-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΒΟ ALETIS;
H ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΜΚΟ ΕΛΛΑΣ;ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! -
H ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΜΚΟ ΕΛΛΑΣ;ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ 4 ΤΡΟΧΟΙ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ; -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΕΛΒΟ ALETIS ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ SITE E-GO.GR ME THN ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΛΒΟ ALETIS ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. [/list]
-
για να πεις 3 πράγματα έπρεπε να κάνεις 3 posts? Η μήπως είναι κόλπ για να προλάβεις τον GeorgeTabs? :P:P
Για το aletis που λέτε δεν έχω ακούσει τίποτα μετα το μπάμ που έγινε με την παρουσίασή του, άρα η ιδέα φαλήρισε όπως και όλες οι άλλες ελληνικές πρωτοβουλίες.
Πάντως οταν προσπάθησα να γνωρίσω τον δημιουργό του, όντας επίσης Γιαννιώτης (με την ευρύτερη έννοια του όρου έστω) δεν είχα μεγάλη επιτυχία καθώς αποφάνθηκε πως είναι very busy που μπορεί να ήταν, αλλά δεν θα του έτρωγα πολύ απο τον πολύτιμο χρόνο του ούτως ή άλλως. Τέλος πάντων ελπίζω η ιδέα να προχωρήσει γιατί η Ελλάδα την χρειάζεται... -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
για να πεις 3 πράγματα έπρεπε να κάνεις 3 posts? Η μήπως είναι κόλπ για να προλάβεις τον GeorgeTabs? :P:PΝα παίρνουμε δώρο πληκτρολόγιο κάθε 10.000 δημοσιεύσεις;
Αν τις φτάσω ποτέ είναι βέβαιο πως θα έχω λιώσει το δικό μου!! -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Για το aletis που λέτε δεν έχω ακούσει τίποτα μετα το μπάμ που έγινε με την παρουσίασή του, άρα η ιδέα φαλήρισε όπως και όλες οι άλλες ελληνικές πρωτοβουλίες.
Πάντως οταν προσπάθησα να γνωρίσω τον δημιουργό του, όντας επίσης Γιαννιώτης (με την ευρύτερη έννοια του όρου έστω) δεν είχα μεγάλη επιτυχία καθώς αποφάνθηκε πως είναι very busy που μπορεί να ήταν, αλλά δεν θα του έτρωγα πολύ απο τον πολύτιμο χρόνο του ούτως ή άλλως. Τέλος πάντων ελπίζω η ιδέα να προχωρήσει γιατί η Ελλάδα την χρειάζεται...Σχεδίαζαν να το βγάλουν στην αγορά;
Νόμιζα πως απλά ήταν μελέτη...
Τώρα αν είναι έτσι, για ποιο λόγο να πληρώσουν για μελέτη χωρίς να σκοπεύουν να κάνουν κάτι παραπάνω, μόνο η ΕΛΒΟ ξέρει...Η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο όχημα θα είχε πολλές ελπίδες για γραφεία ενοικιάσεως το καλοκαίρι αν ήταν και προσιτό, και θα έδινε δουλειά σε αρκετό κόσμο.
Υπάρχει περίπτωση να ετοιμάζεται κάτι και απλά να μην ανακοινώνεται για να κάνει την μεγάλη έκπληξη; Άλλωστε δεν θυμάμαι να είχε προαναγγελθεί και το στάδιο το οποίο είδαμε... Προτιμώ έργα αθόρυβα, παρά φασαρία για το τίποτα (όπως γέφυρε, πίστες, και λοιπές ιστορίες...)
-
Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι το ALETIS το φαγαν τα διαπλεκομενα. Γενικοτερα υπηρχε η ιδεα στην ΕΛΒΟ για δημιουργια ενος αυτοκινητου με βαση το POLO αλλα στην προκημενη περιπτωση το θεμα ηταν να φαγωθουν καποια λεφτα και τιποτε αλλο. Μην περιμενετε να το δειτε στους δρομους. Ηταν και αυτο μια τζουφια υποθεση. (Μακαρι να βγω ψευτης) Μονο η ΝΑΜΚΟ νομιζω οτι κατι ετοιμαζει αλλα ας μας πει καποιος απο εκει μεσ ι ακριβως...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΒΟ ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΗ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ.....ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΝΒΕΡ;ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟXΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ PROJECTS!!!!!!!!!!
EINAI ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. [/b][/u]
-
Καλα που μου το θυμισες. (Για την γιορτη)
Παντως εγω εβλεπα και πολλα λεωφορεια ΕΛΒΟ.
Νικος
-
Ναι και είναι και αρκετά καλά τα λεωφορεία της. Χρονια πολλά Nick και σε όλους τους Νικολήδες του φόρουμ. Κοιτα να δείς είσαι συνονόματος με τον πατέρα μου και ξέχασα να σου ευχηθώ
Θανάσης
ΕΛΒΟ ALETIS