-
Αντιγραφη των Μπορα/Πασατ, ή κανω λαθος?
Δυο κινητηρες αρχικα:
1.8 VVT-i και 2.0-litre direct-injection. Αργοτερα και ενας πετραιολοκινητος 2λιτρος.
Για πρωτη φορα σε αυτοκινητο μαζικης παραγωγης θα υπαρξει αεροσακος για τα γονατα (κατω απο το τιμονι). Κατι που θα δουμε το παρεχει το νεο Γκολφ. Ελεκτρικο συστημα διευθηνσης επισης. Η πισω αναρτηση ειναι δανεισμενη απο το Σελικα (εχουν γινει ελαφρες αλλαγες). Απο οτι διαβαζω το στερεο ειναι πολυ καλο επισης.
-
Δυο κινητηρες αρχικα:
1.8 VVT-i και 2.0-litre direct-injection. Αργοτερα και ενας πετραιολοκινητος 2λιτρος.
Για πρωτη φορα σε αυτοκινητο μαζικης παραγωγης θα υπαρξει αεροσακος για τα γονατα (κατω απο το τιμονι). Κατι που θα δουμε το παρεχει το νεο Γκολφ. Ελεκτρικο συστημα διευθηνσης επισης. Η πισω αναρτηση ειναι δανεισμενη απο το Σελικα (εχουν γινει ελαφρες αλλαγες). Απο οτι διαβαζω το στερεο ειναι πολυ καλο επισης.
-
Δυο κινητηρες αρχικα:
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αντιγραφη των Μπορα/Πασατ, ή κανω λαθος?Πες τα Γαβριήλ!
-
Επισης απο το 4 Τροχοι:
-
Απέξω-εμπρός είναι ένα Μπόρα σε μέγεθος Πασάτ, με στοιχεία από Βέκτρα, ανώ από πίσω είναι ένα Βέκτρα. Στο πλάι ξεχωρίζει κάπως με την οροφή που μοιάζει να 'σφηνώνει' στις πίσω πόρτες, ενώ μέσα ΟΚ, είναι όχι Γερμανικό.
Έπηξα στα γερμανικά!!!
Δείχνει πιο ακριβό-σοβαρό (σε εξωτερική εμφάνιση) από το σημερινό, αλλά χαρακτήρας καθόλου... Αν είναι παίρνω αυθεντικό Φόλκς Βάγκεν ή Όπελ... (ΟΚ, αυτό δεν θα χαλάει, αλλά το πρωτότυπο να αναγνωρίζεται...)
-
Αερόσακος στα γόνατα? ....θα δείξει το EURONCAP αν και τα ΤΟΥΟΤΑ είναι κορυφαία οσο αφορά την ασφάλεια από το Γιαπωνέζικο CLUB.
-
Μοιάζει με όλα αυτά που αναφέρατε παραπάνω. Εχει και κάτι από Lexus. Δεν μ'αρέσει, ουτε μου άρεσε το προηγούμενο, το ταξιτζίδικο. Η κατηγορία έχει να σου προσφέρει πολύ ομορφότερα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μοιάζει με όλα αυτά που αναφέρατε παραπάνω. Εχει και κάτι από Lexus. Δεν μ'αρέσει, ουτε μου άρεσε το προηγούμενο, το ταξιτζίδικο. Η κατηγορία έχει να σου προσφέρει πολύ ομορφότερα αυτοκίνητα.Kai to Mazda 6 pire stoixeia apo Alfa 156 alla den to katigorei kaneis dioti einai omorfo. Dystixos, gnwmh mou panta, emfanisiaka to avensis de leei. To station deixnei poio armoniko.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Φωτο του νεου Toyota AvensisΣε προλάβαμε αυτή τη φορά http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1422&start=15.
-
Ειδικά το 4πορτο έχει και στοιχεία και από MERCEDES C Class.
-
Για να δούμε...
Ένα Bora σε μέγεθος Passat, με ολίγη από Vectra. Προσθέτουμε λίγο από Lexus και αφού ροδίσει βάζουμε και λίγο C Class. Στο τέλος γαρνίρουμε Toyota στο πλάι του και στο εσωτερικό του.
Είναι λοιπόν μια 'σοβαρή' αντιγραφή των Γερμανών που δεν αρέσει στους περισσότερους.
Καλύτερα λοιπόν να πάρουμε τα αυθεντικά!!! Δεν πειράζει άμα χαλάσουν τα αυθεντικά. Τουλάχιστον θα είναι αυθεντικά χαλασμένα...
Αυτή ήταν μια σύνοψη των Posts μέχρι τώρα.
Για να δούμε τί άλλο θα δούμε γραμμένο για να ολοκληρώσω το λιβελογράφημα κατά της Toyota.
Έχουμε δει κι άλλες προσπάθειες αντιγραφών στο παρελθόν αλλά τα σχόλια ήταν επιεική. Ενώ εδώ... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για να δούμε...
Ένα Bora σε μέγεθος Passat, με ολίγη από Vectra. Προσθέτουμε λίγο από Lexus και αφού ροδίσει βάζουμε και λίγο C Class. Στο τέλος γαρνίρουμε Toyota στο πλάι του και στο εσωτερικό του.
Είναι λοιπόν μια 'σοβαρή' αντιγραφή των Γερμανών που δεν αρέσει στους περισσότερους.
Καλύτερα λοιπόν να πάρουμε τα αυθεντικά!!! Δεν πειράζει άμα χαλάσουν τα αυθεντικά. Τουλάχιστον θα είναι αυθεντικά χαλασμένα...
Για να δούμε τί άλλο θα δούμε γραμμένο για να ολοκληρώσω το λιβελογράφημα κατά της Toyota.
Έχουμε δει κι άλλες προσπάθειες αντιγραφών στο παρελθόν αλλά τα σχόλια ήταν επιεική. Ενώ εδώ... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για να δούμε...
Έχουμε δει κι άλλες προσπάθειες αντιγραφών στο παρελθόν αλλά τα σχόλια ήταν επιεική. Ενώ εδώ...Ας αντιγράψουν, ουδέν πρόβλημα, αλλά ας αντιγράψουν κάτι καλό... Προσωπικά αν και έχω φολκσβάγκεν δεν μου αρέσουν καθόλου. Awful waste of raw material πιστεύω πως είναι. Οπότε το να βλέπω Τογιότα έτσι, είναι για κλάμματα...
Τουλάχιστον στο σχολείο όταν αντέγραφα στα Αρχαία αντέγραφα από την Βέρα που καθόταν πίσω μου και πήγαινε για Νομική, όχι απ΄τον Πάνο που καθόταν δίπλα μου και πήγαινε για χρυσοχόος...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τουλάχιστον στο σχολείο όταν αντέγραφα στα Αρχαία αντέγραφα από την Βέρα που καθόταν πίσω μου και πήγαινε για Νομική, όχι απ΄τον Πάνο που καθόταν δίπλα μου και πήγαινε για χρυσοχόος...Χαχαχα....
-
Δείτε και εδώ:
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=1153&part=1 -
Ο χρήστης trakousellis έγραψε:
Δείτε και εδώ:
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=1153&part=1Τρακ. το δευτερο σετ φωτο που εβαλα ειναι απο το λινκ που εδειξες.
Φωτο του νεου Toyota Avensis