-
Δεν θυμαμαι εαν το εβαλα αυτο το τοπικ εδω. Ή μηπως ο Αγης. Το εχω βαλει στο CL φορουμ σιγουρα.
Το βιντεο ειναι τεραστιο. Διαρκειας 10 λεπτων. 104 ΜΒ
-
Δεν θυμαμαι εαν το εβαλα αυτο το τοπικ εδω. Ή μηπως ο Αγης. Το εχω βαλει στο CL φορουμ σιγουρα.
-
-
κανενα προβλημα να το κατεβασω απο την δουλεια
Νικος
-
Πάνω στην ώρα!!
Και έλεγα τι να κάνω τώρα, νάσου κι ένα βιντεάκι!!Τι απόλαυση αυτές οι συνδέσεις εδώ!! Πιο γρήγορα κατεβαίνει, παρά παίζει!!
(Κατεβάζει 103Κbps σταθερά, αλλά κατεβάζω και τα άντερά μου από Kazaa σε άλλο παράθυρο )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πάνω στην ώρα!!
Και έλεγα τι να κάνω τώρα, νάσου κι ένα βιντεάκι!!Τι απόλαυση αυτές οι συνδέσεις εδώ!! Πιο γρήγορα κατεβαίνει, παρά παίζει!!
(Κατεβάζει 103Κbps σταθερά, αλλά κατεβάζω και τα άντερά μου από Kazaa σε άλλο παράθυρο )
ΕΝΑ βιντεακι? Βλεπεις καλα?
-
Κατεβασα το Καζαα τις προαλλες και οταν το εγκατεστισα, δεν επεζε. Double click on the .exe and it would not start. I got Win 2000 on this laptop. Νικο γιατι?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Πάνω στην ώρα!!
ΕΝΑ βιντεακι? Βλεπεις καλα?
Βλακεία είπα. 103ΚΒps. 8Χ δηλαδή από όσο έλεγα!
Μάλλον τους φράκαρα τον σέρβερ!
Κατεβάζω και άλλο ένα από αυτά που έδωσες και κατεβαίνουν τώρα και τα δύο με 200 αθροιστικά.1,6Mbps συνολικά. Not bad, not bad!!!
Καλά, με έφτιαξες με τα βιντεάκια σήμερα!!
Βέβαια αν ήμουν σπίτι θα έκλαιγα... -
Κατεβασα το Καζαα τις προαλλες και οταν το εγκατεστισα, δεν επεζε. Double click on the .exe and it would not start. I got Win 2000 on this laptop. Νικο γιατι?Καποιο dll δεν εχεις μαλλον.
Αμα θες να κατεβαζεις κατεβασε το ΙMesh.
Προσεχε τα spyware software που εχουν ολα αυτα τα προγραματα.
Κυριως ενα dll. clint.dll το λενε. Εχω ενα fake που μπορεις να αντικαταστισεις το original που ερχεται με το ιMesh.Νικος
-
Κατεβασα το Καζαα τις προαλλες και οταν το εγκατεστισα, δεν επεζε. Double click on the .exe and it would not start. I got Win 2000 on this laptop. Νικο γιατι?Στο δικό μου με Win2000 παίζει μια χαρά.
Δοκίμασε να βάλεις το lite που δεν έχει και διαφημίσεις. -
Επισης εχω το Morpheus στο λαπτοπ μου. Λες να χαλαει το ενα το αλλο για λογους ανταγωνισμου? χεχεχε....
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Κυριως ενα dll. clint.dll το λενε. Εχω ενα fake που μπορεις να αντικαταστισεις το original που ερχεται με το ιMesh.Νικος
Τι εννοείς;
Τι ακριβώς παρακολουθούν; -
Κατεβασα το Καζαα τις προαλλες και οταν το εγκατεστισα, δεν επεζε. Double click on the .exe and it would not start. I got Win 2000 on this laptop. Νικο γιατι?
Στο δικό μου με Win2000 παίζει μια χαρά.
Δοκίμασε να βάλεις το lite που δεν έχει και διαφημίσεις.Πως στο καλο το βγαζω αυτο το GAIN που εχει πρηξει στην διαφημηση?
-
Δοκίμασε να βάλεις το lite που δεν έχει και διαφημίσεις.Πως στο καλο το βγαζω αυτο το GAIN που εχει πρηξει στην διαφημηση?
Control Panel
Add/Remove Programs
μετά ψάξε το πρόγραμμα, συνήθως είναι εκεί και τα βγάζεις κατευθείαν.
Και εμένα με είχε ταράξει ένα πρόγραμμα στο desktop και δεν είχε uninstaller, αλλά έτσι τελικά έφυγε.
-
Τι εννοείς;
Τι ακριβώς παρακολουθούν;Το που πας και τι ψαχνεις κτλ...
Μερικοι λενε οτι ειναι για marketing purposes και μερικοι λενε οτι στελνει πληροφοριες για τα IP που πηγαινεις κτλ..
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Τι εννοείς;
Τι ακριβώς παρακολουθούν;Το που πας και τι ψαχνεις κτλ...
Μερικοι λενε οτι ειναι για marketing purposes και μερικοι λενε οτι στελνει πληροφοριες για τα IP που πηγαινεις κτλ..
Νικος
Και αυτό γίνεται όταν το πρόγραμμα που έχεις είναι ενεργό, ή διαρκώς;
-
άμα δεν βγαίνει έτσι (νομίζω βγαίνει), start up,run,γράψε:msconfig και στο load on startup un-tick αυτό που θες να απενεργοποιήσεις.Works like a charm παντού.
-
Βασικά απλά κατεβάστε το Ad-Aware!Τα βρίσκει και τα σβήνει μόνο του όλα τα spyware!Το έχω εδώ και καιρό.
Επίσης για αντίστοιχα videos κοιτάξτε στο kazaa ψάχνοντας για street racing ή έστω car racing.Έχει τεράστια ποικιλία με ότι μπορείτε να φανταστείτε!Έχω ήδη 3 giga videos και ακόμα βρίσκω κάποια που δεν έχω... -
ναι καλο ειναι.
Επισης εχω και ενα που σκοτωνει τα pop ups...To λενε free_surfer
Nikos
-
Control Panel
Add/Remove Programs
μετά ψάξε το πρόγραμμα, συνήθως είναι εκεί και τα βγάζεις κατευθείαν.
Και εμένα με είχε ταράξει ένα πρόγραμμα στο desktop και δεν είχε uninstaller, αλλά έτσι τελικά έφυγε.
Το εκανα αυτο. Δεν εχει uninstaller to GAIN.
Video: Στο Nurburgring με ενα 911 GT3 κινηγωντας ενα M5