-
Οι 4Τροχοί είναι το μοναδικό περιοδικό στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη το οποίο έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει ονειρικές κατασκευές και αυτό οφείλεται κατα κύριο λόγο στο κύρος που εκπέμπει και εκτός Ελλάδος. Σκεφτόμουν λοιπόν το εξής 'Δεν είναι κρίμα ένα ελληνικό περιοδικό να μπορεί να δοκιμάζει τέτοια αυτοκίνητα και οι εμπειρίες αυτές να μην αποτυπώνονται και σε άλλα μέσα εκτός απο το χαρτί?' Δεν λέω, είστε το μοναδικό περιοδικό με αυτή τη δυνατότητα αποτύπωσης των συναισθημάτων σας απο μία δοκιμή στο χαρτί (αυτό οφείλεται και σε εσάς προσωπικά, αδύνατον να μη διαβάσω άρθρο σας.), αλλά τόσο η κινούμενη εικόνα όσο κυρίως ο ήχος είναι άλλο πράγμα! Σε μεταφέρει στον τόπο του 'εγκλήματος'. Γι'αυτό προτείνω κάθε τεύχος το οποίο 'φιλοτεχνείται' με δοκιμή '4Τ ΕΧΤRΕΜΕ', να συνοδεύεται απο ένα CD-ROM (δεν έχουν όλοι DVD-ROM) το οποίο θα καταγράφει τη δράση και την ένταση! Φανταστείτε να είχαμε ένα τέτοιο CD-ROM με τη Ferrari Enzo ή το Peugeot 206WRC! Βέβαια αν το κόστος αποτελεί τροχοπέδη σε κάτι τέτοιο, τότε εμένα δε μου πέφτει λόγος... (Επίσης ρίξτε μια ματιά και στο topic 4Τ Classic). Ειλικρινά με την πρότασή μου αυτή δεν έχω καμμία διάθεση εκδήλωσης οποιουδήποτε παραπόνου προς το περιοδικό 'μας'. Είναι μια απλή πρόταση. Να είστε πάντα καλά και καλή χρονιά!
-
Οι 4Τροχοί είναι το μοναδικό περιοδικό στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη το οποίο έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει ονειρικές κατασκευές και αυτό οφείλεται κατα κύριο λόγο στο κύρος που εκπέμπει και εκτός Ελλάδος. Σκεφτόμουν λοιπόν το εξής 'Δεν είναι κρίμα ένα ελληνικό περιοδικό να μπορεί να δοκιμάζει τέτοια αυτοκίνητα και οι εμπειρίες αυτές να μην αποτυπώνονται και σε άλλα μέσα εκτός απο το χαρτί?' Δεν λέω, είστε το μοναδικό περιοδικό με αυτή τη δυνατότητα αποτύπωσης των συναισθημάτων σας απο μία δοκιμή στο χαρτί (αυτό οφείλεται και σε εσάς προσωπικά, αδύνατον να μη διαβάσω άρθρο σας.), αλλά τόσο η κινούμενη εικόνα όσο κυρίως ο ήχος είναι άλλο πράγμα! Σε μεταφέρει στον τόπο του 'εγκλήματος'. Γι'αυτό προτείνω κάθε τεύχος το οποίο 'φιλοτεχνείται' με δοκιμή '4Τ ΕΧΤRΕΜΕ', να συνοδεύεται απο ένα CD-ROM (δεν έχουν όλοι DVD-ROM) το οποίο θα καταγράφει τη δράση και την ένταση! Φανταστείτε να είχαμε ένα τέτοιο CD-ROM με τη Ferrari Enzo ή το Peugeot 206WRC! Βέβαια αν το κόστος αποτελεί τροχοπέδη σε κάτι τέτοιο, τότε εμένα δε μου πέφτει λόγος... (Επίσης ρίξτε μια ματιά και στο topic 4Τ Classic). Ειλικρινά με την πρότασή μου αυτή δεν έχω καμμία διάθεση εκδήλωσης οποιουδήποτε παραπόνου προς το περιοδικό 'μας'. Είναι μια απλή πρόταση. Να είστε πάντα καλά και καλή χρονιά!
-
-
Το ψάχνουμε, το θέλουμε, κάποτε θα γίνει, έτσι ή αλλοιώς...
Που κολάμε; Στο τρελλό κόστος! Το πολύ μεγάλο τιραζ του περιοδικού εκτοξεύει το κόστος και απαιτείται χορηγός.
Πιστεύουμε μέσα στη χρονιά και ειδικότερα μέσα στο 1ο εξάμηνο να σε ικανοποιήσουμε και να σας-μας εκλήξουμε ευχάριστα... Το μας γιατί την ίδια μούρλα κουβαλάμε. Από ΚΚ μέχρι το νεότερο της ομάδας...
Μην αγχώνεσαι το καθε τι που βελτιώνει είναι καλοδεχούμενο...
Στράτης -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Που κολάμε; Στο τρελλό κόστος! Το πολύ μεγάλο τιραζ του περιοδικού εκτοξεύει το κόστος και απαιτείται χορηγός.
Πιστεύουμε μέσα στη χρονιά και ειδικότερα μέσα στο 1ο εξάμηνο να σε ικανοποιήσουμε και να σας-μας εκλήξουμε ευχάριστα... Το μας γιατί την ίδια μούρλα κουβαλάμε. Από ΚΚ μέχρι το νεότερο της ομάδας...
ΣτράτηςOK τοτε να μια αλλη ιδεα μεχρι που το κοστος του 'κοψιματος' 300,000 CD να πεσει σε σημιο που να ειναι λογικο το παραπανω.
Τι θα λεγατε για αποσπσματα Βιντεο μεσο του http://www.4troxoi.gr. Κατι τετοιο ειναι ιδιαιτερα φθηνο. Εδω εγω μπορω να το κανω με την DV Βιντεοκαμερα που εχω και το Pinnacle Video 8 προγραμμα. Ειναι πολυ ευκολο και ειναι πολυ περισσοτερο της 'σιωπης' απο πλευρας βιντεο. Ακομη και 1 λεπτο βιντεο του τεστ του Ενζο και ακομη πιο πολυ του τεστ του Edonis θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα απο την σιωπη (στο Ιντερνετ βρισκει κανεις πολλα Ενζο βιντεο, Edonis λιγα). Επισης σκεψου να βλεπαμε το GTA να γυρναει στην βροχερη ασφαλτο της πιστας του Μπαλοκο με τον ΑΤ στο τιμονι! Χιλιες φορες καλυτερα απο τις φωτο στο περιοδικο (υπερβαλω αλλα καταλαβαινετε τι εννοω). Εγω ειμαι διαθετημενος να σας βοηθησω απο τεχνικης πλευρας για το παραπανω και ειμαι σιγουρος οτι και αλλοι του χωρου, οπως ο Νικος, Αγης, το ιδιο θα πουνε.
-
Στρατη, ένα video σε avi μπορουμε να έχουμε απο το επόμενο 'καλό' test στα Μέγαρα!! Θα είναι καλή αρχή Υπάρχει η υποδομη... Αν όχι στο site των 4Τ, να το βγάλουμε στο forum
-
Ποιο θα είναι αυτό το 'καλό' τεστ, έτσι για να πάρουμε μια πρώτη γευση Παύλο?
-
AXA!
Oπως λετε εσεις οι δικοί μας εκεί πέρα, YES!
Αυτό λέει, γίνεται και θα προκύψει...
ΑΜΕΣΑ!
(πέρνα παρακαλώ την πρόταση και με ιμειλ στο sx και μη χαμογελας προτιμώ να στρίβω παρά τα πληκτρολόγεια...)
ΣΧΥΓ... Η αγία αννα έστειλε το πρόγραμμα των παιδιών! Ελαβες;
ο cmarin είναι ενας ακόμα απίστευτος φορουμας. Καμία σχέση με ΑΤ. -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ποιο θα είναι αυτό το 'καλό' τεστ, έτσι για να πάρουμε μια πρώτη γευση Παύλο?Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο υπόψη μου, απλά είπα οτι υπάρχει αυτή η δυνατότητα με μια καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανη που 'γράφει' αρχεια avi
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΣτράτηςOK τοτε να μια αλλη ιδεα μεχρι που το κοστος του 'κοψιματος' 300,000 CD να πεσει σε σημιο που να ειναι λογικο το παραπανω.
Τι θα λεγατε για αποσπσματα Βιντεο μεσο του http://www.4troxoi.gr. Κατι τετοιο ειναι ιδιαιτερα φθηνο. Εδω εγω μπορω να το κανω με την DV Βιντεοκαμερα που εχω και το Pinnacle Video 8 προγραμμα. Ειναι πολυ ευκολο και ειναι πολυ περισσοτερο της 'σιωπης' απο πλευρας βιντεο. Ακομη και 1 λεπτο βιντεο του τεστ του Ενζο και ακομη πιο πολυ του τεστ του Edonis θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα απο την σιωπη (στο Ιντερνετ βρισκει κανεις πολλα Ενζο βιντεο, Edonis λιγα). Επισης σκεψου να βλεπαμε το GTA να γυρναει στην βροχερη ασφαλτο της πιστας του Μπαλοκο με τον ΑΤ στο τιμονι! Χιλιες φορες καλυτερα απο τις φωτο στο περιοδικο (υπερβαλω αλλα καταλαβαινετε τι εννοω). Εγω ειμαι διαθετημενος να σας βοηθησω απο τεχνικης πλευρας για το παραπανω και ειμαι σιγουρος οτι και αλλοι του χωρου, οπως ο Νικος, Αγης, το ιδιο θα πουνε.
Έπρεπε να παρουμε σε βίντεο την βόλτα που κάναμε στο Chicago. Είναι εύκολο, συμφωνώ, με μια digital video camera, όμως για να φαίνεται επαγγελματικό (όπως αυτά από το Τop Gear) θα θέλει δουλειά και upgraded equipment.
Στρατη, είδες τα βίντεο από το Τop Gear;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο υπόψη μου, απλά είπα οτι υπάρχει αυτή η δυνατότητα με μια καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανη που 'γράφει' αρχεια avi
Oι περισσότερες δεν εχουν ήχο όμως και η ποιότητα βίντεο είναι χαμηλή. Χρειάζεται digital video camera ($1000).
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο υπόψη μου, απλά είπα οτι υπάρχει αυτή η δυνατότητα με μια καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανη που 'γράφει' αρχεια avi
Oι περισσότερες δεν εχουν ήχο όμως και η ποιότητα βίντεο είναι χαμηλή. Χρειάζεται digital video camera ($1000).
H δικη μου η φωτογραφικη μηχανη παιρνει μεχρι ενα λεπτο AVI με ηχο. Οχι μονο μια φορα. Αλλα ναι η ποιοτητα δεν ειναι Digicam.
Απο φωτογραφιες κανενα προβλημα. Επισης απο πλευρας αριθμο φωτογραφιων κανενα προβλημα.
Νικος
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
AXA!
Oπως λετε εσεις οι δικοί μας εκεί πέρα, YES!
Αυτό λέει, γίνεται και θα προκύψει...
ΑΜΕΣΑ!
(πέρνα παρακαλώ την πρόταση και με ιμειλ στο sx και μη χαμογελας προτιμώ να στρίβω παρά τα πληκτρολόγεια...)
ΣΧΥΓ... Η αγία αννα έστειλε το πρόγραμμα των παιδιών! Ελαβες;
ο cmarin είναι ενας ακόμα απίστευτος φορουμας. Καμία σχέση με ΑΤ.Ναι το πηρα της Αννας και εστειλα απαντηση σε αυτην και σε σενα και στον ΑΤ. ΤΟ ειδες? Επισης κασεττα νουμερο 2 εσταλθει.
ΟΚ. Θα σου στειλω την ιδια προταση στο email σου.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Οι 4Τροχοί είναι το μοναδικό περιοδικό στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη το οποίο έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει ονειρικές κατασκευές και αυτό οφείλεται κατα κύριο λόγο στο κύρος που εκπέμπει και εκτός Ελλάδος. Σκεφτόμουν λοιπόν το εξής 'Δεν είναι κρίμα ένα ελληνικό περιοδικό να μπορεί να δοκιμάζει τέτοια αυτοκίνητα και οι εμπειρίες αυτές να μην αποτυπώνονται και σε άλλα μέσα εκτός απο το χαρτί?' Δεν λέω, είστε το μοναδικό περιοδικό με αυτή τη δυνατότητα αποτύπωσης των συναισθημάτων σας απο μία δοκιμή στο χαρτί (αυτό οφείλεται και σε εσάς προσωπικά, αδύνατον να μη διαβάσω άρθρο σας.), αλλά τόσο η κινούμενη εικόνα όσο κυρίως ο ήχος είναι άλλο πράγμα! Σε μεταφέρει στον τόπο του 'εγκλήματος'. Γι'αυτό προτείνω κάθε τεύχος το οποίο 'φιλοτεχνείται' με δοκιμή '4Τ ΕΧΤRΕΜΕ', να συνοδεύεται απο ένα CD-ROM (δεν έχουν όλοι DVD-ROM) το οποίο θα καταγράφει τη δράση και την ένταση! Φανταστείτε να είχαμε ένα τέτοιο CD-ROM με τη Ferrari Enzo ή το Peugeot 206WRC! Βέβαια αν το κόστος αποτελεί τροχοπέδη σε κάτι τέτοιο, τότε εμένα δε μου πέφτει λόγος... (Επίσης ρίξτε μια ματιά και στο topic 4Τ Classic). Ειλικρινά με την πρότασή μου αυτή δεν έχω καμμία διάθεση εκδήλωσης οποιουδήποτε παραπόνου προς το περιοδικό 'μας'. Είναι μια απλή πρόταση. Να είστε πάντα καλά και καλή χρονιά!Φοβερη ιδεα αλλα μη ξεχνας οτι το CD ειτε VCD η SVCD η ποιοτητα ειναι πολυ χειροτερη απο DVD. Και τωρα τελως παντω ενα μεσο DVD κανει 70-100 δολαρια/ευρω.
Ειναι ευκολο με ενα Digi Cam και πολυ ευκολα το το μετατρεπουμε σε MPEG κτλ... Εμεις τοπικα ετοιμαζουμε ολοκληρο το WRC (2002) απο το Speed ( καναλι) σε DVD. Η πιοτητα θα ειναι το ιδιο με δορυφορικη προβολη.
Νικος
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Λιγοτερα τωρα πια. Το μονο που χρειαζεται ειναι μια DV βιντεοκαμερα. Εγω την δικη μου την πειρα $900 το καλοκαιρι και τωρα εχει $800 ηδη με $100 rebate. Ειναι η Sony DCR-TRV25.
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSH ... Dy2WQ8lSwT
Μαλιστα θα την χρισημοποιησω να παρω βιντεο απο την Εκθεση Αυτοκινητου του Σικαγο (αμεσως μετα αυτη του Ντιτρόιτ) και αναλογα με ποσο μερος μπορω να βρω για hosting θα διμοσιευσω στιγμιοτυπα online καπου.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Έπρεπε να παρουμε σε βίντεο την βόλτα που κάναμε στο Chicago. Είναι εύκολο, συμφωνώ, με μια digital video camera, όμως για να φαίνεται επαγγελματικό (όπως αυτά από το Τop Gear) θα θέλει δουλειά και upgraded equipment.Επρεπε αλλα ο καιρος εαν θυμασε ηταν χαλια. By the way, στους 60 βαθμους Φαρενάιτ το αυτοκινητο μου χανει τουλαχιστον 10 ιππους σε σχεση με 35 βαθμους Το επιβαβαιωσα την επομενη μερα που επεσε αποτομα η θερμοκρασια οπως ανεβηκε την ημερα της συναντησης.
Οσο για τα επαγγελματικα μηχανηματα, διαφωνω. Το μονο που θες ειναι ενα τριποδα και ενα φως ως εξτρα οπως αυτο για την δικη μου:
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSH ... DyJos8lSwg
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Λιγοτερα τωρα πια. Το μονο που χρειαζεται ειναι μια DV βιντεοκαμερα. Εγω την δικη μου την πειρα $900 το καλοκαιρι και τωρα εχει $800 ηδη με $100 rebate. Ειναι η Sony DCR-TRV25.
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSH ... Dy2WQ8lSwT
Μαλιστα θα την χρισημοποιησω να παρω βιντεο απο την Εκθεση Αυτοκινητου του Σικαγο (αμεσως μετα αυτη του Ντιτρόιτ) και αναλογα με ποσο μερος μπορω να βρω για hosting θα διμοσιευσω στιγμιοτυπα online καπου.
Και πως θα την στερεώσεις μέσα στο αυτοκίνητο; Θυμάσαι το βίντεο 911 & Μ5 στο Νιρμπουρινγκ; Η κάμερα ήταν σταθερά τοποθετημένη στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Και πως θα την στερεώσεις μέσα στο αυτοκίνητο; Θυμάσαι το βίντεο 911 & Μ5 στο Νιρμπουρινγκ; Η κάμερα ήταν σταθερά τοποθετημένη στο αυτοκίνητο.Το παραπανω ειναι μια σκηνη μονο. Μεσα απο το αυτοκινητο ενω το αυτοκινητο εν κινηση. Και παλι, με το χερι εισαι ΟΚ. Παλι, καλυτερα απο τιποτε. Τα υπολοιπα ομως δεν θελουν τιποτε ιδιατερο. Δηλαδη βιντεοσκοπηση του αυτοκινητου απο εξω ενω αυτο ειναι εν κινηση ή οχι. Βιντεοσκοπηση του αυτοκινητου εν σταση. Βιντεοσκοπηση του αυτοκινητου ενω κανουν τα μελη κατι σε αυτο (αλλαγη ελαστικων π.χ.). Οπως ειπα. Κατι στην αρχη ειναι πολυ καλυτερα απο οτι εχουμε στην διαθεση μας τωρα. Το οποιο ειναι τιποτε.
-
H δουλειά γινεται και με digital φωτογραφική. Η δικη μου γράφει 120sec ανα φορα, σε ανάλυση 320x240 με πολύ καλό ήχο. Άν κάποιος θέλει να δει δείγμα μπορώ να του στείλω σε email ένα γύρο από το Παραλληλοδρόμιο. Είναι προτιμότερη η digital γιατι περνάει το αρχείο άμεσα στον υπολογιστή χωρις την χρήση άλλων 'ακριβων' εξαρτημάτων και προγραμμάτων.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
ο cmarin είναι ενας ακόμα απίστευτος φορουμας. Καμία σχέση με ΑΤ.Εεεεε?
4TΡOXOI+CD-ROM (ΠΡΟΣ GTA)