-
Να και το αρθρο:
-
Να και το αρθρο:
-
Να και το αρθρο:
-
Χεχεχεχε...
-
Αν αποφασίσεις να κάνεις τέτοιο...απονενοημένο διάβημα!!!....πες το μας μηπως και στείλεις το WRX προς τα εδω titsataki!!!!
-
OXI-OXI-OXI
-
Ο χρήστης Megane έγραψε:
OXI-OXI-OXIκαι εγω αυτο λεω...
Επισης το καινουργιο Turbo (Garrett GT30) ειναι στο πισω καθισμα
Νικος
-
Βάλτο βρε Νικ
(τσέκαρε μην σου χαλάσει τη ροπή χαμηλά...)
Σ -
Ο χρήστης Megane έγραψε:
Βάλτο βρε Νικ
(τσέκαρε μην σου χαλάσει τη ροπή χαμηλά...)
ΣΗ ροπη δεν θα ειναι χαμηλα. Αλλα αλλαζω και την εξατμιση και κανω upgade το management system με τον tuner να το κανει tune στο δυναμομετρο, οποτε θα δουμε.
Νικος
-
Πολύ καλό, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είμαι σίγουρος οτι το βαρέθηκες το WRX,καιρός να πάρεις κάτι καλύτερο λοιπόν, EVO δηλαδή!
-
Πούλα το WRX και πάρε EVO !!!!!
-
TITSATAKI........
Asfalos astievesai vevaia...den einai dynaton na pouliseis to wrx giayto to xali...O beetlecabrio einai gia gkomenakia pou theloun na poulisoun mouri den kanei ayto gia esena....
Prosopiki gnomi.....
1.PPP ksereis ti ennoo vevaia....--------->255hp
2.Vishnu stage 3 kai tha tros ta EVO gia proino....NO WAY min pouliseis ton scooby.....Theres absolutely no way for a man to get bored behind a wrx steering wheel.....
-
Αν το κάνεις αυτό εγώ προσωπικά θα ανοίξω θέμα για να μην σου απαντάει κανείς στις δημοσιεύσεις σου, και θα στείλω επιστολή στον webmaster να σε διαγράψει!!!
Καλά, 50άρης είσαι και σε πιάνει η κρίση της ηλικίας;;;
Προτείνω ανάπαυση για Σαββατοκύριακο δίπλα σε πίστα, με το WRX παρκαρισμένο έξω από πίστα και να έχει τα κλειδιά η γυναίκα σου και να ΜΗΝ σου τα δίνει, Ο,ΤΙ και να κάνεις!!!! Κατ αρχήν το WRX δεν θα σου ξαναπεράσει από το μυαλό να το αλλάξεις με αυτοκίνητο για ημιανήλικες κοπελλίτσες. Όμως δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δεν θα ξαποστείλεις την γυναίκα σου αν όντως δεν σου δίνει τα κλειδιά!!!
Ακούς εκεί κάτι πράγματα!!!
-
Λοιπον εχεις μπλεξει με καποια πιτσιρικα και σε εχει τρελλανει. Αλλιως δεν εξηγειται!!!
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Λοιπον εχεις μπλεξει με καποια πιτσιρικα και σε εχει τρελλανει. Αλλιως δεν εξηγειται!!!Νίκο, ελπίζω η γυναίκα σου να μην έχει μάθει ελληνικά, και να μην μπαίνει στο φόρουμ, γιατί εδώ σε ρουφιανεύουν!!
-
Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΝΑ WRX ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ WRX STi!!!!
ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!
-
και αν δεν παρεις το STI παρε το καινουργιο LEGACY biturbo 300ps που θα κυκλοφορησει του χρονου.
παντως κοιτωντας τις φωτογραφιες πανω διαπιστωνω οτι το παλιο εχει προσωπικοτητα ενω το καινουργιο αδιαφορο το βλεπω.
-
Η αντιδραση σου ειναι λογικη.Εγω προτεινω να το αλλαξεις γιατι που μπορεις να ευχαριστηθεις αυτο το αυτοκινητο αλλα ενα cabrio ειναι αλλη αισθηση
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
TITSATAKI........Asfalos astievesai vevaia...den einai dynaton na pouliseis to wrx giayto to xali...O beetlecabrio einai gia gkomenakia pou theloun na poulisoun mouri den kanei ayto gia esena....
Prosopiki gnomi.....
1.PPP ksereis ti ennoo vevaia....--------->255hp
2.Vishnu stage 3 kai tha tros ta EVO gia proino....NO WAY min pouliseis ton scooby.....Theres absolutely no way for a man to get bored behind a wrx steering wheel.....
Καλα το Vishnu stage 3 καλα θα ητανε
Η αυτο:
Καλα δεν μου λες ποτε εφτασε το Vishnu στην Ελλαδα;
Η τωρα που το σκεφτομαι εχω δει το login σου με το ιδιο ονομα στο i-club;Νικος
ΥΓ: Τι ειναι το PPP ?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν το κάνεις αυτό εγώ προσωπικά θα ανοίξω θέμα για να μην σου απαντάει κανείς στις δημοσιεύσεις σου, και θα στείλω επιστολή στον webmaster να σε διαγράψει!!!Καλά, 50άρης είσαι και σε πιάνει η κρίση της ηλικίας;;;
Προτείνω ανάπαυση για Σαββατοκύριακο δίπλα σε πίστα, με το WRX παρκαρισμένο έξω από πίστα και να έχει τα κλειδιά η γυναίκα σου και να ΜΗΝ σου τα δίνει, Ο,ΤΙ και να κάνεις!!!! Κατ αρχήν το WRX δεν θα σου ξαναπεράσει από το μυαλό να το αλλάξεις με αυτοκίνητο για ημιανήλικες κοπελλίτσες. Όμως δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δεν θα ξαποστείλεις την γυναίκα σου αν όντως δεν σου δίνει τα κλειδιά!!!
Ακούς εκεί κάτι πράγματα!!!
Τι νομιζετε να αλλαξω το WRX για αυτο;