-
Χαιρετώ όλους σας
αφορμή για τη δημοσίευση μου αυτή είναι η οργή που με έπνιξε σήμερα το πρωί καθώς περνούσα απο την οδό(?) Δουκίσσης Πλακεντίας και ξαφνικά βυθίστηκε το ακριβώς διπλανό μου αυτοκίνητο σε μιά τρύπα που άνοιξε εκείνη τη στιγμή.
Το σοκ ήταν κάτι πάραπάνω απο ισχυρό, ειδικά όταν αφού τελικά σταμάτησα, παγωμένος πλησίασα τον 'κρατήρα' και είδα το κατεστραμένο αυτοκίνητο σε βάθος 15 και πλέον μέτρων με τον οδηγό του εγκλωβισμένο μέσα.
Είναι περιττό να αναφερθώ στο πανδαιμόνιο που ακολούθησε, όπως και σε οτιδήποτε άλλο σχετικό με την 'διάσωση' καθώς αγγίζει τα όρια της φάρσας εκ μέρους του εργολάβου.
Αλήθεια περίμενα απο κάπου να εμφανιστεί ο Φερεντίνος ή για τους παλιότερους ο Μαστοράκης και να φωνάζει smile you are on candid camera
.Ελεος.
-
Χαιρετώ όλους σας
αφορμή για τη δημοσίευση μου αυτή είναι η οργή που με έπνιξε σήμερα το πρωί καθώς περνούσα απο την οδό(?) Δουκίσσης Πλακεντίας και ξαφνικά βυθίστηκε το ακριβώς διπλανό μου αυτοκίνητο σε μιά τρύπα που άνοιξε εκείνη τη στιγμή.
Το σοκ ήταν κάτι πάραπάνω απο ισχυρό, ειδικά όταν αφού τελικά σταμάτησα, παγωμένος πλησίασα τον 'κρατήρα' και είδα το κατεστραμένο αυτοκίνητο σε βάθος 15 και πλέον μέτρων με τον οδηγό του εγκλωβισμένο μέσα.
Είναι περιττό να αναφερθώ στο πανδαιμόνιο που ακολούθησε, όπως και σε οτιδήποτε άλλο σχετικό με την 'διάσωση' καθώς αγγίζει τα όρια της φάρσας εκ μέρους του εργολάβου.
Αλήθεια περίμενα απο κάπου να εμφανιστεί ο Φερεντίνος ή για τους παλιότερους ο Μαστοράκης και να φωνάζει smile you are on candid camera
.Ελεος.
-
Χαιρετώ όλους σας
.Ελεος.
-
καλημέρα,
το άκουσα στο ραδιόφωνο, λίγο πρίν φύγω για την δουλειά το πρωί και έπαθα σοκ, γιατι μόλις χτές το πρωί έτυχε να πέρασω απο εκεί και αμέσως σκέφτηκα οτι θα μπορούσε να είχε συμβεί σε εμένα...
Πραγματικά έχει γίνει απελπιστική η κατάσταση των δρόμων, με τις προχειροκατασκευές που γίνονται και θα πρέπει κάτι επιτέλους να γίνει...Μήπως να έχει ο καθένας το δικό του τσιμέντο και μπαλώνει τις τρύπες μπροστά στο σπίτι του??? λέω εγώ τώρα...
-
Μήπως να βάζουμε τον εργολάβο μέσα στην τρύπα και μετά το τσιμέντο?
-
Ελα γκρινιάρηδες!!
Πράγματι εντυπωσιακό και πολύ άσχημο το γεγονός,αλλά εχει να κάνει με τον Μετροπόντικα που περνάει απο κάτω!Το υπέδαφος της περιοχής είναι γεμάτο με πηγάδια,υπόγεια ποτάμια και σαθρό.Το οτι υποχώρησε το έδαφος μπορεί να δικαιολογηθεί.
Αυτό που κάνει σε εμένα εντύπωση είναι οτι έχουν κλείσει την Δουκίσσης Πλακεντίας εδω και 2 μήνες λίγο πιο πάνω απο το σημείο που εγινε η τρύπα λόγω διέλευσης του Μετροπόντικα.Ε λοιπόν άξιοι συμπολίτες μας αγνοούσαν την απαγόρευση διέλευσης και πέρναγαν ανάμεσα στα απαγορευτικά!!!Αν κάτι συνέβαινε ποιός θα έφταιγε? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το υπέδαφος της περιοχής είναι γεμάτο με πηγάδια,υπόγεια ποτάμια και σαθρό.Το οτι υποχώρησε το έδαφος μπορεί να δικαιολογηθεί.Αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί Νίκο μου. Αυτό που συνέβει στον άνθρωπο όμως δεν μπορεί... Κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν...
Αυτό που κάνει σε εμένα εντύπωση είναι οτι έχουν κλείσει την Δουκίσσης Πλακεντίας εδω και 2 μήνες λίγο πιο πάνω απο το σημείο που εγινε η τρύπα λόγω διέλευσης του Μετροπόντικα.Ε λοιπόν άξιοι συμπολίτες μας αγνοούσαν την απαγόρευση διέλευσης και πέρναγαν ανάμεσα στα απαγορευτικά!!!Αν κάτι συνέβαινε ποιός θα έφταιγε?
θα έφταιγε ο αυτός που μπήκε. Αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη των εργολάβων. Δηλαδή, αν έμπαινε ένα παιδάκι με ποδήλατο και έφευγε όλος ο δρόμος ποιός θα έφταιγε; Το παιδάκι;
ΥΓ: Άντε για να επανέλθουμε σιγά - σιγά γιατί το ξεφτιλίσαμε μου φαίνεται τώρα τελευταία
-
Για ποιά απαγορευτικά μιλάμε?
Ο δρόμος ήταν κα-νο-νι-κα ανοιχτός κα μάλιστα υπήρχε και τροχονόμος που έδινε και κατεύθυνση στην κυκλοφορία προς το σημείο αυτό.
Μήν βάζουμε τώρα το ΜΕΤΡΟ μπροστά, η ταλαιπωρία είναι προσωρινή το έργο είναι μόνιμο, γιατί απο τέτοια έχω χορτάσει.
Ευθύνη δεν υπάρχει πουθενά, εφόσον ο κόσμος πνίγεται σκοτώνεται και πέφτει τον Καιάδα και τελικά εμείς οι ίδιοι πληρωνουμε το μάρμαρο.
Οσο για το ρεπορτάζ που είδα μόλις τώρα στις ειδήσεις, έχουν πάει εκεί οι μισοί εργολάβοι και έχουν κάνει το μέρος αγνώριστο. Τι σήματα, τι κολωνάκια, μόνο κουραμπιέδες δεν κερνάνε τους διερχόμενους.
-
Περνώ σχεδόν καθημερινά από εκεί και θα μπορούσα βέβαια να είμαι εγώ (και οποιοσδήποτε κάτοικος Βριλησσίων, Πεντέλης, Χαλανδρίου, Αγ.Παρασκευής κ.λπ). Απαγόρευση διέλευσης σαφώς και δεν υπάρχει. Και όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά η εκτροπή της κυκλοφορίας έχει γίνει όπως-όπως ανάμεσα σε στενάκια με σαμαράκια που τεχνηέντος τοποθέτησαν οι τοπικοί δήμαρχοι-'δούκες', για να μειώνουν την ταχύτητα των αυτοκινήτων. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται από πρόχειρα κατασκευασμένα περάσματα γεμάτα μπαλώματα και νεροφαγώματα. Προτιμώ να κάνω τον κύκλο, από Αγ.Παρασκευή για να μη σπάω το αυτοκίνητό μου. Και τώρα αυτό!!! (ρε τι του' μελε του ανθρώπου να ανοίξει η γη να τον καταπιεί στα καλά του καθουμένου!).
Άκουσα τον μηχανικό το πρωί και η αιτιολόγησή του (ομολογουμένως αυθόρμητη και πιστευτή) με εξόργισε ακόμη περισσότερο. 'Το ξέραμε ότι υπάρχουν πηγάδια και το έδαφος είναι σαθρό, τα παρακολουθούσαμε, αλλά αιφνιδιαστήκαμε!!!!'. Τι λες ρε μεγάλε, σοβαρά; Δηλαδή ο άνθρωπος που έπεσε στον κρατήρα τι έκανε;;;!!!
Φλομώστε τους στις μηνύσεις.
Μην ακούτε άλλο δικαιολογίες του τύπου 'κάντε υπομονή μέχρι το 2004'...Υ.Γ. Κλείσανε και την Κάνιγγος για όποιον δεν το πληροφορήθηκε.
-
Ο χρήστης Stamatis146 έγραψε:
Χαιρετώ όλους σας
.Ελεος.
Ήσουν μπροστά?? Απίστευτο!! Από το πρωί είναι πρώτη είδηση σε όλα τα ελληνικα portals. Από οτι άκουσα/διάβασα, δεν έπαθε τίποτα ο οδηγός, όσο για το αυτοκίνητο, πιστεύω να αποζημιωθεί... Μάλλον πως θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια ευτράπελα. Θυμάστε το περίπτερο, στην Πανεπιστημίου?
-
Εδω πεθαινει κοσμος απο ασθενοφορα που κανουν 2 και 3 ωρες να ερθουν και μετα κανουν 2 ωρες να βρουν κρεββατι εντατικης... Τι μου λετε τωρα για λακουβες-βεζουβιο.
Εκει που φτασαμε τωρα μονο ενα απολυτα ολοκληρωτικο και αυταρχικο (γιατι μου αρεσει αυτη η λεξη ?) Οι δεξιοι διαλεξτε χουντα και οι αριστεροι διαλεξτε κκε. Γιατι πλακα-πλακα 22 χρονια ΠΑΣΟΚ και ΛΑΛΙΩΤΗΣ και ΒΑΣΟΥΛΑ και ΑΚΗΣ δεν ειναι χουντα ? Ουτε στο ΙΡΑΚ δεν εχουν 22 χρονια την ιδια κυβερνηση.
Εχουμε διαλυσει τα παντα: συγγενης μου πηρε διπλωμα αυτοκινητου με ΚΟΥΡΙΕΡ, η Παρνηθα εχει γεμισει βιλαρες με ελικοδρομεια ... καλα παμε...
Τι ειναι μια λακουβα ...ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Μήπως να βάζουμε τον εργολάβο μέσα στην τρύπα και μετά το τσιμέντο?Και τι θα αλλάξει; Με 2 σταγόνες τσιμέντο που θα πέσουν πάνω του, πάλι ατσαλάκωτος θα φύφει από τις κατακόμβες που φτιάχνει...
Λες να είναι επίτηδες φτιαγμένα και να προετοιμάζονται για πόλεμο και να αφήνουν τα χαρακώματα έτοιμα;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το υπέδαφος της περιοχής είναι γεμάτο με πηγάδια,υπόγεια ποτάμια και σαθρό.Το οτι υποχώρησε το έδαφος μπορεί να δικαιολογηθεί.
Αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί Νίκο μου. Αυτό που συνέβει στον άνθρωπο όμως δεν μπορεί... Κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν...
Τι να πληρώσουν; Η ΑΔΕΙΑ πρέπει να τους αφαιρεθεί!!
Αν δηλαδή ο άνθρωπος σκοτωνόταν, τι θα έκαναν; Θα τον πλήρωναν;;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το υπέδαφος της περιοχής είναι γεμάτο με πηγάδια,υπόγεια ποτάμια και σαθρό.Το οτι υποχώρησε το έδαφος μπορεί να δικαιολογηθεί.
Αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί Νίκο μου. Αυτό που συνέβει στον άνθρωπο όμως δεν μπορεί... Κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν...
Τι να πληρώσουν; Η ΑΔΕΙΑ πρέπει να τους αφαιρεθεί!!
Αν δηλαδή ο άνθρωπος σκοτωνόταν, τι θα έκαναν; Θα τον πλήρωναν;;;;
Μα αυτό εννοούσα Γιώργη. Το 'πληρώνουν' δεν είχε την έννοια χρημάτων...
Καλημέρα, χρόνια πολλά - Γκρίνια