-
Ανοίγω αυτό το τόπικ προκειμένου να συζητάμε και να ενημερωνόμαστε αποκλειστικά για τους αγώνες μοντέλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
-
Ανοίγω αυτό το τόπικ προκειμένου να συζητάμε και να ενημερωνόμαστε αποκλειστικά για τους αγώνες μοντέλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
-
-
Ωραια BTS αλλα δεν μου ειπες εσυ ποτε ετρεχες; Θα ξανατρεξεις; Ελα μια μερα απο το FRT να τα πουμε. Στο Ποσειδων ημουνα αλλα δεν το σκεφτηκα να κανονισω να συναντηθουμε.
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Ωραια BTS αλλα δεν μου ειπες εσυ ποτε ετρεχες; Θα ξανατρεξεις; Ελα μια μερα απο το FRT να τα πουμε. Στο Ποσειδων ημουνα αλλα δεν το σκεφτηκα να κανονισω να συναντηθουμε.Στο επίσημο πρωτάθλημα έτρεχα πολύ σποραδικά. Εναν αγώνα το '94, έναν το '95, έναν το '98 και ο πιο πρόσφατος το 2001. Τους περισσότερους αγώνες τους έχω κάνει με φίλους στο Σούνιο, αφού από το '94 και μετά διοργανώνουμε έναν ετήσιο αγώνα.
Ετοιμαζόμουν για πρωτάθλημα με rally θερμικά στην Πάτρα (της οποίας την πίστα έχω σχεδιάσει ), αλλά δεν μαζεύτηκαν συμμετοχές. Σύντομα θα τρέξω στην ασφάλτινη πίστα της Πάτρας, μαζί με τα touring, στην κατηγορία open. Θα οδηγώ το Inferno TR-15, και ίσως έχω σαν αντιπάλους μερικά Super Nitro Rally.
Στο Ποσειδών δεν ήμουνα λόγω εξεταστικής.
Θα προσπαθήσω να έρθω κάποια στιγμή στο FRT. Σάββατα, τι ώρες λειτουργεί;
-
To FRT ειναι ανοιχτο ολη μερα τα SK.
Αυτη την Κυριακη ομως εχει στην Βαρκιζα αγωνα 1/10 και θα ειμαστε εκει. -
Τα χρώματα του φόρουμ στην πρώτη θέση!
Μόλις επέστρεψα από την πίστα της Πάτρας, όπου έγινε ασφάλτινος αγώνας. Το αυτοκίνητο μου **με το αυτοκόλλητο του φόρουμ ** κέρδισε τη πρώτη θέση στην κατηγορία ραλλύ! Στον πρώτο μου (και τελευταίο) αγώνα, μετά από δύο χρόνια!
Ήταν δε, τόσο μακριά από τον ανταγωνισμό των ραλλύ, που παρολίγο να κερδίσει τη γενική από τα super touring, τα οποία είναι σαφώς πιο γρήγορα. 106 γύροι για το πρώτο touring, 104 για το Cordoba WRC μου. Το 'τρακτέρ' μια ανάσα από τις βολίδες...
Σε κάποια φάση που οι περισσότεροι είχαν μπει για ανεφοδιασμό, θυμήθηκα τις αναμεταδόσεις F1 του Alpha και έμεινα στην πίστα, κάνοντας όσο πιο γρήγορους γύρους μπορούσα για να εκμεταλλευτώ την άδεια πίστα. Πόρωση!!! Όπως στα 'μεγάλα'!
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Τα χρώματα του φόρουμ στην πρώτη θέση!Μόλις επέστρεψα από την πίστα της Πάτρας, όπου έγινε ασφάλτινος αγώνας. Το αυτοκίνητο μου **με το αυτοκόλλητο του φόρουμ ** κέρδισε τη πρώτη θέση στην κατηγορία ραλλύ! Στον πρώτο μου (και τελευταίο) αγώνα, μετά από δύο χρόνια!
Ήταν δε, τόσο μακριά από τον ανταγωνισμό των ραλλύ, που παρολίγο να κερδίσει τη γενική από τα super touring, τα οποία είναι σαφώς πιο γρήγορα. 106 γύροι για το πρώτο touring, 104 για το Cordoba WRC μου. Το 'τρακτέρ' μια ανάσα από τις βολίδες...
Σε κάποια φάση που οι περισσότεροι είχαν μπει για ανεφοδιασμό, θυμήθηκα τις αναμεταδόσεις F1 του Alpha και έμεινα στην πίστα, κάνοντας όσο πιο γρήγορους γύρους μπορούσα για να εκμεταλλευτώ την άδεια πίστα. Πόρωση!!! Όπως στα 'μεγάλα'!
Μπράβο βρε Πέτρο και συγχαρητήρια!!!
Καμιά φωτό του 'ζουζουνιού' έχεις να δούμε και εμείς?
4ΤForum wins
-
Ευχαριστώ Άρη!
Κανείς δεν είχε φέρει φωτογραφική, και αυτό ήταν το μόνο που με δυσαρέστησε, γιατί ήθελα φωτό για το site μου. Θα το φωτογραφίσω τώρα όπως τερμάτισε, μπαρουτοκαπνισμένο, και σύντομα θα τη δημοσιεύσω εδώ.
-
Μπράβο ρε φίλε συγχαρητήρια και απο εμένα.
-
Ευχαριστώ Κώστα.Εσείς οι αγωνιζόμενοι καταλαβαίνετε την ικανοποίηση που νιώθεις με ένα καλό αποτέλεσμα.
-
Μπράβο Πέτρο, πάντα τέτοια.
Στην Αθήνα δεν θα έχεις κανένα αγώνα να κάνουμε και κερκίδα? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπράβο Πέτρο, πάντα τέτοια.
Στην Αθήνα δεν θα έχεις κανένα αγώνα να κάνουμε και κερκίδα?Kυριακή 27 Ιουλίου 2003 στο Σούνιο, σε ένα όμορφο χωμάτινο event.
Aγώνας για τα ραλλύ σε παράλληλες πίστες όπως στο WRC, και για buggy και stadium truck σε κλασσική πίστα. Θα τρέξω στα ραλλύ, και στις δυο κλάσεις (ηλεκτρικά & θερμικά). Φαντάζομαι αν όλα πάνε καλά, θα τρέξει και άλλος φορουμάς, ο timkoul.Μετά τον αγώνα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραλία και ταβέρνα. Θέαμα και διακοπές, δύο σε ένα.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Kυριακή 27 Ιουλίου 2003 στο Σούνιο, σε ένα όμορφο χωμάτινο event.
Aγώνας για τα ραλλύ σε παράλληλες πίστες όπως στο WRC, και για buggy και stadium truck σε κλασσική πίστα. Θα τρέξω στα ραλλύ, και στις δυο κλάσεις (ηλλεκτρικά & θερμικά). Φαντάζομαι αν όλα πάνε καλά, θα τρέξει και άλλος φορουμάς, ο timkoul.Μετά τον αγώνα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραλία και ταβέρνα. Θέαμα και διακοπές, δύο σε ένα.
Μέσα, κοιτά να μας το ξαναθυμήσεις μέχρι τότε...γιατί ξεχνάμε..
-
Οι φορουμαδες ειχαν την τιμητικη τους νομιζω..... Πριν 10 μερες εκανα εγω την πρωτη μου νικη στην 1/8 και τωρα ο BTS. Παμε δυνατα..........
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Οι φορουμαδες ειχαν την τιμητικη τους νομιζω..... Πριν 10 μερες εκανα εγω την πρωτη μου νικη στην 1/8 και τωρα ο BTS. Παμε δυνατα..........Μπράβο Τίμο!
ΥΓ.Δες το site του fanatix, και το forum.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
4ΤForum wins
Μετά από πολλές πιέσεις το εργοστασιακό όπλο αποκαλύπτεται....
http://users.otenet.gr/~lemol/front_end.jpg
Είναι τετρακίνητο, διτάχυτο (σε μεγάλες πίστες μόνο), η ανάρτηση και τα διαφορικά είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, ζυγίζει 1900 γρ., και ο δίχρονος κινητήρας αποδίδει 0.7 ίππους κοντά στις 25000 σαλ. Αυτό μας δίνει μία αναλογία κιλών ανά ίππο 2.7. Το αυτοκίνητο του Τίμου που τρέχει στην πιο γρήγορη κατηγορία, αν θυμάμαι καλά έχει αναλογία κιλών ανά ίππο κάτω της μονάδας!
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
4ΤForum wins
Μετά από πολλές πιέσεις το εργοστασιακό όπλο αποκαλύπτεται....
http://users.otenet.gr/~lemol/front_end.jpg
Είναι τετρακίνητο, διτάχυτο (σε μεγάλες πίστες μόνο), η ανάρτηση και τα διαφορικά είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, ζυγίζει 1900 γρ., και ο δίχρονος κινητήρας αποδίδει 0.7 ίππους κοντά στις 25000 σαλ. Αυτό μας δίνει μία αναλογία κιλών ανά ίππο 2.7. Το αυτοκίνητο του Τίμου που τρέχει στην πιο γρήγορη κατηγορία, αν θυμάμαι καλά έχει αναλογία κιλών ανά ίππο κάτω της μονάδας!
Θέλω βόλταααααα!!!
Αλήθεια ο οδηγός πώς βλέπει με το αυτοκόλητο , δεξιοτίμονο είναι
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Θέλω βόλταααααα!!!
Αλήθεια ο οδηγός πώς βλέπει με το αυτοκόλητο , δεξιοτίμονο είναι
Δεν βλέπει ο οδηγός, αλλά το βλέπει καλύτερα η γραμματεία που μετράει τους γύρους!
-
παιδια εγω μολις τελειωσα τις πανελληνιες, κι εχω αρχισει επιτελους ν'ασχολουμαι σοβαρα με το μοντελο μου. αρχικα αποφασισα να το λυσω για να δω τι παιζει και να τυποποιησω καθε βιδα, ωστε να ξερω τι μπαινει που. ξερετε μηπως πια μαγαζια στην αθηνα δουλευουν thunder tiger? ξερω ηδη ενα στους αγιους αναργυρους που εκλεισε πριν λιγο καιρο, κι αλλο ενα στην καλλιθεα.
πιστευω να'χετε ηδη γραφτει στο site της ελμε(http://www.mug.com). υπολειτουργει βεβαια, αλλα με λιγη προσπαθεια...
Αγώνες υπό κλίμακα!