-
Kατακριτέοι και αυτοί φυσικά, που κάνουν μετατροπές οι οποίες δηλητιριάζουν, και πολύ περισσότερο και από εσένα. Απλά πιστεύω πως εφόσον το αμάξι σου (και μου) έχει την δυνατότητα να είναι λιγότερο ρυπογόνο, δεν αξίζει να χαθεί αυτό για 1-2 άλογα ή μερικά χιλιογραμμάρια ροπής.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όπως διάβασες είπα ότι σαφώς θα είμαι πιο ρυπογόνος (όσο και ένα αντίστοιχο μοντέλο που έβγαινε από το εργοστάσιο χωρίς προκαταλύτες) αλλά μιλάμε για μικρή διαφορά.Αρκεί να 'κερδίσουμε' άλογα ε; Κατά τ'άλλα 'φωνάζεις' για τους δικούς μου ρύπους
Σε καμμία περίπτωση δεν είχε βάση όλος αυτός ο ξεσηκωμός του Γένους.
Πιστεύω ότι από το παράδειγμα που έδωσα με το κάπνισμα να κατάλαβες γιατί τσαντίστηκα λιγάκι.
Πάντως off topic ήταν το μεγαλύτερο μέρος του θέματος γιατί πολύ απλά δεν μιλούσαμε για την 147 πουθενά. Δικό μου λάθος αυτό που είπα για τους εξατμισάδες. Δεν εννοούσα απαραίτητα τελικά αλλά κάτι περιποιημένες εξατμισοκαταστάσεις όπου δεν νομίζω να μιλάμε για euro έστω και -1. Το ότι υπάρχει κόσμος που έχει εφεδρικό καταλύτη και τελικό για να βγάζει κάρτα το έχετε υπόψη σας φαντάζομαι.κι όλοι αυτοί είναι κατακριτέοι, όπως και συ. Το θέμα είναι το πόσο παραπάνω; Α ναι, ο άλλος ρυπαίνει περισσότερο από μένα, ας βγάλω κι εγώ λίγους παραπάνω ρύπους
Φυσικά στο μπουρδέλο που είμαστε όλα επιτρέπονται. Σε κανένα σοβαρό κράτος θα τολμούσαν όλοι αυτοί να το κάνουν; Στην Ιταλία πχ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σε κανένα σοβαρό κράτος θα τολμούσαν όλοι αυτοί να το κάνουν; Στην Ιταλία πχ;Στην Ιταλία ζαντολάστιχα να αλλάξεις, είναι ένας πού σοβαρός λογος για να μην περάσεις ΚΤΕΟ. Για χαμήλωμα ούτε λόγος.
Τα πιο μαμά αυτοκίνητα εκεί τα βρίσκεις. -
Είπα εγώ ότι κερδίζεις άλογα; Σε απόκριση κερδίζεις σημαντικά και πέραν τούτου ουδέν. Σου ξαναλέω ότι ΔΕΝ έχεις καταλάβει τι εννοώ.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Σε κανένα σοβαρό κράτος θα τολμούσαν όλοι αυτοί να το κάνουν; Στην Ιταλία πχ;
Στην Ιταλία ζαντολάστιχα να αλλάξεις, είναι ένας πού σοβαρός λογος για να μην περάσεις ΚΤΕΟ. Για χαμήλωμα ούτε λόγος.
Τα πιο μαμά αυτοκίνητα εκεί τα βρίσκεις.καλα ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα υπαρχουν κανονες omologazioni
οπου και κει η φιατ εχει βαλει τα χερακια της .. και πολυ απλα σου λεει
οτι κυριε γιαυτο το μοντελο μπορεις να βαλεις αυτες τις ζαντες μεχρι αυτες τις διαστασεις
η οτι ο θορυβος πρεπει να ειναι μεχρι εκει παραπανω καιγεσε
βεβεα και εδω οπως στην ελλαδα γινονται δοαφορες πο΅΅τιες ... -
Είπα εγώ ότι κερδίζεις άλογα; Σε απόκριση κερδίζεις σημαντικά και πέραν τούτου ουδέν. Σου ξαναλέω ότι ΔΕΝ έχεις καταλάβει τι εννοώ.Tι δεν έχει καταλάβει ρε συ; Μια χαρά έχει καταλάβει, όπως κλαι εγώ.
-
Για να μιλάει για άλογα παραπάνω δεν έχει καταλάβει. Νομίζει ότι μιλάω για αρκουδιά τύπου βγάζω καταλύτη για να πάρω 5-6 άλογα. Εγώ απλά έχω στο μυαλό μου να φέρω το αυτοκίνητο στην κατάσταση που ήταν πριν κάποια χρόνια με αποτέλεσμα να είναι καλύτερο σε απόκριση. Τίποτα άλλο.
Παιδιά έλεος να μην ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα...
Αν τόσο πολύ καίγεστε για το μέλλον του πλανήτη καπάκι μετά την εγγραφή σας στην greenpeace κάντε και ένα ξεχωριστό topic για να κράξτε όσους κάνουν ΧΟΝΤΡΕΣ αρκουδιές με την εξάτμιση τους ή γενικά με βελτιώσεις που κάνουν τα αμάξια τους κινητές εστίες ρύπανσης. -
Όποιος πει εδώ μέσα ότι έχει κάνει τέτοια καγκουριά, θα τον κράξω, μην ανησυχείς.
Η πρώτερη κατάστασή σου ήταν πιο ρυπογόνη. Με την ίδια λογική, να βάλω μηχανική πεταλούδα στο δικό μου, ώστε να έχω την καλύτερη απόκριση που είχε το μοτέρ μου με αυτήν. Άσχετο αν θα έχει περισσότερους ρύπους.
Τεσπα, επειδή δν βγάζουμε άκρη, τέλος από εμένα.
-
Για να μιλάει για άλογα παραπάνω δεν έχει καταλάβει. Νομίζει ότι μιλάω για αρκουδιά τύπου βγάζω καταλύτη για να πάρω 5-6 άλογα. Εγώ απλά έχω στο μυαλό μου να φέρω το αυτοκίνητο στην κατάσταση που ήταν πριν κάποια χρόνια με αποτέλεσμα να είναι καλύτερο σε απόκριση. Τίποτα άλλο.
Παιδιά έλεος να μην ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα...
Αν τόσο πολύ καίγεστε για το μέλλον του πλανήτη καπάκι μετά την εγγραφή σας στην greenpeace κάντε και ένα ξεχωριστό topic για να κράξτε όσους κάνουν ΧΟΝΤΡΕΣ αρκουδιές με την εξάτμιση τους ή γενικά με βελτιώσεις που κάνουν τα αμάξια τους κινητές εστίες ρύπανσης.το χουμε κάνει ΗΔΗ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=18730
Διάβασε καθαρά τι γράφω αρκετούς μήνες πριν δημιουργηθεί θέμα εδώ
Δηλαδή θες να πεις πως 'το πιο γρήγορο ατμοσφαιρικό 1600άρι' -κατά δική σου δήλωση- έχει πρόβλημα στην απόκριση;
-
Την ειδαν ολοι οικολογοι ξαφνικα...
-
Κακό είναι αυτό;
-
Κακό είναι που προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο κύκλος δνε έχει γωνίες.
(καταλαβαίνεις πιστεύω τι εννοώ...)
-
Όχι, δεν κατάλαβα βασικά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κακό είναι αυτό;οχι,αν ο αλλος το πιστευει και το εφαρμοζει γενικα στη ζωη του και οχι μονο να το παιζει οικολογος του κ@λου,και φυσικα αν γινεται καλοπροαιρετα...
-
Χαίρομαι που συμφωνούμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, δεν κατάλαβα βασικά...Κακό είναι αυτό;
οχι,αν ο αλλος το πιστευει και το εφαρμοζει γενικα στη ζωη του και οχι μονο να το παιζει οικολογος του κ@λου,και φυσικα αν γινεται καλοπροαιρετα...
Τώρα πιστεύω να κατάλαβες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χαίρομαι που συμφωνούμε.και εγω....
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Κακό είναι αυτό;
οχι,αν ο αλλος το πιστευει και το εφαρμοζει γενικα στη ζωη του και οχι μονο να το παιζει οικολογος του κ@λου,και φυσικα αν γινεται καλοπροαιρετα...
και συ που ξέρεις τι κάνω ή όχι;
άργησες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κακό είναι αυτό;
και συ που ξέρεις τι κάνω ή όχι;
άργησες
Μου ειναι πληρως αδιαφορο το τι κανεις εσυ....
-
Όλα τα off topic posts θα σβήνονται. Έχει γίνει πια τόσο κουραστικό. Μείνετε στο θέμα σας παρακαλώ
[moderator]
Alfa 147 forum