-
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ!!!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΕΙΔΑ ΝΕΟΥΣ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΕΝΑ>>>>>Φραπέ !!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ
ΈΪ, ΨΙΤ, Σ' ΕΣΕΝΑ το λέω. Σε αναζήτησα στα πανό και σε βρήκα αραχτό. Εσύ με το φιλοδώρημα του μπαμπά, με το ντάντεμα της μαμάς, με το βλέμμα στις μικρές αγγελίες, με το χαβαλέ στoν καφενέ και με το όνειρο στη Μερσεντές και στην κομπίνα. Σ' εσένα που με την πρώτη παρατήρηση βγάζεις το επιχείρημα από την κωλότσεπη. Όλοι τα πιάνουν, όλοι κλέβουν, όλοι είναι στο κόλπο, όλα προσχεδιασμένα και σκηνοθετημένα είναι. Επομένως, ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξουμε. Αν είναι έτσι, τότε γιατί ο αρχικανίβαλος το ξανασκέφτεται. Αν είναι έτσι, τότε γιατί με την πρώτη απεργία ο εργοδότης κάνει πίσω. Αν είναι έτσι, τότε γιατί το Πολυτεχνείο και η Κύπρος έριξαν τη χούντα. Μικρέ χαβαλευτάκια, η επιβίωση και το μέλλον σου κρέμονται απ' αυτούς τους 150.000 της σαββατιάτικης πορείας. Απ' αυτά τα... κορόιδα που θυσίασαν τον φραπέ τους για να υπενθυμίσουν μια μεγάλη αλήθεια. Φωνή λαού, οργή Θεού!
-
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΕΙΔΑ ΝΕΟΥΣ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΕΝΑ>>>>>Φραπέ !!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ
ΈΪ, ΨΙΤ, Σ' ΕΣΕΝΑ το λέω. Σε αναζήτησα στα πανό και σε βρήκα αραχτό. Εσύ με το φιλοδώρημα του μπαμπά, με το ντάντεμα της μαμάς, με το βλέμμα στις μικρές αγγελίες, με το χαβαλέ στoν καφενέ και με το όνειρο στη Μερσεντές και στην κομπίνα. Σ' εσένα που με την πρώτη παρατήρηση βγάζεις το επιχείρημα από την κωλότσεπη. Όλοι τα πιάνουν, όλοι κλέβουν, όλοι είναι στο κόλπο, όλα προσχεδιασμένα και σκηνοθετημένα είναι. Επομένως, ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξουμε. Αν είναι έτσι, τότε γιατί ο αρχικανίβαλος το ξανασκέφτεται. Αν είναι έτσι, τότε γιατί με την πρώτη απεργία ο εργοδότης κάνει πίσω. Αν είναι έτσι, τότε γιατί το Πολυτεχνείο και η Κύπρος έριξαν τη χούντα. Μικρέ χαβαλευτάκια, η επιβίωση και το μέλλον σου κρέμονται απ' αυτούς τους 150.000 της σαββατιάτικης πορείας. Απ' αυτά τα... κορόιδα που θυσίασαν τον φραπέ τους για να υπενθυμίσουν μια μεγάλη αλήθεια. Φωνή λαού, οργή Θεού!
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ
-
Το άρθρο είναι ομολογουμένως πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι δεν έχει θέση στο συγκεκριμένο φόρουμ με θέμα την αυτοκίνηση.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Το άρθρο είναι ομολογουμένως πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι δεν έχει θέση στο συγκεκριμένο φόρουμ με θέμα την αυτοκίνηση.ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ 'ΝΟΜΙΖΩ' ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!
ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ.(βλ'...με το όνειρο στη Μερσεντές και στην κομπίνα.)
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
'ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ' ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ.ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΚΙΈΣΥ ΑΠΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ.
Π.Χ.
ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΛΕΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΈΠΕΚΤΑΣΗ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ!
ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ FORUM.
ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Ο SERVER ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!
Υ/Γ:'ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ Η ΓΛΩΤΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ'
-
???????????????????????????????????????
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Το άρθρο είναι ομολογουμένως πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι δεν έχει θέση στο συγκεκριμένο φόρουμ με θέμα την αυτοκίνηση.Μαθιε ...θα μου επιτρέψεις την γνώμη μου ....
Μάλλον είναι πιο σχετικό απο τους 'Αγιασμούς και την αναζήτηση του θεού'.
Δεν συμφωνείς ?
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Το άρθρο είναι ομολογουμένως πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι δεν έχει θέση στο συγκεκριμένο φόρουμ με θέμα την αυτοκίνηση.
Μαθιε ...θα μου επιτρέψεις την γνώμη μου ....
Δεν συμφωνείς ?
Μαθιε...[καλα ...μηπως σε ηξερα και απο παλια;;;]θα μου επιτρεψεις την γνωμη μου...
μαλλον θα πρεπει να σκεφτειτε την ενοτητα για θεματα γενικου ενδιαφεροντος πιο σοβαρα.
Οσο για το αν ηταν σχετικο ή οχι το θεμα με τους ''αγιασμους'' οι 147 δημοσιευσεις και οι 1395 προβολες μολις σε λιγες ημερες μιλουν απο μονες τους.
δεν συμφωνεις?
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Μαθιε ...θα μου επιτρέψεις την γνώμη μου ....
Δεν συμφωνείς ?
Μαθιε...[καλα ...μηπως σε ηξερα και απο παλια;;;]θα μου επιτρεψεις την γνωμη μου...
μαλλον θα πρεπει να σκεφτειτε την ενοτητα για θεματα γενικου ενδιαφεροντος πιο σοβαρα.
Οσο για το αν ηταν σχετικο ή οχι το θεμα με τους ''αγιασμους'' οι 147 δημοσιευσεις και οι 1395 προβολες μολις σε λιγες ημερες μιλουν απο μονες τους.
δεν συμφωνεις?
Eίπαμε ....'ντόρος να γίνεται'!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
**μαλλον θα πρεπει να σκεφτειτε την ενοτητα για θεματα γενικου ενδιαφεροντος πιο σοβαρα.... **
Εγω διαφωνω μ'αυτο για ενα λογο... Δε νομιζω οτι επειδη υπαρχουν καποια θεματα που ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ και ΣΟΒΑΡΑ, αλλα δεν εχουν αμεση σχεση με την αυτοκινηση, πρεπει να δημιουργηθει αναλογη-γενικη ενοτητα.
Κατα αυτο το σκεπτικο, μπορουμε να εξαναγκασουμε τη δημιουργια ενοτητας με το να ανοιγουμε αβερτα γενικου περιεχομενου topics. Ετσι θα πουμε και τοτε 'επειδη ειναι πολλα τα γενικα-ασχετα με αυτοκινηση θεματα- πρεπει να ανοιχτει ενοτητα...
Νομιζω οτι δεν ειναι σωστο..ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ του topic...
SAXOGUS.. Αν και -ας μην ξεγελιομαστε- το τοπικ δεν εχει αμεση σχεση με την αυτοκινηση και κατα την αποψη μου δεν πρεπει να υπαρχουν τετοια topics σ'αυτο το forum, ΜΠΡΑΒΟ! Πολυ καλα εκανες και παραθεσες το αρθρο αυτο!
Λεω και αντιλέω? Το ξερω...
Οσο για το υφος των απαντησεων σου.. Δεν το εχω πιασει ακομα και θα συμφωνησω με τον Vageli-rallye...
-
Παιδια,μιλαμε για ενα πιθανο τριτο παγκοσμιο.Μπορει να μη 'χωραει' στα περι αυτοκινησης,αλλα αμα ξεκινησει κατι,ξεχαστε το 'αυτο' και αφηστε μονο την κινηση......με τα ποδια.Δεν συγκρινεται με τις οποιες 147 δημοσιευσεις και 1395 προβολες.(οχι και τιποτα ιδιαιτερο,αν αναλογιστουμε και το θεμα της κουβεντας.Πιο πολλες ειναι οι αντιδρασεις,παρα οι ομοφωνιες.Αλλο αυτο.)
Αφηστε τους μικρο-εγωισμους για το αν τα γραφομενα μας εχουν την οποια απηχηση και βρισκουν ανταποκριση. Τα πραγματα ειναι αρκετα σοβαρα.Δυστυχως η ιστορια επαναλαμβανεται και θα ειμαστε τωρα εμεις οι μαρτυρες της(ας βγω ψευτης και οτι.....).
Φιλικα,
για ολους.
-
Ο χρήστης paris 2 έγραψε:
Παιδια,μιλαμε για ενα πιθανο τριτο παγκοσμιο.Μπορει να μη 'χωραει' στα περι αυτοκινησης,αλλα αμα ξεκινησει κατι,ξεχαστε το 'αυτο' και αφηστε μονο την κινηση......με τα ποδια.Δεν συγκρινεται με τις οποιες 147 δημοσιευσεις και 1395 προβολες.(οχι και τιποτα ιδιαιτερο,αν αναλογιστουμε και το θεμα της κουβεντας.Πιο πολλες ειναι οι αντιδρασεις,παρα οι ομοφωνιες.Αλλο αυτο.)Αφηστε τους μικρο-εγωισμους για το αν τα γραφομενα μας εχουν την οποια απηχηση και βρισκουν ανταποκριση. Τα πραγματα ειναι αρκετα σοβαρα.Δυστυχως η ιστορια επαναλαμβανεται και θα ειμαστε τωρα εμεις οι μαρτυρες της(ας βγω ψευτης και οτι.....).
Φιλικα,
για ολους.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ!
ΚΑΙ Η 'ΦΑΡΜΑ' ΕΚΑΝΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!
ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.......ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!
-
Φιλοι συνφορουμιστες αυτα που διαβασα μεχρι στιγμης με προβληματισαν. Καποιοι απο εμας υποστηριζουν (εμμεσως πλην σαφως) οτι το μονο κοινο στοιχειο ολων αυτων που συμμετεχουν σε αυτο το forum ειναι η αγαπη (λοξα) τους για τα αυτοκινητα. Δεν θελω να πιστευω κατι τετοιο. Ο λογος για τον οποιο αποφασισα να συμμετεχω στο forum, περα απο την δηλωμενο ενδιαφερον μου για τα αυτοκινητιστικα θεματα, ήταν οτι το θεωρησα ως ενα χωρο στον οποιο ανταλλασουν αποψεις σκεπτομενα ατομα. Θα μου πειτε με βαση αυτο θα πρεπει να το κανουμε γενικου ενδιαφεροντος; Οχι, το 4Τροχοι-Forum ειναι αυτοκινηστικο forum. Αλλα θεωρωντας ως δεδομενο οτι σε αυτο συμμετεχουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν καποια (μικρη ή μεγαλη) επαφη με το περιοδικο και το τροπο σκεψης που εκπροσωπει εδω και πολλα χρονια, θεματα σαν αυτο που παρουσιαζει ο SAXOGUS2 νομιζω οτι πρεπει να τυχουν ιδιαιτερης προσοχης. Ειμαστε ανθρωποι που ζουμε σε εναν ταραγμενο κοσμο και προσπαθουμε να αρθρωσουμε λογο για τα μεγαλα θεματα που μας απασχολουν.
Δεν θελω να τοποθετηθω (ακομα) πανω στο ιδιο το θεμα πριν παρω μια απαντηση γι' οσα αναφερω. Αν οντως δεν υπαρχει θεση για τετοια θεματα, δεν θα εχει και νοημα οποιαδηποτε τοποθετηση επι του ζητηματος.
Τωρα αν θα πρεπει να φτιαχνει καινουργια κατηγορια θεματων ή τετοια θεματα να μπαινουν στο 'περι αυτοκινησης' ειναι κατι που θα πρεπει να αποφασισθει αφου απαντηθει το ερωτημα που θετω πιο πανωΦιλικα
-
Ολοι μας ekvus,οσοι συμμετέχουμε σε αυτο το forum είμαστε πρώτα σκεπτόμενοι άνθρωποι και ύστερα funs των Αγώνων!
Ο ΚΚ,ο ΣΧ και ολοι οι αλλοι που συνηθίσαμε να λέμε με τα αρχικά τους μας έμαθαν -θεωρώ- να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας και προς άλλες κατευθύνσεις.
Το 'Περί Αυτοκίνησης' λοιπόν ναι,είναι ενα forum που τα 'χωράει' όλα!!
Αλλα.Πάντα υπάρχει το αλλά.
Οσα συζητάμε θα πρέπει να μένουν σε επίπεδο ανταλλαγής επιχειρημάτων. Αυτό που προσωπικά -σαν moderator- δεν θέλω είναι κραυγές και βρισίδια.
Μην ξεχνάς οτι εδω είναι ολα ανοιχτά.Μας διαβάζουν και μας 'βλέπουν' καθημερινά.
Ναι λοιπόν.Ολα τα θέματα χωράνε εδω.
Περιμένω ομως απο ολους να είναι συγκρατημένοι και να εκφράζουν την όποια άποψη εχουν με τρόπο που δεν θίγει τους υπόλοιπους και τιμάει τους ίδιους αλλα και εμάς τους συντρόφους τους! -
Νομιζω οτι η απαντηση σου με καλυπτει.(θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις ομως). Τωρα το θεμα των προσωπικων επιθεσεων, της φρασεολογιας και τους υφους των τοποθετησεων ειναι αλλο ζητημα. Στο οποιο μαλιστα δεν ξερω την λυση. Δεδομενου οτι τα δραστικα μετρα (??) μαλλον ερχονται σε αντιθεση με τον ελευθερο χαρακτηρα αυτου του forum, πραγματικα δεν σας ζηλευω καθε φορα που πρεπει να αντιμετωπισετε τετοιες καταστασεις.
Επι του ζητηματος τωρα, εχω γραψει και σε αλλο θεμα οτι 'πρωτα πρεπει να κοιταμε να ειμαστε πιστοι στις ιδεες μας και ενταξει με την συνειδηση μας και μετα να αναζηταμε αλλου τις ευθυνες'. Τι γινεται ομως οταν ζουμε σε εναν κοσμο παραλογο, αδικο, οπου βασιλευει το κερδος, το συμφερον, το ρουσφετι ..... ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, με τον τροπο που μπορει ο καθενας. Και το πιο μικρο λιθαρακι στηριζει ενα οικοδομημα, οσο μεγαλο κι αν ειναι. Οι διαδηλωσεις του Σαββατοκυριακου εδειξαν οτι δεν εχουμε πεσει στον απολυτο ληθαργο, υπαρχουμε και αγωνιζομαστε για μια καλυτερη ζωη. Θα μου πειτε και ποιο το αποτελεσμα. Υπηρξε αποτελεσμα. Μπορεις οι ανεγκεφαλοι στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου να αγνοησαν το μηνυμα, αλλα καποιοι απο τους ανεγκεφαλους σε αυτην την πλευρα του Ατλαντικου το πηραν (βλεπε Συνοδο Κορυφης στις Βρυξελες). Θα αλλαξει κατι, θα αποφυγουμε τον πολεμο? Μπορει ναι, μπορει οχι. Το θεμα ομως ειναι οτι μπηκε ενα λιθαρακι στο οικοδομημα που λεγεται ειρηνη. Οι διαδηλωσεις ηταν εντυπωσιακες αλλα υπηρξαν πολλοι οι οποιοι αφησαν τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. Μου φαινεται οτι δεν εχουμε καταλαβει ακριβως τι γινεται. Καποιοι αποφασισαν οτι ο κοσμος ειναι τσιφλικι τους. Θα κανουν πολεμο οταν τους αρεσει, θα αλλαζουν κυβερνησεις οποτε τους αρεσει. Και μην πιστευετε οτι επειδη ειμαστε στην ΕΕ δεν ειμαστε υποψηφια θυματα. ΛΑΘΟΣ. Και να δω τοτε αν θα μπορουμε να χαιρομαστε τα υπεροχα αυτοκινητα μας στους 'ελευθερους' δρομους μας. Στην Αθηνα η συγκεντρωση ηταν κατω απο τις προσδοκιες μου. Ας θυμηθουμε τις συγκεντρωσεις για την Μακεδονια ή τις συγκεντρωσεις των κομματων. Καποιοι θεωρησαν οτι το θεμα δεν τους αφορα, καποιοι ισως φοβηθηκαν διαφορων ειδων 'καπελωματα' και να μην σχολιασω πως υποδεχτηκε το θεμα η 'ελευθερη ιδιωτικη τηλεοραση'. Κανενας δεν εχει κερδισει τιποτα χωρις αγωνα και η παγκοσμια ελευθερια και ειρηνη ειναι κατι που μας αφορα ολους. Αυτα ειχα να πω και ζητω συγνωμη για την εκταση τουςΦιλικα
-
Αχχχ αυτοί οι καουμπόηδες, από παλιά έλυναν τις διαφορές τους με τα όπλα (τότε 8σφαιρα, τώρα 'έξυπνες βόμβες', που όλως τυχαίως πέφτουν πάνω σε τραίνα, νοσοκομεία κ.α., πάντα κατά λάθος ). Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι οι συγκεντρώσεις χιλιάδων ατόμων σε κάθε μεγάλη πόλη παγκοσμίως μπορούν να αλλάξουν την ιστορία που θα γραφεί, και να ΜΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. Ξέρω ότι σκεπτόμενοι τα επεισόδια που φροντίζουν να μας δείχνουν τα 'ανεξάρτητα' ΜΜΕ (παρεμπιπτώντως ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!) ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ), ίσως πολλοί ενώ έχετε το αντιπολεμικό αίσθημα μέσα σας, φοβάστε να βγείτε και να φωνάξετε (ίσως γιατί νομίζετε ότι τα συλλαλητήρια αυτά έχουν πολιτική χροιά), αλλά πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ! Μένοντας αδιάφοροι στις εξελίξεις αυτές είναι σα να νομιμοποιείτε τα σχέδια αυτών που έχουν σκοπό να μας κάνουν όλους πιόνια τους, γρανάζια της νέας αυτοκρατορίας τους! Αυτά τα λίγα και συγχωρήστε με για την ένταση του post, αλλά δεν κρατήθηκα
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος!Γιώργος
Υ.Γ. Τα παραπάνω είναι καλοπροαίρετα και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Αλίμονο, ο καθένας ορίζει τις πράξεις του μόνος του. Σκοπός μου είναι να αφυπνήσω κάποιους που βλέπουν όλα αυτά με σκεπτικισμό!
-
Ποιος Γλύξμπουργκ βρε; Το άλλαξε... Το'κανε ΝΤΕΓΚΡΕΤΣΙΑ... Ο Κοκός ο Ντεγκρέτσιας!!!
-
...και για να γελάσουμε λίγο, πριν την έναρξη του πολέμου, που είναι μάλλον σίγουρος, παραθέτω 3 ερωτηματολόγια. Το πρώτο είναι ερωτήσεις που θα έκαναν σε Αμερικάνους πολίτες, το 2ο σε Ευρωπαίους και το τρίτο σε Έλληνες.....για τον πόλεμο στο Ιράκ πάντα
Για Αμερικάνους http://www.laspi.gr/entheto/anti-war/usa.htm
Για Ευρωπαίους http://www.laspi.gr/entheto/anti-war/euro.htm
Για Έλληνες http://www.laspi.gr/entheto/anti-war/greek.htm
Κατά την γνώμη μου, πιάνουν ακριβώς την φιλοσοφία το καθενός...
-
Saxogus νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος.
Δεν ειναι ολοι οι νεοι φραπεδια και μερσεντε!
Ουτε ο μονος τους προβληματισμος ειναι αν θα λερωθει το 'γκαμπριο'.
Ενταξει υπαρχει ενα μερος των νεων που σκεφτεται ετσι,αλλα οι αιτιες θα πρεπει να αναζητηθουν αλλου.
Οπως για παραδειγμα το επιπεδο μορφωσης και καλυτερα, οι παροχες της παιδειας για σωστη μορφωση.Και ειναι λογικο πιστευω σε μια κοινωνια με ολα τα στρωματα να υπαρχουν και μερικοι αδιαφοροι για τα τεκταινομενα στον κοσμο.
Τωρα οσον αφορα την αποψη 'παλιοτερα επαναστατουσαν οι νεοι ,πολυτεχνειο,πορειες κλπ' ενω σημερα ειναι αραχτοι,πιστευεις παλι οτι αυτοι φταινε?
Αν ειχαμε μια χουντα σημερα πχ, δε θα επαναστατουσαν οι νεοι,εστω ο καθενας με τον τροπο τους?Ας μην τα ισοπεδωνουμε λοιπον ολα.
Και μια προσωικη αποψη:
Εμενα δεν με ενοχλουν οι νεοι που πινουν φραπεδια και σκεφτονται αμαξια μονο,γιατι τοσα ξερουν τοσα λενε.
Μου τη σπανε περισσοτερο αυτοι που δηθεν το παιζουν επαναστατες,και ιδεολογοι ,αλλα απο την αλλη ειναι πρωτη μουρη στο Privillege.
Moυ τη σπανε αυτοι που εχουν προτυπο τον Τσε,αλλα αν ηταν να πανε πρωτη γραμμη να πολεμησουν για την πατριδα τους θα εκαναν τις παπιες.Γενικα μου τη σπανε οι ιδεολογοι με τα Αρμανι.
Και πιστεψε με υπαρχουν πολλοι απο αυτους. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...Για Αμερικάνους http://www.laspi.gr/entheto/anti-war/usa.htmΣυκοφαντίες...
Για Ευρωπαίους http://www.laspi.gr/entheto/anti-war/euro.htm
Ποια κονδύλια;
Για Έλληνες http://www.laspi.gr/entheto/anti-war/greek.htm
No comment
Κατά την γνώμη μου, πιάνουν ακριβώς την φιλοσοφία το καθενός...
Φοβερά! Πολύ γέλιο!
Είσαι σίγουρος ότι αυτό για τους Αμερικάνους δεν προέρχεται από εταιρεία δημοσκοπήσεων;;!
ΕΙ ΨΙΤ ΣΈΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ....