-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Δέχεστε και πρώην 'Ιταλούς' με 'Γερμανικό' παρόν?!!
Η φιλοσοφία είναι αυτό που μετράει! Αλήθεια πως έκανες αυτό το 'ολέθριο' σφάλμα;
Η πρώτη μου Delta πλυμμήρισε το '92.Επέμεινα και πήρα την νέα -τότε- 1800 με τα 115 άλογα!!Μάπα το καρπούζι!! Οπότε αλλαγή σε πισωκίνητο! Πισωκίνητο=BMW ή Mercedes!Δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι Mercedes!!
-
Να προτείνω μήπως κάποια Παρασκευή απογευματάκι(βέβαια σκοτεινιάζει νωρίς) ή κάποιο Σ/Κ του Νοεμβρίου το συζητάμε!
-
Λοιπόν λέγω !
Ξεχνάμε και το πρώτο του Νοέμβρη,
Ekvus, Kyan, aleng, gatony...και λοιποί αγαπητοί Συνάδελφοι,το κανονίζουμε για** 8 ή 9 Νοέμβρη;**
-
Μέσα για 8-9/11.
-
Count me in too!!
-
Mέσα κι εγώ αλλά να πούμε Σάββατο ή Κυριακή για να είμαστε σίγουροι από τώρα. Προτείνω Σαββατο.
-
OK, είμαι μέσα και εγώ
-
Νομίζω ότι καλά πάμε !!!!!
Καταλήξαμε για το 2ο Σ/Κ του Νοέμβρη.Τώρα για ποιά μέρα, ώρα και το δυσκολότερο...το ΜΕΡΟΣ.
Εγώ cmarin θα έλεγα Κυριακή γιατι μπορει να δουλεύει κανεις Σαββατο.
επίσης είναι ανοικτά τα μαγαζιά και έχει κίνηση,
ενώ Κυριακή είναι ψιλο-νέκρα, αν μάλιστα μαζευόμαστε, λέω τώρα, κατα
της 11:00,
ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ::
Τώρα για μέρος, ε, μεγάλο χώρο με cafe ή φαί κοντά... -
Εγω θα ελεγα κατα τη μια. Κυριακη, ημερα ξεκουρασης, Σαββατο ξενυχτι, μην ξυπνησουμε απο τα χαραματα
Τωρα οσον αφορα χωρο, παμε προς θαλασσα?
-
Κάτι σημαντικό για το μέρος: Πρέπει να έχει οπωσδήποτε πάρκινγκ ικανό να φιλοξενήσει όλες τις 147 μας, καθώς και όσες άλλες άλφα (άντε και μια BMW ) μας τιμήσουν.
-
Γι'αυτο σκεφτομουν κατι προς Βουλιαγμενη, καιρου επιτρεποντος. Πρεπει να σκεφτουμε ενα μερος για καλο καιρο (ηλιοφανεια ) και ενα για κακο καιρο (συνεφια , βροχη )!
-
Συμφωνώ για Βουλιαγμένη και πέρα, κάπου ανοιχτά να μας χωράει
Τώρα για Κυριακή καλά είναι και η ώρα 1 επίσης καλά
-
Επιτρέψτε μου μια πρόταση. Ένα καλό και όμορφο σημείο είναι η παραλία της Αναβύσσου. Άπλετος χώρος κατα μήκος της παραλίας σε ασφάλτινο βοηθητικό δρόμο (εκεί στα SURFINGS), μεγάλη ευθεία (στον κανονικό δρόμο) αν -που δεν το προτείνω- κάποιοι γκαζιάρηδες θέλουν να τα πατήσουν λίγο. Καλό φαγητό στην Παλαιά Φωκαία που είναι δίπλα.
Είναι όμως μια ωρίτσα απο το κέντρο... -
Εγώ πάλι θα πρότεινα Αρετσού ή Περαία Θεσ/νίκης. Είναι βέβαια 4-5 ώρες δρόμος αλλά αξίζει τον κόπο. Τουλάχιστον έτσι θα μπορούσα να έρθω κι εγώ.
Καλά να περάσετε πάντως και μην ξεχάσετε φώτος!!! -
Φίλε Alfista !!
Κάτσε να οργανωθούμε καλά, και ελπίζω, όπως φαντάζομε και οι υπόλοιποι, να κανονίσουμε μια βόλτα στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, ή να βρεθούμε κάπου στη μέση...
Ευχαριστόυμε για τις ευχές και μακάρι να μπορούσες να κατέβειςΛοιπόν, να κανουμε μια ανακεφαλαίωση.
9 Νοεμβρίου ώρα 13:00 συμφωνήσαμε όλοι.Τώρα για μέρος, θα είναι δύσκολο να βρούμε μεγάλο χώρο στυλ αλάνα , ειδικά αν έχει καλό καιρό, Κυριακάτικα-μεσημεράκι και παραλία στα νότια.
Ρώτησα ένα Γλυφαδιώτη, και μου είπε τα εξής μέρη εκει:
Τεραστιο χώρο θα βρούμε στο παρκιν του Μαρινόπουλου στο CITYPLAZA, Βουλιαγμένης,
Άλλη επιλογή, στο 'Καράβι' στην Μαρίνα της Γλυφάδας, (δεν ξέρουμε αν θα είναι ανοικτό αλλά το μαθαίνουμε αυτό.) πάντως έχει χώρο.
Επίσης Παραλιακή δεξια στα Αστέρια Γλυφάδας ουσιαστικά στο παρκιν του μαγαζιού,
Ρίχνω επίσης την σχετικά σίγουρη λύση- ιδέα ...Λυκκαβητού,
και το παρκιν στο ...ΑυλάκιΤι άλλο, για σκεφτήτε....
-
an ginei aurio to meeting den tha mporesw na erthw!!!tha eimai alepoxwri!!an thelete na erthete sto alepoxwri kanena provlima ginete kai ekei to meeting!!!enhmerwsteme an einai!!!!!!!
-
χαιρετω ολους τους συναδελφους,για τη συναντηση μεσα και εγω,η ιταλια θα με περιμενει για αρκετο καιρο ακομα
Μανολη εβαλα τα κονι τα κιτρινα,ελατηρια δεν εβαλα για να μην γινει σαυρα και για να μην κοπαναει πολυ αλλα ακομα δεν εχω πειστει 100% για το αν οπου να ναι βαλω και ελατηρια.τα πληρωσα 530 ευρω με τοποθετηση αλλα κοπανανε αρκετα ρε γμτ.μα δρομοι ειναι αυτοι που εχουμε????τετλευταια εχει αρχισει να κουδουνιζει αλλα με τις μερες της.
Αυτα προς το παρον και να κανονιστει η συναντηση!Α,η μπαταρια μου εγραφε οντως 50,ισως μετα τις αλλαξανε.μανολη δεν θυμαμαι τη μαρκα,αν θες θα κοιταξω,απο ενα μαγαζι στη πλατεια στο χαλανδρι την εβαλα.
-
Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα !!
Δε βλέπω κίνηση για τη συνάντηση των 147 (και όχι μόνο...)Alfistis, για πιο 'auriano meeting' μιλάς ;;;
Γιώργη πως πάει θα ερθεις στη συνάντηση στις 9 Νοέμβρη ;;
Μεγιά τα ...KONI !! δε σε βλέπω όμως ευχαριστημένο , εγώ πάντως θα αλλάξω ανάρτηση μετά το ...2004 !! τι διαολο θα έχουν τελειωσει τα έργα...
Μια ακόμη λύση παιδιά για αναρτηση, είναι αντιστρεπτικές από την GTA !! για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.gtc.grΈι να οργανωθούμε εντάξει ;;;
-
Καλημερα παιδια! TAG μην ανυσηχεις (ακομα), οργανωμενοι ειμαστε. Ειπαμε Κυρακη 9 Νοεμβριου, περι τη μια το μεσημερι, απλως μας εχει μεινει το μερος. Το 'Καραβι' ακουγεται καλο οπως και η Αναβυσσος. Το θεμα ειναι θελουμε απλα ενα statring meeting με καφεδακι ή κανονικη εξορμηση με τις καταλληλες σπονδες στον Λουκουλο!!
-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Μια ακόμη λύση παιδιά για αναρτηση, είναι αντιστρεπτικές από την GTA !! για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.gtc.grΠώς είναι δυνατόν να μπαίνουν οι αντιστρεπτικές από την GTA στην απλή?
Αφού τα μετατρόχια είναι διαφορετικά....
Διάβασα ότι την έχει κάνει την μετατροπή μέλος του GTC αλλά παρόλα αυτά μου φαίνεται πολύ περίεργο....
Alfa 147 forum