-
[list:186is777]Με το 'μαγο' της ηλεκτρονικης δεν σχολειτε κανεις? [/list:u:186is777][list:186is777]Jean michel jarre λοιπον στην πρωτη θεση της δισκοθηκης μου[/list:u:186is777][list:186is777]Και απο ξενη μουσικη Yanni, Papathanasiou(αθανατη ελλαδα), bob marley, ub40,Ramazoti, milva, Albano&Romina power kαι εχει η.........λιστα.Οι παλιοι ισως θυμουνται Africa bambaata ,ini kamoze, Boney M!![/list:u:186is777][list:186is777]Aπο ελληνικα, Νταλαρας, Αρβανιτακη,Πυξ λαξ,Κατσιμιχαιοι, Γαλανη,Πορτοκαλογλου...................και φυσικα απ τη νεα γενια τον μεγαλο.............Νοτη [/list:u:186is777]
-
[list:1qejps41]Παιδες μολις πριν μια ωρα σχολασα.....κατεβασα μοτερ απο Honda [/list:u:1qejps41][list:1qejps41]Θα του πιω το αιμα [/list:u:1qejps41][list:1qejps41]Αραξα σπιτι και ξεθαψα ρε απιδια απ τη δισκοθηκη μου, τι λετε?[/list:u:1qejps41][list:1qejps41]ΕΚΕΙΝΟΣ+ΕΚΕΙΝΟΣ..............Παθος!!![/list:u:1qejps41][list:1qejps41]Γυναικαρα μου, δε σ αγαπω..................ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ[/list:u:1qejps41][list:1qejps41]Απορω πως με αντεχεις!!!![/list:u:1qejps41][list:1qejps41]Δεκαετια κλεισαμε παιδια!!![/list:u:1qejps41]
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
ΔΕΝ ακούω μουσική οταν οδηγάω! Το ραδιοκασσετόφωνο το χρησιμοποιώ μόνο για περίπτωση που γίνει καμμία στραβή, να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει κάποιος να με μαζέψει...:P:P:P:P:P:P:P:PPapaZent,
Να σε μαζέψει κάποιος απο, λέμε τώρα, ασφάλτινη SS 'Ελαφότοπο' ή
χωμάτινη SS 'Δρίσκος' ?
Πάντως , δύσκολο να κάνω λάθος , ΕΛΕΤΑ γάρ, μήπως 'σιαπέρ'ς καστρινά'?
Αποστόλης. -
Απο 'τερματισμένη' πρώτη , μέχρι 'Αθανασία' του Μάνου Χατζηδάκη,
Απο 'σκαστή' δευτέρα , μέχρι 'Moonflower' του Carlos Santana,
Απο 'γεμάτη' τρίτη , μέχρι 'Children of St. James' του Chuck Mangione,
Απο 'κούφια' τετάρτη' μέχρι 'In memory of Elizabeth Reed' των
Allman Brothers.
Απο 'κρεμασμένη' πέμπτη , μέχρι 'Take five' του Dave Brubeck
και σε ... λίγο , με την έκτη που .... έρχεται
δέν θα ακούω , αλλά θα .... διαπράττω ακούγοντάς (το ...?)
'The crime of the century' των Supertramp.Αποστόλης.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Λοιπόν ξέρετε τι ακούω εγώ?Μαντέψτε!!!
Οκ θα το πω....
Εεε..... ΤΙΠΟΤΑ!!
Γιατί πολύ απλά δεν έχω τίποτα από ραδιοcdκασετοφωνο.
Και δεν μπορώ να βάλω γιατί πρέπει να βρω αυτά του παλιού τύπου που έμπαιναν στα παλιά αυτοκίνητα!Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι επειδή το έχω συνηθίσει τόσο καιρό με εκνευρίζει απίστευτα η μουσική στο αυτοκίνητο!
Όχι ότι με τρελένει βέβαια και η κάθε κόρνα και εξάτμιση...(Λαζόπουλος) Συμπεθέρα , άν βρείς 'λαμπάτο' ραδιόφωνο αυτοκινήτου , θα ...πεθάνω !!!!!!
Ο μαλ@@@ς είχα και το ......πέταξα , που να με πάρει και να με σηκώσει!!!Αποστόλης
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Λοιπόν ξέρετε τι ακούω εγώ?
Μαντέψτε!!!
Οκ θα το πω....
Εεε..... ΤΙΠΟΤΑ!!
Και δεν μπορώ να βάλω γιατί πρέπει να βρω αυτά του παλιού τύπου που έμπαιναν στα παλιά αυτοκίνητα!Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι επειδή το έχω συνηθίσει τόσο καιρό με εκνευρίζει απίστευτα η μουσική στο αυτοκίνητο!
Όχι ότι με τρελένει βέβαια και η κάθε κόρνα και εξάτμιση...(Λαζόπουλος) Συμπεθέρα , άν βρείς 'λαμπάτο' ραδιόφωνο αυτοκινήτου , θα ...πεθάνω !!!!!!
Ο μαλ@@@ς είχα και το ......πέταξα , που να με πάρει και να με σηκώσει!!!Αποστόλης
Κανένα γραμμόφωνο?
Καμία λατέρνα!? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Λοιπόν ξέρετε τι ακούω εγώ?
Μαντέψτε!!!
Οκ θα το πω....
Εεε..... ΤΙΠΟΤΑ!!
Κανένα γραμμόφωνο?
Καμία λατέρνα!?Σάν κάτοχος , και εγώ παλαιού (ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΜΙ
αυτοκινήτου , προσπάθησα να κάνω χιούμορ , διαπράττοντας το θανάσιμο
αμάρτημα ..... (ποιό αλήθεια ?) να πώ ο μαλ@@@ς τον εαυτό μου
μαλ@@α , επειδή ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ κάτι πού ταίριαζε απόλυτα στο δικό μου αυτοκίνητο και πιθανώς στο AMI 8 σου.Το ύφος , 'κανένα γραμμόφωνο?
καμία(δική σου ορθογραφία) λατέρνα!?'
το επιστρέφω αυτούσιο , λέγοντάς σου, ότι άν ΟΝΤΩΣ ενδιαφέρεσαι ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΟΦΩΝΟ , στείλε pm .Αποστόλης.
-
Απο οσα εχετε γραψει ακουω τα παντα, εκτος απο οτιδηποτε ελληνικο (ελληνικο ροκ ακουω). τωρα παντα παει αναλογα με την ωρα, με την διαθεση, αλλα και με τον δρομο (και αναμνησεις που φερνει ο καθε δρομος-αμαν τι γραφω βραδιατικα). Εχουμε και λεμε λοιπον:
1ον τα chill out του Ministry of Sound για μεγαλα ταξιδια στην εθνικη αργα το βραδυ
2ον 80s Oldies οπως alfaville, Erasure, Human League κλπ 3ον Disco πχ stayin' alive YMCA klp οταν εχω και θηλυκη παρεα στο αυτοκινητο για να φτιαξουμε κεφι
4ον που και που λιγο reggae
5ον και κυριοτερον rock και heavy metal ολων των ειδων, Metallica, GNR, Deep Purple, Rainbow κλπ. Ειδικα σε λιμανακια και αλλα παρανομα στεκια ειναι μονοδρομος, η σε καμμια ψιληΣτην κινηση τοτε ραδιο με καποιον mainstream σταθμο, κυριως για ποικιλια γιατι τα cd μου ξερω τι εχουν απ' εξω και ανακατωτα.
ΥΓ Καθε Σαββατο νομιζω κατα τις 3-5 το απογευμα ο Kiss εχει μια τρομερη εκπομπη με δυο τυπους που βγαζουν τρομερο γελιο. Μια φορα σχολιαζαν το στριγκακι της Μαγκυς Χαραλαμπιδου μεσημεριατικα.....
-
Οι δικές μου επιλογές...
Για βραδινή οδήγηση κατι σε alternative-post rock, βλέπε Pink Floyd, Sigur Ros, Porcupine Tree, Portishead, Godspeed You Black Emperor αντε και τιποτα απο Radiohead ή Mogwai. Ίσως και οι Stereo Nova.
Για διαδρομές στην Αθήνα (μέσα στην κίνηση) κάτι δυνατό είτε απο κλασσικό ροκ (Zeppelin, Purple, Gallagher, Hendrix, Blue Oyster Cult etc.), νεότερο hard rock/grunge (Soundgarden, Alice In Chains, Bush, Pixies, Queens of the stone age κ.λ.π.) είτε απο νεότερο μέταλ (thrash, nu-metal, stoner, industrial κ.λ.π.) βλέπε Sepultura, System of a Down, Marilyn Manson, Incubus, Fu Manchu, Rob Zombie, Ministry, Nine Inch Nails κ.λ.π.
Και για τις πιο ατμοσφαιρικές φάσεις (π.χ. δύση ηλίου) κάτι σε Massive Attack, Dead Can Dance, Mike Oldfield η κανένα soundtrack του στυλ Insider, Blade Runner κ.λ.π. Παίζουν επίσης και πολλά ορχηστρικά soundtrack (Jerry Golsmith, James Horner, Phillip Glass, Michael Kamen κ.λ.π.)
Βέβαια υπάρχουν και συγκροτήματα που μπορώ να ακούω σε όλες τις φάσεις, είτε είμαι πηγμένος στην κίνηση είτε είμαι στην εθνική, βλέπε π.χ. Tool, Smashing Pumpkins, Paradise Lost και διάφορα άλλα...
Απο ραδιόφωνο κυρίως Rock Fm, αλλα σπάνια δεν θα έχω την σιντοθήκη μου μαζί μου στο αμάξι...
-
ασχετο.........αλλα ποσοι αραγε απο εμας ακουνε την μουσικη που τους αρεσει τοσο δυνατα ωστε ακομα και με κλειστα τα παραθυρα να υπερκαλυπτουν την ενταση της μουσικης των αλλων οδηγων διπλα τους;;;;
εγω ακουω πολλα ειδη μουσικης ......απο παλια ρεμπετικα εως και κλασικη και απο Τερζη εως Doors.........ομως οταν ακουω σχετικα δυνατα [λιγο σπανιο] και σταματαω σε φαναρι η περναω εξω απο καμμια καφετερια καλοκαιρι με κατεβασμενα παραθυρα αμεσως παει μονο του το χερι μου και κατεβαζει την ενταση.
οταν δε περνανε ή ακομα χειροτερα σταματανε διπλα μου αυτοι οι απεριγραπτοι τυποι με τα χιλιαδες βατ και τα sub να σε ''πατανε'' στο διαφραγμα αφου σπευσω να κλεισω αμεσως τα παραθυρα, μηπως και αποφυγω λιγη απο την καφριλα τους στην συνεχεια αναρωτιεμαι..........μα τι κουβαλανε ολοι αυτοι μεσα στο κρανιο τους;;;;;;;;
μπορει καποιος να απαντησει;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
αναρωτιεμαι..........μα τι κουβαλανε ολοι αυτοι μεσα στο κρανιο τους;;;;;;;;μπορει καποιος να απαντησει;;;;;;;;;
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΑΛΕΞ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
αναρωτιεμαι..........μα τι κουβαλανε ολοι αυτοι μεσα στο κρανιο τους;;;;;;;;
μπορει καποιος να απαντησει;;;;;;;;;
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΑΛΕΞ!!!
σωστος........ο κυνηγος!!!!!!! [εδω μου τα χαλας λιγο αλλα το καταπινω γιατι κατα τα αλλα σε βρισκω πολυ σωστο ]
-
Radio Floga 106.3 Blackman 103.1 kai otan ipirxe o 106.7.....
Ama den exo ellinika kana housaki i progressive...
Alla mpolikos Makis, Karras, Kostopoulos klp...
Iparxoun kai kati liga opws pix-lax h tripes alla gia liges stigmes mono...
O kathe enas me to sub perimenei tis kafeteries gia na to anoiksei gia na deiksei ti eftiakse.... Prosopika den exo provlima me ta klassika 'spatania'.. Les kai meis den pame sta club na akousoume tin mousiki se akoma megaliteri entasi ta 2 lepta pou tha xoume ton allo piso mas mas piraksan....
-
Καταρχας ηθελα να ανοιξω ενα topic με καποιο παρομιο θεμα οποτε ειμαι πολυ χαρουμενος που το βλεπω ειδη!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενος επισης που βλεπω οτι πολυ απο εσας ακουτε rock music κατι πολυ σπανιο στις μερες μας μιας και η μοδα εχει επηρεασει και αυτο το κομματι τις ζωης πολλων ανθρωπων και εχει ξεχαστει αυτη η πραγματικα σημαντικη μουσικη με ιστορια , διορατικοτητα και διαχρονικοτητα!!!
Εγω οπως καταλαβατε αλλωστε ακουω rock , heavy kai nu metal οχι μονο στο αμαξι αλλα παντου!!!!(Εκτος οταν με τραβανε σε κανα σκυλαδικο πολυ σπανια που απτο οποιο μετα απο μιση ωρα με τραβανε οι ιδιοι να φυγουμε γιατι αρχιζω και γαυγιζω )
Κορυφαια κομματια για ''μουσικη οδηγει'' ειναι τα εξης:
1.IRON MAIDEN - Hell is from here to eternity...
2.METALLICA - Fuel (και οτι αλλο υπαρχει απο τους κορυφαιους... )
Και ... για κατι πιο light
3.Marianne Faitfull - So sad (Cut my Veins...)Υ.Γ. Οποιος καταλαβε γιατι τα συγκεκριμενα κομματια καταλαβε...
- STAY METAL -
-
give me fuel give me fire give me that which i desire!
-
Σωωωωωωωωωωωωωωωωωστος ! ! !
Τερμα γκαζια ! ! !
Blood will fall like rain tonight !!![/quote]
-
Εγώ θα σας πώ αυτό:
Εθεάθη κόκκινη Alfa 147 στους δρόμους που χρησιμοποιούνται στις ειδικές του Παλλάδιου να πηγαίνει με τις πόρτες και τον Twin Spark στα κόκκινα και μέσα δύο περίεργοι τύποι να τραγουδούν δυνατά το Stargazer των Rainbow που έπαιζε στο CD
Ο οδηγός (προφανώς) ήμουν εγώ. Τον συνοδηγό δεν τον αποκαλύπτω (τον ξέρετε), σας το αφήνω για άσκηση!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τον συνοδηγό δεν τον αποκαλύπτω (τον ξέρετε), σας το αφήνω για άσκηση!Ο skullone. Τι κερδίζω;
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
Τι κερδίζω;Μα... την ευχαρίστηση που νοιώθει κάποιος όταν λύνει μια (όχι και τόσο δύσκολη είναι η αλήθεια) άσκηση αγαπητέ μου!
-
Προτείνω ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ για όταν είστε μέσα στην πόλη, πηγμένοι στο μποτιλιάρισμα και με τους Ομάρ Ταρίφ να σας κυκλώνουν...
N-Carkade 'Η Ταρίφα του Θανάτου'
Όταν σηκώνω το χέρι, ποτέ δε σταματάς
Αν με πάρεις κούρσα, τα ρέστα μου κρατάς
Το πουκάμισό σου μυρίζει ιδρωτίλα
Και το ταριφάδικο βρωμάει ποδαρίλαΕίσαι πάντα αξύριστος, το στόμα σου βρωμά
Ποτέ δεν παίρνεις τσίχλες από την τσιγκουνιά
Δεν ξέρεις να οδηγάς, τι ήθελα και μπήκα;
Δεν ξέρω πού με πας, είναι του θάνατου η ταρίφα*Ρεφραίν:
Κίτρινη, κίτρινη φυλή, κίτρινη
Και σιχαμερή, κίτρινη
Κίτρινη, κίτρινη φυλή, κίτρινη
Και σιχαμερή*Πάντα με αφήνεις σε κεντρικές οδούς
Τα στενάκια εσένα σου βγάζουν εμετούς
Στο ταξί σου πάντα το τάπερ με μπουγάτσα
Στα μαλλιά σου πάνω οι ψείρες κι η φοράτσαΟ δρόμος είναι κτήμα κι εσύ ο τσιφλικάς
Απάνω στο καπώ σου το αίμα της γριάς
Δεν ξέρεις να οδηγείς, τι ήθελα και μπήκα;
Δεν ξέρω πού με πας, είναι του θάνατου η ταρίφα
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ