-
Από εχτες παιδια, ο παππους WRX1 δεν είναι πια μαζι μας. Ο Σταυρος Κυρίκος έφυγε μακρια μας.
παντρευτηκα αλλα δεν εκανα παιδακια.
γιατι ετσι ξαφνικα απεκτησα εγγονακια.
Αυτα ηταν λογια του....Θερμά συλλυπητήρια
Το τελευταίο αντίο στον Σταύρο μας θα το πούμε
Δευτέρα 30/12/2002
Ωρα 16:30
Νεκροταφείο 'Κόκκινος Μύλος' -
Από εχτες παιδια, ο παππους WRX1 δεν είναι πια μαζι μας. Ο Σταυρος Κυρίκος έφυγε μακρια μας.
Δευτέρα 30/12/2002
Δευτέρα 30/12/2002
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ.
-
κρίμα...
-
...
-
Δεν μπορω να πιστεψω το μυνημα σου. Τι εγινε? Ποσο 'παππους' ηταν? Αυτος δεν 'ηταν' ο κυριος που δουλευε για μια μεγαλη εταιρια (νομιζω) σουπερμαρκετ και ταξιδευε στην Ερωπη αρκετα, κτλ? Μιλαμε για το ιδιο ατομο? Ειχα την εντυπωση οτι ηταν νεος ο ανθρωπος! Οχι?
-
Ήταν νεότατος άνθρωπος Γαβριήλ,μόλις 41 ετών.Απλώς στο TFRC ήταν από τους μεγαλύτερους σε ηλικία και τον βλέπαμε ως 'παππού' μας!
Υ.Γ. Ο παππούς ήταν που άνοιξε το τόπικ για το καλωσόρισμά σου Γαβριήλ στο TFRC.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ήταν νεότατος άνθρωπος Γαβριήλ,μόλις 41 ετών.Απλώς στο TFRC ήταν από τους μεγαλύτερους σε ηλικία και τον βλέπαμε ως 'παππού' μας!Υ.Γ. Ο παππούς ήταν που άνοιξε το τόπικ για το καλωσόρισμά σου Γαβριήλ στο TFRC.
Ακριβως!
Τι εγινε? Ατυχημα? Απιστευτο!
-
Θερμα συλληπητηρια.
Νικος
ΥΓ: τωρα που τον λεγατε παπου στα 41 με κανει να αισθανομαι τα χρονια μου.
-
ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ. -
Ειναι πραγματι πολυ γνωστος στο TFRC, ξερει κανεις πως εγινε το μοιραιο?
-
To moiraio egine thn paraskeuh to prwi......
Enw shkw8ike apo to krebati gia na paei sthn douleia tou, eixe duspnoia....
Kai ospou na katalaboun oi dikoi tou ti egine kai na tou feroun kati, pe8ane....... Apo pneumoniko oidhma......... -
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
To moiraio egine thn paraskeuh to prwi......
Enw shkw8ike apo to krebati gia na paei sthn douleia tou, eixe duspnoia....
Kai ospou na katalaboun oi dikoi tou ti egine kai na tou feroun kati, pe8ane....... Apo pneumoniko oidhma......... -
Syllipitiria kai apo mena. Dyskolo na pistepseis oti synebei kati tetoiose toso neo an8rwpo.
-
Πραγματικά κρίμα!!!
-
Συλληπητήρια και απο μένα (PRT) και ελπίζω όλοι να τον θυμόμαστε και να χαμογελάμε...
-
Μεγάλο Κρίμα!
Θερμά Συλληπητήρια στην οικογενειά του! -
Σταυρο μου.. σου γραφω κι απο εδω, για να το διαβασεις απο εκει που εισαι.
Εισαι απο τους καλυτερους ανθρωπους που εχω γνωρισει. Πραγματικος πριγκιπας.
Και σαν πριγκιπας που εισαι, σε σεβονται ολοι, ακουγοντας τις αποψεις σου και τις συμβουλες σου με αφοσίωση, αλλα πανω απ'όλα με την αγαπη να διακατεχει τα συναισθηματα τους.
Οταν σε πρωτογνωρισα μεσα στο club που τοσο αγαπησες, σε ρωτησα 'τι κανει ενας τετοιος ανθρωπος με παιδια σαν εμας που η κοινη γνωμη θελει να ειμαστε παλιοπαιδα?'
Δε μου απαντησες. Λιγο αργοτερα, οταν οργανωσαμε την φιλανθρωπικη μας κινηση του 2001 με τα παιδια του Περαματος, μου απαντησες: 'Να τι κανει ενας ανρθωπος σαν εμενα με εσας' , εννοωντας οτι ειμαστε τελικα οι ιδιοι ευαισθητοι ανθρωποι. Μονο που εσυ εισαι και σοφος. Σ'ευχαριστω και σ'ευχαριστουμε ολοι. Σε θυμομαστε παντα, και απο εδω και στο εξης ο στοχος μας ειναι τα οραματα σου.
Σ'αγαπαμε φιλε! -
Καλό ταξίδι Στάυρο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...
EFYGE O PAPPOUS :(