-
Whats next?
-
Whats next?
-
Whats next?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Whats next?Μα τι άλλο απο τα διαμερίσματα!!!!
Οι τιμές τους πλέον ξεπερνούν κάθε φαντασία!!!! -
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Whats next?
Μα τι άλλο απο τα διαμερίσματα!!!!
Οι τιμές τους πλέον ξεπερνούν κάθε φαντασία!!!!Σωστός......
-
Tα 25.000 είναι μόνο από την Alpha? Επειδή διάβαζα πριν λίγο καιρό σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι είναι 50.000 τα κατασχεμένα και μάλιστα ότι αυτά είναι αγορασμένα μόνο το 2000 και το 2001.
Σαφώς τα σπίτια έχουν σειρά, γι αυτό αν θέλετε σπίτι περιμένετε μέχρι το 2004-5.
Ήδη έχουν κατασχεθεί 1.500 αγορασμένα από το 1998-2001, αλλά και άλλα 3000 όχι λόγω στεγαστικών δανείων, αλλά λόγω καταναλωτικών που έβαλαν υποθήκη το σπίτι τους και δεν μπορούσαν να το αποπληρώσουν. Άσε, ψεύτικο χρήμα και πλάστα νούμερα της οικονομίας και της κερδοφορίας των τραπεζών. -
η πλακα ειναι οτι οπως εχω μαθει,δεν ειναι εγκυρο ομως και αν καποιος γνωριζει ας μας πει , ειναι οτι τα κατασχεμενα συκεντρωνονται κατα εκατονταδες σε χωρους των εταιρειων γιατι πιθανον λογω δικαστικων αποφασεων που αναμενονται δεν μπορουν να πουληθουν ξανα.
-
Τα καλά πάντως τα ρουφάνε κάτι λαμόγια υπάλληλοι τραπεζών και γενικώς εμλεκόμενοι στο χώρο
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τα καλά πάντως τα ρουφάνε κάτι λαμόγια υπάλληλοι τραπεζών και γενικώς εμλεκόμενοι στο χώροΚαλά...εσένα σε ενδιαφέρει να πάρεις το SUV του γείτονα που καταχρεώθηκε ή το πρόβλημα που εμφανίζεται!
Άλλωστε μετά απο τέτοιες κατασχέσεις τα ''πακέτα'' βγάινουν σε πλειστηριασμό όπου συνήθως τα 'χτυπάνε' οι μεγαλομαντράδες.
Α! Να μη ξεχάσω....η Εθνική τράπεζα έχει κάνει κατάσχεση σε 35.000 οχήματα και μάλιστα ψάχνει για κτήριο/garage για να τα στεγάσει.
Επειδή όμως το πρόβλημα εδώ το βλέπουμε μονόπλευρα μην ξεχνάτε πόσοι ακόμα θα χάσουν το σπίτι τους(στεγαστικά δάνεια) και πόσοι χρωστάνε σε κάρτες,διακοποδάνεια,εορτοδάνεια,σπουδαστικά κ.τ.λ.!ΚΑΤΑ ΤΆΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΒΙΣΣΟΒΑΝΔΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΣ!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
η πλακα ειναι οτι οπως εχω μαθει,δεν ειναι εγκυρο ομως και αν καποιος γνωριζει ας μας πει , ειναι οτι τα κατασχεμενα συκεντρωνονται κατα εκατονταδες σε χωρους των εταιρειων γιατι πιθανον λογω δικαστικων αποφασεων που αναμενονται δεν μπορουν να πουληθουν ξανα.Κοίταξε, η λογική σειρά είναι κάπως έτσι:
1- πράξη κατάσχεσης απο την τράπεζα
2- Συγκέντρωση των κατασχεμένων κατά περιοχές κλπ.
3- πράξη δημοπρασίας των κατασχεμένων
3- Κλήση του ιδιοκτήτη εκτός δημοπρασίας. αν θέλει καταβάλει ίσο ποσό ως προς το οφειλόμενο προς την τράπεζα και ξαναπαίρνει το όχημά του.
4- αν ο ίδιοκτήτης δεν προβεί στην παραπάνω ενέργεια, τότε το όχημα δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης το οφιλόμενο πρός την τράπεζα ποσό.
5- εάν τελεικά το όχημα πουληθεί πάνω απο το ποσό εκκίνησης, η τράπεζα κρατά τα πρός αυτήν οφειλόμενα και τα υπόλοιπα επιστρέφονται στον πρώην ιδιοκτήτη.Κάπως έτσι γίνονται τα πράγματα.
-
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ,ΕΝΝΩΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ, Η ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ,ΕΝΝΩΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ, Η ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑΟπως θα γνωρίζεις ενα αυτοκίνητο μπορεί να κατασχεθεί απο την τράπεζα έστω και για 1 δόση. Απο την άλλη όμως ο ιδιοκτήτης του έχει καταβάλει σχεδόν το σύνολο. Ετσι λοιπόν η τράπεζα σε περίπτωση που το πουλήσει πάνω απο το ποσό που της οφείλουν, τότε κρατά αυτο που της αντιστοιχεί και επιστρέφει το υπόλοιπο όσο και αν είναι στον πρώην ιδιοκτήτη.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Επειδή όμως το πρόβλημα εδώ το βλέπουμε μονόπλευρα μην ξεχνάτε πόσοι ακόμα θα χάσουν το σπίτι τους(στεγαστικά δάνεια) και πόσοι χρωστάνε σε κάρτες,διακοποδάνεια,εορτοδάνεια,σπουδαστικά κ.τ.λ.!ΚΑΤΑ ΤΆΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΒΙΣΣΟΒΑΝΔΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΣ!
Eάν κάποιος πήρε δάνειο για το οτιδήποτε και είχε πραγματικά ανάγκη είμαι μαζί του.
Σε αυτούς όμως (που είναι και η συντρηπτική πλειοψηφία) που πήραν δάνειο για να ζήσουν την 'μεγάλη ζωή' κατά το άδειο τους κεφάλι, sorry αλλά δεν τους λυπάμαι καθόλου.
-
Κύριοι το θέμα με τα μικροδάνεια δεν είναι σημερινό. Απλά σήμερα ακούγεται διότι τα δάνεια δίνονται επίσημα απο τράπεζες.
Παλαιότερα που δεν έδιναν τέτοια δάνεια οι τράπεζες τα έβρισκες με τους τοκογλύφους. Μην γελάσετε αν σας πώ ότι μέχρι κάπου το 1992-93 που άνοιξαν οι τράπεζες και χρηματοδοτούν την αγορά του αυτοκινήτου, όταν πήγαινες στον αντιπρόσωπο για να κάνεις μία αγορά, κάπου μέσα στο κατάστημά του υπήρχε και ένα γραφειάκι που καθόταν ο τοκογλύφος. Κανόνιζες λοιπόν πρώτα την αγορά και μετά σε παραπέμπανε στον κύριο στο βάθος όπου και τακτοποιούσες το χρηματικό. Ναι έτσι ήταν. Και αυτό ήταν τέλος πάντων για την αγορά ενός αυτοκινήτου. Εγώ σας λέω ότι είχα συνάδελφο στη δουλειά μου που έπαιρνε δάνειο για να γλεντήσει το Σαββατόβραδο. Ναι μη σας φαίνεται παράξενο.
Οπως και να το κάνουμε κάπου είμαστε λαός της υπερβολής.
Δείτε τι γίνεται με την κινητή τηλεφωνία. Ο καθένας μας έχει τουλάχιστον απο 2 συνδέσεις.
Οι πιστωτικές κάρτες απο την άλλη. Εγω βρέθηκα κάποια στιγμή να έχω άνοιγμα σε τέτοιες κάρτες πάνω απο 2 μύρια. Οταν το συνειδητοποίησα Τρελάθηκα!!!! Εκανα αμάν να τις ξεχρεώσω και μετά τις πέταξα.
Και τέλος με τα διαμερίσματα. Για το όνομα του θεού να πουλιέται απο 700΄χιλιάρικα μέχρι 1 μύριο το τετραγωνικό που? Στο Μπραχάμι ρε παιδιά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Πάντως έχω την αίσθηση ότι πολύ σύντομα θα γίνει κράχ! Δεν νομίζω ότι η κατάσταση αυτή θα κρατήσει για πολύ ακόμα, αφού θα φτάσουν να ανήκουν στις τράπεζες ολόκληρες περιοχές. -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Τα καλά πάντως τα ρουφάνε κάτι λαμόγια υπάλληλοι τραπεζών και γενικώς εμλεκόμενοι στο χώρο
Καλά...εσένα σε ενδιαφέρει να πάρεις το SUV του γείτονα που καταχρεώθηκε ή το πρόβλημα που εμφανίζεται!
Άλλωστε μετά απο τέτοιες κατασχέσεις τα ''πακέτα'' βγάινουν σε πλειστηριασμό όπου συνήθως τα 'χτυπάνε' οι μεγαλομαντράδες.
Α! Να μη ξεχάσω....η Εθνική τράπεζα έχει κάνει κατάσχεση σε 35.000 οχήματα και μάλιστα ψάχνει για κτήριο/garage για να τα στεγάσει.
Το σίγουρο είναι ότι τα συτοκίνητα στην Ελλάδα είναι υπερβολικά ΑΚΡΙΒΑ (ιδίως τα μεγάλα). Ας κάνει ένα crash η αγορά για να μπεί μια τάξη. να σταματήσει πλέον και η ληστεία του κράτους με τους υπερβολικούς φόρους στα αυτοκίνητα πάνω στην αρχική τους τιμή.
-
Άστο αυτό,το τι πληρώνουν οι έλληνες για αυτοκίνητα,είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα και πονάει...Ααααχχ
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
Επειδή όμως το πρόβλημα εδώ το βλέπουμε μονόπλευρα μην ξεχνάτε πόσοι ακόμα θα χάσουν το σπίτι τους(στεγαστικά δάνεια) και πόσοι χρωστάνε σε κάρτες,διακοποδάνεια,εορτοδάνεια,σπουδαστικά κ.τ.λ.!
ΚΑΤΑ ΤΆΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΒΙΣΣΟΒΑΝΔΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΣ!
Eάν κάποιος πήρε δάνειο για το οτιδήποτε και είχε πραγματικά ανάγκη είμαι μαζί του.
Σε αυτούς όμως (που είναι και η συντρηπτική πλειοψηφία) που πήραν δάνειο για να ζήσουν την 'μεγάλη ζωή' κατά το άδειο τους κεφάλι, sorry αλλά δεν τους λυπάμαι καθόλου.
Και καλά κάνεις φίλε μου!Βλέπω κόσμο που απ' τη μία δεν έχει να φάει και απ΄την άλλη έχει ''ρόδα'' καινούργια,ρουχαλάκι στη τρίχα και τα λοιπά.Αυτό βέβαια αποδεικνύει το εσωτερικό μας κενό!
Περνάμε ένα παγκόσμιο 'κραχ' κατα γενική ομολογία,αλήθεια... τι θα γίνει μετά το 2004 που θα σταματήσουν οι επιχορηγήσεις τις Ε.Ε. καθώς σειρά έπειτα παίρνουν τα νέα μέλη της.όπως λέει και το άσμα!
ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ 'ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.....
25,000 ΙΧ απλήρωτα κατάσχονται από ALPHA BANK? Νέα φούσκα?