-
Ο χρήστης adim έγραψε:
Κάτι που έχω παρατηρήσει, και δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, είναι ότι αν την ξεκλειδώσεις ( από το τηλεκοντρόλ) και δεν ανοίξεις κάποια πόρτα ή το πορτ μπαγκάζ, μετά από 5 λεπτά, ξανά κλειδώνει από μόνη της...πάλι στο manual... θα σας φάω...
και δεν είναι 5 λεπτά, αλλά νομίζω 90 δευτερόλεπτα. Βαριέμαι πολύ να το εξακριβώσω τώρα.
-
symfwnw kai egw gia thn synantisei olou tou forum!!!!!tha mazeytoume arketa atoma!!! anyway! skeftomai gia solinakia frenwn xerei kaneis an kanoune doulia? tha dw diafora sto frenarisma??
-
τώρα που έφυγε το καλοκαίρι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα η συνάντηση.
Όσο για τα σωληνάκια, νομίζω πως θα βελτιώσουν, παρέα με ένα καλύτερο υγρό φρένων, την αίσθηση του πεντάλ γενικά και ιδιαίτερα μετά από διαδοχικά φρεναρίσματα. Βελτίωση απόκρισης όμως μάλλον όχι, καθώς τα σωληνάκια φρένων της 147 είναι αρκετά κοντά [από ότι έχω διαβάσει].
τώρα όσο για την ανοχή-διάρκεια της τρόμπας των φρένων σε σωληνάκια υψηλής πίεσης, θα ήθελα να ακούσω μια εμπεριστατωμένη άποψη. Νομίζω πως τα σωληνάκια αυτά θέλουν και συχνή αλλάγή [ή μόνο το υγρό;], σωστά;
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ 147isti !!! (όπως λέει και ο Ekvus )
Καλημέρα ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!
Μακάρι να καταφέρουμε να συναντηθούμε !!
**ΑΧ ! PLEASE ΟΧΙ ΣΤΙΣ 18-19/10 **Θα είμαι συνοδηγός ...στο Garmin 4x4,
**ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25-26-27-28 **Εκδρομούλα στη Ναύπακτοτο κανονιζουμε για ΝΟΕΜΒΡΗ ;;;
(να έρθουν και οι 147κηδες από άλλα Forum π.χ το GTC Club) -
Tα ΠΣΚ είναι δύσκολα γενικώς. Μπορούμε να πούμε για μία καθημερινή (πχ Τετάρτη 29/10) γύρω στις 19:00 το απόγευμα για καφεδάκι.
Τώρα για μέλη από αλλά κλάμπ δεκτά, αλλά εδώ δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας.... -
Όντως όλο και κάτι προκύπτει για τα ΠΣΚ.
αλλά με λιγο προσπάθεια θα τα καταφέρουμε !! τι διάολο, αλλοι Foruμάδες τα κανονίζουν χαλαρά ...
Τώρα για καθημερινή επειδή βραδιάζει πλέον γρηγορα δε θα μπορούμε να θαυμάσουμε τις κούκλες μας, νέες και παλιές !
Άσε που άλλοι δουλεύουν μέχρι αργά, αλλοι έχουν οικογ, υποχρεώσεις κλπ κλπ
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ -
Μέσα και εγώ.
Προτιμότερο το ΣΚ.Αραγε πόσοι ήρθατε στον Λυκαβηττό στο ετήσιο ραντεβού του Alfaromeo club πριν 2 εβδομάδες....
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Εσυ με ποια θα ερθεις, την 'γρια' ή την 'divina'?Μάλλον με την νεαρά, η γιαγιά δεν είναι σε κατάσταση επίδειξης (ακόμα).
-
Μπορει απ'εξω να θελει μια μικρη συντηρηση, αλλα αν τους πας μια μικρη βολτα μαλλον θα τους φανει κουκλα
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μέσα και εγώ.
Αραγε πόσοι ήρθατε στον Λυκαβηττό στο ετήσιο ραντεβού του Alfaromeo club πριν 2 εβδομάδες....Χμ.. Ε...
-
Πρόταση:Ανοίξτε (ekvus!! ) άλλο θέμα για την συνάντηση αλλά σε αυτό το Φόρουμ όχι στις Ανακοινώσεις!
Δέχεστε και πρώην 'Ιταλούς' με 'Γερμανικό' παρόν?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δέχεστε και πρώην 'Ιταλούς' με 'Γερμανικό' παρόν?!!
Η φιλοσοφία είναι αυτό που μετράει! Αλήθεια πως έκανες αυτό το 'ολέθριο' σφάλμα;
-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
**ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25-26-27-28 **Εκδρομούλα στη Ναύπακτοωπα!!! δια πες τι σχεση εχεις με τη Ναυπακτο ???!?!?!
το ιδιο διαστημα θα ειμαι και εγω εκει κατω...
-
Τριαντάφυλλε,
Από τη Ναύπακτο είναι η .... Πεθερά μου, και θα πάμε οικογενοιακώς
Αλλά ανεξάρτητα από την σχέση αυτή, μου αρέσει πολύ η Ναύπακτος και γενικά η ευρύτερη περιοχή. -
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Τριαντάφυλλε,Από τη Ναύπακτο είναι η .... Πεθερά μου, και θα πάμε οικογενοιακώς
Αλλά ανεξάρτητα από την σχέση αυτή, μου αρέσει πολύ η Ναύπακτος και γενικά η ευρύτερη περιοχή.... νατα, ναταααααααα!!!!
Για ριξε κανενα ονοματακι για να καταχωρηθεις! (της πεθερας σου, εννοειται):->
εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα εκει!
(αρα ξερεις τα καλα τα μερη, αλλα δεν θα παρω προμηθεια απο σενα! )Ναι, θα ειναι ωραια εκεινη την εποχη.. Με το παζαρι, τον κοσμο και ολα αυτα.. Αν και τα παζαρια εχουν χασει αυτο το 'μαγικο' που ειχαν πριν απο αρκετα χρονια.. 'Η ισως να μεγαλωσα ... Ποιος ξερει ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
(αρα ξερεις τα καλα τα μερη, αλλα δεν θα παρω προμηθεια απο σενα! )Τι εννοει αραγε ο ποιητης?
Παιδια θα καταληξουμε αν μπορουμε καθημερινη ή αργια!! Την τελευταια φορα καπως ετσι τελειωσε αδοξα η προσπαθεια
Βεβαιως μπορουν να ερθουν 'πρωην Ιταλοι' αρκει να αφησουν τα 'κουτια' τους σπιτι.
Και κατι αλλο, συπληρωσαμε ηδη 50 σελιδες postings. Αντε και εις ανωτερα
-
Νομίζω ότι είναι πιο βολικό το ΣΚ...
-
λοιπόν παιδιά
Να ψηφίσουμε πιο Σ/Κ από τα 4 του Νοέμβρη μπορούμε;ή τέλως πάντων να πούμε το τάδε ή το δείνα του Νοέμβρη;
Εγώ επαναλαμβάνω ότι είμαι μέσα σε οποιοδήποτε του Νοέμβρη. -
Όχι το πρώτο παρακαλώ (1-2/11) γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι Σέρρες με τον HUNTER και θα λυσσάμε όλο το Σ/Κ!
-
sk einai kalutera ontos!!!!tha eimai kai egw parwn!!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι το πρώτο παρακαλώ (1-2/11) γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι Σέρρες με τον HUNTER και θα λυσσάμε όλο το Σ/Κ!Καί όποιος άλλος ενδιαφέρεται,νά ξέρει ότι,η πόρτα είναι ανοιχτή καί τά σκυλιά δεμένα!!!
Εμπρός λοιπόν Αλφίστι!!!Ευκαιρία νά λυσσάξετε!!!
Alfa 147 forum