-
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ,ΣΕ ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ( )ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΙΟΔΙΩΝ!!!!!!
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΑΝ ΝΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. -
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ,ΣΕ ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ( )ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΙΟΔΙΩΝ!!!!!!
13 για γούρι!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΑΝ ΝΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.13 να ειναι οι ωρες τους Διαβαζα χτες στο in.gr οτι το θεμα των διοδιων της Αττικης οδου θα φτασει και στην ευρωπαϊκη επιτροπη.
*Βρυξέλλες: Την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για τον τρόπο καθορισμού διοδίων, στην Αττική Οδό, ζητά με ερώτησή του ο ευρωβουλευτής του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος.
Η ερώτηση αναφέρεται στις «δίκαιες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στους πολίτες χρήστες του έργου, τόσο το ύψος των διοδίων όσο και η ενιαία τιμή διοδίων», ανεξάρτητα, από το μήκος της διαδρομής που διανύουν τα αυτοκίνητα.
«Αυτού του είδους η τιμολόγηση» τονίζει ο ευρωβουλευτής «ουσιαστικά αποκλείει τους κατοίκους από την χρήση της Αττικής Οδού, για διαδρομές τοπικής εμβέλειας».
Τέλος, ο κ. Αλαβάνος καλεί την Επιτροπή, η οποία συγχρηματοδοτεί το έργο με σκοπό «την εξυπηρέτηση των χρηστών» να παρέμβει προς τις αρμόδιες κρατικές Αρχές και την ανάδοχο εταιρεία για την εφαρμογή φθηνότερου και ελαστικότερου συστήματος τιμολόγησης των διοδίων. Πηγή: ΑΠΕ *
ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ