-
ΟΚ. Απο οτι φενετε μιλαμε για 3.3 λιτρα. Αρα RX 330. Ο στοχος ηταν να ξεπερασουν την Χ5 σε ολα τα μετωπα (επιταχυνση, φρενα, κρατημα, κτλ).
-
ΟΚ. Απο οτι φενετε μιλαμε για 3.3 λιτρα. Αρα RX 330. Ο στοχος ηταν να ξεπερασουν την Χ5 σε ολα τα μετωπα (επιταχυνση, φρενα, κρατημα, κτλ).
-
-
kai ena mikro Facelift fenete na kanoun. to tamplo einai to idio me to diko sou?
-
Ο χρήστης A4 Turbo έγραψε:
kai ena mikro Facelift fenete na kanoun. to tamplo einai to idio me to diko sou?Οχι δεν προκειτε για facelift. Ειναι εντελως 100% καινουργια γενια. Το ταμπλο ειναι γενικως παρομοιο μεν, διαφορετικο δε. Να πως ειναι το ταμπλο του δικου μου, αλλα εκει που βλεπεις ξυλο (εκτος στο τιμονι οπου ειναι τρυπητο δερμα) αντικατεστισε το με 'βουρτσιζμενο αλουμινιο'
-
Βρηκα φωτο του δικου μου, αν και οχι πολυ καλη φωτο οριστε:
-
xm...twra paratirisa oti exei kai alages stin karotsa opos h pisw plainh kolona. Isws optika na min deixnei stibaro opws auto pou exeis gavriil.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΟΚ. Απο οτι φενετε μιλαμε για 3.3 λιτρα. Αρα RX 330. Ο στοχος ηταν να ξεπερασουν την Χ5 σε ολα τα μετωπα (επιταχυνση, φρενα, κρατημα, κτλ).Good Luck.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Good Luck.
What's that supposed to mean?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Good Luck.
Την Χ5 με τα 3 λιτρα δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα. Ειναι πολυ ευκολο μια και κυκλοφορει για χρονια οποτε οι επιδοσεις ειναι πολυ γνωστες.
Νικος
-
..
-
Good Luck.
Είναι αδύνατο να ξεπεράσεις την BMW σε δυναμικά χαρακτηριστικά. Είμαι σίγουρος ότι και το καινούριο μοντέλο θα βασίζεται στην συνταγή, αξιοπιστία και πολυτέλεια.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Good Luck.
Είναι αδύνατο να ξεπεράσεις την BMW σε δυναμικά χαρακτηριστικά. Είμαι σίγουρος ότι και το καινούριο μοντέλο θα βασίζεται στην συνταγή, αξιοπιστία και πολυτέλεια.
Τιποτε δεν ειναι αδυνατον. Ετσι εγινε και οταν βγηκε το GS400. H τοτε BMW 540 ειχε προβλημα ξαφνικα. Με το αυτοματο παντα.
-
Εχεις ημερομηνια ποτε θα παρουσιασθει το RX330;
Οι συγγενεις μου κοιτανε το RX300 οπτε αξιζει να περιμενουν;Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εχεις ημερομηνια ποτε θα παρουσιασθει το RX330;
Οι συγγενεις μου κοιτανε το RX300 οπτε αξιζει να περιμενουν;Νικος
Ανοιξη 2003. Πιθανος Μαρτιο/Απριλιο.
-
Σιγουρα θα αξιζει να περιμενουν. Οπως ξερεις οι περισσοτερες εταιριες και κυριως αυτες των πολυτελων αυτο/ων παρουσιαζουν ενα πολυ καλυτερα γενικως οχημα οταν αλλαζει η γεννια του.
Επισης απο οτι καταλαβαινω δεν θα υπαρξει 3η σειρα καθισματων στο RX330 (αλα-MDX, GX).
-
Σιγουρα θα αξιζει να περιμενουν. Οπως ξερεις οι περισσοτερες εταιριες και κυριως αυτες των πολυτελων αυτο/ων παρουσιαζουν ενα πολυ καλυτερα γενικως οχημα οταν αλλαζει η γεννια του.Επισης απο οτι καταλαβαινω δεν θα υπαρξει 3η σειρα καθισματων στο RX330 (αλα-MDX, GX).
Μπα τωρα φαινονται οτι θα παρουν ενα Jaguar Χ-Τype 3.0.
Nikos
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Σιγουρα θα αξιζει να περιμενουν. Οπως ξερεις οι περισσοτερες εταιριες και κυριως αυτες των πολυτελων αυτο/ων παρουσιαζουν ενα πολυ καλυτερα γενικως οχημα οταν αλλαζει η γεννια του.
Επισης απο οτι καταλαβαινω δεν θα υπαρξει 3η σειρα καθισματων στο RX330 (αλα-MDX, GX).
Nikos
Πολλα μικροπροβληματα πεστους. Ισως η 2η χρονια να ειναι καλυτερη.
-
Hey, how was Harry Potter?
-
Nikos
Πολλα μικροπροβληματα πεστους. Ισως η 2η χρονια να ειναι καλυτερη.
I thought this is the second year.
Nick
H καινουργια γενια Lexus RX330