-
Τσανταλια τα νευρα μου και σημερα το πρωι
Μετα απο 40 λεπτα ψαξιμο για παρκινγκ στο Παγκρατι, στο δρομο απο το μερος που αφησα το αμαξι μεχρι το γραφειο (περιπου 1,5 χιλιομετρο παρεπιπτοντως) σκεφτομουν τροπους να ξεφυγω απο αυτην την τρελλα. Λεω τι ωραια που θα ηταν να το εβαζα σε εκεινο το παρκινγκ που ειναι διπλα. Υστερα θυμαμαι το μηνιαιο 'νοικι' που μου ζητησαν και ενοιωσα οτι μενω στο beverly hills. Εκεινη τη στιγμη φτανω στο γραφειο και κοιταω αριστερα μου. Και τι να δω;;;; Ω τι εκπληξη, το ιδιο εγκαταλελειμενο lada που βλεπω τα τελευταια 5 χρονια. Τοτε θυμαμαι και το autobianchi του προηγουμενου στενου, το fiat του προπροηγούμενου και τον παραλληλο δρομο που εδω και χρονια εχει στασιμες τις ιδιες αμερικανικες νεκροφορες που βλεπαμε στα εργα λιγο μετα τον πολεμο. Τι περιοχη και αυτη το Παγκρατι λέω... Ομως τοτε θυμαμαι οτι θα γυρισω και στο σπιτι μου στο Γαλατσι και οταν παλι θα ψαχνω με τις ωρες, θα δω μπροστα μου τα ιδια αυτοκινητα, στις ιδιες θεσεις που ηταν και οταν παιζαμε διπλα τους σαν παιδια, με καμια 50αρια μπουκαλια απο κατω τους, για αναγνωριση των χρονων παλαιοτητας και συνηθως και με την προειδοποιηση του δημου προς τον ιδιοκτητη, που βρισκεται τοσα χρονια εκει μισοσκισμενη απο τις βροχες και τις αλλες κακοκαιριες.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑ...ΓΚΟΥΑΝΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ)????? -
Μετα απο 40 λεπτα ψαξιμο για παρκινγκ στο Παγκρατι, στο δρομο απο το μερος που αφησα το αμαξι μεχρι το γραφειο (περιπου 1,5 χιλιομετρο παρεπιπτοντως) σκεφτομουν τροπους να ξεφυγω απο αυτην την τρελλα. Λεω τι ωραια που θα ηταν να το εβαζα σε εκεινο το παρκινγκ που ειναι διπλα. Υστερα θυμαμαι το μηνιαιο 'νοικι' που μου ζητησαν και ενοιωσα οτι μενω στο beverly hills. Εκεινη τη στιγμη φτανω στο γραφειο και κοιταω αριστερα μου. Και τι να δω;;;; Ω τι εκπληξη, το ιδιο εγκαταλελειμενο lada που βλεπω τα τελευταια 5 χρονια. Τοτε θυμαμαι και το autobianchi του προηγουμενου στενου, το fiat του προπροηγούμενου και τον παραλληλο δρομο που εδω και χρονια εχει στασιμες τις ιδιες αμερικανικες νεκροφορες που βλεπαμε στα εργα λιγο μετα τον πολεμο. Τι περιοχη και αυτη το Παγκρατι λέω... Ομως τοτε θυμαμαι οτι θα γυρισω και στο σπιτι μου στο Γαλατσι και οταν παλι θα ψαχνω με τις ωρες, θα δω μπροστα μου τα ιδια αυτοκινητα, στις ιδιες θεσεις που ηταν και οταν παιζαμε διπλα τους σαν παιδια, με καμια 50αρια μπουκαλια απο κατω τους, για αναγνωριση των χρονων παλαιοτητας και συνηθως και με την προειδοποιηση του δημου προς τον ιδιοκτητη, που βρισκεται τοσα χρονια εκει μισοσκισμενη απο τις βροχες και τις αλλες κακοκαιριες.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑ...ΓΚΟΥΑΝΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ)????? -
εγώ είμαι ένας άλλος ΜΑΛΑΚΑΣ που μετακόμισα από το Παγκράτι στην Κυψέλη
Στο δρόμο του Δημοτικού Διαμερίσματος έχει 5 αυτοκίνητα παρατημένα.
Φανταστείτε στους υπόλοιπους
ΤΟ μόνο που έχει κάνει ο δήμος είναι να βάλει μπάρες για τις δικές τους θέσεις μπροστά στο γραφείο και να μας φοράει κλήσεις
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ παρει τηλέφωνο
-
πω πω βρε παιδία τι θέμα πιάσατε παλι...στη δική μου γειτονιά που είναι σχετικά κοντά σας...Π.Άρεως, ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης με διαχωριστική στη μέση και σε απόσταση 100m μπορείς να βρείς 4-5 εγκατελειμένα αυτοκίνητα...αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την απομάκρυνση τους...και καταλήγει λοιπόν ο κάθε ένας απελπισμένος πολίτης και το βάζει ανάμεσα στα διαχωριστικά ξέρετε εκεί που βγαίνουν οι κάθετοι οδοί και κλείνει την πρόσβαση προς το αντίθετο ρεύμα και αναγκάζεσε να κάνεις όλο τον δρόμο στην άνοδο ή κάθοδο αν θέλεις να περάσεις στο αντίθετο ρεύμα...να μην πω και την εξυπνάδα που κάνουν μερικοί με μικρά αυτοκίνητα...το βάζουν στη θέση του κάδου απορριμάτων κάθετα στον δρόμο...εγώ αρκουμε στο να σκάω 40,000δρχ στο παρκινγκ, μήπως και σώσω και το αυτοκίνητο μου και τα νεύρα μου, αλλά και την σωματική μου ακεραιότητα καθώς το πιο πιθανό μέρος που μπορεί θα βρείς να παρκάρεις απαιτεί μετά διάσχιση αλσυλίου!!!
αυτά λοιπόν για να μην πιάσουμε τα 2πλά-3πλα αυτοκίνητα κάθε οικογένειας!!! -
Όλοι οι δήμοι έχουν ειδική υπηρεσία για την απομάκρυνη των εγκαταλελειμένων. Απλώς πρέπει να βρείτε το ανάλογο τηλέφωνο και να έχετε λίγη υπομονή. Αν δεν πάρετε εσείς τηλέφωνο (και 2 και 3 φορές ) κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί.
-
Ακούστε και αυτό!
Πριν 2 μήνες είχα παρκάρει παράνομα και μου πήραν τις πινακίδες (δεν θα εξετάσουμε εδώ αν είναι υπερβολική ποινή ή όχι)
Πάρκαρα λοιπόν το αυτοκίνητο μου για 20 μέρες όπως λέει ο νόμος και δεν το κουνούσα.
Τι χαζός που ήμουνα όμως !!!
Δεν ήξερα ότι το αυτοκίνητο πρέπει να γυαλίζει και να λάμπει από καθαριότητα...
Γιατί το λέω?Γιατί στην 15η μέρα βλέπω αυτοκόλλητο εγκαταλελειμμένου ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ .
Μίλησα με τον υπεύθυνο και με το γνωστό ύφος του Δημ. Υπαλλήλου σαν να με ξέρει περίπου 40 χρόνια μου λέει τις εξής 3 ατάκες:
-«Άσε, όλοι τέτοια σημειώματα αφήνουν»
-«Ρε φίλε ήταν τόσο βρώμικο και ήταν εκεί 15 μέρες που νομίζαμε ότι το παράτησες»
-«Άσε που είχε μαζέψει και τόση βρώμα και έπρεπε να το πας σε άλλη θέση για να μπορούμε να καθαρίσουμε το δρόμο»
-«Απαγορεύεται να το έχεις πολλές μέρες στην ίδια θέση»Αφού φώναζα σαν βλάκας στο τηλέφωνο και με έγραφε κανονικά τελικά έχω 2 απορίες
1)Αν πάω διακοπές για 2 μήνες όταν γυρίσω το αυτοκίνητο μου θα είναι σε καμία μάντρα?
2)Αν όντως το άλλαζα θέση και στο δρόμο για να βρω θέση (κάτι που διαρκεί περίπου 20 λεπτά κατά μέσο όρο για Κυψέλη) με σταματούσε POLICE επειδή δεν είχα πινακίδες...τι θα έλεγα!?
ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έκανα διόρθωση γιατί έγραψα ότι θα σας πω για 3 ατάκες και τελικά σας είπα 4!!!
-
Καλα sirgus, αυτο ειναι απο τα αγραφα, εμεις παρακαλαμε να παρουν τα αλλα εγκαταλελειμενα αυτοκινητα και εσενα στο σταμπαρανε σε χρονο μηδεν... που μενεις να μετακομισω; Οσον αφορα τις αναλογες υπηρεσιες του δημου που ανεφερε ο takinen, μακαρι να ηταν μονο 2-3 τα τηλεφωνα, αλλα επειδη ακριβως διπλα απο την εισοδο της πολυκατοικιας μας ειναι παρατημενο ενα αμερικανικο αυτοκινητο απο εναν ανθρωπο που εχει πεθανει εδω και 2,5 χρονια, σε πληροφορω πως η απαντηση τους στα μηνιαια απο τοτε τηλεφωνηματα απο ολους τους κατοικους ειναι να περιμενουν ωσπου να εντοπιστουν αρκετα αυτοκινητα για να μαζεψουν, γιατι αλλιως δε τους συμφερει να μισθωσουν γερανο!!!! Ε σε αυτο τι να πω, που αν δεν τα εχουν εντοπισει που ειναι δεκαδες ειναι βλακες και εκτος των αλλων αν ηταν μονο αυτο το αυτοκινητο σε ολο το δημο θα επρεπε να μεινει εκει για παντα, κατι σαν ενα μνημειο στις αμερικανικες νεκροφορες????
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
...αλλα επειδη ακριβως διπλα απο την εισοδο της πολυκατοικιας μας ειναι παρατημενο ενα αμερικανικο αυτοκινητο απο εναν ανθρωπο που εχει πεθανει εδω και 2,5 χρονιαΥπάρχει ένα παρατημένο Chevrolet (κάπου στα 7 μέτρα το βλέπω !!) στην Αθήνα!!! Μήπως λες αυτό !? Αν λες αυτό τότε να σου πω ότι και άλλα να βρεθούν ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!!
Είναι σε ένα πάρα πολύ μικρό στενάκι στο οποίο μπαίνεις από μεγάλο δρόμο (και άρα μπορούσε να στρίψει για να μπει) αλλά βγαίνεις σε άλλο μικρό δρόμο που δεν στρίβει με τίποτα!
Δηλαδή για να βγει από εκεί μόνο με όπισθεν βγαίνει !(Μία χάρη...
Αν κάποιος δει κάποτε κάποιο εγκαταλελειμμένο Citroen Αmi 8 ας μου στείλει ένα e-mail please...thanks!) -
Διαβαστε το ενθετο των 4Τ οδηγος επιβιωσης στην τελευταια σελιδα(34). Περιληπτικα αναφερω:
Απο τη στιγμη που σου επικολουν ειδοποιηση στο παρμπριζ εχεις δεκαπεντε μερες να αντιδρασεις μεχρι να μεταφερθει στον ΟΔΔΥ και μετα ο ΟΔΔΥ περιμενει και ενα μηνα μηπως ενδιαφερθεις. Μετα το κομματιαζουν. Ενας μονο ανα χιλιους ιδιοκτητες εμφανιζεται αναζητωντας το αυτοκινητο του. -
Στην περιοχή μου παρκάρει ένας αρχαίος σκαραβαίος. Στο ίδιο σημείο είναι επί μήνες. Όμως ο ιδιοκτήτης του πληρώνει διαρκώς τα τέλη, τα ασφάλιστρα και όλα τα λοιπά, και το δηλώνει κανονικά στην εφορία. Αυτό δεν με πολυενοχλεί. Όμως ο επόμενος γείτονας που παρκάρει κολλητά δίπλα του, έχει καταθέσει πινακίδες, δεν πληρώνει ασφάλεια και τέλη. Γιατί να μου στερεί λοιπόν το δρόμο που εγώ πληρώνω;;
Τέλος με τα 2-3-15 αυτοκίνητα της κάθε οικογέειας δεν έχω πρόβλημα. Τι να κάνουν οι καημένοι που θέλεις 2 για να πηγαίνεις καθημερινά στο κέντρο; Έχω γειτόνισσα που έχει 2 αυτοκίνητα επειδή το ιατρείο της είναι στο δακτύλιο. Μένει ολομόναχη!!! Αλλά τι να κάνει; (πάνως έχει θέσεις στο υπόγειο, αλλά και να μην είχε σε αδιέξοδο την βάζουν...)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στο δρόμο του Δημοτικού Διαμερίσματος έχει 5 αυτοκίνητα παρατημένα.Kαλά για 5 ψωροπαρατημένα αυτοκίνητα το κάνεις θέμα φίλε coyote;
Έλα στη γειτονιά μου στο Γκύζη να δεις σε 300 μέτρα δρόμο 14 (ναι δεκατέσσερα) παρατημένα. Kαι να αναγκάζεσαι να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο του Eφετείου και να η κλήση των 60 ευρώ.
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
Στο δρόμο του Δημοτικού Διαμερίσματος έχει 5 αυτοκίνητα παρατημένα.
Kαλά για 5 ψωροπαρατημένα αυτοκίνητα το κάνεις θέμα φίλε coyote;
Έλα στη γειτονιά μου στο Γκύζη να δεις σε 300 μέτρα δρόμο 14 (ναι δεκατέσσερα) παρατημένα. Kαι να αναγκάζεσαι να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο του Eφετείου και να η κλήση των 60 ευρώ.
Χθες τα σηκωναν γερανοι στο δρομο που ειναι η εισοδος του Εφετειου και συγκεκριμενα κοντα στο φαναρι. Πολυ καλα εκαναν βεβαια, αλλα αμα σε κλεισει καποιος διπλοσειρα οχι μονο γερανος δεν ερχεται, αλλα αν εισαι τυχερος μονο περιπολικο μετα απο δυο ωρες και ισως να κοψει κληση.
-
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ALPINE A110 ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΑΓΕ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΔΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. [/b]
-
Το απόλυτο γέλιο έπεσε στη γειτονιά μου, στο Γαλάτσι. Κατά μαρτυρία της μάνασ μοθ (εγώ είδα μόνο το αποτέλεσμα):
Σκάει μύτη γύφτος με φορτηγό και γερανό ο οποίος ζαχαρώνει τα παρατημένα στο πάρκο-αλάνα. Αρχικά έψαχνε τους ιδιοκτήτες στα γύρς σπίτια. Με την άδεια ενός πήρε ένα, βούτηξε στη ζούλα άλλο ένα και μην τον είδατε τον κύριο!
Εύγε του! Άντε να έρθει να μαζέψει και τα υπόλοιπα για να μάθουν μερικοί-μερικοί! -
Σοβαρα μιλας? Δε του λες να ερθει και στις αλλες γειτονιες του Γαλατσιου ? Αφου δεν πορουν να κανουν τη δουλεια οι δημοι να την αναθεσουμε σε γυφτους, πιο σιγουρα αποτελεσματα/.....
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Σοβαρα μιλας? Δε του λες να ερθει και στις αλλες γειτονιες του Γαλατσιου ? Αφου δεν πορουν να κανουν τη δουλεια οι δημοι να την αναθεσουμε σε γυφτους, πιο σιγουρα αποτελεσματα/.....Πως λεμε 'βρηκε ο γυφτος τη γενια του'!!!
-
Μπροστά στο σπίτι μου είναι 2 εγκαταλελειμένα.
Εντόπισα το σπίτι του ενός ιδιοκτήτη. Μένει στον ίδιο δήμο αλλά 1χλμ μακριά.
Φαίνεται δεν θέλει να δεσμεύει τις θέσεις μπροστά από το σπίτι του.Έτσι μου'ρχεται να το πλύνω.
Πάντως μιλούσα με έναν Αυστραλό (φιλειρηνικός λαός) και μου είπε πως σε αντίστοιχη περίπτωση θα το'χε σαβουριάσει και θα το πέταγε στην μέση του δρόμου να το μαζέψει γερανός αναγκαστικά.
Χμμ συμπέρασμα... προσέχετε πολύ αν πάτε Αυστραλία.
-
Υπάρχει ένα παλιό Kadett που είναι παρκαρισμένο στην Κυψέλη.
Ήταν παρκαρισμένο σε γωνία και ενοχλούσε (για εγκαταλελειμμένο μιλάμε)
Ενοχλούσε οπότε αντί να το πάρει ο δήμος..αποφασίσανε να του σπάσουνε το τζάμι για να το πάνε πιο μπροστά!Σωστό ε?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Υπάρχει ένα παλιό Kadett που είναι παρκαρισμένο στην Κυψέλη.
Ήταν παρκαρισμένο σε γωνία και ενοχλούσε (για εγκαταλελειμμένο μιλάμε)
Ενοχλούσε οπότε αντί να το πάρει ο δήμος..αποφασίσανε να του σπάσουνε το τζάμι για να το πάνε πιο μπροστά!Σωστό ε?
Tώρα να δεις που θα γίνει κάδος απορριμάτων...
-
re pedia mporei na mou pei kapios pio eine to tilefwno na parw na diamartiri8w gia kanena egataleleimeno?? eime dhmotis a8hnas...
ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ