-
Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ηταν ο λογος, που οι κυριοι κυριοι που τρεχουν αυτο το forum ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ το θεμα που εθεσα.!! Ζητω λοιπον απο τους υπευθυνους αν εχουν την καλοσυνη να με ενημερωσουν για ποιο λογο λογοκριθηκε το θεμα μου.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Περιμενω με ανυπομονησια. -
Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ηταν ο λογος, που οι κυριοι κυριοι που τρεχουν αυτο το forum ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ το θεμα που εθεσα.!! Ζητω λοιπον απο τους υπευθυνους αν εχουν την καλοσυνη να με ενημερωσουν για ποιο λογο λογοκριθηκε το θεμα μου.
Ο χρήστης maverix έγραψε:
Περιμενω με ανυπομονησια.ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ FORMULA 1.
ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΕΔΩ. -
Ισως να εχεις δικιο HUNTER, αλλα απο την αλλη, και ετσι να ηταν δεν θεωρω σωστη την τακτικη, εξαλλου το κειμενο μου προσεγγιζε διαφορετικα το θεμα 'GP Τουρκια 2005'. Θα θελα λοιπον μια απαντηση απο τους υπευθυνους.
-
Αγαπητε φιλε δεν καταλαβα τι εχει γινει. Σου εσβησαν τη δημοσιευση η σου ειπαν οτι στη σβηνουμε και να την μεταφερεις αλλου? Εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο.
Και εγω εγραψα στην formula 1 για το ιδιο θεμα εχθες. Δεν ανοιξα ομως καινουργιο τοπικ. Εψαξα προσεκτικα το forum και βρηκα οτι υπηρχε παλαιοτερο τοπικ που αφορουσε το grand prix Τουρκιας στο οποιο μαλιστα ειχαν να γραψουν απο τις 30/7/02. Απλα συνηθως προσεχουμε να μην ανοιγουμε πολλα θεματα για το ιδιο πραγμα. Και νομιζω οτι αυτο πρεπει να ειναι και το σωστο.
Επειδη ειμαι παλαιοτερος χρηστης εχω καταλαβει οτι εδω στο forum δεν υπαρχει θεμα λογοκρισιας η κατι τετοιο, εκτος βεβαια αμα τιθεται θεμα χυδαιοτητων η βρισιων κ.λ.π.
Αν σου εσβησαν δημοσιευση μηπως προσεβαλλε κανεναν?
Αν σου ειπαν να την μεταφερεις τοτε ορθως επραξαν.
Δεν ξερω τι εχει γινει απλα κανω υποθεσεις.
Παντως το θεμα ειναι στο παρακατω link:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 7&start=15 -
Φιλε odiki_asfaleia, κατ αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον που εδειξες για το θεμα που προεκυψε. Θα θελα λοιπον να πω πως πραγματικα δεν ειχα αντιληφθει οτι υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο F1 Forum. Βεβαια, και ισως αυτο να ναι το 'λαθος' μου η δικη μου προσεγγιση ηταν πολιτικη. Επισης θα θελα να πω πως η γλωσσα που χρησιμοποιησα ηταν τραχεια και ενιοτε ειρωνικη και κοινικη αλλα, σε καμια περιπτωση δεν βωμολοχισα. Εξαλου, δεν ειναι λιγες οι φoρες που και το περιοδικο εχει υιοθετησει τετοια γλωσσα σε στηλες του. Αυτα ειχα να πω, ευχαριστω και παλι που εθειξες το θεμα.
-
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ.ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ? -
Big Brother is wathing you...,
GP Tourkias 2005