου.
Το κόστος συντήρησης για 20,000 χλμ. τον χρόνο θα ήταν πάνω από 150,000 δρχ. τον μήνα και λίγο λιγότερο από 200,000 δρχ., που φαντάζομαι στην κατάσταση που είσαι (φοιτητής λίγο πρίν το στρατό κλπ) δεν είναι και λίγο.Αν θέλεις και δεν με θεωρείς αδιάκρητο , το έδωσες σε τιμή μικρότερη από την τιμή της αντιπροσωπείας? Σε τι discount?
Φαντάζομαι τα λεφτά να τα πάρεις cash μην δεχθείς επιταγές ή γραμμάτια -
Τι το εδωσες ?
Μπραβο αυτοσυγκρατηση!!!!
ΔΕ νομιζω οτι θα μπορουσα να το κανω!!!
Συγχαρητηρια!!
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φίλε δεν πειράζει για το Cupra, πάνω απ΄όλα η φιλία...
Αν θέλεις και δεν με θεωρείς αδιάκρητο , το έδωσες σε τιμή μικρότερη από την τιμή της αντιπροσωπείας? Σε τι discount?
Φαντάζομαι τα λεφτά να τα πάρεις cash μην δεχθείς επιταγές ή γραμμάτιαΤο αμάξι έχει 33.450+249 τα χαρτιά δηλαδή 33700. Τό δώσαμε 30500 τελείως μετρητά, βέβαια. Η πλάκα είναι πως ο αγοραστής μας άρχισε τα τρελλά την τελευταία εβδομάδα...εγώ νόμιζα 10εκ ακριβώς, και δεν θα έχει συναγερμό, βάλε μου εσύ...να πούμε 30000 που είναι στρογγυλό νούμερο και άλλα τέτοια κουφά. Μ΄αρέσει που είχαμε δώσει και χέρια
Ακόμα και χτες, όταν μπαίναμε στην τράπεζα...ζήταγε
Εγώ του είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή βέβαια για 30700(3000 ευρώ κατω του είχα πει), οπότε του έκοψα άλλα 200 ευρώ, αλλά με είχε νευριάσει τόσο πολύ που και για άλλα 50 να μου έλεγε..ΘΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΑ, και ας έχανα κιάλλα μετά
Τέλος πάντων, να είναι καλά και να το χαίρεται...υποθέτω οι άνθρωποι της πιάτσας έτσι συμπεριφέρονται( ; ) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
DEN EXO CUPRA KARDIA MOY
ή αλλιώς...έχω και swift..πάμε μια βόλτα;
Κωστή..θεοδόση, ευχαρίστως αλλά στο κούπρα μου(αχ!!), δεν έριξα ούτε μιζιά Τα παιδιά της τεκνοκάρ είχαν την καλοσύνη να το κρατήσουν στα κεντρικά όσο χρειαστεί ο..άλλος για να κάνει τα χαρτιά!!
Καλύτερα έτσι, γιατί με το που το είδα..you know...
A ρε, δεν κερδιζα 10 πλυντήρια, καλύτερα!Δεν καταλαβαίνω, γιατί λες ότι δεν έριξες ούτε μία 'μιζιά'? Δεν είχες το αμάξι στην κατοχή σου περίπου 5 μήνες???
Ή μόλις το πήρες αποφάσισες να το πουλήσεις και έτσι έμεινε στη SEAT μέχρι να βρεθεί αγοραστής? -
Φίλε meco, 5μέρες, στις οποίες δεν το βγάλαμε στο δρόμο γιατί το μόνο που θα καταφέρναμε θα ήταν να κανουμε φιγούρα στη γειτονιά και στα μαγαζιά που..συχνάζουμε! Μακριά από εμάς δηλαδή. Αν και σε πολλούς, θα τους άξιζε, γιατί την ειχανε δει και μιλάγανε για δούλεμα από το περιοδικό κτλ κτλ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Φίλε meco, 5μέρες, στις οποίες δεν το βγάλαμε στο δρόμο γιατί το μόνο που θα καταφέρναμε θα ήταν να κανουμε φιγούρα στη γειτονιά και στα μαγαζιά που..συχνάζουμε! Μακριά από εμάς δηλαδή. Αν και σε πολλούς, θα τους άξιζε, γιατί την ειχανε δει και μιλάγανε για δούλεμα από το περιοδικό κτλ κτλΘα 'χε πλάκα, να κυκλοφορείς με το στυλ και την έκφραση του Ινδού στη διαφήμιση του 206 και να παίζει και η αντίστοιχη μουσική δυνατά από πίσω...
-
Αυτό θα ήταν και το καλύτερο! Και να του κάνει τα γλυκά μάτια το μανουλομάνουλο που ως εκείνη τη στιγμή ανήκε ψυχή (?) τε και σώματι σε κάποιον μεγάλο νάρκισσο...
ME(A).. CUPRA