-
Αυτή τη βδομάδα θα βάλω επίκαιρη ψηφοφορία. Όχι για γνωστές ειδικές, αλλά για τις ειδικές του ερχόμενου αγώνα. Μιας και στο σύνολό τους είναι όλες νέες διαδρομές καμία δεν έχει το πλεονέκτημα της ιστορικότητας.
Τις διαδρομές διπλής φοράς τις πιάνω σαν μία, και αν κάποιος έχει ιδιαίτερη προτίμηση (ως προς την φορά) το γράφει απλά με δημοσίευση.
Όταν τις δω όλες θα ψηφίσω κι εγώ!!
Δεν με κόβω να ψηφίζω το Κορωπί, γιατί από το μήκος του και μόνο δε μου κάνει για ειδική. Θα δω και θα σας πω. -
Αυτή τη βδομάδα θα βάλω επίκαιρη ψηφοφορία. Όχι για γνωστές ειδικές, αλλά για τις ειδικές του ερχόμενου αγώνα. Μιας και στο σύνολό τους είναι όλες νέες διαδρομές καμία δεν έχει το πλεονέκτημα της ιστορικότητας.
Τις διαδρομές διπλής φοράς τις πιάνω σαν μία, και αν κάποιος έχει ιδιαίτερη προτίμηση (ως προς την φορά) το γράφει απλά με δημοσίευση.
Δεν με κόβω να ψηφίζω το Κορωπί, γιατί από το μήκος του και μόνο δε μου κάνει για ειδική. Θα δω και θα σας πω. -
Αν σου άρεσε το Κορωπί θα ήταν έκπληξη!!...Τι να προλάβεις να πείς σε τόσο μικρή διαδρομή?Ούτε καν θα 'ζεσταθούν' οι φωνητικές σου χορδές!! (αστειεύομαι φυσικά)!!Α ρε Γιώργο,στον Κισσό να δω πως θα συνδυάσεις φαγητό και ομιλία!!!!
-
Συγγνωμη που επεμβαινω,αλλα ηδη εχει ανοιχτει καποιο σχετικο τοπικ με αυτες τις ειδικες,οποτε αυτο το θεωρω περιττο.
Καλο ειναι να μη φορτωνουμε το φορουμ με θεματα που ηδη εχουν ανοιχτει.
Σορρυ George,μη το παιρνεις προσωπικα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν σου άρεσε το Κορωπί θα ήταν έκπληξη!!...Τι να προλάβεις να πείς σε τόσο μικρή διαδρομή?Ούτε καν θα 'ζεσταθούν' οι φωνητικές σου χορδές!! (αστειεύομαι φυσικά)!!Α ρε Γιώργο,στον Κισσό να δω πως θα συνδυάσεις φαγητό και ομιλία!!!!
Εγώ λεω να συναντηθούμε ένα δεκάλεπτο νωρίτερα να σας μοιράσω και ωτασπίδες . (Γιώργο αστειεύομαι κι εγώ, ε;)
Όσο για το γνωστό θέμα περιμένω την παραλαβή και θα το κανονίσουμε. Θα το συζητήσουμε και στον Κισσό!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Συγγνωμη που επεμβαινω,αλλα ηδη εχει ανοιχτει καποιο σχετικο τοπικ με αυτες τις ειδικες,οποτε αυτο το θεωρω περιττο.
Σορρυ George,μη το παιρνεις προσωπικαΥπάρχει θέμα με αυτές τις ειδικές, αλλά καμία σχέση όμως!
Δεν ρωτάω πού θέλει να πάει ο καθένας κλπ, αλλά ποια ειδική του αρέσει καλύτερα, στο ίδιο σκεπτικό και πλαίσιο που έκανα την ψηφοφορία Αγ. Μερκούρης - Χολομώντας. Οδηγικά μιλάω για τον αγώνα, οπότε γιαυτό και επιφυλάσσομαι να ψηφίσω την Κυριακή. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σορρυ George,μη το παιρνεις προσωπικαΥπάρχει θέμα με αυτές τις ειδικές, αλλά καμία σχέση όμως!
Δεν ρωτάω πού θέλει να πάει ο καθένας κλπ, αλλά ποια ειδική του αρέσει καλύτερα, στο ίδιο σκεπτικό και πλαίσιο που έκανα την ψηφοφορία Αγ. Μερκούρης - Χολομώντας. Οδηγικά μιλάω για τον αγώνα, οπότε γιαυτό και επιφυλάσσομαι να ψηφίσω την Κυριακή.ok sorry,καταλαβα λαθος.
Παντως δεν μπορω να ψηφισω αφου δεν ξερω τις διαδρομες και οπως ειπες και εσυ θα πρεπει να τις δουμε την κυριακη πρωτα.
Μονο που το βλεπω δυσκολο να παω αρα δεν ψηφιζω -
Πλάκα/Κερατέα.
Και κυρίως ΚΕΡΑΤΕΑ!!!!Μούρλια! Πρέπει τα μαλλιά μου να είχαν καρφωθεί στην μπαλακλάβα! Έβραζα!!! Τι πράγμα ήταν αυτό το νυχτερινό!!!
Πολύ μου άρεσε και η Καμάριζα (νυχτερινός Αγ. Κων/νος) και αυτήν θα ψήφιζε και ο Δημήτρης. Η αλήθεια είναι πως στην Καμάριζα κάναμε κιόλας 4ο χρόνο γενικής και στην Κερατέα 5ο χρόνο γενικής, αλλά με το χέρι στην καρδιά ψηφίζω Κερατέα δαγκωτό!!! Δεν πίστευα πως θα μου άρεσε τόσο! Το έχω ξαναπεί, είμαι νυχτερινός τύπος, αλλά τέτοια ειδική!!! Ευχαρίστως την κατέβαινα 2-3 φορές απανωτά! (είναι μικρούλα, να πάρει...)
Και σε ανηφορική/ημερίσια μου άρεσε. Στεναδούρες με τελιωμένα κοντέρ. Κινηματογραφικό! Το καλό που θέλω να έγραψε καλά η κάμερα χωρίς τρέμουλο (τις έγραψε όλες, αλλά την τελευταία μισή, τέλειωσε η μπαταρία...).
-
Περίμενα να δώ τις διαδρομές από μέσα για να αποφασίσω. Τελικά μάλλον θα έκλινα πρός Κορωπί, άν και εφ'όσον είχε άλλο τόσο. Ασφαλέστατη, γρήγορη και θεαματική με πληρώματα και αυτοκίνητα να δουλεύουν στο όριό τους. Κάτι σαν τελειώματα της Φτέρης.
-
Ο χρήστης KOKO έγραψε:
Περίμενα να δώ τις διαδρομές από μέσα για να αποφασίσω. Τελικά μάλλον θα έκλινα πρός Κορωπί, άν και εφ'όσον είχε άλλο τόσο. Ασφαλέστατη, γρήγορη και θεαματική με πληρώματα και αυτοκίνητα να δουλεύουν στο όριό τους. Κάτι σαν τελειώματα της Φτέρης.Hλια και εγω ημουν επιφυλακτικος για τις ειδικες, αν και στην εκκινηση δεν ειχα ορεξη για καμια και ελεγα 'τι μπορει να ακυρωσει αυτον τον αγωνα?', τελικα τρελαθηκα με τον Αγ.Κωνσταντινο!!!! αντρικη ειδικη, 'ραλιαρικη' καμια σχεση με τις αλλες αηδίες, με συνεχόμενες γρηγορες στροφες που κανουν τα καροτσια να στρεβλώνουν, με τα χωματακια της να γλυστράει το αυτοκινητο ( ε!! αυτο το χωμα τελικα ειναι μικροβιο! ) ατελιωτα ντριφτ ο Γιαννης, χωματινη φλεβα (.....ε δασκαλε?...) ηταν το κατι αλλο, μας αρεσε τοσο πολυ που με αυτα τα λιγα περασματα που ειχαμε κανει μπηκαμε στον συναγωνισμο και αυτο φαινεται και απο τους χρονους μας στις αλλες! το Κορωπι μπορουσα να την πω θεαματικη ειδικη για κοσμο και σοου αλλα το σοου της απλης ποιος το εφαγε στο τελος!!
Τέλος καλο όλα καλα, ειμαστε πολλοι ευχαριστημενοι απο την φετινη μας πορεια, μπραβο στον Αρη μπραβο στον Αμφισβητια, μπραβο σε όλα τα παιδια του cup εκτος του Ταμπουρατζη που μας ζαλιζει συνεχεια με το φορουμ. Το ειπα εγω 'αν θα παρεις κυπελο σημερα ποσα θα γραψεις'? Πες που θα τρεχεις του χρονου να αλλαξω κατηγορια να μην σε βλεπω μπροστα μου!!!!! ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!πλακα κανω μικρε συνεχισε ετσι με το ιδιο παθος για τους αγωνες (οχι για το φορουμ , ποιο λιγο εδω) εχετε καλο διδυμο, προχωρα σιωπηλα ταπεινα και με σεβασμο, για να κανεις αυτο που κανεις σωστα και να μην χασεις την μπαλα!!
Αντε ξαναεγραψα μετα απο καιρο!!!
-
Βάρα με να αγιάσω!!
Συγχαρητήρια για τον Άγιο Κωνσταντίνο! Έτριξε δόντια με τα χώματά του, αλλά όπως λένε, κι ο Άγιος φοβέρα θέλει!!
7οι γενικής στον Άγιο Κωνσταντίνο 2!! Είχατε φορτώσει ταυτότητες και δαγκώνατε!! Μπράβο!!Γράφε πιο συχνά, πολύ σπρώξιμο θέλεις! Ούτε οδηγός να ήσουν!!
Τώρα για να γράφω πιο λίγο υπάρχει το γιατρικό!! Το λένε 14 Δεκεμβρίου. (Ή 15 αν τα καταφέρω και πάω με το Τέριος) Τότε φεύγω και θα ησυχάσετε!
Κορωπί - Πλάκα/Κερατέα - Αγ.Κωνσταντίνος/Καμάριζα