-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Ανεξαρτητα απο το αν θα ανοιξει νεο forum για Αλφα,αυτο που πρεπει να γινει ειναι ο δημιουργος του συγκεκριμενου forum που γραφουμε εδω και τοσο καιρο να αλλαξει επιτελους ονομασια.Γιατι δηλαδη 'προβληματα της 147' και οχι κατι αλλο?Και ποια ειναι αυτα τα προβληματα?Οι τριγμοι?Φιλε anemar το θεμα το τοπιψ εχει αλλαξει εδω και αρκετο καιρο σε 'Alfa 147 forum'. Στο μονο σημειο που φαινεται ο παλιος τιτλος 'Προβληματα με 147' ειναι στην index σελιδα το 'Περι Αυτοκινησης'. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο και μαλλον πρεπει να επιμεληθουν οι admin του συστηματος.
Επισης για τα προβληματα. Υπαρχουν, δεν ειναι σημαντικα (αν διαβασεις παλιοτερα postings θα τα δεις) αλλα ειναι μερικες φορες 'εκνευριστικα', αν καταλαβαινεις τι εννοω.
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Μαλλον η ιδεα της μετανομασιας του topic δεν ενθουσιασε. Το concept ηταν να μην δινεται η εντυπωση οτι αποκλειονται φορουμιστες που θελουν να γραψουν για την Alfa περα απο την 147. Η δημιουργια νεου τοπικ για την Alfa γενικα ηταν η αρχικη μου σκεψη, αλλα μετα αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως η δημιουργια του νεου τοπικ οδηγησει σε μαρασμο αυτο. Απ'ότι φαινεται ομως η κοιμη γνωμη θελει νεο τοπικ, οποτε οπως λεει και ο λαος 'φωνη λαου, οργη θεου'
Mα τι δουλειά έχουμε εμείς να γράφουμε για την 33 σε φόρουμ για την 147?
Ας ανοίξει άλλο φόρουμ για μας τους υπόλοιπους και ας μείνει το άλλο ως έχει για τις 147!Εγω έχω χίλια μύρια που θέλω να γράψω για την 33 και δεν έχω που να το γράψω...
Να το γράψω στο φόρουμ για την 147??? Με ποιό σκεπτικό?Εχουν καμμιά σχέση μεταξύ τους τα δυό αυτοκίνητα;
Αντίθετα οι Αlfasud και οι 33 κατά 95% είναι ίδια αυτοκίνητα...Αυτη ηταν η αρχικη μου σκεψη, να επεκτεινουμε το forum ωστε να μην αφορα αποκλειστικα την 147 αλλα ολη την Alfa Romeo. Αν τωρα θεωρουμε οτι μπορουν να συνυπαρξουν ενα γενικο τοπικ για την Alfa και επιμερους για διαφορα μοντελα της κανενα προβλημα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και τέλος, μια και πρόλαβες την κατάργηση των τεκμηρίων σκέψου την εκδοχή να πάρεις μια 147 GTA (για μας είναι πλέον πολύ αργά). Θα χαρούμε να έχουμε στην παρέα μας κάτοχο GTA να μας λέει τις εντυπώσεις του.Νομιζα οτι η GTA κανει πανω απο 50000 ευρω, αλλα μολις ειδα οτι με τις νεες τιμες επεσε απο τα 52000 στα 44000 ευρω. Δεν ξερω ομως αν εχει ακομα ψηφιστει το αφορολογητο οριο των 50000 και ποτε θα ψηφιστει!
-
Μιας και έφτασε η συζήτηση στη GTA...
Μια κουβέντα που έχουμε κάνει αρκετές φορές με τον Κουμπάρο, αφορά στην σκοπιμότητα αγοράς μιας 1600 σήμερα. Η διαφορά κόστους με τη δίλιτρη είναι πλέον κάτω από εκατομμύριο, για ίδιο επίπεδο εξοπλισμού. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν την περίπτωση κάποιος να μπορεί οριακά μόνο να αγοράσει την πιο 'φτηνή' έκδοση, με τα 105 άλογα, δεν δικαιολογείται νομίζω η προτίμηση της 1.6 από την 2.0.
Σαφώς το ετήσιο κόστος είναι ελαφρά αυξημένο, αν σκέφτεται όμως κάποιος να κάνει κάποιες μετατροπούλες για να πάει πιο γρήγορα η bella του, τότε αβλεπεί τον συμφέρει η δίλιτρη κατευθείαν.
Και για να το προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα, πως θα σας φαινόταν η ιδέα της πώλησης της υπάρχουσας 1600 και αντικατάστασής της με δίλιτρη; Μια καλομεταχειρισμένη 147 διετίας πιάνει στην αγορά άνετα πάνω από 15000 Ευρώ. Βάζεις άλλα 8000 (σε άτοκες δόσεις) και παίρνεις τη δίλιτρη.
Τώρα, αυτοί που είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη δίλιτρη, υποψιάζομαι ότι θα μπουν στον πειρασμό να κοιτάξουν κατά GTA μεριά, αλλά έτσι είμαστε εμείς οι άνθρωποι, ανικανοποίητοι...
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Και για να το προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα, πως θα σας φαινόταν η ιδέα της πώλησης της υπάρχουσας 1600 και αντικατάστασής της με δίλιτρη; Μια καλομεταχειρισμένη 147 διετίας πιάνει στην αγορά άνετα πάνω από 15000 Ευρώ. Βάζεις άλλα 8000 (σε άτοκες δόσεις) και παίρνεις τη δίλιτρη.
...μην βάζεις ιδέες....και έχω και βαφτίσια....
Σίγουρα είναι μία καλή κίνηση.
-
Ο αγαπητός Vasilios έχει δίκιο.
Να συμπληρώσω μόνο ότι, μήπως έπρεπε αυτός που θα έπερνε την 2.0 να περίμενε (νομίζω ότι έρχεται Γενάρη...) την 2.0 JTS 165 ίππων ;;;;
Αν και τα περισσότερα περιοδικά θαύβουν το μοτέρ αυτό....
Σε σημπλήρωση λοιπόν του Vasiliou τίθω το εξής:
147 2.0 150 Hp ή την αναμενόμενη 147 2.0 165 ( ) Hp
-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
147 2.0 150 Hp ή την αναμενόμενη 147 2.0 165 ( ) HpΑν με την έλευση της 147 JTS οι ιταλοί λύσουν και τις εχμμμ... παιδικές ασθένειες του JTS τότε ψηφίζω με επιφύλαξη JTS. Αν όχι TS και πάλι TS, ειδικά αν σκεφτούμε ότι για τον συγκεκριμένο κινητήρα υπάρχει πληθώρα δοκιμασμένων λύσεων για περαιτέρω βελτιώσεις.
-
Παιδιά μη μας βάζετε ιδέες μεσημεριάτικα! Αν θέλετε τη γνώμη μου πάντως, αν έπαιρνα δίλιτρο κινητήρα θα έπαιρνα και άλλο αυτοκίνητο (εννοείται βέβαια Alfa Romeo)
-
Οι παραμετροι που θα πρεπει να ληφθουν υποψη σε ενα τετοιο ερωτημα ειναι οι εξης:
[list:2qum49uw]Τι πραγματικη αποδοση εχει η απλη 2.0, τι αποδοση θα εχει η βελτιωμενη( ? ) JTS (αυτην την στιγμη η αποδοση ειναι νομιζω 130+ στον τροχο, ροπη δεν θυμαμαι);
Τι διαφορα τιμης θα υπαρχει;
Θα εξακολουθει να παραγεται η παλια;
Τι στοιχιζει η αυξηση ιπποδυναμης-ροπης στην απλη διλιτρη και ποσο αξιοπιστη ειναι;
Η καινουργια JTS θα εχει διαφορες μονο στον κινητηρα ή και σε αλλα υποσυστηματα; [/list:u:2qum49uw] -
Πιστεύω να 'βρεθούν' οι 165 Hp, ώστε να βγαίνουν 150 τουλάχιστον στο τροχό.
Δε νομιζω πάντως να αφήσουν και την παλιά 2λιτρη, όταν βγει η JTS.
(Έτσι δεν έγινε και με την 156 ή την GTV ;;;)Σαφώς θα είναι λίγο πιο ακριβή, αντίστοιχα ή πιο αξιόπιστη, και λιγότερο λαίμαργη.
Αλήθεια εκείνη η φτιαγμένη με αναρτήσεις, φρένα, κλπ, κλπ 'TI'
τί απέγινε ;;;; -
Δυστυχώς όταν παίρναμε εμείς 147 δίλιτρη υπήρχε μόνο Selespeed και με τιμή γύρω στα 10,5 εκατ. δρχ (ακόμα υπήρχαν δραχμές). Σήμερα δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να έπαιρνα την 1,6 και όχι την δίλιτρη αφού η διαφορά τιμής είναι γελοία και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για πολλούς εδώ μέσα. Να δώσω όμως σήμερα άλλα 8.000 ευρώ για μια δίλιτρη δεν το νομίζω. ΑΝ τα είχα τα φράγκα μάλλον θα πειραματιζόμουν με 5.000 ευρώ με καμιά Νovitec.
-
Ξεχασα να σας ρωτησω.Face-lift ποτε προβλεπεται για την 147?
Το νεο μοντελο?Κατι ακουσα για τελος 2004 να γινει ανανεωση και 2006 να βγει η 148? -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Ξεχασα να σας ρωτησω.Face-lift ποτε προβλεπεται για την 147?
Το νεο μοντελο?Κατι ακουσα για τελος 2004 να γινει ανανεωση και 2006 να βγει η 148?Από ότι έχει γραφτεί στο italiaspeed τα πράγματα είναι όπως τα λες.
Για το facelift μην περιμένετε πολλά πολλά, κάτι σαν την προηγούμενη ανανέωση της 156 θα είναι. Η 148 όμως θα είναι, όπως λένε, τελείως επαναστατική.
-
Δηλαδή η Alfa Romeo θα αλλάξει μοντέλο μέσα σε 5 χρόνια (2001-2006); Πρωτοφανές για τα δεδομένα της Alfa Romeo!
-
egw akousa oti to jts moter den einai toso kalo oso to aplo dilitro exei th ropi pio xamila alla den exei thn dunamh pou exei to allo!!!etsi akousa mporei na einai kai lathos!!!!!
oso gia to facelift mesa sto 2004 tha ginei!!!! -
Ο χρήστης alfistis έγραψε:
egw akousa oti to jts moter den einai toso kalo oso to aplo dilitro exei th ropi pio xamila alla den exei thn dunamh pou exei to allo!!!etsi akousa mporei na einai kai lathos!!!!!
oso gia to facelift mesa sto 2004 tha ginei!!!!Δυστυχώς καλά διάβασες...
Το μοτέρ αποδίδει λιγώτερο από 150 άλογα, λιγώτερο από το τελευταίο twin spark. Υπάρχει μια επιφύλαξη, μήπως 'ανοίγει' μετά από αρκετά χιλιόμετρα. Αυτό δεν είναι πρωτοφανές. Τα μοτέρ των Renault για παράδειγμα, ανοίγουν μετά τα 20Κ χιλιόμετρα.
-
Αδέλφια αλφίστι, συγγνώμη που παρεμβάλλομαι στη συζήτηση σας. θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος αν δημιουργήθηκε ή πρόκειται να δημιουργηθεί εκείνο το forum για όλους τους κατόχους alfa, ή τουλάχιστον των παλαιότερων μοντέλων (33, 75 sud, κ.ο.κ).
-
Δημιουργήθηκε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 749#100749
-
Μπραβο παιδια !! Αυτοι ομως που θελουν να γραψουν για 156, Spider, GTV, 145, 146, για τις επερχομενες Alfa ?
-
Για τις επερχόμενες Άλφα υπάρχουν τα 'Νέα Μοντέλα'. Για τις σημερινές προτείνω να γράφουμε στο 'ALFA ROMEO' και να αφαιρεθεί το 'oldies'.
Μην ανοίξουμε και τρίτο θέμα και μας την πουν και οι γερμανοί με τα μπαουλοντίβανα από κάτω!
Alfa 147 forum