-
Εμένα πάλι χθες ήταν μαύρη η μέρα. Πάρκαρα σε σταθμό τραίνου, για να μην μπαίνω στο κέντρο, και στην επιστροφή βρήκα το δεξί μπροστινό φτερό τσαλακωμένο . Οπότε ψάχνω για φαναρτζή. Στείλτε κανένα PM σε περιοχές Άνω Πατησίων, Γαλατσίου, Ν.Ιωνίας κλπ, αν ξέρετα κάποιον.
-
geia sas paidia eimai kai egw mesa
gia kyriaki 9 noemvriou!!!! pistevw pws mia kali idea einai volo gia na mporesoun na erthoun arketoi ROMEOI!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->>>telika einai kolimenoi autoi oi germanoi pote tha valoun mualo????????
-
Ο χρήστης alfistis έγραψε:
geia sas paidia eimai kai egw mesa
gia kyriaki 9 noemvriou!!!! pistevw pws mia kali idea einai volo gia na mporesoun na erthoun arketoi ROMEOI!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->>>telika einai kolimenoi autoi oi germanoi pote tha valoun mualo????????
[list:1bj5exnr]Αντε ρε παιδια, να μαζευτειτε, μπας και ιδρυστε κανα συνεργειο [/list:u:1bj5exnr][list:1bj5exnr]Φτιξτε το κατα προτιμηση Θεσσαλια(κοντα στον Πηνειο ) για να εχουν προσβαση ολα τα μελη της Ελλαδος [/list:u:1bj5exnr]
-
Αντε ρε παιδια, να μαζευτειτε, μπας και ιδρυστε κανα συνεργειο
Φτιξτε το κατα προτιμηση Θεσσαλια(κοντα στον Πηνειο) για να εχουν προσβαση ολα τα μελη της ΕλλαδοςΔυστυχώς τον Πηνειό τον έχουν καταλάβει τα VW τα οποία μη μπορώντας να στρίψουν σε γέρυφα της εθνικής που περνάει πάνω από τον ποταμό βουτάνε μέσα.
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.Πάντως αν γίνει από Λάρισα και πάνω εγώ είμαι μέσα.
-
Καλημερα παιδια. Νομιζω οτι μερη εκτος Αττικης ειναι λιγο 'δυσκολα' για πρωτη συναντηση.Δεδομενου οτι οι περισσοτεροι ειμαστε στην ΑΘηνα, καλυτερα να κανουμε την πρωτη εδω και για την δευτερη ανεβαινουμε προς τα πανω. Παντως δεν βλεπω ιδιαιτερο ενθουσιασμο, ακομα δεν εχουμε δηλωσει τελικες συμμετοχες για να ξερουμε σιγουρα ποιοι θα ειμαστε.
G60 να σε ρωτησω κατι. Περα απο την πλακα. Βλεποντας γενικα τα post που κανεις, παρατηρω οτι εχεις γενικα μια αρνητικη σταση για οτιδηποτε δεν ειναι VAG. Απ'οτι καταλαβα εχεις συνεργειο ή κατι τετοιο. Η σταση σου αυτη ειναι συνεπεια των οσων εχεις δει στην δουλεια σου ή βασιζεται στο τι ακους. Παντως εχω αρκετα παραδειγματα προβληματων σε αυτοκινητα VAG και ιδιαιτερα σε Golf (ηλεκτρικα παραθυρα, τριγμοι, λαδακια στον 1.8Τ κλπ), εσυ αυτα τα προβληματα δεν τα εχεις συναντησει. -
Συμφωνώ ekvus ότι η πρώτη συνάντηση θα πρέπει να γίνει στην Αττική αφού κι εκεί ακόμα δύσκολα βλέπω να μαζεύεστε με την τρέλα που κουβαλάει ο καθένας μας.
Όσο για το group VAG άσε τον καθένα στην κοσμάρα του, αρκεί φυσικά να αφήνουν κι αυτοί εμάς στην δικιά μας. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Παιδιά ζητάω την γνώμη σας για να διευκολύνω φίλο μου. Προσπάθησα να βρω την απάντηση διαβάζοντας ορισμένες σελίδες αλλά απογοητεύτηκα. Έχει 56000 χιλιόμετρα και θέλει να αλλάξει αμορτισέρ. Μπορείτε να προτείνεται λύσεις και κόστος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Μπράβο προθυμία.
-
to allo to diavasate stous 4 troxous?ta 1,8 moter tis vag exoun apisteuth dynamh!!!!!!!!!1,8t 180 moter 137 troxo!!!!!!! PISTOLI to moter XIRAFI xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!
ante geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!xaxaxaxa -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Δυστυχώς τον Πηνειό τον έχουν καταλάβει τα VW τα οποία μη μπορώντας να στρίψουν σε γέρυφα της εθνικής που περνάει πάνω από τον ποταμό βουτάνε μέσα.
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.καλο!
-
Ο χρήστης alfistis έγραψε:
to allo to diavasate stous 4 troxous?ta 1,8 moter tis vag exoun apisteuth dynamh!!!!!!!!!1,8t 180 moter 137 troxo!!!!!!! PISTOLI to moter XIRAFI xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!
ante geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!xaxaxaxaκαλα μεγαλε χτυπησες φλεβα! ΣΟΒΑΡΑ? πωπωωωωω
κοιτα το JTS μοτερακι που εβγαλε η αλφα να δεις τα χαλια του, και ασε εμας τους χαζους να ειμαστε αργοι...δεν ξερω για το συγκεκριμνενο π.χ που ανεφερες τι μπορει να εχει παει στραβα αλλα ειναι γνωστο οτι τα μοτερ της VAG παντα δηλωνουν κατα κατι τι λιγοτερο απο το πραγματικο
δηλαδη να υποθεσω οτι αν βαλεις στην 147 μια φιλτροχοανη και μια εξατμιση το πατας το γκολφ ε?
ειναι σιγουρο μαλλον....βεβαια παιζει και το αλλο σεναριο για το γκολφ: να ειχε βαλει σασμαν απο αλφα και να τα εχανε τα αλογα στη μεταδοση το αμαξι....
αμα διαβαζες παντως τακτικα τους 4Τ δεν θα τα πεταγες αυτα
-
πριν λιγο εμαθα ενα δυσαρεστο (γιατι προκειται για το κολλητο μου):
η 147 του (αγορασμενη καινουργια πριν κανα 6μηνο) με περι τα 5.000χλμ, σημερα το πρωι διαπιστωθηκε οτι δεν ειχε καθολου λαδια στο μοτερ....
Το μοτερ σιγουρα εχει 'αρπαξει' και αντε τωρα να δουμε πως θα το ανυιμετωπισει η αντιπροσωπεια....παιδια στη συναντηση σας να εχετε μαζι σας:
- express service
- ΕΛΠΑ
- ενα φορτηγο φορτωμενο με διαφορων ειδων λαδια
- και τελος τη παναγια μαζι σας
και αφηστε εμας με τους γρυλλους μας
μη το πατατε πολυ το cuore sportivo , επιβαρυνετε το περιβαλλον με τοσο λαδι που καιει το διχρονο. -
Άμα το μοτέρ έμεινε χωρίς καθόλου λάδια 2 είναι οι απαντήσεις. Ή έσπασε το κάρτερ την προηγούμενη το βράδυ και του έφυγαν όλα τα λάδια ή ο φίλος σου είναι πραγματικά ηλίθιος και δεν είδε το λαμπάκι που προειδοποιεί για το λάδι. Διάλεξε και πάρε.
Γουστάρω πάντως να βλέπω τους αντι-Ιταλούς να ψοφάνε από την ζήλεια τους. Μου θυμίζουν τις κατίνες-θίτσες στην ταινία Malena που δεν χώνευαν την Monica Bellucci όσο ήταν θεά, ενώ σαν έβαλε ταλαίπωρα ρούχα όλα μέλι-γάλα. Τι παρομοιώσεις κάνω πρωϊνιάτικα!!! -
διαλεγω και παιρνω:
α)το αμαξι δεν εχασε απο καρτερ
β)λαμπακι δεν αναψε
γ) ο φιλος μου δεν ειναι ασχετος αντιθετα ειναι μηχανολογος μηχ/κος αν σου λεει κατι αυτο
δε περιμενε να ειναι και τοσο χαλια, αλλα ηξερε τι επαιρνε και συνειδητα την αγορασεπεραστικα παιδια
φαινεται ειναι πολυ σπορ το αμαξι. ειναι για λιγα χλμ και μετα θελει τη συντηρηση του στα πιτς.
-
Άμα το μοτέρ έμεινε χωρίς καθόλου λάδια 2 είναι οι απαντήσεις. Ή έσπασε το κάρτερ την προηγούμενη το βράδυ και του έφυγαν όλα τα λάδια ή ο φίλος σου είναι πραγματικά ηλίθιος και δεν είδε το λαμπάκι που προειδοποιεί για το λάδι. Διάλεξε και πάρε.
Γουστάρω πάντως να βλέπω τους αντι-Ιταλούς να ψοφάνε από την ζήλεια τους. Μου θυμίζουν τις κατίνες-θίτσες στην ταινία Malena που δεν χώνευαν την Monica Bellucci όσο ήταν θεά, ενώ σαν έβαλε ταλαίπωρα ρούχα όλα μέλι-γάλα. Τι παρομοιώσεις κάνω πρωϊνιάτικα!!![list:1xgaga3s]Δηλ η τεχνολογια και η μαγκια ειναι να καις λαδια? [/list:u:1xgaga3s][list:1xgaga3s]Αρα εγω ειμαι χαζος που με 5w/40 λιπαντικο, αλλαγη στις 7.500km και το τουρμπιδι να βαραει κοφτες, που δεν καιει σταγονα λαδι [/list:u:1xgaga3s][list:1xgaga3s]Λοιπον μαγκες, βαλτε δαχτυλο στα μοτερια σας να καινε λαδι [/list:u:1xgaga3s]>παιδια στη συναντηση σας να εχετε μαζι σας:
- express service
- ΕΛΠΑ
- ενα φορτηγο φορτωμενο με διαφορων ειδων λαδια
- και τελος τη παναγια μαζι σας
[list:1xgaga3s]. [/list:u:1xgaga3s]
-
δοκιμαστε γρασσο. Ξερετε αυτο για τις ραπτομηχανες
ειναι πιο παχυρευστο μπορει να μην μπαινει στο θαλαμο καυσης -
τωρα καταλαβα γιατι το πορτμπαγκαζ της 164 της κοπελας μου ειναι γεματο απο μπουκαλακια λαδια....
καλα αυτο τουλαχιστον εχει και μια ηλικια......
χααχαχαχααχαχα τι θυμηθηκα! μια φορα που ειχαμε παει εκδρομη με την 164 πηγε η κοπελα μου σε βενζιναδικο να αγορασει ενα μπουκαλακι λαδακι και ρωτησε τον μπαμπα της για τη ρευστοτητα και εκεινος ειπε : ας ειναι 'χοντρο' καλυτερα...εμ βεβαια αφου η αλφα ετοιμαζεται να βγαλει οδηγια το λαδι πλεον να μην μπαινει στο καρτερ αλλα στο ρεζερβουαρ μαζι με τη βενζινη
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχτα φιατ ειναι πιο τιμια ρεεεεεεεεεεεε
-
Δεν ανοίγετε λίγο τα μάτια σας και οι δύο πλευρές;
Εύκολο είναι. Περιλαμβάνει χαμήλωμα εγωισμού, διάθεση για αντικειμενικότητα, ανοιχτό μυαλό, επιχειρήματα αντί για ευφυολογήματα και αποδοχή του διαφορετικού ανάμεσα στα άλλα.
Τελικά σαχλαμάρες γράφω. Τι άνοιγμα των ματιών και πέταγμα στις αυτοκινητικές παρωπίδες ζητάω; Εδώ αναζητάει κανείς τα βασικά.
Θεωρήστε αυτό το μήνυμα σα να μη γράφηκε ποτέ. Συνεχίστε.. Πεδίον δόξης λαμπρόν...
Jacob
-
Έεεεεεεεεεεεετσι, έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Να ψοφάτε και να γελάμε.
Υ.Γ. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι με την @#$%#^ στάση σας διώχνετε τους άλλους από το φόρουμ. Δε ελπίζω όμως (ούτε κατά διάννοια) ότι θα κατάφερω εγώ να σας μάθω να μιλάτε και να γράφετε εκεί που πρέπει και όσο πρέπει και να μην πηδάτε το φόρουμ. Τα έχετε ακούσει πολλάκις και δεν βάζετε μυαλό. Κρίμα πάντως και για εμάς αλλά κυρίως για εσάς.
-
Έεεεεεεεεεεεετσι, έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Να ψοφάτε και να γελάμε.Υ.Γ. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι με την @#$%#^ στάση σας διώχνετε τους άλλους από το φόρουμ. Δε ελπίζω όμως (ούτε κατά διάννοια) ότι θα κατάφερω εγώ να σας μάθω να μιλάτε και να γράφετε εκεί που πρέπει και όσο πρέπει και να μην πηδάτε το φόρουμ. Τα έχετε ακούσει πολλάκις και δεν βάζετε μυαλό. Κρίμα πάντως και για εμάς αλλά κυρίως για εσάς.
γιατι αφου ο τιτλος του τοπικ ειναι 'προβληματα με αλφα 147'
ε και εμεις για προβληματα λεμε και μαλιστα για αλφα και μαλιστα 147 -
Ρε παιδιά με συγχωρείτε πολύ αλλά τι ζόρι τραβάει ο ένας με τον άλλον; Μαγκιά μας εμάς των Ιταλόφιλων να απολαμβάνουμε τα αυτοκίνητά μας όπως θέλουμε, και άλλο τόσο μαγκιά των Γερμανόφιλων να ευχαριστιούνται τα δικά τους.
Από τη στιγμή που σε μια ελεύθερη αγορά υπάρχουν τόσα διαθέσιμα μοντέλα και αντίστοιχες φιλοσοφίες/ανάγκες αγοραστών δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για τις επιλογές μας.
Εγώ μεγάλωσα μέσα στα Ιταλικά αυτοκίνητα, κυρίως Λάντσια, αλλά είχα και κάμποσες επαφές με Φίατ και Άλφα Ρομέο. Ζήσαμε τα προβλήματα τους, τσατιστήκαμε πολλές φορές αλλά κάναμε και τα κέφια μας και στην τελική ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ τα αυτοκίνητα αυτά. Όποιου δεν του αρέσει, ας πάρει Golf.
Alfa 147 forum