-
Θα μπορούσατε να μου αναφέρετε κάποια Links με αγγελίες για πώληση αυτοκινήτων; Ενδιαφέρομαι κυρίως για αγοραπωλησίες παλαιών μοντέλων (αντίκες). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Θα μπορούσατε να μου αναφέρετε κάποια Links με αγγελίες για πώληση αυτοκινήτων; Ενδιαφέρομαι κυρίως για αγοραπωλησίες παλαιών μοντέλων (αντίκες). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
-
ψαξε στο mobile.de ειναι πιστευω η πεμπτουσια των μετ/νων στην ευρωπη.
-
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αυτό ήταν ένα από τα sites που είχα δει παλιότερα και δε μπορύσα να θυμηθώ το url. Το μόνο που μένει είναι να ξεσκονίσω λίγο τα γερμανικά μου . Κάθε επιπλέον πρόταση καλοδεχούμενη.
-
υπαρχει και στα αγγλικα ειναι uk.mobile.de.
-
Ο χρήστης antonl έγραψε:
Θα μπορούσατε να μου αναφέρετε κάποια Links με αγγελίες για πώληση αυτοκινήτων; Ενδιαφέρομαι κυρίως για αγοραπωλησίες παλαιών μοντέλων (αντίκες). Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΑπό περιέργεια, ψάχνεις κάποια συγκεκριμένη αντίκα?
-
Βασικά δεν ψάχνω να αγοράσω αλλά να πουλήσω . Ένα Opel Record του '60 1700cc. Είχε αγοραστεί καινούργιο από τη Γερμανία από τον πατέρα μου και του είχαν αναφέρει τότε ότι σε περίπτωση που διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση μετά από 30 χρόνια θα υπήρχε η δυνατότητα να ανταλλαχθεί με όποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Opel αν επιστραφεί εκεί που αγοράστηκε. Τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό ένας Θεός (και μια Opel) το ξέρει. Ίσως θα πρέπει να το ψάξω λιγάκι.
Ερώτηση σχετικά με αγγελίες αυτοκινήτων On-line