-
UNVEILED IN DETROIT
Vehicle: AMV8 Vantage
Model year: 2005
Manufacturer: Aston Martin
Wheelbase: 2600 mm
Length: 4347 mm
Width: 1874 mm
Height: 1298 mm
Engine: 4.3 liter all alloy V8What the automaker says: 'The AMV8 Vantage is a tailored two-seater sports car that retains a front mid-engine/rear-wheel drive layout. Its design work was undertaken by Henrik Fisker, Aston Martin's Design Director, and his key objective was to produce a thoroughly modern Aston Martin. Another aim was to ensure that the interior layout and equipment were unique to Aston Martin and could be easily carried over into the production car. There are also a number of traditional Aston Martin design cues which have been incorporated into the AMV8 Vantage's styling such as the front grille shape and the typical side strakes found on all Aston Martin models.'
What you should know: The design of the AMV8 was overseen by Henrik Fisker, whom Aston Martin hired away from BMW after Fisker's work on the Z8 roadster. Although Fisker wanted to create a vehicle that broke the typical Aston Martin design mold, he incorporated several Aston Martin cues, such as the grille and front quarter-panel openings seen in recent vehicles. But he insisted that the design not revert to the past.
-
UNVEILED IN DETROIT
Engine: 4.3 liter all alloy V8What the automaker says: 'The AMV8 Vantage is a tailored two-seater sports car that retains a front mid-engine/rear-wheel drive layout. Its design work was undertaken by Henrik Fisker, Aston Martin's Design Director, and his key objective was to produce a thoroughly modern Aston Martin. Another aim was to ensure that the interior layout and equipment were unique to Aston Martin and could be easily carried over into the production car. There are also a number of traditional Aston Martin design cues which have been incorporated into the AMV8 Vantage's styling such as the front grille shape and the typical side strakes found on all Aston Martin models.'
What you should know: The design of the AMV8 was overseen by Henrik Fisker, whom Aston Martin hired away from BMW after Fisker's work on the Z8 roadster. Although Fisker wanted to create a vehicle that broke the typical Aston Martin design mold, he incorporated several Aston Martin cues, such as the grille and front quarter-panel openings seen in recent vehicles. But he insisted that the design not revert to the past.
-
UNVEILED IN DETROIT
-
Πανεμορφο ειναι η γνωμη μου.
-
Η εταιρια δεν λεει ακομη ποια ειναι η ακριβης ιπποδυναμη. Οι φημες καλουν για 400 αλογα ομως. Ειναι σιγουρα περισσοτερα του 911 σε οποιαδηποτε μορφη του λεει η Μαζερατι, αρα οταν το GT3 παει μεχρι και 380...θα ελεγα οι φημες ειναι σωστες. Anyway, μ'αρεσει να βλεπω ανταγωνισμο σε πευτχημενα αυτοκινητα. Οπως το 911.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Πράγματι. Κούκλα.
Έχουμε πολλά Αστον Μαρτιν στο Τοροντο, υπάρχουν στο Σικάγο;
Υ.Γ. Σόρρυ που σου κλέβω το γκιφ.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Πράγματι. Κούκλα.
Έχουμε πολλά Αστον Μαρτιν στο Τοροντο, υπάρχουν στο Σικάγο;
Υ.Γ. Σόρρυ που σου κλέβω το γκιφ.
Μου το κλεβεις? Γιατι δικο μου ειναι?
Αστον εχω δει πολλα στην Δυτικη ακτη. Σαν Φραν., Λος Αντζελες, Scottsdale, κτλ.
-
Μου το κλεβεις? Γιατι δικο μου ειναι?Δική σου ανακάλυψη ήταν.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Δική σου ανακάλυψη ήταν.
Ανακαλυψη? Wow! Φαντασου τι χρωσταμε και σε αυτον που το ζωγραφισε και το και το κανει hosting.
-
Δική σου ανακάλυψη ήταν.
Ανακαλυψη? Wow! Φαντασου τι χρωσταμε και σε αυτον που το ζωγραφισε και το και το κανει hosting.
Θα αρχίσει να χρεώνει για κάθε χρήση.
-
Αυτο ειναι το πρωτο Αστον που μ'αρεσει οσον αφορα την εξωτερικη εφμανιση. Μπραβο στην Φορντ. Και κοντρα στην Πορσε τωρα.
-
Αυτο ειναι το πρωτο Αστον που μ'αρεσει οσον αφορα την εξωτερικη εφμανιση. Μπραβο στην Φορντ. Και κοντρα στην Πορσε τωρα.Είναι μια εξέλιξη του Βανταζ, και τα προηγούμενα είναι ωραία (και από κοντά ακομα ποιο ωραία). Τα περισσότερα Αστον μου αρέσουν.
-
Ρε παιδιά,λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω.Τα Aston είχαν πάντοτε μια αρχοντιά και στόχευαν στην στο συντηριτικό/αριστοκρατικό κοινό της Μ.Βρετανίας και με αυτά τα στοιχεία το κρίνω.
Σίγουρα,το design είναι φοβερό και οπωσδήποτε κουβαλάει ορισμένα από τα στοιχεία της εταιρίας πάνω.Γιατί όμως Αμερικάνικης αισθητικής; Ήδη το Zagatto ήταν too much.Το συγκεκριμένο Vanquish μου φέρνει σε Pontiac πίσω και Viper μπροστά.Είναι κρίμα,μιας και η Bentley εγκατέλειψε και αυτή το έντονο Βρετανικό look.Thank god τουλάχιστον για τις TVR και Lotus.Σταθερές αξίες.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Αυτο ειναι το πρωτο Αστον που μ'αρεσει οσον αφορα την εξωτερικη εφμανιση. Μπραβο στην Φορντ. Και κοντρα στην Πορσε τωρα.
Είναι μια εξέλιξη του Βανταζ, και τα προηγούμενα είναι ωραία (και από κοντά ακομα ποιο ωραία). Τα περισσότερα Αστον μου αρέσουν.
Σωστός. Και μένα μου άρεσαν τα περισσότερα. Άλλωστε πάντα η Aston έβγαζε ξεχωριστά αυτοκίνητα.
Και αυτό είναι ωραίο!
-
πολυ ομορφο.
τιμη;
Νικος
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Ρε παιδιά,λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω.Τα Aston είχαν πάντοτε μια αρχοντιά και στόχευαν στην στο συντηριτικό/αριστοκρατικό κοινό της Μ.Βρετανίας και με αυτά τα στοιχεία το κρίνω.Σίγουρα,το design είναι φοβερό και οπωσδήποτε κουβαλάει ορισμένα από τα στοιχεία της εταιρίας πάνω.Γιατί όμως Αμερικάνικης αισθητικής; Ήδη το Zagatto ήταν too much.Το συγκεκριμένο Vanquish μου φέρνει σε Pontiac πίσω και Viper μπροστά.Είναι κρίμα,μιας και η Bentley εγκατέλειψε και αυτή το έντονο Βρετανικό look.Thank god τουλάχιστον για τις TVR και Lotus.Σταθερές αξίες.
Ποιος ειπε οτι ειναι Αμερικάνικης αισθητικής;
-
Ρε παιδιά,λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω.Τα Aston είχαν πάντοτε μια αρχοντιά και στόχευαν στην στο συντηριτικό/αριστοκρατικό κοινό της Μ.Βρετανίας και με αυτά τα στοιχεία το κρίνω.
Σίγουρα,το design είναι φοβερό και οπωσδήποτε κουβαλάει ορισμένα από τα στοιχεία της εταιρίας πάνω.Γιατί όμως Αμερικάνικης αισθητικής; Ήδη το Zagatto ήταν too much.Το συγκεκριμένο Vanquish μου φέρνει σε Pontiac πίσω και Viper μπροστά.Είναι κρίμα,μιας και η Bentley εγκατέλειψε και αυτή το έντονο Βρετανικό look.Thank god τουλάχιστον για τις TVR και Lotus.Σταθερές αξίες.
Ποιος ειπε οτι ειναι Αμερικάνικης αισθητικής;
Ο gmak το είπε... Και το εξήγησε...και συμφωνώ απόλυτα μαζί του...
-
Σε αυτο το σημειο μπερδευτηκα για το τι ειπε ο gmak.
-
Μαλλον μια απο τις ομορφοτερες Aston Martin. Εκπληκτικη για μενα.
Αμερικανικης αισθητικης σιγουρα οχι.
Στην Αγγλια συζητουν τιμη γυρω στις GBP 60K. Μεχρι τωρα η φθηνοτερη
Aston στην Αγγλια GBP 95K η DB7 Vantage Coupe.
Σε αυτη την τιμη αρχιζει και με τρωει το χερι μου για την Baby Aston.
Οι Aston dealers στην Αγγλια δεν δεχονται deposits ακομα αλλα μονο
Letter of Intent. -
60 χιλ λιρες. Δηλαδη 80-90 χιλ Ευρω/δολ...
Λιγακι εκτος για εμενα.
Αλλα βεβαια ειναι και Aston Martin.
Ασχετο: για φαντασου να την βγαλεις βολτα και να στην γρατζουνισουν.
Μιλαμε για εγκληματικη ενεργεια.Ν.
Ο αντιπαλος της 911 απο την Αστον