-
Το άλλο Σάββατο, 18 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα, σας καλούμε όλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Forum στα Εκπαιδευτηρία Χουρδάκη, Πανδρόσου 45 - Π.Φάληρο.
Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και δώρα για τους τυχερούς.
Σας περιμένουμε όλους.
Δηλώστε συμμετοχή και αν δεν μπορείτε να είστε μαζί μας, πείτε μας να σας κρατήσουμε κομμάτι!
-
Το άλλο Σάββατο, 18 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα, σας καλούμε όλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Forum στα Εκπαιδευτηρία Χουρδάκη, Πανδρόσου 45 - Π.Φάληρο.
Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και δώρα για τους τυχερούς.
Σας περιμένουμε όλους.
Δηλώστε συμμετοχή και αν δεν μπορείτε να είστε μαζί μας, πείτε μας να σας κρατήσουμε κομμάτι!
-
Σας περιμένουμε όλους.
-
Σας παραθέτουμε και ένα χάρτη για να το βρείτε πιό εύκολα.
Η κόκκινη κουκίδα είναι η Πλατεία Ντάβαρη και το χ το Πανδρόσου 45.
-
Να κόψουμε και κομμάτια για τους φίλους στις ΗΠΑ και τον Καναδά (gavriil1, titsataki, agisd και ίσως 1-2 ακόμα που ξεχνάω) και να τους τα στείλουμε με DHL. Νομίζω τα δικαιούνται!
-
Μιας και λέτε για αποστολή κομματιών σε μακρινά μέρη,στείλτε κι ένα στη Σάμο,σε μας τους ταλαίπωρους φοιτητές-συνοριοφύλακες...
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σας παραθέτουμε και ένα χάρτη για να το βρείτε πιό εύκολα.Η κόκκινη κουκίδα είναι η Πλατεία Ντάβαρη και το χ το Πανδρόσου 45.
Castor εισαι μελος του περιοδικου?
-
Ποιες ειναι οι πιθανοτητες να βιντεογραφησετε και κομματι να ειναι διαθεσιμο στο http://www.4troxoi.gr ?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ποιες ειναι οι πιθανοτητες να βιντεογραφησετε και κομματι να ειναι διαθεσιμο στο http://www.4troxoi.gr ?Η τουλαχιστον φωτογραφιες.
να βαλουμε ονοματα σε φατσεςΝ.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ποιες ειναι οι πιθανοτητες να βιντεογραφησετε και κομματι να ειναι διαθεσιμο στο http://www.4troxoi.gr ?
Η τουλαχιστον φωτογραφιες.
να βαλουμε ονοματα σε φατσεςΝ.
Φωτογραφίες απαραίτητες!!
-
Λοιπόν φορουμάδες μου,
Και Βίντεο με την καινούργια ψηφιακή θα βγάλω,και φωτό θα βγούν, και κομμάτια μπορούν να σταλούν αν γίνεται (στην Σάμο που είναι και ιδιαίτερη πατρίδα μου δεν το συζητώ , φίλε Μακινεν).
Το θέμα που είπαμε να δηλώσετε συμμετοχή είναι γιατί θα υπάρξει ένα δώρο 'έκπληξη' και φυσικά για τους φορουμάδες που είναι μακρυά , είτε υπερατλαντικά είτε ακόμη και εντός Ελλάδος ,και επομένως κατανοούμε την αδυναμία του να έρθουν,τους θεωρούμε 'ωσεί παρόντες'.
Τέλος Γαβριήλ , όχι δεν είμαι μέλος του περιοδικού , απλά λίγο η φιλία με κάποια από τα στελέχη από την μία , η γνωριμία με άλλους φορουμάδες και η άτυχη στιγμή να κάνω τον caterer σε μία συνάντηση στο Ράλυ Στερεάς Ελλάδας ....και φάγαμε μαζί με Μαθιό και Νκουκ της οργάνωσης αυτής της εκδήλωσης.
Εδώ θα ήθελα να πώ ότι αυτό που έγινε στο θρέντ των αγώνων και μαζευτήκαμε , και γνωριστήκαμε και διασκεδάσαμε και συζητήσαμε με άλλους φορουμάδες έρχεται τώρα με την πίτα η ευκαιρία να γίνει και με άλλα μέλη του φόρουμ που γράφουν κατα κύριο λόγο σε άλλα θρέντς.
-
Egw mesa eite etsi eite alliws.
Diaforetika problepw apoklhrwsh apo ton Castor k anaklhsh ths adeias mou
Kala plaka kanw mesa me olh thn kalh mou diathesh k diathesimos gia oti xreiazetai.
Mipos tha eprepe na metatrapoun ta ekpaideythria tou kyriou Xourdakh se racing school?
Ematha oti exoun megalo asfaltwstrwmeno proaulio k diathesima aytokinhta sth perioxh -
Ελπίζω να είναι μεγάλη η πίτα...
-
Είναι νέου 'τύπου' ΕΛΑΣΤΙΚΗ
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Είναι νέου 'τύπου' ΕΛΑΣΤΙΚΗΧαχαχα,ελπίζω όμως να μην έχει και γεύση ελαστκού ε;
Καλά αν έχει,ας είναι κανα Bridgestone,όχι τσιγγουνιές!! -
Όχι πολύ φανατικούς του forum, δεχόσαστε;
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Το θέμα που είπαμε να δηλώσετε συμμετοχή είναι γιατί θα υπάρξει ένα δώρο 'έκπληξη' και φυσικά για τους φορουμάδες που είναι μακρυά , είτε υπερατλαντικά είτε ακόμη και εντός Ελλάδος ,και επομένως κατανοούμε την αδυναμία του να έρθουν,τους θεωρούμε 'ωσεί παρόντες'.Οπότε κι εγώ, 'ωσεί παρών', ε; Να πάρω και το δωράκι μου!!! (σιγουριά πως θα κερδίσω ε;;; )
Τέλος Γαβριήλ , όχι δεν είμαι μέλος του περιοδικού , απλά λίγο η φιλία με κάποια από τα στελέχη από την μία , η γνωριμία με άλλους φορουμάδες και η άτυχη στιγμή να κάνω τον caterer σε μία συνάντηση στο Ράλυ Στερεάς Ελλάδας ....και φάγαμε μαζί με Μαθιό και Νκουκ της οργάνωσης αυτής της εκδήλωσης.
Δεν ξέρω τι λες, αλλά για μένα ήταν ΤΥΧΕΡΗ και όχι άτυχη στιγμή!!!
Και να πάω κατάφερα, και εκλεκτότατο κόσμο γνώρισα, και φαγωμένος έφυγα, και αδιάβροχο, και καπέλο, και μπλουζάκι και απ'όλα!!! -
Ο χρήστης fragki έγραψε:
Kala plaka kanw mesa me olh thn kalh mou diathesh k diathesimos gia oti xreiazetai.
Mipos tha eprepe na metatrapoun ta ekpaideythria tou kyriou Xourdakh se racing school?
Ematha oti exoun megalo asfaltwstrwmeno proaulio k diathesima aytokinhta sth perioxhΤι ανάκληση άδειας λες τώρα;
Εδώ σε έχει να δουλεύεις με γκρήκλις και απάνθρωπες συνθήκες, και θα σου κόψει και την άδεια;
Θα βάλω κάποιον εκλεκτό φαγανό φίλο να του φάει την πίτα!!
Κύριε διευθυντά, ο συνοδηγός θέλει ελληνικό πληκτρολόγιο!!
-
Για το hardware εκείνος είναι υπεύθυνος !!!
Ανάκληση δεν του έκανα όταν έπρεπε , τώρα θα του κάνω !
Άσε που μπορεί να μου διαβάσει μία ταχύτητα κάτω όλες τις στροφές και να ψάχνομαι
Όλοι οι συνοδηγοί ίδιοι είσαστε !!! Κάτσε να πω καμμια κουβέντα στον Αμαξό!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ematha oti exoun megalo asfaltwstrwmeno proaulio k diathesima aytokinhta sth perioxhΤι ανάκληση άδειας λες τώρα;
Εδώ σε έχει να δουλεύεις με γκρήκλις και απάνθρωπες συνθήκες, και θα σου κόψει και την άδεια;
Θα βάλω κάποιον εκλεκτό φαγανό φίλο να του φάει την πίτα!!
Κύριε διευθυντά, ο συνοδηγός θέλει ελληνικό πληκτρολόγιο!!
Όπως είδες το πληκτρολόγιο αντικαταστάθηκε από ένα ελληνικό άμεσα, για να κλείσουν κάποια στόματα ίσως.
'ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ'
Για την άδεια δε λέω τίποτα γιατί είναι δύσκολη η θέση μου. Βλέπε λόγους ανωτέρας βίας.
Κόβουμε την πίτα μας! (την κόψαμε!)