-
Είδα αυτή τη διαφήμιση σε ένα περιοδικό!
Πως σας φαίνεται!?
Το πιστεύετε?
Έχετε δει κάτι παρόμοιο και που!? -
Πως σας φαίνεται!?
Το πιστεύετε?
Πως σας φαίνεται!?
Το πιστεύετε?
[list:t324720t]Nα σου πω κατι φιλε μου?(χωρις παρεξηγηση)[/list:u:t324720t][list:t324720t]Αμα εκαναν ολες οι μελλισες μελι, θα ετρωγαν και οι γυφτοι με το κουταλι [/list:u:t324720t][/list]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:295c6ld2]Nα σου πω κατι φιλε μου?(χωρις παρεξηγηση)[/list:u:295c6ld2][list:295c6ld2]Αμα εκαναν ολες οι μελλισες μελι, θα ετρωγαν και οι γυφτοι με το κουταλι [/list:u:295c6ld2][/list]Συμφωνώ και εγώ.
Εξάλλου το είδα σε ένα περιοδικό από αυτά που διαφημίζουν ΤΙΣ @$()*κίες...
Απλά αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς... -
Συμφωνώ και εγώ.
Απλά αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς...[list:ewzi1t43]Αυτο φιλε sirgus δεν ειναι νεο εργαλειο φανοποιιας.Το εχουν σχεδον ολοι οι επαγγελματιες.Το προβλημα ειναι ΠΩΣ θα το επισκευασεις?Που ακριβως θα το τοποθετησεις?Γιατι αν το βαλεις λαθος θα κανεις μεγαλυτερη ζημια.Κι αν υπαρχει στο σημειο και νευρωμα?Ξεχασε το.Αμφιβαλω αν ξερει αυτος που το διαφημιζει τι θα κανει σε τετοια περιπτωση.Ειναι σα να σου δοσω εγω μια καλιμπρα.Θα κανεις το αυτοκινητο?Τα μυστικα μιας δουλειας ειναι ΑΠΕΙΡΑ και δεν μεταδιδονται.Ακομα και για εργασιες που θεωρουνται απλες[/list:u:ewzi1t43]
-
Συμφωνώ και εγώ.
Απλά αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς...[list:11spzuu0]Αυτο φιλε sirgus δεν ειναι νεο εργαλειο φανοποιιας.Το εχουν σχεδον ολοι οι επαγγελματιες.Το προβλημα ειναι ΠΩΣ θα το επισκευασεις?Που ακριβως θα το τοποθετησεις?Γιατι αν το βαλεις λαθος θα κανεις μεγαλυτερη ζημια.Κι αν υπαρχει στο σημειο και νευρωμα?Ξεχασε το.Αμφιβαλω αν ξερει αυτος που το διαφημιζει τι θα κανει σε τετοια περιπτωση.Ειναι σα να σου δοσω εγω μια καλιμπρα.Θα κανεις το αυτοκινητο?Τα μυστικα μιας δουλειας ειναι ΑΠΕΙΡΑ και δεν μεταδιδονται.Ακομα και για εργασιες που θεωρουνται απλες[/list:u:11spzuu0]
Και πάλι συμφωνώ!
Απλά θεωρείται καλό αυτό το συγκεκριμένο? Ποιος να ξέρει βέβαια...
Ξέρεις εσύ ή άλλος μαγαζί που μπορώ να βρω αυτό ακριβώς το εργαλείο και να είναι καλύτερο από αυτό που είδα? -
Θα πας σε καταστημα με εξοπλισμους συνεργειων.Gedore, hazet, Facom(κορυφαια εργαλεια), ειναι μερικες απ τις αξιοπιστες εταιριες εργαλειων.Μην εκπλαγεις ομως απ τις τιμες!!Το τονιζω και παλι, το εργαλειο μονο του δε σε κανει μαστορα
-
Έστω ότι είναι καλό εργαλείο... Ποιος μου λέει εμένα ότι θα έχω σωστά αποτελέσματα, όταν το χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά;
Καλύτερα να πας το αυτοκίνητό σου σε ένα σοβαρό λαμαρινά. Άσε που υπάρχει κίνδυνος σε τέτοιες επισκευές (συνήθως συμβαίνει) να σπάσει το χρώμα. Άρα θες πάλι βάψιμο.
-
Θα πας σε καταστημα με εξοπλισμους συνεργειων.Gedore, hazet, Facom(κορυφαια εργαλεια), ειναι μερικες απ τις αξιοπιστες εταιριες εργαλειων.Μην εκπλαγεις ομως απ τις τιμες!!Σε πιο μέρος της Αθήνας?
Το τονιζω και παλι, το εργαλειο μονο του δε σε κανει μαστορα
Ok!
Άσε που υπάρχει κίνδυνος σε τέτοιες επισκευές (συνήθως συμβαίνει) να σπάσει το χρώμα. Άρα θες πάλι βάψιμο.
Το αποτέλεσμα δεν θα είναι χειρότερο από το παρόν θέαμα...Believe me!
-
Εχω χρησιμοποιησει το Ding King Tool, και πραγματικα κανει καλη δουλεια. Δεν εχει σχεση με αυτο που βλεπω στην φωτογραφια.
Νομιζω οτι δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Αν θελετε να δειτε πως δουλευει, ριχτε μια ματια στο website :
http://www.dingkingtool.com/ -
Ο χρήστης lanick73 έγραψε:
Εχω χρησιμοποιησει το Ding King Tool, και πραγματικα κανει καλη δουλεια. Δεν εχει σχεση με αυτο που βλεπω στην φωτογραφια.
Νομιζω οτι δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Αν θελετε να δειτε πως δουλευει, ριχτε μια ματια στο website :
http://www.dingkingtool.com/Πιο έχεις δοκιμάσει!?
Thanks lanick! -
Πιο έχεις δοκιμάσει!?
Thanks lanick![/quote]Φίλε Sirgus, έχω δοκιμάσει το Ding King Tool. Είναι αμερικάνικη πατέντα.
Οταν το είδα στην τηλεόραση, ήταν perfect timing, για μένα, γιατί έχω ένα 300SL, που είχε κάποια βαθουλώματα στην πόρτα και στο φτερό. Οταν ρώτησα πόσα λεφτά θέλουν για να το επισκευάσουν, και μου είπαν τουλάχιστον $1,000 απογοητεύτηκα. Ετσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Ding King Tool.
Είναι πολύ καλό και εύκολο στην χρήση. Ζεσταίνεις την ειδική κόλλα σε ένα πιστολάκι, και την απλώνεις σε μια βεντούζα. Μετά αφού πρώτα έχεις καθαρίσει καλά το σημείο που θέλεις να επιδιορθώσεις, βάζεις την βεντούζα επάνω για 5 λεπτά. Μετά τοποθετώντας μία 'γέφυρα' (σαν βάση) αρχίζεις να ξεβιδώνεις την βεντούζα. Οταν πεταχτεί έξω, το βαθούλωμα έχει εξαφανιστεί.
Η κόλλα που έχει παραμείνει, βγαίνει πολύ εύκολα, και ομοιόμορφα ρίχνωντας λίγο διαλυτικό επάνω. ( Ολα αυτά που περιγράφω, είναι μέσα στο σετ, το οποίο μαζι με το shipping κοστίζει περίπου $ 86 - complete kit- το basic kit έχει περίπου $ 20, και μπορώ να το χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 6 φορές ακόμα).
Αν θέλεις να το αγοράσεις, το website που δίνω παραπάνω, έχει ποιο πολλές λεπτομέρειες . Το στέλνουν και Ελλάδα. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πιο έχεις δοκιμάσει!?
Thanks lanick!Φίλε Sirgus, έχω δοκιμάσει το Ding King Tool. Είναι αμερικάνικη πατέντα.
Οταν το είδα στην τηλεόραση, ήταν perfect timing, για μένα, γιατί έχω ένα 300SL, που είχε κάποια βαθουλώματα στην πόρτα και στο φτερό. Οταν ρώτησα πόσα λεφτά θέλουν για να το επισκευάσουν, και μου είπαν τουλάχιστον $1,000 απογοητεύτηκα. Ετσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Ding King Tool.
Είναι πολύ καλό και εύκολο στην χρήση. Ζεσταίνεις την ειδική κόλλα σε ένα πιστολάκι, και την απλώνεις σε μια βεντούζα. Μετά αφού πρώτα έχεις καθαρίσει καλά το σημείο που θέλεις να επιδιορθώσεις, βάζεις την βεντούζα επάνω για 5 λεπτά. Μετά τοποθετώντας μία 'γέφυρα' (σαν βάση) αρχίζεις να ξεβιδώνεις την βεντούζα. Οταν πεταχτεί έξω, το βαθούλωμα έχει εξαφανιστεί.
Η κόλλα που έχει παραμείνει, βγαίνει πολύ εύκολα, και ομοιόμορφα ρίχνωντας λίγο διαλυτικό επάνω. ( Ολα αυτά που περιγράφω, είναι μέσα στο σετ, το οποίο μαζι με το shipping κοστίζει περίπου $ 86 - complete kit- το basic kit έχει περίπου $ 20, και μπορώ να το χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 6 φορές ακόμα).
Αν θέλεις να το αγοράσεις, το website που δίνω παραπάνω, έχει ποιο πολλές λεπτομέρειες . Το στέλνουν και Ελλάδα.Τέλια!!!
Το θέμα είναι ότι στο Citroen μου υπάρχουν πάρα πολλά βαθουλώματα αλλά και μεγάλα
Η λύση είναι μία...Ολική επισκευή και βάψιμο που αυτό σημαίνει κάπου στα 600.000 (αν το συνδυάσω με ανακατασκευή)Ξέρω πολύ καλά ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση αφού το αυτοκίνητο θα είναι σαν καινούργιο...
ΟΜΩΣ δεν μπορώ για ένα γνωστό λόγο ... Λ Ε Φ Τ Α .
Μαζί με κάποια άλλα προσωπικά δεδομένα (στρατός, κλπ κλπ) υπολογίζω αυτή η ολική επισκευή να γίνει σε 3 χρόνια minimum
Άρα για 3 χρόνια θα ήθελα να έχω ένα αυτοκίνητο που θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι είναι τώρα...Αφού το δοκίμασες σε 300SL τότε σε εμπιστεύομαι.
1)Προτείνεις το complete kit (αυτό εννοούσα τι δοκίμασες εσύ!!!) ? το basic kit το βλέπεις για πολύ basic !?!?!?
2)Αν τελειώσει αυτή η κόλα!?!?!
2)Με ένα πρόχειρο search στο yahoo και σε διάφορα άλλα είδα ότι υπάρχουν πάρα πολλά kits για επισκευές τέτοιων καταστάσεων...Αφού θα δώσω που θα δώσω τα λεφτά έχεις ακούσει αν αυτό θεωρείτε το καλύτερο ή λες να υπάρχουν και άλλα?
Εδώ βέβαια ας απαντήσουν και οι άλλοι φίλοι που είναι στο εξωτερικό please αν έχουν δει κάτι!
-
Το Complete Kit είναι το ιδανικό για σένα, γιατί έχει extra κόλλα , και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πολλές φορές. Περιλαμβάνει επίσης και το Slide Hammer που είναι για μεγαλύτερα βαθουλώματα, καθώς και videotape με όλες τις οδηγίες.
Εγώ αυτό αγόρασα. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο και έτσι δεν γνωρίζω να σου πω, αν άλλα προιόντα είναι καλά.
Μπορείς να δεις και το βιντεάκι, how it works, από το website.
Σου έστειλα e-mail, με φωτογραφία από το αμάξι μου, μετά από την επιδιορθωση που έκανα. Πες μου αν βλέπεις κανένα βαθούλωμα στην πόρτα ή στο φτερό.... -
Δηλαδη πιο πηρες εσυ;
Αυτο που κανει 68.95; Πως το βρηκες για 80 κατι; με τα ταχυδρομικα;Νικος
-
Το Complete Kit είναι το ιδανικό για σένα, γιατί έχει extra κόλλα , και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πολλές φορές. Περιλαμβάνει επίσης και το Slide Hammer που είναι για μεγαλύτερα βαθουλώματα, καθώς και videotape με όλες τις οδηγίες.
Εγώ αυτό αγόρασα. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο και έτσι δεν γνωρίζω να σου πω, αν άλλα προιόντα είναι καλά.
Μπορείς να δεις και το βιντεάκι, how it works, από το website.
Σου έστειλα e-mail, με φωτογραφία από το αμάξι μου, μετά από την επιδιορθωση που έκανα. Πες μου αν βλέπεις κανένα βαθούλωμα στην πόρτα ή στο φτερό....Egw den exw xrisimopoiisei kati analogo alli h erwtisi mou einai poso ikanos prepei na eisai otan to xrisimopoieis? Mipws prepei na exeis empereia apo ayta ta pragmata.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δηλαδη πιο πηρες εσυ;
Αυτο που κανει 68.95; Πως το βρηκες για 80 κατι; με τα ταχυδρομικα;Νικος
Ναι, μαζί με τα ταχυδρομικά και τα taxes νομίζω, ήταν περίπου $ 86.
-
Egw den exw xrisimopoiisei kati analogo alli h erwtisi mou einai poso ikanos prepei na eisai otan to xrisimopoieis? Mipws prepei na exeis empereia apo ayta ta pragmata.[/quote]
Εγώ δεν είχα καθόλου εμπειρία απο φαναρτζο-δουλειές...
Το videotape όμως που σου στέλνουν, είναι πολύ αναλυτικό και με πολλά διαφορετικά παραδείγματα και tips, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. -
Εγώ δεν είχα καθόλου εμπειρία απο φαναρτζο-δουλειές...
Το videotape όμως που σου στέλνουν, είναι πολύ αναλυτικό και με πολλά διαφορετικά παραδείγματα και tips, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Thanks για το mail lanick73!
Το video πάντως έχει και πλάκα γιατί είναι τρομερά εντυπωσιακή η παρουσίαση!
Πάντως εγώ έχω dents σαν του τύπου που δείχνει το δικό του στο http://dingkingtool.com/ubbthreads/show ... o=&fpart=1 και αυτό με κάνει να το σκέφτομαι κάπως!
Πάντως ξέρει κανείς που θα βρω κάτι τέτοιο στην Ελλάδα?
Δηλαδή οι φαναρτζήδες που τα βρίσκουν??? -
Μήπως κάποιος εδώ κάνει μάγια σε αυτό το forum?
Παρακαλώ κάποιον που ασχολείται με στατιστική να μου δώσει τις πιθανότητες για το παρακάτω ενδεχόμενο :
Πρόσφατα έβαλα ένα topic για το που θα βρω ειδικά εργαλεία που «τραβάνε» τα βαθουλώματα έξω από τις πόρτες, τα φτερά κλπ κλπ...
Την επόμενη μέρα πάω να πάρω το αυτοκίνητο μου και διαπιστώνω ότι ένας/μία ικανότατος οδηγός στο παρκάρισμα ή στο ξεπαρκάρισμα του/της έχει ΔΙΑΛΥΣΕΙ μία πίσω δεξιά πόρτα του αυτοκινήτου μου.Ευχαριστώ
Υ.Γ G60POWER thanks για την βοήθεια αλλά τελικά είναι πραγματικά πολύ ακριβά αυτά τα εργαλεία...
Επιδιορθωτής λαμαρίνας!