-
ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ...
ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ? -
Όσο το μπλε με τα κίτρινα αστέρια θα διατηρείται στις πόρτες της Subaru, θα έχει και το πιο ομορφοβαμένο αυτοκίνητο.
Το χειρότερο η Citroen!!!
Πώς είναι δυνατόν, αυτό το κουκλί...
να το μετατρέψουν σε αυτό το 'μπάλωμα';
Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ και το Peugeot στα κόκκινα, αλλά υποθέτω ότι η ψήφος αυτή δε μετράει λόγω... προκατάληψης!
-
Το Focus κατα τη γνώμη μου.Και το Subaru ωραίο ειναι αλλά ετσι ηταν και περισυ.Εκείνο που ειναι 'χάλι' ειναι το 206!!!!.Αυτή τη λευκή φάσα στο μπροστινό spoiler τι την ηθελαν??????
-
Subaru μακράν!!!!!!!
-
Όλα αυτά που γράφετε παραπάνω ήρθαν στο μυαλό μου όταν είδα τα φετεινά αυτοκίνητα. Φτώχεια αισθητικά, που οφείλεται και στην έλλειψη χορηγών. Η Ξαρά έχει έναν αταίριαστο συνδυασμό κόκκινου-μπλε, το Πεζώ ένα βάψιμο για Μιτσουμπίσι, η Χιουντάι μουντή, η Φορντ άχρωμη και το Σκόντα μέτριο.Τι μας μένει; Η Σουμπαρού με έναν λιτό και κλασσικό συνδυασμό, γι'αυτό και την ψηφίζω.
Πιστεύω πως φέτος είναι η πιο 'άσχημη' χρονιά, όσον αφορά στην αισθητική των αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Πιστεύω πως φέτος είναι η πιο 'άσχημη' χρονιά, όσον αφορά στην αισθητική των αυτοκινήτων.Ας μην ξεχναμε πως φετος μας εγκατελειψε ενας χορηγος-θρυλος!
Η MARTINI RACING, που 'εντυνε' πολυ ομορφα τα αυτοκινητα της. Ελπιζουμε σε επιστροφη της. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Πιστεύω πως φέτος είναι η πιο 'άσχημη' χρονιά, όσον αφορά στην αισθητική των αυτοκινήτων.
Ας μην ξεχναμε πως φετος μας εγκατελειψε ενας χορηγος-θρυλος!
Η MARTINI RACING, που 'εντυνε' πολυ ομορφα τα αυτοκινητα της. Ελπιζουμε σε επιστροφη της.Στο μυαλό μου ήσουν!
-
Eγω ψηφισα Hyundai διοτι μου αρεσε ο συνδυασμος ασημι-κοκκινο και ετσι οπως τα ειχαν σχεδιασει.
Απλο σχεδιο αλλα εμενα μου αρεσε.
Απο κει και περα,η suba κλασσικη αξια,και η απογοητευση ειναι η xsara.
Λες και τρεχει με δανεικους προφυλακτηρες ειναι!
Ελπιζω να το διορθωσουν συντομα.
Το φοκους επισης καλο. -
Προσπάθησα να ψηφίσω Peugeot αλλα τελικά (το χέρι μου μόνο του) ψήφισα Subaru!!
-
Το Peugeot δε μου αρέσει. Κάποια στιγμή προπερσι είχαν βγάλει μια κίτρινη 'έκδοση'. Εκείνη μου άρεσε, βέβαια τώρα με τη Marlboro δε γίνεται παρά να είναι κόκκινο. Το Subaru είναι classic !! Όμως η απλότητα του Focus με κέρδισε Και πριν 2 χρόνια με τον Ντελέ ήταν από τα πιο όμορφα !
-
SUBARU FOR EVER!!!
-
Αντίθετα με τους προλαλήσαντες, εγώ ψηφίζω Xsara δαγκωτό! Παραμένει ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, και νομίζω πως η προσθήκη της Telefonica δένει αρμονικά με τα προϋπάρχοντα χρώματα...
2η η Ford και 3η η Subaru σταθερά! -
Δηλαδη αυτο δεν ειναι ΠΟΛΥ ωραιο??
Παντως μου αρεσει πολυ και το Focus που ειναι απλο!
Και το Ιμπρεζα βεβαια!**Συγνωμη για τη φωτογραφια (μεγαλη) αλλα δεν αντεχα...
-
Subaru. Το πολύ κόκκινο με χαλάει μερικές φορές. Εξαιρείται η περυσινή Xsara.
-
Ψηφίζω αντικειμενικά Focus, μετά την απουσία του ασημένιου στην Peugeot (που ήταν μακράν το ομορφότερο). Λιτό, ανοικτό χρώμα χωρίς άσχημες αντιθέσεις.
Αν ήταν να τα ταξινομήσω θα ακολουθούσαν Suba, Skoda, Pug, Xsara, Accent. -
Πρώτο ψήφησα το Subaru και δεύτερο ψηφίζω το Hyundai. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαν να έχουν κολλήσει stickers επάνω στα αμαξώματα. Μόνο αυτά τα δύο 'δέναν' με το αμάξομα....
-
Subaru μακράν. Τα Peugeot φέτος μοιάζουν με Lacta
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
Subaru μακράν. Τα Peugeot φέτος μοιάζουν με LactaΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ LACTA...ΑΝ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2006 ΤΟΤΕ ΤΗΝ MARLBORO ΣΤΗΝ PEUGEOT ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ PHILIP MORRIS...ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ TOBLERONE!!!
ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΒΑΜΜΕΝΟ WRC ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ?