-
βαγγελη επι της ουσιας εχεις απολυτο δικιο
απλα ανταλλασουμε φιλικα πυρακραταει χρονια αυτη η κολωνια....που λενε
προσωπικα επειδη εχω ακουσει πολλα κουλα τελευταια στο φορουμ απο καποιους που απεχουν ετη φωτος απο αυτα που πολυ απλα και ωραια λες
για αυτο ' ανταποδιδω' εννοειται χωρις κακια
-
VW GOLF ΜΟΝΤΕΛΟ 2001 ΜΕ 72000 ΚΜ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALLAS, ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΙΜΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΖΗΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 3.000 ΕΥΡΩ, ΣΤΑ 80000 ΚΜ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ.
ΦΙΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ ΑΝΑΒΕ, ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΛΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ Ή ΤΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΑΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ.
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ VW ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ.
ΑΥΤΑ -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Παιδιά ζητάω την γνώμη σας για να διευκολύνω φίλο μου. Προσπάθησα να βρω την απάντηση διαβάζοντας ορισμένες σελίδες αλλά απογοητεύτηκα. Έχει 56000 χιλιόμετρα και θέλει να αλλάξει αμορτισέρ. Μπορείτε να προτείνεται λύσεις και κόστος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπράβο προθυμία.
Μη μου πείτε ότι όσοι μετέχουν στο θέμα έχουν μάμα αμορτισέρ. Μια γνώμη ζήτησα βρε παιδιά. Ας μην αναλωνόμαστε μόνο σε διαμάχες για την αξιοπιστία ή όχι των αυτοκινήτων της μίας ή της άλλης χώρας. Ξανά ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
VW GOLF ΜΟΝΤΕΛΟ 2001 ΜΕ 72000 ΚΜ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALLAS, ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΙΜΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΖΗΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 3.000 ΕΥΡΩ, ΣΤΑ 80000 ΚΜ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ.
ΦΙΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ ΑΝΑΒΕ, ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΛΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ Ή ΤΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΑΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ.
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ VW ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ.
ΑΥΤΑσυμφωνω απολυτα. Μονο που τα αλφα επαψαν να ειναι φτηνα
-
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ?
Αν χαθήκατε και δεν το/τα βρίσκετε να : http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=195
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 0&start=15ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ & ΖΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ?Αν χαθήκατε και δεν το/τα βρίσκετε να : http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=195
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 0&start=15ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ & ΖΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ
[list:3k8gt7ii]Το θεμα σας ηταν 'ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και alfa' Ας προσεχατε [/list:u:3k8gt7ii]
-
ΑΥΤΑ[/quote]συμφωνω απολυτα. Μονο που τα αλφα επαψαν να ειναι φτηνα[/quote]
Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψε!Στην Άλφα πληρώνεις την ευχαρίστηση και των τριών αισθήσεων (όραση,ακοή,αφή),γιατί να είναι φτηνές?
Να μου εξηγήσεις όμως γιατί είναι ακριβά τα χοντροκομμένα Golf και Polo (προηγούμενης και τωρινής γενεάς).Μη μιλήσεις για αξιοπιστία,γιατί θα εκτεθείς... -
δε θα μιλησω καθολου
εσεις ξερετε
αλλα επειδη και εγω ξερω κατι χαρειτε τις 'αισθησεις σας' οσο μπορειτε, πριν αρχισει να σκορπαει το cuore sportivo
και εμενα μου αρεσει εξαλλου αλλα οχι να ειναι δικο μου...οσο για αξιοπιστια οι τελευταιοι μιλουν οι της αλφα κλπ
-
Θα ήθελα να θυμίσω σε μερικούς ότι το forum λέγεται 'ALFA 147 forum' και όχι 'προβλήματα με ALFA 147'. Από εκεί και πέρα το να υπάρχουν κάποια μικρό-προβλήματα με τις 147 μας δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτοκίνητο από καμία μάρκα που να μην έχει προβλήματα σε κάποια μοντέλα.
Αυτά για την
Φίλε EMMANOYHL, έχω μόνο 26000 χλμ, και δεν έχω αλλάξει αμορτισέρ αλλά, από ότι έχω ακούσει από τα άλλα παιδιά, αν θες κάτι ποιο σκληρό δοκίμασε τα KONI τα κίτρινα. Εγώ βέβαια όταν χρειαστεί να τα αλλάξω... θα ξαναβάλω τα ίδια της γιατί είμαι αρκετά ικανοποιημένος ( ο τρόπος που οδηγώ δεν με κάνει να θέλω κάτι ποιο σκληρό, ούτε βέβαια θεωρώ ότι έχουμε τους κατάλληλους δρόμους για κάτι τέτοιο).ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....
Είναι 3 Νοέμβρη και έχουμε πει (αν δεν κάνω λάθος) ότι θα βρεθούμε την Κυριακή 9, κατά το μεσημέρι αλλά δεν έχουμε πει το ΠΟΥ. Τι θα γίνει τελικά ;;;;;;;;;;
Μήπως να το αναβάλουμε ;;;;;;;;;;;; -
απλά να πω πως κι εγώ θα φανώ, αρκεί να αποφασιστεί ένα μέρος στην Αθήνα που θα βρω... δεν είμαι και πολύ σχετικός πέραν των βορείων κυρίως και νοτίων προαστίων.
-
Καλημερα Gyus. Alfista σταματα να τους απαντας, γιατι πραγματικα εχουν αρχισει να μου την δινουν και θα ακουσουν τιποτα τοσο για την γερμανικη τεχνολογια τους οσο και για το ηθος τους αλλα και την αξιοπρεπεια τους. Οταν σου λεει καποιος 'Μεγαλε εισαι καλοδεχουμενος αλλα να σεβεσαι τους αλλους' και εσυ δεν καταλαβαινεις δυο πραγματα συμβαινουν: ή εισαι βοδι ή εσκεμενα θελεις να προκαλεσεις. Για το πρωτο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, γα το δευτερο ισως θα επρεπε να επιμεληθουν οι moderators. Τελος η παρενεθεση.
Στα δικα μας τωρα, παιδια νομιζω οτι καλο ειναι να δηλωθουν τελικες συμμετοχες απ'ολους. Αν ειναι αν μην γινει τελικα καλυτερα να το μαθουμε εγκαιρως, μην κκλεισουμε το ΣΚ μας αδικα. Οσον αφορα το μερος σκεφτειται τις ταβερνες στην Παρνηθα. Μπορουμε να δωσουμε ραντεβου καπου κοντα στην γεφυρα της Μεταμορφωσης και μετα να ανεβουμε για θυσιες στον Λουκουλο -
[quote='gatony']ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ?
quote]
Συμφωνώ, άντε τα κουβαδάκια σας και σ΄άλλη παραλία:
1ον: Διότι δεν έχετε ύφος ανάλογο του forum
2ον: Έχετε εμπάθεια
3ον: Δεν έχετε όρεξη για σοβαρό διάλογο
4ον: Γιατί καταντήσαμε να μην γράφουμε σε ένα topic που θεωρούσαμε 'δικό μας'Άντε γιατί θ'αρχίσουμε να απαντάμε σε άλλο ύφος από αυτό που έχετε συνηθίσει.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μη μου πείτε ότι όσοι μετέχουν στο θέμα έχουν μάμα αμορτισέρ. Μια γνώμη ζήτησα βρε παιδιά. Ας μην αναλωνόμαστε μόνο σε διαμάχες για την αξιοπιστία ή όχι των αυτοκινήτων της μίας ή της άλλης χώρας. Ξανά ευχαριστώ.Μανώλη, εώ έχω τα μαμά αμορτισέρ και, ειλικρινά, δε μου έχουν λείψει τα after-market. Αν αποφασίσω να βάλω κάτι πιο σκληρό θα βάλω τα κίτρινα Bilstein γιατί για τα Koni έχω ακούσει από πολλούς ότι είναι υπερβολικά σκληρά για το αυτοκίνητο και τα μαμά ελατήρια. Τα έχω στην Alfasud μαζί με ελατήρια Eibach αλλά οι απαιτήσεις (και οι διαθέσιμες επιλογές) εκεί είναι άλλες.
-
Καλημέρα και καλό μήνα !!
Λοιπόν, για να οργανωθούμε λίγο.Καταρχήν για να μην λέει άλλα ο ένας άλλα, ο άλλος για την ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 09/11, προτείνω να ορίσουμε Αρχηγό Αποστολής-Συντονιστής.
Νομίζω, αν συνφωνεί και ο ιδιος, σαν ιδρυτής του ALFA 147 FORUM να μπει ο EKVUS.
Εγώ δηλώνω και επισήμως ΠΑΡΩΝ στην Συνάντηση, Για το μέρος είχα, αν θυμάστε, προτείνει πολλές περιοχές. Απλώς να επαναλάβω ότι, να βρούμε μέρος που να μην γίνεται χαμός, γιατι Κυριακή μεσημέρι οι μισοί βγαίνουν για φαί και οι άλλοι για καφέ. Ekvus με πήγαν εκτές μεσημέρι στην Πάρνηθα και τα είδα όλα....Υ.Γ.
Θα παρακαλόυσα τους Συναδέλφους Alfisti, να μην απαντούν ή τέλως πάντων, μην 'Τσιμπάνε' σε κακόβουλα σχόλια και ανοησίες.
Εγώ προσωπικά δε μπαίνω στο κόπο ούτε να τα διαβάσω -
Χθες ήταν μια πολύ καλή μέρα, και για μένα και για την 147. Και οι δυο μας γνωρίσαμε τι θα πεί οδήγηση στην πίστα.
Ξεκινήσαμε λοιπόν πρωί πρωί με τον HUNTER απο Θεσσαλονίκη και πήγαμε Σέρρες στην πίστα.Εκεί συναντήσαμε και τον staz με το rx7 του. Μετά από ένα καφέ για να ανοίξει το μάτι αρχίσαμε να ετοιμάζουμε τα αυτοκίνητα για τη δοκιμασία της πίστας.Εγώ τάισα την μικρή με racing99+, μισό κιλό λαδάκι και πιστάδικες πιέσεις στα λάστιχα (39μ-37π). Όλα έτοιμα λοιπόν! Α, να σημειώσω ότι τα αμορτισέρ μου είναι από καιρό 'τελειωμένα', τα τακάκια στα 47k χλμ και τα λάστιχά μου 15άρια οικολογικά! Αλλά δε μασάω. Alfa είναι αυτή και δεν κολώνει σε τέτοια. Ξεκινάμε λοιπόν και 150χλμ και 45 γύρους αργότερα τα συμπεράσματα είναι:
-Σέρρες: απίστευτη άσφαλτος,άπειρη πρόσφυση (παντού σταθερή) και ΑΣΦΑΛΕΙΑ πάνω απ'ολα! Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή αδρεναλίνης!
-Υποστροφή, υποστροφή και πάλι υποστροφή . Μετά έβαλα 39-35 πίεση και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Επίσης με συγκρατημένη είσοδο και και πάτημα-άφημα μέσα στη στροφή καταφέρνεις να στρίβεις με τα τέσσερα.Μάλιστα, στην τελευταία δεξιά που σε βγάζει στη μεγάλη ευθεία κατάφερα το εξης( ανεξήγητο με τις γνώσεις και την εμπειρία μου): απο τήν κορυφή της στροφής και μετά έδινα όλο το γκάζι με το τιμόνι λίγο στριμμένο και, ενώ το μπροστινό έστριβε βιδωμένο κάτω, η ουρά άνοιγε ελαφρά την τροχία της!Με σταθερό τιμόνι,χωρίς φρένο και με φουλ επιτάχυνση. ΗΔΟΝΗ!! Λες και είχα πισωκίνητο ! Μπορεί κάποιος να καταλάβει πως συνέβαινε αυτό;
Επίσης δοκίμασα μερικές φορές να την φλικάρω αλλά με μέτριο αποτέλεσμα: ίσα που γύρναγε 20-30 μοίρες max. Η τα χέρια μου φταίνε ή η άσφαλτος (ξέρω την απάντηση, μη μου το πείτε όμως και με πληγώσετε )
-Φρένα: αλήθεια, έχετε ιδέα τι δυνατότητες έχουν (ακόμη και σχετικά φθαρμένα) τα φρένα της 147 σας;Αν όχι, καλύτερα να τα δοκιμάσετε στις Σέρρες. Θα εκπλαγείτε... ( α και μεγάλη καταπόνηση-σε κάθε γύρο χρειάζονται 3 γερά φρένα. Πάντως όσο και να το ζόρισα, ελάχιστα έχασαν σε αποτελεσματικότητα)
-Δύναμη: I need more n' more n' more.... Παιδιά για πίστα ψοφίμι είμαστε...
-Τιμόνι: στρίβεις σχεδόν παντού με τα χέρια στην ιδανική θέση
-Κιβώτιο: αν εξαιρέσεις την ευθεία που έβασα 4η, έβγαζα όλη την πίστα με 3. Άρα μηδενική καταπόνηση στο κιβώτιο.
-Λάστιχα: πολληηηηηή καταπόνηση
-Χρόνοι: στην αρχή μετρήσαμε κάποιους γύρους και έκανα 1.50:290. Μετά νομίζω ότι πρέπει να τσίμπησα και 1-2'' ακόμη,αλλά δεν μέτρησα για επιβεβαίωση!
-Κατανάλωση: βενζίνας=22+ λτ/100χλμ
λαδιου=0Τελικό συμπέρασμα: πίστα=super
147=super(που να 'χα και αμορτισερ και λάστιχα-ακόμη στην πίστα θα γύριζα)
-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Καλημέρα και καλό μήνα !!
Λοιπόν, για να οργανωθούμε λίγο.Καταρχήν για να μην λέει άλλα ο ένας άλλα, ο άλλος για την ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 09/11, προτείνω να ορίσουμε Αρχηγό Αποστολής-Συντονιστής.
Νομίζω, αν συνφωνεί και ο ιδιος, σαν ιδρυτής του ALFA 147 FORUM να μπει ο EKVUS.Κοιτα TAG, δεν νομιζω οτι χρειαζεται συντονιστης. Πεντε ανθρωποι ειμαστε. Ας κανουν ο καθενας ενα απλο post, που να λεει οτι ειναι τελικα μεσα και αφου δουμε ποσοι ειμαστε αποφασιζουμε και που θα παμε. Για καφε ή φαγητο ειπαμε, δεν παμε στα Μεγαρα. Φτιαχνω για ακομα μια φορα μια λιστα την οποια θα ενημερωνω μεχρι την Πεμπτη(για να εχουμε και μια μερα να αποφασισουμε το μερος). Αν μεχρι τοτε δεν εχουμε συμμετοχες θα πρεπει να το αναβαλουμε.
Λιστα συμμετοχων
ekvus
adim
TAGHeuer
**gatony(+συμβια)? **
kyan
alfistis
147GR -
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Χθες ήταν μια πολύ καλή μέρα, και για μένα και για την 147. Και οι δυο μας γνωρίσαμε τι θα πεί οδήγηση στην πίστα.Στέφανε δεν πάς και έδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 7&start=75 για να σχολιάσουμε και τα παιρετέρω,όπως κατάλαβες καίγομαι δεν ήμουν μαζί σας αλλά με τρώει
-
βάλεμαι και εμένα στη λίστα...
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Λιστα συμμετοχων
ekvus
TAGHeuerΠαιδιά και'γω/εμείς μέσα είμαι/στε αν δεν προβάλει και ιδιαίτερη αντίσταση...η κάτοχος της 147
-
Κι εγώ μέσα εκτός απροόπτου.
Να ενημερώσουμε και τους 'oldies' για την ώρα και το μέρος.
Alfa 147 forum