-
Poio einai kata ti gnwmi sas to omorfotero autokinito pou gennithike (oxi kataskeuastike) pote?
Proswpika pisteuw oti oi Italoi einai koryfaioi ston tomea tou design.To omorfotero autokinito tha mporouse na einai i 'Ferrari 250GT Berlinetta'.Episis thewrw asximo to #1 tou sxetikou TOP50 tou teleutaiou teuxous tou ellinikou EVO.
Perimenw tis apantiseis kai ta sxolia sas. -
Poio einai kata ti gnwmi sas to omorfotero autokinito pou gennithike (oxi kataskeuastike) pote?
Proswpika pisteuw oti oi Italoi einai koryfaioi ston tomea tou design.To omorfotero autokinito tha mporouse na einai i 'Ferrari 250GT Berlinetta'.Episis thewrw asximo to #1 tou sxetikou TOP50 tou teleutaiou teuxous tou ellinikou EVO.
ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
LANCIA MONTECARLO. -
Αν και δεν πολυκαταλαβαίνω τη διαφορά 'γεννήθηκε'/'κατασκευάστηκε', αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω κάποιο ως ομορφότερο αυτό θα ήταν το παρακάτω:
LAMBORGHINI MIURA
-
Δεν ξέρω γιατί αλλά για εμένα το ωραιότερο αυτοκίνητο είναι η Alfa Romeo GTV, αυτή που κυκλοφορούσε τη δεκαετία του 80. Δεν ξέρω, αλλά αυτό το αμάξι κάτι μου έκανε. Βέβαια χαλούσε συνέχεια, αλλά δε μπορείς να τα έχεις και όλα...
Στα παρακάτω links έχει και άλλες φωτογραφίες.
http://www.gtv6.org/images/rosso_01.jpg
http://www.gtv6.org/images/rosso_int.jpg
http://www.gtv6.org/images/deceptionPass.jpg
http://www.gtv6.org/images/black_it.jpg -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αν και δεν πολυκαταλαβαίνω τη διαφορά 'γεννήθηκε'/'κατασκευάστηκε', αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω κάποιο ως ομορφότερο αυτό θα ήταν το παρακάτω:LAMBORGHINI MIURA
i diafora einai oti legontas gennithike pisteuw oti to autokinito den einai aplws ena antikeimeno alla kai pou exei psyxi....kati pio zwntano!!an deis to '60 seconds' me to nicholas cage tha deis oti dinoun sta autokinita pou prokeitai na klepsoun gynaikia onomatra...gia dyo logous.o enas apo autous einai na min tous katalabainoun oi alloi.o deuteros pisteuw oti einai autos pou proanefera....
telos pantwn....blepw episis oti simfwneis me to EVO!einai bebaia proswpiko gousto tou kathenos alla tha mou epitrepseis na pw oti to sygkekrimeno autokinito einai ASXIMO!!!
thanks... -
meco symfwnw oti i Alfa exei gennisei merika apo ta wraiotera autokinita apla pisteuw oti yparxoun poly omorfoteres Alfa apo ti sygkekrimeni.....
-
ΑΣΧΗΜΗ Η ΜIURA
Πολύ με στεναχώρησες... -
ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΠΑΡΑ 'ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΣΥΖΥΓΟ' ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟPIC...!
-
Ο χρήστης thano έγραψε:
meco symfwnw oti i Alfa exei gennisei merika apo ta wraiotera autokinita apla pisteuw oti yparxoun poly omorfoteres Alfa apo ti sygkekrimeni.....Μπορεί, αλλά εμένα αυτή μου αρέσει!
-
Ferrari 330 P4. Είναι κούκλα ρε παιδιά, δε συμφωνείτε (και αφήστε το...WRX STi...να λέει ό,τι θέλει...)?[/img]
-
V I P E R! ! ! ! !
-
-
Το ομορφότερο αυτοκίνητο ειναι κατάρχην το αυτόκίνητο του καθένα μας. Σε φιλοσοφική τώρα συζήτηση είναι πολλά. Δύσκολο να επιλέξεις ΕΝΑ. Όλες οι Φερράρι (εκτός μία) είναι όμορφες, οι περισσότερες Αλφα και Λαντσια, το μεγαλύτερο μέρος των υπεραυτοκινήτων είναι όμορφο και εντυπωσιακό. Είναι θέμα υποκειμενικό. Ο τίτλος έπρεπε να λέει για 'ομορφότερο αυτοκίνητο για τον καθένα μας'...
ΥΓ Σίγουρα για μένα δεν θα ήταν το viper.
-
Ποιο μας αρέσει λέμε cmarin οχι ποιο ΔΕΝ μας αρέσει
Σεβαστή η αποψή σου αλλα για μένα είναι κούκλα σε μια τιμή 'προσιτή' για κάποιον που είναι πολύ ανετος οικονομικά!Κοστίζει το καινούργιο μοντέλο γύρω στα 30.000.000Δρχ. όσο το impreza wrx. -
Ο χρήστης CM έγραψε:
....αλλα **για μένα **είναι κούκλα....Νομίζω πως εδώ είναι όλο το ζουμί. Αυτό εννοεί και ο Κώστας έτσι;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
....αλλα **για μένα **είναι κούκλα....
Νομίζω πως εδώ είναι όλο το ζουμί. Αυτό εννοεί και ο Κώστας έτσι;
Ακριβως. Και δεν ειναι σωστο που ερχονται αλλοι και λενε οτι το τι ειπες δεν ειναι ομορφο και οχι μονο αυτο αλλα ειναι ασχημο.
Στο στυλ:
'ΥΓ Σίγουρα για μένα δεν θα ήταν το viper.' (κλασικη μπηχτη)
'Είναι κούκλα ρε παιδιά, δε συμφωνείτε (και αφήστε το...WRX STi...να λέει ό,τι θέλει...)?' Αλλη μια μπηχτη
'alla tha mou epitrepseis na pw oti to sygkekrimeno autokinito einai ASXIMO!!! ' μπηχτηηηη...
Δεν καταλαβαινω γιατι αφου λεμε το τι μας αρεσει πρεπει να βαλουμε και την κακια μας μεσα και να πουμε οτι κατι αλλο (που καποιος ανεφερε ηδη) ειναι ασχημο η δεν μας αρεσει.
Πρεπει να αλλαξουμε τον τιτλο του θρεντ και να το βαλουμε
'πιο ειναι το ομορφοτερο αυτοκινητο και επισης φτυστε το αυτοκινητο που ανεφερε ο προηγουμενος'Νικος
-
Εμενα μ' αρεσει το Porsche 959
στην τριτη ταχυτητα:
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
'Είναι κούκλα ρε παιδιά, δε συμφωνείτε (και αφήστε το...WRX STi...να λέει ό,τι θέλει...)?' Αλλη μια μπηχτηΚαμμία σχέση...δεν τό'πιασες...
To ομορφότερο αυτοκίνητο που "γεννήθηκε" ποτέ!!