-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
είναι πχ. (και πάνω-κάτω) το αυτοκίνητο που έτρεχε ο Βωβός (206 WRC εξέλιξης 2001) και οι 'Βωβοί' όλου του κόσμου.
Όντως το 206 της Racing Lions είναι χωρίς ενεργα διαφορικά! Για βάρος δεν ξερω!
Βάρος ~1280 Kg ανάλογα βέβαια με την περίπτωση...
-
Για εκείνη την ιδέα της αντικατάστασης των κινητήρων στα WRC με ατμοσφαιρικούς τι γίνεται?
Και, καταρχάς, με τι κινητήρες υποτίθεται ότι θα αλλάζονταν οι δίλιτροι turbo?
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Ναι αυτο εννοουσα..... και στο αρθρο του MCN αναφερονταν ως το ιδανικο μοντελο για το WRC2. το θεμα ειναι οτι μιλαμε για μια κατηγορια που ουτε καθαρους κανονισμους εχει ουτε εχει υποστηριχτει απο τις ομαδες....και στο κατω κατω κανεις δεν την ζητησε !!!(Προφανώς είσαι Ελλάδα... Ωραίοι οι Ελληνικοί χαρακτήρες )
Οι κανονισμοί είναι σαφείς και δεν βλέπω μπέρδεμα. Οποιος θέλει, έχει τα χρήματα και (το δυσκολότερο...) μπορεί να βρει ένα τρέχον WRC, μπορεί να συμμετέχει με αυτό. Αλλά τα 'WRC' που θα είναι γενικά διαθέσιμα στην αγορά προβλέπεται να είναι WRC2. Που σημαίνει ένα νέο δελτίο αναγνώρισης με διάφορους περιορισμούς, που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αν θέλει να συμμετάσχει στο Privateers' Trophy, μόνο με WRC2.
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ CUP ΘΑ ΕΧΟΥΝ Α ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΙΜΕΤΟΧΕΣ?
Δεν είναι γνωστό κάτι τέτοιο. Αλλά έτσι και αλλιώς του χρόνου το να μαζέψει ένας αγώνας 90 συμμετοχές θα είναι πολύ δύσκολο και άρα δεν θα τίθεται θέμα προτεραιότητας.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Για εκείνη την ιδέα της αντικατάστασης των κινητήρων στα WRC με ατμοσφαιρικούς τι γίνεται?Τίποτα μέχρι το 2006. Και βλέπουμε τότε...
Αλλά προβλέπεται αλλαγή των κατηγοριών Α-Ν (έχω αναφέρει σχετικά σε άλλο θέμα)
Και, καταρχάς, με τι κινητήρες υποτίθεται ότι θα αλλάζονταν οι δίλιτροι turbo?
Νομίζω αυτό δεν θα γίνει για αρκετό καιρό, οι επενδύσεις στους υπάρχοντες κινητήρες είναι μεγάλες και οι απαιτούμενες στους νέους (καθότι ατμοσφαιρικοί) ακόμα μεγαλύτερες, οπότε δεν το βλέπω...
-
HYUNDAI ACCENT WRC ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ Ο ROMAN KRESTA ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 4-5 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ WRC!
http://www.romankresta.com/news/200381.asp -
Dimosieftike ke i entrylist tou Rally Sweden kai einai poli ftoxi!!
-
οι σουηδοι βγαζουν τις συμμετοχες σε real time (δηλ. τισ βγαζουν ον λαιν οταν τισ παραλαμβανουν) oι συμμετοχες δεν εχουν ληξει ακομα !!!!!
τωρα για το WRC2....
http://www.worldrallynews.com/cgi-bin/v ... 7889,27526,
χωρις σχολια....
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
οι σουηδοι βγαζουν τις συμμετοχες σε real time (δηλ. τισ βγαζουν ον λαιν οταν τισ παραλαμβανουν) oι συμμετοχες δεν εχουν ληξει ακομα !!!!!.O JANNE TUOHINO ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ FOCUS WRC03 ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ...
ΣΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FORD ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DUVAL! -
O WARMBOLD ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ FOCUS 02 THΣ Μ-SPORT.
-
Συμφωνα με το Autosport η Renault βρισκεται ενα βημα απο το WRC
Βαση θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα το Megane. Τι καλα!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Συμφωνα με το Autosport η Renault βρισκεται ενα βημα απο το WRCΒαση θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα το Megane. Τι καλα!!
Σε βλέπω να γίνεσαι φανατικός του WRC
Η εμπλοκή νέων κατασκευαστών είναι πάντα θετική. Πόσο μάλλον η Ρενώ που έχει και την εμπειρία αλλά και το clio. Από το 2006 βέβαια αυτά... -
2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη δεν χωρανε....ωραια ολα αυτα για την ρενω αλλα μονο αν αποχωρισει απο την φ1 θα μπορεσει να σταθει στο ππρ...εδω κοτζαμ οικονομικος κολοσος σαν την τογιοτα και πεταξε το ππρ για την φ1.
Μακαρι να μπει η ρενω μια και παντα ηθελα να δω στο χωρο του ππρ.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
O JANNE TUOHINO ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ FOCUS WRC03 ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ...
ΣΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FORD ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DUVAL!ΟΝΤΩΣ Η FORD ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤUOHINO ΣΑΝ 2ο ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ!
-
Συμφωνα με το Autosport η Renault βρισκεται ενα βημα απο το WRCΒαση θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα το Megane. Τι καλα!!
Πολύ καλά μπορώ να πω.Καλύτερα θα ήταν να βρίσκονταν στο WRC ήδη και να είχαν στο bucket τους τον AURIOL λέω εγώ τώρα!!!
Αυτό θα ήταν για μένα το απόλυτο.RENAULT μαζί με AURIOL, αλλά και SIMON JEAN JOSEPH βολεύομαι -
Βρε Θοδωρη οχι και καμπριολες οδηγος στο φουτουριστικο Megane
Και γιαυτο που ειπε ο Γρηγορης, στη περιπτωση της Ρενο χωρανε τα δυο καρπουζια γιατι στην F1 δε ξοδευουν με τη σεσουλα οπως πχ οι Ιαπωνες. Ο απατεωνας Flavio (που λεει και ο ΣΧ) τους εχει σφιχτα τα λουρια, χορηγοι υπαρχουν και γενικα ειναι η πιο οικονομικη εργοστασιακη συμμετοχη εξαιρουμενης (μαλλον) της Ford. Απλα ασπαζομαι την αποψη οτι ενδεχομενως για λογους μαρκετινκ τα προγραμματα θα χωριστουν σε Νισαν και Ρενο. Οπως και να εχει καθε κατασκευαστης ειναι ευπροσδεκτος, ποσο μαλλον ο αγαπημενος μου
-
1.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΣΤΗΝ HYUNDAI ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΠΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣΤΗΜΟ 250.000 ΔΟΛΑΡΙΑ. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
1.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΣΤΗΝ HYUNDAI ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΠΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣΤΗΜΟ 250.000 ΔΟΛΑΡΙΑ.Πάντως η Hyundai λέει πως μπορεί να το γλιτώσει με πάτημα ότι θα επανέλθει στους αγώνες με νέα ομάδα.
-
Βρε Θοδωρη οχι και καμπριολες οδηγος στο φουτουριστικο MeganeΜα, στο φουτουρίστικο και πανέμορφο MEGANE ταιριάζουν απόλυτα κάτι 'φάτσες' σαν τον AURIOL. Το έχω ξαναγράψει.Καλή και άγια η 'Φινλανδική οικογένεια' αλλά εγώ προτιμώ τις Γαλλικές παλιόφατσες!
Δεν νομίζω να μην συμφωνείς ότι στο κάθισμα ενός RENAULT πρέπει να κάθεται ένας Γάλλος ανάλογης προσωπικότητας ενός AURIOL-PANIZZI-RAGNOTTI κλπ;Οπως και να εχει καθε κατασκευαστης ειναι ευπροσδεκτος, ποσο μαλλον ο αγαπημενος μου
Ο αγαπημενος μας. Πιο νωρίς από το 2006 δεν γίνεται;
-
Συμφωνω
Αντε μας βλεπω με Renault κασκολ και καπελακια στα βουνα
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
O JANNE TUOHINO ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ FOCUS WRC03 ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ...
ΣΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FORD ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DUVAL!ΟΝΤΩΣ Η FORD ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤUOHINO ΣΑΝ 2ο ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ!
To έκανε ήδη.
Διάφορα Νέα από το WRC