-
Ειμαι περιεργος.
-
Ειμαι περιεργος.
-
Ειμαι περιεργος.
-
Σίγουρα υπάρχουν στους ελληνικούς αγώνες (όχι μόνο στους αγώνες καθαυτούς, αλλά και στην αντίστοιχη ενότητα του φόρουμε εννοώ )
-
Υποθετω οτι δεν ενδιαφερονται τοσο πολυ για τα αυτοκινητα (υπαρχουν φυσικα και εξαιρεσεις). Ειχαμε κανει ενα τετοιο θεμα στο Ιμπρεζα κλαμπ και υπαρχουν μερικες. Οι πιο πολλες δεν εχουν ονοματα ( nickname) που φανερωνουν οτι ειναι γυναικες. Και επισης ειναι πολυ πιο συντηρητικες με τα αυτοκινητα τους. Μαλλον εμεις οι αντρες ειμαστε κατεξοχην κοντρακιδες (βεβαια μια δυο φορες η γυναικα μου οδηγαγε το WRX και την κανανε 'rev up' κατι Honda Civic. Την πρωτη φορα δεν καταλαβε τι γινοτανε και ο μαντραχαλος κατεβασε το παραθυρο και τη ρωτησε αν θελει να κανει κοντρα. του εβαλε τα γελια και οταν το φως εγινε πρασινο αυτος εφυγε σαν μανιακος τον εγραψε κανονικα. Την δευτερη φορα υπηρχε πιο πολυ κακια γιατι την κανανε 'rev up' και δεν τους εδωσε σημασια οποτε φυγανε αργα και μετα οταν οι δυο λωριδες γινοντουσαν μια προσαπθησανε να την κοψουνε. Οποτε το σανιδωσε μπηκε το τουρμπο το κρατησε μεχρι τα κοκινα στην δευτερα και τους αφησε μισο μιλι πισω).
Θεωρει οτι ολα αυτα το φορουμ για τα αυτοκινητα δεν ειναι πολυ σοβαρα πραγματα.
Νικος
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ειμαι περιεργος.καλημέρα...και βέβαια υπάρχουν, γιατι να μην υπάρχουν,απλά δεν συμμετέχουν ενεργά/συχνά στις συζητήσεις σας...εγώ προσωπικά επειδή πιστεύω οτι η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια αρκούμε προς το παρόν να σας διαβάζω και να παίρνω ιδέες, απόψεις και χρήσιμες πληροφορίες...σαν νέα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αυτοκίνησης...αλλα βρε παιδία, πολλές οι δημοσιεύσεις και δεν σας προλαβαίνωωωωωωωω... πρέπει να δουλεψουμε και λίγο
-
Προσθέστε και την Salome.
-
Μόνο ρε παιδιά που δεν υπάρχουν πια 'δεσποινίδες' Ολες οι γυναίκες είναι 'κυρίες' ανεξαρτήτως αν έχουν παντρευτεί ή όχι, με τον ίδιο τρόπο που όλοι οι άντρες είναι 'κύριοι' ανεξαρτήτως της οικογενειακής τους κατάστασης...
Οχι δεν είμαι δεσποινίδα ή κυρία
-
Yπάρχουν Υπάρχουν!!!!!
Και θα ήθελαν να παίρνουν και μέρος σε αγώνες
Δυστυχώς όμως μου λείπουν πολλά για να καταφέρω να γίνω οδηγός. Συνοδηγός όμως... χε χε με θέλει κανείς??
Συμφωνώ πάντως με την kamil. Νιώθω ημιμαθής οποτε προτιμώ να μιλάω όταν πραγματικά ξέρω τι λέω Πιστεύω για να οδηγεί κανείς καλά πρέπει να γνωρίζει πώς λειτουργεί το αμάξι του. Αν όχι τα πάντα τουλάχιστον τα βασικά.
Οσο για το δεσποινίδες ή κυρίες πλεον το δεσποινίς το λέμε σε μικρές ηλικίες (15-25). Από τα 25 και πάνω μαλλον προς το κυρίες τείνουμε
-
Σαν μειοψηφία του γυναικείου πλυθησμού στο φόρουμ είναι παντα ευπρόσδεκτη. Πιστεύω όλοι να τους συμπεριφέρονται και να τις προσέχουν σαν κύριοι.
Ο χρήστης salome έγραψε:
Συμφωνώ πάντως με την kamil. Νιώθω ημιμαθής οποτε προτιμώ να μιλάω όταν πραγματικά ξέρω τι λέω Πιστεύω για να οδηγεί κανείς καλά πρέπει να γνωρίζει πώς λειτουργεί το αμάξι του. Αν όχι τα πάντα τουλάχιστον τα βασικά.Κανεις δεν τα ξέρει ΟΛΑ. Μπορείτε όμως να ρωτάτε όπως κάνουν οι περισσότεροι εδω. έτσι συμληρώνονται οι γνώσεις.
Αυτές ήταν? 2 μόνο?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Yπάρχουν Υπάρχουν!!!!!Και θα ήθελαν να παίρνουν και μέρος σε αγώνες
Δυστυχώς όμως μου λείπουν πολλά για να καταφέρω να γίνω οδηγός. Συνοδηγός όμως... χε χε με θέλει κανείς??
Συμφωνώ πάντως με την kamil. Νιώθω ημιμαθής οποτε προτιμώ να μιλάω όταν πραγματικά ξέρω τι λέω Πιστεύω για να οδηγεί κανείς καλά πρέπει να γνωρίζει πώς λειτουργεί το αμάξι του. Αν όχι τα πάντα τουλάχιστον τα βασικά.
Salome, αν μας κάνουν τίποτε μαθήματα περι αυτοκίνησης και μηχανικής αυτοκινήτων τα παιδιά εδώ...ίσα που σου προτείνω να τρέξουμε και μαζί...αλλά θα εναλλάσουμε την οδήγηση και την συνοδήγηση, μια σου και μια μου!!! τι λές???
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτές ήταν? 2 μόνο?Μη βιάζεσαι να βγάλεις τελικά συμπεράσματα. Είμαστε τουλάχιστον 3.
Προσωπικά παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις περισσότερες δημοσιεύσεις (όσο μου το επιτρέπουν η δουλειά μου και οι σπουδές μου) αλλά μέχρι τώρα μόνο μία φορά έχω καταθέσει την προσωπική μου άποψη. Σε αρκετά θέματα δεν έχω κάτι να πω λόγω έλλειψης γνώσεων, ενώ σε άλλα με καλύπτουν οι υπόλοιποι συνομιλητές.
Πάντως η ανάγνωση του forum έχει γίνει μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Yπάρχουν Υπάρχουν!!!!!Και θα ήθελαν να παίρνουν και μέρος σε αγώνες
Οσο για το δεσποινίδες ή κυρίες πλεον το δεσποινίς το λέμε σε μικρές ηλικίες (15-25). Από τα 25 και πάνω μαλλον προς το κυρίες τείνουμε
Salome,που χάθηκες????...Απο το περσινό Ακρόπολις, που παραλίγο θα οργανώναμε εκδρομή με τον syele εχω να σε 'ακούσω'.Καλώς όρισες..και πάλι!!!!
-
Salome, αν μας κάνουν τίποτε μαθήματα περι αυτοκίνησης και μηχανικής αυτοκινήτων τα παιδιά εδώ...ίσα που σου προτείνω να τρέξουμε και μαζί...αλλά θα εναλλάσουμε την οδήγηση και την συνοδήγηση, μια σου και μια μου!!! τι λές???
Εγινε!!!!!!!!! Τώρα το μόνο που μας μένει είναι ο σπονσορας!!!! (ψιλοπράγματα δηλαδή)
-
Salome,που χάθηκες????...Απο το περσινό Ακρόπολις, που παραλίγο θα οργανώναμε εκδρομή με τον syele εχω να σε 'ακούσω'.Καλώς όρισες..και πάλι!!!!
Εδώ είμαι! Μια και όπου να 'ναι θα ανακοινωθούν οι καινούργιες ειδικές, 'έσκασα' πάλι μύτη! Και αν πέρισυ τελικά δεν οργανώσαμε εκδρομή, φέτος δεν την γλυτώνετε! Θα πάμε εξερεύνηση όπωσδήποτε!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εγινε!!!!!!!!! Τώρα το μόνο που μας μένει είναι ο σπονσορας!!!! (ψιλοπράγματα δηλαδή)
όλο και κάποιος τρελλός θα μας σπονσοράρει...λέω εγώ τώρα
μην ανυσηχείς....στο παλλάδιο θα κατέβεις? εγώ θα είμαι στο ΣΕΧ μιας απο τις ειδικές...όταν μάθω θα σου πω, να έρθεις να τα πούμε και απο κοντά για τις λεπτομέρειες...έ ρε γέλιααααααα -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όλο και κάποιος τρελλός θα μας σπονσοράρει...λέω εγώ τώρα
μην ανυσηχείς....στο παλλάδιο θα κατέβεις? εγώ θα είμαι στο ΣΕΧ μιας απο τις ειδικές...όταν μάθω θα σου πω, να έρθεις να τα πούμε και απο κοντά για τις λεπτομέρειες...έ ρε γέλιαααααααkamil=κριτής στο Παλλάδιο; Τότε θα τα πούμε (αν και βιαστικά για να είμαστε στο λεπτό μας) και από κοντά!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ....
......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ Η ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ?
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
kamil=κριτής στο Παλλάδιο; Τότε θα τα πούμε (αν και βιαστικά για να είμαστε στο λεπτό μας) και από κοντά!
απο το Ακρόπολης που πρωτοξεκίνησα σαν εθελόντρια κριτής [ας είναι καλά οι 4Τ], έχω συμμετάσχει ως 'μαθητευόμενη' κριτής στο Ελπα, στο Στερεάς και το πιο πρόσφατο στο Μαύρο Ρόδο, προς απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων επι του θέματος και εν αναμονή του σεμιναρίου των κριτών...οπότε πού ξέρεις μπορεί να τα έχουμε ξαναπεί και να μην το ξέρουμε
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kamil=κριτής στο Παλλάδιο; Τότε θα τα πούμε (αν και βιαστικά για να είμαστε στο λεπτό μας) και από κοντά!
απο το Ακρόπολης που πρωτοξεκίνησα σαν εθελόντρια κριτής [ας είναι καλά οι 4Τ], έχω συμμετάσχει ως 'μαθητευόμενη' κριτής στο Ελπα, στο Στερεάς και το πιο πρόσφατο στο Μαύρο Ρόδο, προς απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων επι του θέματος και εν αναμονή του σεμιναρίου των κριτών...οπότε πού ξέρεις μπορεί να τα έχουμε ξαναπεί και να μην το ξέρουμε
Τότε όντως τα έχουμε πει, στο ΕΛΠΑ!
Εκτός αν ήσουν μόνο στα Λυκούρια 2, την τελευταία ειδική, όπου ποτέ δεν φτάσαμε
Υπαρχουν δεσποινίδες ή κυριες στο φορουμ?