-
Αυτό το 'καλύτερα' ισως να είναι και χειρότερα στο φινάλε.
Πόσοι και ποσοι κανουν διάφορα τέτοια μπακαλοφτιασίματα (από Ζάσταβα έως Μ3) και τελικά στο δρόμο χάνουν από τα μαμά...
-
Αφού βγάζει κάρτα καυσαερίων, klein mein.
-
Σοβαρό κριτήριο η κάρτα καυσαερίων
και 'σχετικό' θέμα
-
Πες τα ρε Βοναπάρτη.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αφού βγάζει κάρτα καυσαερίων, klein mein.Σοβαρά τα λες αυτά;
-
Αυτό το λέω σαν ρεκόρ του συγκεκριμένου κινητήρα που ο κατασκευαστής θεωρητικά λέει ότι είναι δικαιολογημένο να καίει 1λίτρο κάθε 1000χλμ.
Τώρα γενικά πόσο καίει ένα 600ράκι daihatsu που δουλεύει μέχρι 3.000 σ.α.λ δεν με πολυαπασχολεί.1300αρι daihatsu που δουλεύει 5.000-7.000 σ.α.λ. σε απασχολεί;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτό το λέω σαν ρεκόρ του συγκεκριμένου κινητήρα που ο κατασκευαστής θεωρητικά λέει ότι είναι δικαιολογημένο να καίει 1λίτρο κάθε 1000χλμ.
Τώρα γενικά πόσο καίει ένα 600ράκι daihatsu που δουλεύει μέχρι 3.000 σ.α.λ δεν με πολυαπασχολεί.1300αρι daihatsu που δουλεύει 5.000-7.000 σ.α.λ. σε απασχολεί;;;
Όχι για 2 λόγους:
1)Δεν πίνω ελληνικό καφέ
2)Αν τύχει ποτέ να πιω βολεύομαι και με το μπρίκι της μάνας μου.Καλά τώρα σοβαρά μιλάτε;
Με τόσες τζιπάρες και καραφτιαγμένα, τουρμπισμένα, υπερκυβισμένα και λοιπά αμάξια επιδόσεων φταίει μια 147 1,6 χωρίς προκαταλύτες για την τρύπα του όζοντος. Για σοβαρευτείτε λιγάκι και προσέχετε το ύφος αυτών που γράφετε.
ΥΓ: Και επειδή είσαστε και άσχετοι, η αφαίρεση προκαταλυτών δεν αυξάνει τα καυσαέρια. Αν δεν βιαζόσασταν να πεταχτείτε σαν την πορδή θα διαβάζατε αυτό που είπα ότι η αφαίρεση προκαταλυτών επιβαρύνει τον κύριο καταλύτη. Τα ίδια καυσαέρια κατακρατώνται αλλά από ένα καταλύτη (αντί 2) ο οποίος φθείρεται πιο γρήγορα από πριν.
Είπα εγώ ότι θα βγάλω καταλύτη; Σοβαρευτείτε και είσαστε και μεγάλοι άνθρωποι. -
Σοβαρευτείτε και είσαστε και μεγάλοι άνθρωποι.Παλιμπαιδίζουμε, δεν το κατάλαβες ακόμα;
-
EDDIE_147, πρόσεχε εσύ τι λες αγόρι μου και ποιόν προσβάλλεις.
Όταν βάλεις μπρος την μηχανή και ειναι κρύα, οι κύριοι καταλύτες είναι κρύοι και δεν κάνουν τπτ. Οι προκαταλύτες είναι πολύ κοντά στην εξαγωγη για να ζεσταίνονται πολύ πιο γρήγορα, και μέχρι να ζεσταθούν οι κύριοι να μην ξερνάς καρκίνο. Οπότε. μέχρι να ζεσταθούν οι κύριοι, εσύ αυτό κάνεις, είτε σου αρέσει είτε όχι.Μακάρι να είχα την δυνατότητα με κάθε βλάκα που κάνει αυτές τις καγκουριές, αλλά δυστυχώς δεν την έχω.
-
Ποιος ο λόγος ύπαρξης τότε;
δεν έχουν σχολιαστεί ποτέ ούτε τα υπόλοιπα παράνομα φτιαγμένα αυτοκίνητα ε;; νομίζεις!
-
drdino
κάνε το καλό και ρίχ'το στο γυαλό.Εντυ τι χρώμα είσαι είπαμε;
-
Όχι για 2 λόγους:
1)Δεν πίνω ελληνικό καφέ
2)Αν τύχει ποτέ να πιω βολεύομαι και με το μπρίκι της μάνας μου.Τουλάχιστον το 1 από τα μπρίκια που οδηγώ ούτε λάδι καίει, ούτε μεταβλητό χαλάει και αν αφήσω και ένα σέρβις για 1000 χλμ αργότερα δεν πρόκειται να μείνει στο δρόμο....
-
Παρακαλώ, προσοχή στους χαρακτηρισμούς σας!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
EDDIE_147, πρόσεχε εσύ τι λες αγόρι μου και ποιόν προσβάλλεις.
Όταν βάλεις μπρος την μηχανή και ειναι κρύα, οι κύριοι καταλύτες είναι κρύοι και δεν κάνουν τπτ. Οι προκαταλύτες είναι πολύ κοντά στην εξαγωγη για να ζεσταίνονται πολύ πιο γρήγορα, και μέχρι να ζεσταθούν οι κύριοι να μην ξερνάς καρκίνο. Οπότε. μέχρι να ζεσταθούν οι κύριοι, εσύ αυτό κάνεις, είτε σου αρέσει είτε όχι.Μακάρι να είχα την δυνατότητα με κάθε βλάκα που κάνει αυτές τις καγκουριές, αλλά δυστυχώς δεν την έχω.
Και λίγη κοινή λογική, προ-καταλύτης. Αν είναι, θα έβαζαν έναν μεγαλύτερο με περισσότερη ικανότητα κατακράτησης. Αλλά είπαμε, εμείς ξέρουμε καλύτερα.
-
Άρα όλα μοντέλα που κυκλοφορούσαν πριν το 2000 με ένα μόνο καταλύτη ξερνάνε καρκίνο; Διαβάζεις τι γράφεις πριν το ποστάρεις;
Δεν έχω πρόθεση να είμαι εριστικός ή να προσβάλω κάποιον, αλλά επειδή πιστεύω ότι μιλάω με νοήμονες ανθρώπους μη λέμε ότι φιλοσόφημα κατεβάζει το αντερό μας.
Δεν αμφισβητώ τα οικολογικά σας αισθήματα, ειδικά δε του Ikar με το οικολογικότατο GTI που έχει αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Με τόσα άδεια ή και ανύπαρκτα καζανάκια που κυκλοφορούν βρήκατε εμένα να κυνηγήσετε για τη ρύπανση;
Δηλαδή εσείς αν είσαστε τόσο 'πράσινοι' πρέπει να πλακώνετε κάθε ταρίφα που βγάζει ντουμάνι στο ξύλο επιτόπου.
Αγαπητέ Angel δεν αμφιβάλω για αυτά που λες απλά θέλησα με άλλα λόγια να σου πω ότι εγώ σου μιλάω για μικρομεσαία αμάξια και ουχί για μπρίκια. Δεν πα να έχεις και πολυκαφετιέρα, εμένα δεν με απασχολεί.
Το topic δεν το γλιτώνει το κλείδωμα. Πάλι εκτός θέματος...
Κάποιο σχόλιο Krusenstern; -
Προσωπικό πάλι το ζήτημα ε;
Ναι, το δικό μου είναι οικολογικό, είναι Euro IV και δεν έχει την παραμικρή μετατροπή κι ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Αλλά εγώ είμαι άσχετος
Πριν το 90 να δεις τι βγάζαν -και βγάζουν- τ'αυτοκίνητα, άρα να ξαναγυρίσουμε εκεί.
Προφανώς η Alfa -κι η κάθε Alfa- είναι άσχετη και τοποθετεί άχρηστα πράγματα στα αυτοκίνητα και πάντα 'εμείς' ξέρουμε καλύτερα
Συνεχίστε
-
Για εμένα και τα μικρομεσαία μπρίκια είναι. Απλά μεγαλύτερα σε μέγεθος. Η 147 είναι απλά ένα όμορφο μπρίκι και τίποτα άλλο.
-
Τον καιρό που είναι κρύος ο καταλύτης, φυσικά, αλλά ακόμα και αυτά έχουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πολλαπλή τον καταλήτη, ώστε να ζεσταίνεται πιο γρήγορα. Το παράξενο πού είναι;
Πες μου εσύ γιατί υπάρχει ο προκαταλύτης.
Εγώ διαβάζω πριν γράφω, εσύ σκέφτεσαι πριν κρανιάσεις;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για εμένα και τα μικρομεσαία μπρίκια είναι. Απλά μεγαλύτερα σε μέγεθος. Η 147 είναι απλά ένα όμορφο μπρίκι και τίποτα άλλο.Και για μένα όλα από μικρομεσαία και πάνω είναι μαούνες
-
Το topic δεν το γλιτώνει το κλείδωμα. Πάλι εκτός θέματος...
Κάποιο σχόλιο Krusenstern;Ορίστε?
Alfa 147 forum